ראיתי את הסירטון בשופר ולומר את האמת ניגעלתי מאד.
ההטפה של אמנון יצחק כבר שנים מראה שאין שום הבדל בינו לבין מטיפי דת אחרים.זו אחת מני רבות הסיבה שאני לא אדם מאמין.לשמוע הטפות של קיצוניים
ולהאמין לגיבובי שטויות ולגחמות שהוא אומר בלהט.אינני מקבל את המרות ואת כיבוד מסורת ישראל בגלל אותם קיצוניים וכמובן עובדיה יוסף עם יציאותיו המפולפלות
ופסק הלכה מגוחך שאסור לחטט באף בשבת......

אז כל אותם מטיפים "שלנו" כביכול אינם שונים מ"שלהם" במבט שלי זה רק הבדל של דת.אני יכול להיות ימני קיצוני מאד אבל אמונה לא תיהיה כלל.רציתי לנסות
לכבד את הדת אבל פעם אחר פעם ראיתי שיש יותר מדי איסורים והכתבות מה אסור ומה מותר אז החלטתי לפטור את עצמי מהעול הזה.
ובקשר לחרדים\חסידים.ההכתמה על הציבור החרדי מוצדקת כי שליחיו בכנסת יודעים יפה מאד לכער את התדמית שלהם מצויין.עצם העובדה שכל מה שמעניין
אותם זה כסף וכסף וכסף הצליחה להשניא את החרדים בתוך 3 עשורים על כלל הציבור בארץ.ואותו סירטון של אתר שופר לא שכנע אותי כלל.כל עוד החרדים
לא ישרתו באופן גורף בצבא ולא יפסיקו לחיות על חשבון הציבור החילוני הם ימשיכו להיות הציבור הכי שנוא בארץ.זה לא מעניין אף אחד שלמידת תורה זה ברכה
וזה חשוב כי רק אדם חרדי ומאמין חושב ככה !!!!!!!!!!!!!!!!!!
בעיני אדם חילוני שהדת זרה לו ולא מדברת אל נפשו החרדי הוא נטל כלכלי ולא יותר.
בעיני כחילוני אשר יהיה בעל משפחה עם 3 ילדים ואישה שאני חושב שחלק מהמיסים שאני ואשתי נשלם ילכו להאכיל 6 ילדים חרדים בעוד אב המשפחה
מגרבץ ולומד תורה והאישה עובדת באיזה חצי משרה זה מרתיח אותי מאד.למה אני חייב להאכיל אותם בעקיפין במיסים שאני משלם???
אין לו כסף שלא יעשה 6 ילדים !!!!!.זו חוצפה שאין כדוגמתא בשום מקום בעולם !!!!!!!!!
וזה לא משנה שזה לשם שמיים וזה לא מעניין אף חלוני שחשוב ללמוד תורה.מעניין אותו שהחרדי חי על חשבונו.שחילוני רואה את הח"כים החרדים סוחטים
עוד ועוד כספים למשפחות מרובות ילדים של הציבור שלהם זה רק מעצים את השנאה כלפי החרדים וכלפי הדת בפרט.זה לא יעזור מה שתגידו זו המציאות