חדשות ודיונים > דיון כללי
לגבי קליינר
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: mashras על ינואר 28, 2007, 23:06:36 ---שמתם לב שאנחנו כבר לא מצליחים לעלות הרבה זמן מעל 144 חברים רשומים?
אפשר לספור על 20 אצבעות את אלה שכותבים בפורום האופן פעיל כל הזמן.
אני חושש שאנחנו מתחילים להתכנס למספר הסופי של חברי הפורום הזה, אא"כ יקרה משהו מהפכני שיגדיל את המודעות לתנועה שלנו.
אילו חיים בן פסח היה מגיע לארץ הוא היה מתחיל לנאום - כבר עכשיו מעל כל בימה.
הבעיה היא שכולנו פחדנים ומפחדים לנאום.
הפתרון שלי - צריך סרט תעמולה.
צריך לעבוד על איזה סירטון טוב של קליינר, וסרטון טוב של חיים בן פסח, לצרף ביחד, להוסיף קטעי קישור על המצב המחורבן בארץ ולהפיץ בבתי ספר תיכוניים בעיירות הפיתוח, להפיץ כבר מעכשיו - שבבחירות הבאות תצביעו למפלגה הימנית ביותר - למען הצלת מדינת ישראל.
את קליינר כולם מכירים וזה טוב. חיים בן פסח הוא דמות סנסציונית, וזה יתפוס לדעתי.
אגב יש עוד כמה אנשים חילונים שאפשר לדבר איתם - צפריר רונן, אל"מ משה לשם, אלייקים העצני, עו"ד יורם שפטל (אני יודע, משפט דמניוק...), בכל זאת אלה אנשים אנטי ממסדיים - בלתי משוחדים, יורדים אל העם. שווה לפנות אליהם גם.
--- סוף ציטוט ---
אתה צודק יש לי רעיון בסגנון שלך עם סרט תעמולה אבל לא יעזור אני צריך לפחות 5 אנשים שיעזרו לי בכל זה ובכלל בכל רעיון שמעלים פה צריכים כמה שיזיזו תעסק..
בייקר:
השאלה אם הם רוצים להיות מזוהים עם כהנא?הדמויות שהזכרת תומכים באיחוד הלאומי:העצני,לשם ושפטל הם ימנים חילונים.
כהנא צדק!:
עזבו אותכם עכשיו מלאסוף אנשים ולבקש טובות צריך סרט עם מסר חזק לגבי האירגון שלנו והפצה טובה סרט שכל מי שיראה אותו ישתכנע זה עבודה קשה אבל חייב סרט כזה גם ההפצה תהיה קשה אבל רק ככה נביא עוד תומכים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה