כתב נושא: אסד: לא נתפשר על גבולות 67' - עד הכנרת  (נקרא 3041 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

Aaron

• אורח
אסד: לא נתפשר על גבולות 67' - עד הכנרת
« ב- : יוני 03, 2008, 13:14:41 »
על רקע המשא ומתן עם ישראל בתיווך טורקי, אומר נשיא סוריה, בשאר אסד, כי סוריה דבקה ב"גבולות 1967 המשתרעים עד לכנרת. לעולם לא נתפשר על כך". מופז סייר בגולן והתעקש: אפשר להגיע להסכם בלי למסור את הרמה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3551305,00.html

מנותק orel.z

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : יוני 03, 2008, 14:40:01 »
חח בדיחה יפה...יש אפשרות לשקול אם להתקבל לבזוקה....

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #2 ב- : יוני 03, 2008, 15:09:31 »
אם כך צריך לשחרר עוד שטחים מהכיבוש הסורי עד שהוא יילמד לוותר... :???:

מנותק hyper

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 03, 2008, 21:25:40 »
חוצפה,אם הוא כל כך רוצה שלום שיתן לנו את דמשק.
נמאס כבר לתת אדמות מארץ ישראל,אם שלום כרוך בנתינת אדמות מארצנו אז לא צריך שלום.
אנחנו צריכים להיות כמה שיותר תקיפים כלפי סוריה כדי שהם ירדפו אחרינו בשביל שלום ולא להפך.

Aaron

• אורח
« להגיב #4 ב- : יוני 03, 2008, 22:13:39 »
אנחנו צריכים להיות כמה שיותר תקיפים כלפי סוריה כדי שהם ירדפו אחרינו בשביל שלום ולא להפך.

:V:

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 04, 2008, 00:21:16 »
האמת שזה טוב שהוא לא מתפשר והוא אמר שזה כולל את הכינרת,
כי ככה לא יוותרו על הגולן, גם השמאלנים שהציעו את הרעיון
הם לא הסכימו לתת חלק מהכינרת.
נקווה שירדו מהרעיון.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #6 ב- : יוני 04, 2008, 00:44:40 »

אנחנו לא צריכים שום משא ומתן או מתן ומתן עם הערבים הנאצים יש"ו. אין סיכוי שבעולם שלפני ביאת משיח צדקינו יהיה שלום אמת באיזורינו, וגם למנוע מלחמה עם סוריה יש"ו באמצעות שלום מדומה, זה אפילו יותר גרוע ממלחמה באמת עם סוריה יש"ו - זאת דעתי.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 04, 2008, 13:10:03 »
יהודי ימני יקר

אתה בהחלט צודק אבל !!!
יש לך ראש ממשלה דפוק.שרת חוץ עם לשון עמוק עמוק בישבן של קונדי..אם לא נעיף את ציפורה ואת שמאלמרט אתה יכול לומר מה שאתה רוצה ואני יכול
לומר עד מחר שאני רוצה את הגולן.ממשלת השמאל תביא עלינו את האבדון אם היא לא תעלם.כל מטרתם הוא שרידותם האישית במחיר חבלי ארץ ישראל.
אולמרט הצהיר על כוונת החזרת הגולן לפני שאסד ימח שמו דיבר בכלל על שלום.אסד מצהיר ימים ולילות על קשר הדוק עם החיזבאללה ועם אחמדינגח
ואילו אולמרט ממשיך להצהיר על שלום איתו.

אז אני לא בטוח שיש לנו עם מי לעשות שלום עם הממשלה הנוכחית.צריך לבצע תקיפה מסיבית בסוריה.לכתוש אותם עד דק כדי שהם יבקשו שלום ולא אנחנו.
צריך להראות להם מה זה כח כדי שהם יתחננו לשקט ולא אנחנו.למען מעשים כאלה צריך ממשלה ימנית ולהעיף את מרצ אבודה מיפלגות ערביות קדימה [אחורה]
מהשילטון.כל מיפלגות הימין צריכות להתאחד תחת מטרה אחת ולהחזיר לנו את ההרתעה שאולמרט מוסס לנו עם שנות שלטונו.

עוד לא היה לנו ראש ממשלה כל כך מבוזה.והערבים יודעים שהוא לא יעשה כלום והם יכולים להתעלל בנו.והוא ימשיך לאהוב אותם.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #8 ב- : יוני 04, 2008, 14:24:32 »
יהודי ימני יקר

אתה בהחלט צודק אבל !!!
יש לך ראש ממשלה דפוק.שרת חוץ עם לשון עמוק עמוק בישבן של קונדי..אם לא נעיף את ציפורה ואת שמאלמרט אתה יכול לומר מה שאתה רוצה ואני יכול
לומר עד מחר שאני רוצה את הגולן.ממשלת השמאל תביא עלינו את האבדון אם היא לא תעלם.כל מטרתם הוא שרידותם האישית במחיר חבלי ארץ ישראל.
אולמרט הצהיר על כוונת החזרת הגולן לפני שאסד ימח שמו דיבר בכלל על שלום.אסד מצהיר ימים ולילות על קשר הדוק עם החיזבאללה ועם אחמדינגח
ואילו אולמרט ממשיך להצהיר על שלום איתו.

אז אני לא בטוח שיש לנו עם מי לעשות שלום עם הממשלה הנוכחית.צריך לבצע תקיפה מסיבית בסוריה.לכתוש אותם עד דק כדי שהם יבקשו שלום ולא אנחנו.
צריך להראות להם מה זה כח כדי שהם יתחננו לשקט ולא אנחנו.למען מעשים כאלה צריך ממשלה ימנית ולהעיף את מרצ אבודה מיפלגות ערביות קדימה [אחורה]
מהשילטון.כל מיפלגות הימין צריכות להתאחד תחת מטרה אחת ולהחזיר לנו את ההרתעה שאולמרט מוסס לנו עם שנות שלטונו.

עוד לא היה לנו ראש ממשלה כל כך מבוזה.והערבים יודעים שהוא לא יעשה כלום והם יכולים להתעלל בנו.והוא ימשיך לאהוב אותם.
אני מסכים איתך!  :V: O0 :knuppel2:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 04, 2008, 15:59:07 »
מה זה השטויות האלה עד לכנרת אפילו ב 67 לא היה להם חלק בכינרת ועכשיו אחרי שהם הפסידו מלא מלחמות הם עוד רוצים לקבל כ"פיצוי" את הכינרת ואת כול רמת הגולן בלי שום הסכם שלום חחחחחחחחחחחחח

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • www.youtube.com/XeliadX
« להגיב #10 ב- : יוני 04, 2008, 18:59:31 »
ואני לא אתפשר על פחות מדמשק!
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יוני 04, 2008, 21:20:35 »
מה זה השטויות האלה עד לכנרת אפילו ב 67 לא היה להם חלק בכינרת ועכשיו אחרי שהם הפסידו מלא מלחמות הם עוד רוצים לקבל כ"פיצוי" את הכינרת ואת כול רמת הגולן בלי שום הסכם שלום חחחחחחחחחחחחח
היה להם!
חלק די קטן מהכינרת אם אני לא טועה בדרם מזרח של הכינרת
יש שמה היום קיבוץ נדמה לי חחח