חדשות ודיונים > דיון כללי
לגבי קליינר
בייקר:
דיברנו חצי שעה והוא אדם נחמד והוא עבד בעבר עם מרזל ומכיר את הכהניסטים בארצות הברית.מה שמטריד אותי שהוא אמר שיבוא ולא בא וזאת הבטחת סרק.
אם היה אומר לי לא הייתי מכבד את רצונו אבל הוא הגיע לפורום המחנה הלאומי חילוני בתפוז וזאת קומונה קטנה ולא פורום איכותי כמו שלנו.
אם ברצונך לדבר עימו מספר הטלפון שלו 035621521 זהו שירות הודעות המעביר אותך למזכירה שלו ואליו.
אני דיברתי ממספר חסוי והזדהתי רק בשמי הפרטי,השארתי לו מייל ואת כתובת האתר שלנו.
זה היה בשבוע שעבר.
Aaron:
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 28, 2007, 22:50:51 ---דיברנו חצי שעה והוא אדם נחמד והוא עבד בעבר עם מרזל ומכיר את הכהניסטים בארצות הברית.מה שמטריד אותי שהוא אמר שיבוא ולא בא וזאת הבטחת סרק.
אם היה אומר לי לא הייתי מכבד את רצונו אבל הוא הגיע לפורום המחנה הלאומי חילוני בתפוז וזאת קומונה קטנה ולא פורום איכותי כמו שלנו.
אם ברצונך לדבר עימו מספר הטלפון שלו 035621521 זהו שירות הודעות המעביר אותך למזכירה שלו ואליו.
זה היה בשבוע שעבר.
--- סוף ציטוט ---
אתה גדול!
צריך לנסות עוד פעם. אני אשלח לו מייל.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: Aaron על ינואר 28, 2007, 22:55:31 ---
--- ציטוט של: בייקר על ינואר 28, 2007, 22:50:51 ---דיברנו חצי שעה והוא אדם נחמד והוא עבד בעבר עם מרזל ומכיר את הכהניסטים בארצות הברית.מה שמטריד אותי שהוא אמר שיבוא ולא בא וזאת הבטחת סרק.
זה היה בשבוע שעבר.
--- סוף ציטוט ---
אתה גדול!
צריך לנסות עוד פעם. אני אשלח לו מייל.
--- סוף ציטוט ---
גם אני ינסה רק ככה הוא בסוף יבוא.
בייקר:
אמרתי לו שיש לו תומכים כאן ושנוכל להצליח ביחד.זה גם בברכת חיים ועז 77.תעשו חיפוש בגוגל ותיכנסו לאתר חרות שם המייל שלו.
תרומתי כאן צנועה בהשוואה אליכם והלוואי והייתי מצליח יותר.
mashras:
שמתם לב שאנחנו כבר לא מצליחים לעלות הרבה זמן מעל 144 חברים רשומים?
אפשר לספור על 20 אצבעות את אלה שכותבים בפורום האופן פעיל כל הזמן.
אני חושש שאנחנו מתחילים להתכנס למספר הסופי של חברי הפורום הזה, אא"כ יקרה משהו מהפכני שיגדיל את המודעות לתנועה שלנו.
אילו חיים בן פסח היה מגיע לארץ הוא היה מתחיל לנאום - כבר עכשיו מעל כל בימה.
הבעיה היא שכולנו פחדנים ומפחדים לנאום.
הפתרון שלי - צריך סרט תעמולה.
צריך לעבוד על איזה סירטון טוב של קליינר, וסרטון טוב של חיים בן פסח, לצרף ביחד, להוסיף קטעי קישור על המצב המחורבן בארץ ולהפיץ בבתי ספר תיכוניים בעיירות הפיתוח, להפיץ כבר מעכשיו - שבבחירות הבאות תצביעו למפלגה הימנית ביותר - למען הצלת מדינת ישראל.
את קליינר כולם מכירים וזה טוב. חיים בן פסח הוא דמות סנסציונית, וזה יתפוס לדעתי.
אגב יש עוד כמה אנשים חילונים שאפשר לדבר איתם - צפריר רונן, אל"מ משה לשם, אלייקים העצני, עו"ד יורם שפטל (אני יודע, משפט דמניוק...), בכל זאת אלה אנשים אנטי ממסדיים - בלתי משוחדים, יורדים אל העם. שווה לפנות אליהם גם.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה