בס''ד
אתה ''קיצוני '' התומך בממשלות הגירוש שמגרשות יהודים מבתיהם ומנחלתם !!--אתה מפיץ שטיפות-מוח שתכליתן למנוע מיהודים יקרים לבחור מפלגה לפי הלך רוח ימני-אמיתי ,ומפלגה שהוכיחה בפועל את פעולותיה כנגד צוררי הערב-רב וקלגסיהם ובני-בריתם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו !!--אתה דוגל בשיטת '' הפרד ומשול '' שמבצע שלטון הערב-רב השמאלני ציוני ( כיום גם פוסט-ציוני) ממלכתי בולשביקי , על תחפושותיו השונות , שכל מגמתו להביא לשמד בעם היהודי ר''ל , ולעבוד באחיו בפרך תמורת פת-לחם כפי שעשה במחנות העבודה של היהודים יוצאי ארצות המזרח בשנות החמישים , וכפי שגנב את כספי הקהילות היהודיות למען פדיון יהודי-ארופה הי''ד והצלתם ממחנות ההשמדה והמשרפות של האויב הנאצי יש''ו שר''י --ובכך הרי שאותו ערב-רב שותף למעשה ל '' פתרון-הסופי '' שתכנו הצורר אדולף-היטלר יש''ו שר''י ליהודים !! ואותם אנשי ערב-רב גם כרתו ברית עם הצורר חאג' אמין אלחוסייני יש''ו שר''י ,המופתי של האשרות בירו/שלים , וראש הכנופיות של האויב הערבי הנאצי יש''ו ומארגן מאורעות תרפ''ט בחברון !!--וכיום הם ממשיכים באותה מדיניות בדיוק !!ואתה למעשה תומך בהם ובדרכיהם הנלוזות !! אולם הפרצוף הנאצי של אותם אנשי ערב-רב נלוז ומתועב , אותם יודנראטס מוסרים של אחיהם לידי הצורר הנאצי למען בצע-כסף שגנבו !!--את אלה ראוי להזכיר לדראון עולם , וכפי שאמר הקב''ה '' לי נקם ושילם '' !! הרי שבוודאי יקום את דמם של הנרצחים בשואה הי''ד וגם מידי אותם יודנראטס יש''ו שר''י !!---המפלגה היחידה הפועלת בכוח ובפועל ברוח ימנית-אמיתית כיום היא '' חזית יהודית לאומית '' בראשותו של ר' ברוך מרזל הי''ו !!ומכאן אנו קוראים לכולם לתמוך בו ולחזק את ידיו כנגד ממשלות הגירוש שגוזלות אתכם בשיטתמות ועובדות בכם בפרך כאשר הם יושבים על סיר הבשר ואוכלים את הבשר על הדם ר''ל !!!--היזהרו מכל מיני סוגי תעמולה של '' מפלגות '' ו'' אתרים '' חדשים מכיוון שכל אלו הם תעלוליו של הימין-המזוייף שהם סוכניו של אותו ערב-רב נלוז ומתועב שתפקידם לפרק אתכם לגושים קטנים ולשאוב אתכם לימין-המזוייף שלמעשה משתף פעולה עם שולחיו אנשי הערב-רב הנלוז שידיו מגואלות בדם יהודי השפוך כמים ר''ל --והקב''ה יגאל במהרה דם אחינו ויגאלנו במהרה וישלח גואל-צדק בבאכי''ר .
הגולה בארץ 
אני קיצוני?
אתהתמכתה בקדימה לא אני.
מסכנה-אם אחד מאיתנו שמאלני קיצוני זה אתה.
קול למרזל-קול לקקה-דימה.
מרזל לא הוכיח את אצמו בדבר יש המון אירגונים שמיבשבים את הארץ ומרזל לא תורם לו כול כך הרבה כאירגונים אחרים.
מרזל זה בדיוק שיטת הפרד ומשול הפרד את הימין האמיתי פצל אותו למפלגות קטנות עלובות ודלות תקציב ובוסופו של דבר כול הימין יחלש.
כן כמובן תפסתה אותי בארץ החלום שלי הוא השמדת העם היהודי על ידי כך שאני תומך במולדת שזו מפלגת שמאל-קיצונית שתמכה בתהתנתקות.
עכשיו אותה מפלגה צועקת כול יום שצריך לחלק את ירושלים.
החזית היהודית היא לא מפלגה ריאלית גם אם סקרים היוא מבטילים לה כניסה לכנסת לא הייתי תומך בא כמו שכבר אמרתי.
שלא כמו הימין האמיתי והמפלגה שחיים רוצה לבנות החזית לא פונה לכול עם ישראל.
להזהר מכול מנה מפלגות ואתרים חדשים?
כמו האתר החדש של הימין האמיתי?
וכמו המפלגה החדשה שחיים רוצה להקים?