חדשות ודיונים > דיון כללי

סרטון מצמרר עם הרב אמנון יצחק!

<< < (2/4) > >>

עז77:

--- ציטוט של: בייקר על ינואר 29, 2007, 10:00:00 ---הוא החזיר 30 אלף איש בתשובה.הוא עבד עם אדיר זיק ז"ל שעבד עם מרזל.
אני לא בעד הטכניקות שלו שבהן הוא מאיים בגיהנום על חילונים אבל הוא פונה לקהל יעד שונה מהקהל יעד שהרבנים החרדים פונים.
אבל חויה לשמוע ולראות אותו.אני שמעתי המון קלטות שלו באתר שופר.
האיש מוכשר.
אגב קהל היעד שלו הוא הקהל שחיים דיבר עליו בתוכנית:אנשים שהם הצבעת מחאה קלאסית.

--- סוף ציטוט ---

הוא כבר שנים לא מאיים בגיהנום על אנשים,
היום הטקטיקה שלו היא הרבה יותר מיין סטרים ועדינה

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: עז77 על ינואר 29, 2007, 10:02:44 ---
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 29, 2007, 10:00:00 ---הוא החזיר 30 אלף איש בתשובה.הוא עבד עם אדיר זיק ז"ל שעבד עם מרזל.
אני לא בעד הטכניקות שלו שבהן הוא מאיים בגיהנום על חילונים אבל הוא פונה לקהל יעד שונה מהקהל יעד שהרבנים החרדים פונים.
אבל חויה לשמוע ולראות אותו.אני שמעתי המון קלטות שלו באתר שופר.
האיש מוכשר.
אגב קהל היעד שלו הוא הקהל שחיים דיבר עליו בתוכנית:אנשים שהם הצבעת מחאה קלאסית.

--- סוף ציטוט ---

הוא כבר שנים לא מאיים בגיהנום על אנשים,
היום הטקטיקה שלו היא הרבה יותר מיין סטרים ועדינה

--- סוף ציטוט ---
הוא אדם גדול צדיק ענק!!!!!

eran:

--- ציטוט של: מר מקלדת על ינואר 29, 2007, 00:33:23 ---אני שמעתי עליו דברים אחרים... נראה לי שהוא עושה הרבה כסף $$$ מהקב"ה... מדובר בשרלטן מסוכן שמחלל את שם הקב"ה.

--- סוף ציטוט ---

אתה זה שמחלל את ה' בכך שאתה מבזה ת"ח, אני מוחה בך.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: eran על ינואר 29, 2007, 19:04:20 ---
--- ציטוט של: מר מקלדת על ינואר 29, 2007, 00:33:23 ---אני שמעתי עליו דברים אחרים... נראה לי שהוא עושה הרבה כסף $$$ מהקב"ה... מדובר בשרלטן מסוכן שמחלל את שם הקב"ה.

--- סוף ציטוט ---

אתה זה שמחלל את ה' בכך שאתה מבזה ת"ח, אני מוחה בך.

--- סוף ציטוט ---
עזוב ערן הוא לא שווה התייחסות בכלל, ביזוי תלמיד חכם נהיה פה ממש דבר בשגרה של אנשים כאלה ואחרים פה ממש מעציב.

בייקר:
כמובן היא יכלה להכנס להריון בלי קשר עם הברכה וכיסוי הראש.האם רופא אמר לה שהיא עקרה?או שמדובר בזוג שבינתיים לא הצליח להביא ילד לעולם ואחר כך כן?
היכן הנס שהיא שמה כיסוי ראש בניגוד לדעתו של בעלה?או שהרב שיכנע אותו?
ויש נשים שלהפך מתלבשות לא צנוע בניגוד לרצון בעליהן.
כלומר אתה מייחס את הכניסה להריון כתוצאה מהברכה ואני מייחס כניסה להריון כדרך הטבע כתוצאה של יחסי מין.
אגב דובר בזוג שומר מצוות קודם לכן שהבעל רצה לחזור בתשובה לאט והאישה שמה כיסוי ראש.
הבעל שמר מצוות קודם לכן ושמרו על טהרת משפחה.
מצד שני צדיקים כמו הרב כהנא זצ"ל נרצחו,אישתו וילדיו של עמי פופר נהרגו!למה לייחס זאת?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה