כתב נושא: מי שיחרר את יהדות ברה''מ? סרט (כ''ד אייר, 29/05)  (נקרא 1902 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2617573

ביוטוב:

אנא דרגו, המליצו לדף הראשי, הגיבו והוסיפו למועדפים.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
מי שיחרר את יהדות ברה''מ? סרט (כ''ד אייר, 29/05)
« להגיב #1 ב- : מאי 29, 2008, 08:34:18 »
אני מתחיל עכשיו לצפות בסרטון. בקרוב אחזור לכאן אי"ה לתגובה!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
מי שיחרר את יהדות ברה''מ? סרט (כ''ד אייר, 29/05)
« להגיב #2 ב- : מאי 29, 2008, 08:58:44 »
עשית סרטון מצוין - חיים. נתת לנו לכולנו שיעור מאלף לגבי מעורבותה של הליגה ואח"כ תנועת הימין האמיתי בהעלאת למעלה ממליון יהודים מברה"מ לשעבר לארץ ואני מדגיש: רובם יהודים באמת ב-100%!
חוץ מזה, רציתי לומר בהזדמנות זאת, שהייתי בנסיעה באוטובוס לאחרונה, והיה שם זוג עולים מרוסיה - אם ובנה החייל שמשרת בצה"ל שלא נתנו לאישה מבוגרת לשבת - אבל היה הרבה מקום פנוי באוטובוס והיא רצתה לשבת דווקא במקום שלהם ולהקים את שניהם! זאת ממש חוצפה! אח"כ איזה איש התערב - דווקא ממוצא מזרחי - והם קמו ונתנו לה לשבת במקומם שלהם. כל הזמן האיש והאישה המבוגרת קיללו אותם בקללות נמרצות ובמיוחד בגלל שהם באו מרוסיה! זאת התנהגות אופיינית להרבה ישראלים צברים שנולדו בארץ ולא יודעים להעריך את העולים מרוסיה ואת פועלם בארץ. חבל שלא ניסיתי להתערב ביניהם אבל עכשיו אני מנסה להגיד שאנחנו כולנו צריכים לקבל את העולים מרוסיה כשווים בין שווים ולבוא לקראתם ודווקא כן לאהוב אותם במקום לשנוא אותם - זה מה שחשוב לי להגיד כאן, ואני מקווה שמישהו ילמד מזה לקח.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!