כתב נושא: צפוייה עיסקה בין ישראל לחיזבאללה, מה אתם אומרים??  (נקרא 3915 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
http://news.walla.co.il/?w=//1291608
הערבים יימח שמם רוצים את סאמיר קונטאר ועוד 4 אסירים של החיזבאללה הכלואים
בישראל ועוד גופות של כמה מהאנשים של החיזבאללה ועוד מפה של ישראל שמסמנת איפה
ישראל הטמינה מוקשים בשטחי לבנון...
ואז ישראל תקבל מידע על רון ערד + 2 גופות , כנראה שאלדד ואהוד הם כבר לא בחיים ! יהי זכרם!!
השם ייקום דמם!!!!
כל זה השלב הראשוני
בשלב השני ישראל תשחרר עשרות פלסטינאים...

מה אתם אומרים על זה???

Aaron

• אורח
בושה!
לא מדברים עם ארגון טרור מוסלמי נאצי. ארגון כזה צריך להפציץ ולהשמיד סופית, לא מדברים עם נאצים כאלה!
את סמיר קונטאר צריך לשחוט, לערבב עם בשר חזיר ולשלוח לחיזבאללה בקופסא יפה.

זה בדיחה עצובה מה שקורה פה...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בושה!
לא מדברים עם ארגון טרור מוסלמי נאצי. ארגון כזה צריך להפציץ ולהשמיד סופית, לא מדברים עם נאצים כאלה!
את סמיר קונטאר צריך לשחוט, לערבב עם בשר חזיר ולשלוח לחיזבאללה בקופסא יפה.

זה בדיחה עצובה מה שקורה פה...
אני לא מבין את זה, האנשים כבר לא חיים ועם כל הצער והכאב אני לא תומך בזה...מילא הם היו חיים אז
הייתי מגיב אחרת.
אני בעד להחזיר להם רק גופות אם כבר, כמו שאמרת לשחוט את סמיר קונטאר

Aaron

• אורח
אני בכלל נגד כל עסקה עם מחבלים. אני בעד לאיים בהשמדה והוצאה להורג של אסירים - כדי לגרום להם לשחרר את החיילים שלנו.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני בכלל נגד כל עסקה עם מחבלים. אני בעד לאיים בהשמדה והוצאה להורג של אסירים - כדי לגרום להם לשחרר את החיילים שלנו.
גם אני, ואני מסכים איתך לחלוטין
אך בכל זאת זה נראה קצת אחרת אם החטופים היו עוד בחיים
וההשפלה הייתה נהיית קטנה יותר.. אם ישחררו את כל האסירים
בעד 2 גופות ומידע על חטוף מלפני 20 שנה שלך תדע אם הוא אמין או לא
זאת השפלה נוראית וזה יוריד את המורל בקרב האנשים לגמרי...

Aaron

• אורח
גם אני, ואני מסכים איתך לחלוטין
אך בכל זאת זה נראה קצת אחרת אם החטופים היו עוד בחיים
וההשפלה הייתה נהיית קטנה יותר.. אם ישחררו את כל האסירים
בעד 2 גופות ומידע על חטוף מלפני 20 שנה שלך תדע אם הוא אמין או לא
זאת השפלה נוראית וזה יוריד את המורל בקרב האנשים לגמרי...
אתה צודק... מה שקורה עכשיו זאת השפלה ופאדיחה רצינית. אני לא מאמין לאיזה רמה הגענו. פשוט גועל נפש.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
רק לא עוד מתן ומתן, אכלנו מספיק קש גם ככה!

מנותק hyper

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
מה אתם אומרים על:"או שאתם מחזירים את החיילים (שגם ככה לא בחיים) או שלבנון תעלה באש" ?
לרצוח עכשיו את כל האסירים הפלסטינים,כדי שלא יהיה להם בשביל מה לחטוף.

Aaron

• אורח
מה אתם אומרים על:"או שאתם מחזירים את החיילים (שגם ככה לא בחיים) או שלבנון תעלה באש" ?
לרצוח עכשיו את כל האסירים הפלסטינים,כדי שלא יהיה להם בשביל מה לחטוף.

מסכים עם זה במאה אחוז. וכשמאיימים על ארגון טרור, זה עוד נחשב לרחמנות. בתכלס, צריך להשמיד ארגון טרור בלי שום איומים ודיבורים. וכמובן להוציא להורג את כל מי ששייך לארגון הזה.

מנותק Scarface

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
להחזיר רק גופות בעד גופות
אם אני הייתי מת חס וחלילה במלחמה לא הייתי רוצה שבשביל הגופה שלי ישחררו מחבלים נאצים שרצחו משפחות שלמות.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מבין שההצהרה הרשמית של חיזבאללה יש"ו היא מסירת שתי גופות לאחר שיחרור סמיר קונטאר. הם לא עוד בין החיים ואסור להחליף גופות במחבלים חיים.

Aaron

• אורח
סמיר קונטאר יש"ו רצח ילדים יהודים בנהריה. זה מחבל נאצי שצריך לכתוש לחתיכות. בושה וחרפה שהוא חיי ונושם, ועוד יש מצב שיחזירו אותו. זה לא יאומן.

מנותק עדן

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
צודק אבל אם זה לא יעזור אז חייב לתתת הכל חוץ משטחים כדי להחזיר את השבויים ואם אתה חושב שאני טועה אז תנסה לחשוב אילו היית אח שלו או אבא שלו או הוא עצמו.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל

Aaron

• אורח
צודק אבל אם זה לא יעזור אז חייב לתתת הכל חוץ משטחים כדי להחזיר את השבויים ואם אתה חושב שאני טועה אז תנסה לחשוב אילו היית אח שלו או אבא שלו או הוא עצמו.

ברוכה הבאה עדן!  :)
איך מצאת אותנו?

אם הייתי חייל שנחטף ע"י המוסלמים הנאצים, לא הייתי רוצה שישחררו עבורי מאות/אלפי מחבלים, שיגרמו אחר כך לרציחתם של יהודים רבים.
לי זה נראה ממש מטופש לנהל דיונים עם מחבלים ולהקשיב לדרישות שלהם. כשנחטף חייל, צריך לנסות לשחרר אותו בכוח, ואם זה לא עובד, אז חבל.
צריך להוציא להורג את כל המחבלים הכלואים בישראל, כדי שלערבים הנאצים בעזה לא תיהיה סיבה לחטוף חיילים.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
http://news.walla.co.il/?w=//1291608
הערבים יימח שמם רוצים את סאמיר קונטאר ועוד 4 אסירים של החיזבאללה הכלואים
בישראל ועוד גופות של כמה מהאנשים של החיזבאללה ועוד מפה של ישראל שמסמנת איפה
ישראל הטמינה מוקשים בשטחי לבנון...
ואז ישראל תקבל מידע על רון ערד + 2 גופות , כנראה שאלדד ואהוד הם כבר לא בחיים ! יהי זכרם!!
השם ייקום דמם!!!!
כל זה השלב הראשוני
בשלב השני ישראל תשחרר עשרות פלסטינאים...

מה אתם אומרים על זה???
הכל שקר וכזב. שוב העיתונות באינטרנט של השמאלנים הבולשביקים מעוותת את המציאות, ומסלפת את העובדות: העובדה הנכונה והאמיתית היא שחיזבאללה יש"ו לא רוצה בשום משא ומתן עם היישות הציונית (קרי: מדינת ישראל), ואין להם שום כוונה להחזיר ולו גם חייל שבוי אחד ויחיד - בין אם הוא בחיים, ובין אם הוא נפטר והלך לעולמו כקדוש
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!