כתב נושא: שאלה לכל מי שיכול לעזור  (נקרא 2181 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לכל מי שיכול לעזור
« ב- : מאי 30, 2008, 11:56:58 »
כולם בכיתה של אח שלי שמאלנים ואפילו כמעט כל השכבה שלו הוא בכיתה י' עכשיו גם המורים שמאלנים ואח שלי אומר לי כאילו שהוא במדינה אחרת אף אחד לא רוצה להרוג ערבים ושכולם אוהבים אותם אפילו יש לו ערבי בכיתה שאח שלי נתן לו מכות ניפח לו תעיין, שבר לו תיד ואת האף

אבל אני חושב שזה לא יכול להמשך ככה צריך לעשות סטום לשמאל מה זה אי אפשר לחיות עם שמאלנים

בבקשה תגידו לי מה לעשות שאני יגיד לו וכך הבעייה תיפטר

Aaron

• אורח
שאלה לכל מי שיכול לעזור
« להגיב #1 ב- : מאי 30, 2008, 12:03:50 »
שאח שלך יחשוף את האמת, ויגרום לשמאלנים להתפכח ולהיות ימניים. זה מה שאני עשיתי בבי"ס שלי, הרבה שמאלנים נחשפו לאמת והפכו לכהניסטים.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה לכל מי שיכול לעזור
« להגיב #2 ב- : מאי 30, 2008, 12:49:16 »
הכל עניין של אינדוקטרינציה
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שאלה לכל מי שיכול לעזור
« להגיב #3 ב- : מאי 30, 2008, 12:54:06 »
קודם כל תגיד לאח שלך כל הכבוד!
דבר שני מה אני יגיד לך קצת קשה להחזיר שמאלנים אבל שלא יתייאש ותכיר לאח שלך את האתר הזה
ושיכיר קצת יותר את עמדת הימין כדי שיוכל לענות לשמאלנים האלה ...
דבר שלישי שישאל אותם דבר כזה:
"אני מעמיד לכם אלף ערבים בצד אחד ובצד שני חייל יהודי אחד, אתם צריכים להרוג או אלף ערבים או את החייל ואין עוד אפשרויות, במי אתם בוחרים"
זאת שאלה שאני אוהב לשאול כי השאלה הזאתי תמיד מעמידה את השמאלנים בדילמה
ותאמת זה עזר לי בשתי מקרים אני זוכר,זה עזר לפתוח לאותם אנשים את העיניים ואחרי זה במקום ללכת עם הראש בקיר ולבלבל תמוח כמה שהערבים מסכנים
והם מאחורי גדרות אז הם קצת הבינו שהמצב שונה ויש סיבה שהם מאחורי גדרות כי אחרת לא היה אפשר לצאת מהבית....
ואחרי זה אפשר לפתח את זה ולומר שהרגל של אותו חייל לא שקולה לערבי אחד וגם לא לכולם ביחד!!!!
ושקודם כל צריך לדאוג ליהודים עניים ולניצולי שואה ולא צריך לחשוב על אותם ערבים וככה אפשר להמשיך להתפלסף...

בהצלחה!!

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאלה לכל מי שיכול לעזור
« להגיב #4 ב- : מאי 30, 2008, 13:12:35 »
תודה רבה אחינו עכשיו אני הולך לאחי לרשום אותו לפורום הזה קוראים לו עומרי