הפסק לדבר כאילו שאני לא יודע מה קורה במדינה הזאת וחושב שאוסלו זה דבר גאוני ומות רבין הרג את השלום אם חברינו ערפת.
אחד מאיתנו תמך באולמרט בבחירות האחרונות וזה לא הייתי אני.
אני יודע טוב מאוד על הפעילות של החזית.
אך זה לא מספק וזה כלום.
הרבה ארגונים בונים התנחליות ומאחזים.
אז מה שהוא גר בחברון 600 איש חיים בחברון.
כול הכבוד לו על הפעילות שלו אבל מכאן ועוד תפקיד ראש הממשלה המרחק עוד גדול...
ואני לא חושב שהוא מתאים...
בס''ד
אז מי לשיטתך מתאים ?? שמאלמרט ??או אולי אהוד ברדק (ברח) --או שמא ביבי נחשייהו ?? אתה מבכה את העבר השחור ,ואינך מפיק ממנו לקחים כלל !!--אני מציע לך להיות אוייקטיבי !!--תשמע את הדברים המוקלטים מלפני הבחירות שבהן עלתה ממשלת הגירוש המתועבת של הערב-רב הנלוז והמתועב !! הדברים שאמרו אלה שהינך תומך בהם , ואז תשמע גם את דבריו של ר' ברוך מרזל הי''ו , ואז תוכל לדעת מה אכן התממש ומי שיקר לך ולכולנו ביודעין בכדי לבצע את הגירוש המתועב והסכמי ההתרפסות לאויב הערבי הנאצי יש''ו שגובים קרבנות רבים !!

--אתה וחבריך הורגלתם שאין לכם כושר-שיפוט !!, אתם ניזונים מ '' שמועות '' ושקרים (סקרים) שבהם שוטף הערב-רב הנלוז והמתועב את מוחותיכם ר''ל !!
הי'ה אמיתי עם עצמך !!--חפש באינטרנט הקלטות מלפני הבחירות ,( באתר של '' חזית יהודית אמיתית '' יש פרוטוקולים , וגם הקלטות של ר' ברוך מרזל מלפני הבחירות ) --ואת השאר תוכל להשיג באתרים של שאר המפלגות . תשמע ! תשקול ! תברור את האמת ואז תגיב !! ( ככל הנראה שאז תהפול לתומך נלהב של '' חזית יהודית לאומית '' ) !!! והקב''ה ברחמיו ינחנו בדרך הישר ויגאלנו במהרה וישלח גואל-צדק בבאכי''ר .
הגולה בארץ