0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
חוצפה,אם הוא כל כך רוצה שלום שיתן לנו את דמשק.נמאס כבר לתת אדמות מארץ ישראל,אם שלום כרוך בנתינת אדמות מארצנו אז לא צריך שלום.אנחנו צריכים להיות כמה שיותר תקיפים כלפי סוריה כדי שהם ירדפו אחרינו בשביל שלום ולא להפך.
יהודי ימני יקר אתה בהחלט צודק אבל !!!יש לך ראש ממשלה דפוק.שרת חוץ עם לשון עמוק עמוק בישבן של קונדי..אם לא נעיף את ציפורה ואת שמאלמרט אתה יכול לומר מה שאתה רוצה ואני יכול לומר עד מחר שאני רוצה את הגולן.ממשלת השמאל תביא עלינו את האבדון אם היא לא תעלם.כל מטרתם הוא שרידותם האישית במחיר חבלי ארץ ישראל.אולמרט הצהיר על כוונת החזרת הגולן לפני שאסד ימח שמו דיבר בכלל על שלום.אסד מצהיר ימים ולילות על קשר הדוק עם החיזבאללה ועם אחמדינגח ואילו אולמרט ממשיך להצהיר על שלום איתו.אז אני לא בטוח שיש לנו עם מי לעשות שלום עם הממשלה הנוכחית.צריך לבצע תקיפה מסיבית בסוריה.לכתוש אותם עד דק כדי שהם יבקשו שלום ולא אנחנו.צריך להראות להם מה זה כח כדי שהם יתחננו לשקט ולא אנחנו.למען מעשים כאלה צריך ממשלה ימנית ולהעיף את מרצ אבודה מיפלגות ערביות קדימה [אחורה]מהשילטון.כל מיפלגות הימין צריכות להתאחד תחת מטרה אחת ולהחזיר לנו את ההרתעה שאולמרט מוסס לנו עם שנות שלטונו.עוד לא היה לנו ראש ממשלה כל כך מבוזה.והערבים יודעים שהוא לא יעשה כלום והם יכולים להתעלל בנו.והוא ימשיך לאהוב אותם.
מה זה השטויות האלה עד לכנרת אפילו ב 67 לא היה להם חלק בכינרת ועכשיו אחרי שהם הפסידו מלא מלחמות הם עוד רוצים לקבל כ"פיצוי" את הכינרת ואת כול רמת הגולן בלי שום הסכם שלום חחחחחחחחחחחחח