כתב נושא: אני מעדיף את חיים בן פסח (דעה)  (נקרא 6415 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
אני מעדיף את חיים בן פסח (דעה)
« ב- : יוני 03, 2008, 18:58:25 »
בזמן האחרון אני שומע הרבה דיבורים על ברוך מרזל.
ואם כול הכבוד לאיש ולדעות הנכונות שלו.
הוא בפוליטיקה כבר הרבה שנים למדי.
אני רואה שהוא עושה פה ושם איזה רעש.
אבל אף פעם לא ראיתי אותו נוסע בכול הארץ תוך כדי נעומי ענק (כמו הרב כהנא צז"ל)
אף פעם לא שמתי שום דבר מענין או מיוחד ממנו אפילו לא בפורום אחר.
אני חושב שהוא אדם טוב ובעל דעות נכונות אבל לא בדיוק האיש המתאים להנהיג מדינה- והוא גם לא ממש רוצה להפוך לאחד כזה.
חיים בן פסח מולו הוכיח כבר שהוא יודע לבנות ולשלוט בארגון גדול כמו ה-JDL.
וארגון קטן יותר אך חשוב גם כן ה-JTF.
הוא הבטיח בפרוש שמתרתו ליצר תנועה המונית- מה שמרזל בינינו ממש לא מנסה אפילו.
חיים בן פסח רמז כבר שהוא מתכון לנסוע בארץ ולנעום בדיוק כמו הרב כהנא צז"ל הי"ד.
לחיים בן פסח וברוך מרזל\איתמר בן גביר יש דעות דומות מאוד.
אבל הדרך שלהם שונה.
ואני תומך בדרך של חיים בן פסח.
החסרון היחיד הוא אתם יודעים מה-שחיים עדין לא כאן בארץ.
וזה בהחלט החסרון היחיד.
שלמה.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #1 ב- : יוני 03, 2008, 19:18:13 »
אני חושב שהוא אדם טוב ובעל דעות נכונות אבל לא בדיוק האיש המתאים להנהיג מדינה- והוא גם לא ממש רוצה להפוך לאחד כזה.
אבל הדרך שלהם שונה.
וזה בהחלט החסרון היחיד.
שלמה.

בס''ד

כל עוד ידידנו חיים בן-פסח איננו מתמודד בפועל ל''כנסת '' הרי שהמפלגה היחידה התואמת את כלל ערכי תנועתנו הקדושה ,היא מפלגת '' חזית יהודית לאומית '' בראשותו של ר' ברוך מרזל !! היא היחידה שפועלת בשטח במסירות נפש למען ערכי תנועתנו ,וידידינו היהודים היקרים חיים בן-פסח הי''ו , נעם פדרמן הי''ו , גיל אברהם הי''ו , איתמר בן-גביר הי''ו ועוד יהודים רבים אחרים שפועלים במסירות-נפש בע''ה וישועתו למען שלמותה של ארץ-הקודש עם ציביון יהודי אמיתי ועידוד הגירתו ההמונית של האויב הערבי הנאצי יש''ו ממנה לצמיתות !!!!!--וכל התחבולות של יצירת '' מפלגות '' דמה  , וכן ''אתרים '' שמטרתם לפלג את הימין-האמיתי בכדי להחלישו  לא יעלו בידם !! אנו לא טפשים ולא נופלים ברשתות של התשקורת והשקרים ( סקרים) שלהם שר''י !!והקב''ה יצליחנו בע''ה למען הצלת העם היהודי וארץ-הקודש השלמה והטהורה ונזכה במהרה לגאולה שלמה ובביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 03, 2008, 19:21:20 »
אני תומך במה שאמרתה לחלוטין!
בדיוק איך שמרזל התנתק מהחירות זו דוגמה נהדרת למה שאמרתה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #3 ב- : יוני 03, 2008, 21:58:24 »
מרזל נוסע בארץ ומשתדל וכוונותיו ראויות אבל הוא בעצמו הודה שנכשל.לפחות הפעילות החוץ פרלמנטרית שלו ראויה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #4 ב- : יוני 03, 2008, 22:52:50 »
אבל הדרך שלהם שונה.
וזה בהחלט החסרון היחיד.
שלמה.

עד שחיים בן פסח הי"ו יעלה לארץ אתמוך בברוך מרזל הי"ו ובמפלגתו. אח"כ אלוקים גדול!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #5 ב- : יוני 03, 2008, 23:30:37 »
עד שחיים בן פסח הי"ו יעלה לארץ אתמוך בברוך מרזל הי"ו ובמפלגתו. אח"כ אלוקים גדול!

ALLAH WACHBAR  ;D
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #6 ב- : יוני 04, 2008, 00:35:14 »
ALLAH WACHBAR  ;D
אלון  - הפכת אותי לערבי נאצי יש"ו - תחזור בך! ועוד בפורום בציבור!  :tickedoff:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 04, 2008, 09:13:21 »
מרזל נכשל.
הןא מצתיר כמנהיג של תנועה מאוד קטנה ומאוד קיצונית.
בסופו של דבר יהיה ריב פוליטי בין חיים בן פסח לברוך מרזל שכן שניהם רוצים אותו הדבר אבל בדרכים שונות.
ובשום רשימה אפילו ברשימה מאוחדת לא יכולים שני אנשים להיות על מקום אחד.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : יוני 04, 2008, 12:04:57 »
מרזל נכשל.
הןא מצתיר כמנהיג של תנועה מאוד קטנה ומאוד קיצונית.
בסופו של דבר יהיה ריב פוליטי בין חיים בן פסח לברוך מרזל שכן שניהם רוצים אותו הדבר אבל בדרכים שונות.
ובשום רשימה אפילו ברשימה מאוחדת לא יכולים שני אנשים להיות על מקום אחד.
בס''ד
אתה ''קיצוני '' התומך בממשלות הגירוש שמגרשות יהודים מבתיהם ומנחלתם !!--אתה מפיץ שטיפות-מוח שתכליתן למנוע מיהודים יקרים לבחור מפלגה לפי הלך רוח ימני-אמיתי ,ומפלגה שהוכיחה בפועל את פעולותיה כנגד צוררי הערב-רב וקלגסיהם ובני-בריתם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו !!--אתה דוגל בשיטת '' הפרד ומשול '' שמבצע שלטון הערב-רב השמאלני ציוני ( כיום גם פוסט-ציוני) ממלכתי בולשביקי , על תחפושותיו השונות , שכל מגמתו להביא לשמד בעם היהודי ר''ל , ולעבוד באחיו בפרך תמורת פת-לחם כפי שעשה במחנות העבודה של היהודים יוצאי ארצות המזרח בשנות החמישים , וכפי שגנב את כספי הקהילות היהודיות למען פדיון יהודי-ארופה הי''ד והצלתם ממחנות ההשמדה והמשרפות של האויב הנאצי יש''ו שר''י --ובכך הרי שאותו ערב-רב שותף למעשה ל '' פתרון-הסופי '' שתכנו הצורר אדולף-היטלר יש''ו שר''י ליהודים !! ואותם אנשי ערב-רב גם  כרתו ברית עם הצורר חאג' אמין אלחוסייני יש''ו שר''י ,המופתי של האשרות בירו/שלים , וראש הכנופיות של האויב הערבי הנאצי יש''ו ומארגן מאורעות תרפ''ט בחברון !!--וכיום הם ממשיכים באותה מדיניות בדיוק !!ואתה למעשה תומך בהם ובדרכיהם הנלוזות !! אולם הפרצוף הנאצי של אותם אנשי ערב-רב נלוז ומתועב , אותם יודנראטס מוסרים של אחיהם לידי הצורר הנאצי למען בצע-כסף שגנבו !!--את אלה ראוי להזכיר לדראון עולם , וכפי שאמר הקב''ה '' לי נקם ושילם '' !! הרי שבוודאי יקום את דמם של הנרצחים בשואה הי''ד וגם מידי אותם יודנראטס יש''ו שר''י !!---המפלגה היחידה הפועלת בכוח ובפועל ברוח ימנית-אמיתית כיום היא '' חזית יהודית לאומית '' בראשותו של ר' ברוך מרזל הי''ו !!ומכאן אנו קוראים לכולם לתמוך בו ולחזק את ידיו כנגד ממשלות הגירוש שגוזלות אתכם בשיטתמות ועובדות בכם בפרך כאשר הם יושבים על סיר הבשר ואוכלים את הבשר על הדם ר''ל !!!--היזהרו מכל מיני סוגי תעמולה של '' מפלגות '' ו'' אתרים '' חדשים מכיוון שכל אלו הם תעלוליו של הימין-המזוייף שהם סוכניו של אותו ערב-רב נלוז ומתועב שתפקידם לפרק אתכם לגושים קטנים ולשאוב אתכם לימין-המזוייף שלמעשה משתף פעולה עם שולחיו אנשי הערב-רב הנלוז שידיו מגואלות בדם יהודי השפוך כמים ר''ל --והקב''ה יגאל במהרה דם אחינו ויגאלנו במהרה וישלח גואל-צדק בבאכי''ר .

בס''ד

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 04, 2008, 12:45:00 »
אלון  - הפכת אותי לערבי נאצי יש"ו - תחזור בך! ועוד בפורום בציבור!  :tickedoff:
הפירוש של אללה אכבר בערבית זה אלוהים גדול..
אני בטוח שהוא לא התכוון לאלוהים של הערבים אלא לאלוהי ישראל,
אין סיבה למריבה אחי...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : יוני 04, 2008, 12:49:02 »
הגולה בארץ,
הבעיה עם מפלגתו של מרזל זה שהסיכויים שלהם לעבור את אחוז החסימה לא גבוהים במיוחד..
וכך הקולות סתם נזרקים לפח
אני מעדיף לתת את הקול שלי ולחזק מפלגת ימין שכן נמצאת בכנסת...

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יוני 04, 2008, 13:32:37 »
בס''ד
אתה ''קיצוני '' התומך בממשלות הגירוש שמגרשות יהודים מבתיהם ומנחלתם !!--אתה מפיץ שטיפות-מוח שתכליתן למנוע מיהודים יקרים לבחור מפלגה לפי הלך רוח ימני-אמיתי ,ומפלגה שהוכיחה בפועל את פעולותיה כנגד צוררי הערב-רב וקלגסיהם ובני-בריתם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו !!--אתה דוגל בשיטת '' הפרד ומשול '' שמבצע שלטון הערב-רב השמאלני ציוני ( כיום גם פוסט-ציוני) ממלכתי בולשביקי , על תחפושותיו השונות , שכל מגמתו להביא לשמד בעם היהודי ר''ל , ולעבוד באחיו בפרך תמורת פת-לחם כפי שעשה במחנות העבודה של היהודים יוצאי ארצות המזרח בשנות החמישים , וכפי שגנב את כספי הקהילות היהודיות למען פדיון יהודי-ארופה הי''ד והצלתם ממחנות ההשמדה והמשרפות של האויב הנאצי יש''ו שר''י --ובכך הרי שאותו ערב-רב שותף למעשה ל '' פתרון-הסופי '' שתכנו הצורר אדולף-היטלר יש''ו שר''י ליהודים !! ואותם אנשי ערב-רב גם  כרתו ברית עם הצורר חאג' אמין אלחוסייני יש''ו שר''י ,המופתי של האשרות בירו/שלים , וראש הכנופיות של האויב הערבי הנאצי יש''ו ומארגן מאורעות תרפ''ט בחברון !!--וכיום הם ממשיכים באותה מדיניות בדיוק !!ואתה למעשה תומך בהם ובדרכיהם הנלוזות !! אולם הפרצוף הנאצי של אותם אנשי ערב-רב נלוז ומתועב , אותם יודנראטס מוסרים של אחיהם לידי הצורר הנאצי למען בצע-כסף שגנבו !!--את אלה ראוי להזכיר לדראון עולם , וכפי שאמר הקב''ה '' לי נקם ושילם '' !! הרי שבוודאי יקום את דמם של הנרצחים בשואה הי''ד וגם מידי אותם יודנראטס יש''ו שר''י !!---המפלגה היחידה הפועלת בכוח ובפועל ברוח ימנית-אמיתית כיום היא '' חזית יהודית לאומית '' בראשותו של ר' ברוך מרזל הי''ו !!ומכאן אנו קוראים לכולם לתמוך בו ולחזק את ידיו כנגד ממשלות הגירוש שגוזלות אתכם בשיטתמות ועובדות בכם בפרך כאשר הם יושבים על סיר הבשר ואוכלים את הבשר על הדם ר''ל !!!--היזהרו מכל מיני סוגי תעמולה של '' מפלגות '' ו'' אתרים '' חדשים מכיוון שכל אלו הם תעלוליו של הימין-המזוייף שהם סוכניו של אותו ערב-רב נלוז ומתועב שתפקידם לפרק אתכם לגושים קטנים ולשאוב אתכם לימין-המזוייף שלמעשה משתף פעולה עם שולחיו אנשי הערב-רב הנלוז שידיו מגואלות בדם יהודי השפוך כמים ר''ל --והקב''ה יגאל במהרה דם אחינו ויגאלנו במהרה וישלח גואל-צדק בבאכי''ר .

אני קיצוני?
אתהתמכתה בקדימה לא אני.
מסכנה-אם אחד מאיתנו שמאלני קיצוני זה אתה.
קול למרזל-קול לקקה-דימה.
מרזל לא הוכיח את אצמו בדבר יש המון אירגונים שמיבשבים את הארץ ומרזל לא תורם לו כול כך הרבה כאירגונים אחרים.
מרזל זה בדיוק שיטת הפרד ומשול הפרד את הימין האמיתי פצל אותו למפלגות קטנות עלובות ודלות תקציב ובוסופו של דבר כול הימין יחלש.
כן כמובן תפסתה אותי בארץ החלום שלי הוא השמדת העם היהודי על ידי כך שאני תומך במולדת שזו מפלגת שמאל-קיצונית שתמכה בתהתנתקות.
עכשיו אותה מפלגה צועקת כול יום שצריך לחלק את ירושלים.
החזית היהודית היא לא מפלגה ריאלית גם אם סקרים היוא מבטילים לה כניסה לכנסת לא הייתי תומך בא כמו שכבר אמרתי.
שלא כמו הימין האמיתי והמפלגה שחיים רוצה לבנות החזית לא פונה לכול עם ישראל.
להזהר מכול מנה מפלגות ואתרים חדשים?
כמו האתר החדש של הימין האמיתי?
וכמו המפלגה החדשה שחיים רוצה להקים?

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יוני 04, 2008, 14:19:22 »
מסכנה-אם אחד מאיתנו שמאלני קיצוני זה אתה.
לדעתי זה לא במקום לומר על אף אחד בפורום שהוא שמאלני קיצוני...

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #13 ב- : יוני 04, 2008, 14:22:20 »
הפירוש של אללה אכבר בערבית זה אלוהים גדול..
אני בטוח שהוא לא התכוון לאלוהים של הערבים אלא לאלוהי ישראל,
אין סיבה למריבה אחי...
:V: :)

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : יוני 04, 2008, 18:01:53 »
הגולה בארץ,
הבעיה עם מפלגתו של מרזל זה שהסיכויים שלהם לעבור את אחוז החסימה לא גבוהים במיוחד..
וכך הקולות סתם נזרקים לפח
אני מעדיף לתת את הקול שלי ולחזק מפלגת ימין שכן נמצאת בכנסת...

בס''ד
אין שום מפלגה כזו !! והערב-רב דאג לכך שלא תהי'ה !!! אולם את לוחמי החזית היהודית הלאומית הם לא יצליחו לעצור !!ואנו בע''ה נביס אותם גם בדרכיהם הנלוזות !!!--האמן בעצמך !! הצבע במה שאתה מאמין בו !ואת השאר תשאיר הידי הקב''ה !!! אל תתן לשקרים ( סקרים) שמנבאים '' מעבר אחוז חסימה '' או כל שיטה אחרת של שטיפת-מוח שתפקידה להביא אותך לידי היסוס ובלבול וכך אתה למעשה טרף-קל ללועו של הימין המזוייף שר''י שהוא למעשה בנוי מכוכניו של הערב-רב שמשוחדים בשוחד ושלמונים בכדי להפיל אותך בפח !!--ראה הוזהרת !!
בס''ד

Aaron

• אורח
« להגיב #15 ב- : יוני 04, 2008, 18:05:12 »
מצד אחד הגולה בארץ צודק, כי אם כל מי שתומך בחזית יגיד לעצמו "למה שאני יצביע לחזית?, הרי אין סיכוי שהיא תעבור את אחוז החסימה" - אם כולם יחשבו ככה אז בטוח שחזית לא תעבור את אחוז החסימה. לכן, מי שתומך במשהו שיצביע לו, בלי כל החישובים האלה "מי יקבל את הקול ומה יקרה".

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : יוני 04, 2008, 19:37:42 »
בס''ד
אין שום מפלגה כזו !! והערב-רב דאג לכך שלא תהי'ה !!! אולם את לוחמי החזית היהודית הלאומית הם לא יצליחו לעצור !!ואנו בע''ה נביס אותם גם בדרכיהם הנלוזות !!!--האמן בעצמך !! הצבע במה שאתה מאמין בו !ואת השאר תשאיר הידי הקב''ה !!! אל תתן לשקרים ( סקרים) שמנבאים '' מעבר אחוז חסימה '' או כל שיטה אחרת של שטיפת-מוח שתפקידה להביא אותך לידי היסוס ובלבול וכך אתה למעשה טרף-קל ללועו של הימין המזוייף שר''י שהוא למעשה בנוי מכוכניו של הערב-רב שמשוחדים בשוחד ושלמונים בכדי להפיל אותך בפח !!--ראה הוזהרת !!
אני מאמין למען האמת שברוך מרזל אם בעזרת השם הוא יעבור את אחוז החסימה ויקבל מספיק מנדטים הוא יעשה להם בית ספר בכנסת.
לכן אני חושב שהייתי בוחר בו.
פשוט יש עוד מפלגה של האיחוד הלאומי שאני גם חושב שהם ראויים לייצג אותנו ואני מאמין שייצגו אותנו בכבוד
נראה איך יתגלגלו העניינים עד הבחירות.
בעזרת השם יהיה טוב =]

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #17 ב- : יוני 11, 2008, 02:31:25 »
אני מאמין למען האמת שברוך מרזל אם בעזרת השם הוא יעבור את אחוז החסימה ויקבל מספיק מנדטים הוא יעשה להם בית ספר בכנסת.
לכן אני חושב שהייתי בוחר בו.
פשוט יש עוד מפלגה של האיחוד הלאומי שאני גם חושב שהם ראויים לייצג אותנו ואני מאמין שייצגו אותנו בכבוד
נראה איך יתגלגלו העניינים עד הבחירות.
בעזרת השם יהיה טוב =]
:V: :smil037: O0