כתב נושא: יש לי רעיון לעוד פורום.  (נקרא 16530 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« ב- : מאי 28, 2008, 15:06:09 »
stami פתח נושא עם רעיון להביא אנשים לפורום אם נעשה תת פורום למשחקים למוזיקה וסרטים וכל זה
וחשבתי על זה וזה רעיון בכלל לא רע, אך עם כל זאת הפורום יאבד מהמטרה האמיתית שלו.
חשבתי מה אתם אומרים על לפתוח פורום להנצחת השואה.
כל אחד יביא סיפור אישי מהבית או סיפור שהוא שמע!
אצלי אישית 2 הסבים שלי ניצולי שואה,אחד נפטר ואחד שיהיה בריא ועוד סבתא אחת ניצולת שואה שתיהיה בריאה.
ומי שמבינינו הוא בן למשפחה של ניצולי שואה יכול להבין כמה זה חשוב להנציח את הסיפור של אותם אנשים...
וכמובן שאפשר לפתח את הרעיון הזה ולהביא קישורים לסרטים על השואה ולדבר על זה ואין לי שום ספק שזה ימשוך
לפה אנשים וגם תחשבו על זה, השואה זה נושא רגיש אצל כולם ואנשים יבינו כמה אנחנו במצב קריטי היום שאם לא נשמור
על המדינה שלנו ונבטיח את קיומה אנחנו יכולים למצוא את עצמינו בשואה נוספת ח"ו
ואני אומר לכם באופן אישי שהעניין הזה של השואה זה אחד הגורמים המשמעותיים שהפכו אותי לכהניסט!
במיוחד הסיסמא של גדול דורינו הרב כהנא ז"ל : "לעולם לא עוד ".
כולנו מבינים את המצב הגרוע שלנו במדינה וכולנו יודעים שהערבים אם תיהיה להם את ההזדמנות הם יעשו לנו שואה!
כולנו יודעים שהערבים לא רוצים בכלל שלום וזה לא מענייין אותם בכלל הם רוצים את כל המדינה לעצמם והם רוצים שנעלם מפה!
ולכן אני חושב שזה רעיון טוב לשים פורום על השואה באתר כזה !!

בבקשה שכולם יגיבו לזה ויביעו את דעתם האישית.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #1 ב- : מאי 28, 2008, 16:27:11 »
stami פתח נושא עם רעיון להביא אנשים לפורום אם נעשה תת פורום למשחקים למוזיקה וסרטים וכל זה
וחשבתי על זה וזה רעיון בכלל לא רע, אך עם כל זאת הפורום יאבד מהמטרה האמיתית שלו.
חשבתי מה אתם אומרים על לפתוח פורום להנצחת השואה.
כל אחד יביא סיפור אישי מהבית או סיפור שהוא שמע!
אצלי אישית 2 הסבים שלי ניצולי שואה,אחד נפטר ואחד שיהיה בריא ועוד סבתא אחת ניצולת שואה שתיהיה בריאה.
ומי שמבינינו הוא בן למשפחה של ניצולי שואה יכול להבין כמה זה חשוב להנציח את הסיפור של אותם אנשים...
וכמובן שאפשר לפתח את הרעיון הזה ולהביא קישורים לסרטים על השואה ולדבר על זה ואין לי שום ספק שזה ימשוך
לפה אנשים וגם תחשבו על זה, השואה זה נושא רגיש אצל כולם ואנשים יבינו כמה אנחנו במצב קריטי היום שאם לא נשמור
על המדינה שלנו ונבטיח את קיומה אנחנו יכולים למצוא את עצמינו בשואה נוספת ח"ו
ואני אומר לכם באופן אישי שהעניין הזה של השואה זה אחד הגורמים המשמעותיים שהפכו אותי לכהניסט!
במיוחד הסיסמא של גדול דורינו הרב כהנא ז"ל : "לעולם לא עוד ".
כולנו מבינים את המצב הגרוע שלנו במדינה וכולנו יודעים שהערבים אם תיהיה להם את ההזדמנות הם יעשו לנו שואה!
כולנו יודעים שהערבים לא רוצים בכלל שלום וזה לא מענייין אותם בכלל הם רוצים את כל המדינה לעצמם והם רוצים שנעלם מפה!
ולכן אני חושב שזה רעיון טוב לשים פורום על השואה באתר כזה !!

בבקשה שכולם יגיבו לזה ויביעו את דעתם האישית.

רעיון מצויין לדעתי יש הרבה שהם בנים או נכדים של ניצולי שואה ויש להם הרבה מה להגיד בפורום כזה, או בתת-פורום כזה. אני אישית בן של ניצול שואה שהיום הוא בן 90 ועלה מבולגריה אחרי המלחמה (העולם ה-II) ולאחר שעבד עבודות פרך באירופה תחת שלטון הנאצים יש"ו - יש לי הרבה מה לספר על כך אם תרצו. נא תגובתכם המהירה והחיובית,
רובי.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #2 ב- : מאי 28, 2008, 17:27:35 »
רעיון מצויין לדעתי יש הרבה שהם בנים או נכדים של ניצולי שואה ויש להם הרבה מה להגיד בפורום כזה, או בתת-פורום כזה. אני אישית בן של ניצול שואה שהיום הוא בן 90 ועלה מבולגריה אחרי המלחמה (העולם ה-II) ולאחר שעבד עבודות פרך באירופה תחת שלטון הנאצים יש"ו - יש לי הרבה מה לספר על כך אם תרצו. נא תגובתכם המהירה והחיובית,
רובי.
קודם כל שאביך יהיה בריא עד 120 !
ואיזה מן שאלה אם נרצה לשמוע?!?!
הסיפור של אביך זה הסיפור של כולנו! אנחנו מתחייבים לשמור את הסיפורים של הניצולים לעולמי עד.
 לזכור ולעולם לא לשכוח ולא לסלוח לצורר הנאצי יימח שמו וזכרו!!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #3 ב- : מאי 29, 2008, 00:51:07 »
קודם כל שאביך יהיה בריא עד 120 !
ואיזה מן שאלה אם נרצה לשמוע?!?!
הסיפור של אביך זה הסיפור של כולנו! אנחנו מתחייבים לשמור את הסיפורים של הניצולים לעולמי עד.
 לזכור ולעולם לא לשכוח ולא לסלוח לצורר הנאצי יימח שמו וזכרו!!

אז ככה: יהודי בולגריה הם אחד מן השרידים האחרונים - אוד מוצל מאש - מן השואה הנוראה באירופה במלחמת העולם ה-2. הם ניצלו מן התופת בעיקר עקב התושייה של תושבי בולגריה הלא יהודיים שראו בהם אחים וברובם המכריע לא שיתפו פעולה עם הצורר הנאצי יש"ו. זה כולל גם את שליט בולגריה המלך פרדיננד (נדמה לי שזה המלך ששלט אז בבולגריה) ולמרות שנאלץ המלך להיפגש עם היטלר יש"ו שר"י הוא נמלט מן הפגישה לטירה נסתרת במעבה היערות של בולגריה בהרים ושם הוא סיים גם את חייו בנסיבות מיסתוריות (יש כאלה שאומרים או טוענים שהוא הורעל ע"י שליחיו של היטלר יש"ו שר"י שהצליח למצוא את מקום מחבואו והתנקם בו). כמו כן ההנהגה הדתית הנוצרית בבולגריה של אותם ימים ארורים ונוראיים הייתה אך ורק בעד היהודים וניסתה בכל כוחה להציל כמה שיותר יהודים בעיקר הארכיבישוף סטפן שהיה אב כמורה ומנהיג רוחני בבולגריה של אותם ימים ונחשב לסמל בקרב בני עמו שאפילו כאשר הנאצים יש"ו ניסו לאסוף 20000 יהודים לטרנספורט לאושוויץ יש"ו באמצעות רכבת הוא ניכנס למקום שהתכנסו בו היהודים ואמר לנאצים יש"ו שאם הם מתכוונים לקחת את היהודים שייקחו גם אותו לאושוויץ יש"ו ולכן הוא (הארכיבישוף סטפן) נחשב לחסיד אומות העולם ועד היום עולים לקברו יהודים וכמובן גויים רבים.
אבא שלי הצטרך בכפייה לעבוד עבודות פרך עבור הנאצים יש"ו כאשר הם פלשו לבולגריה בראשית שנת 1942 למניינם. הוא סלל כבישים ועשה כל מיני עבודות בכפייה נגד רצונו שגרמו לו מאוחר יותר בגיל מבוגר (כמו שאמרתי קודם כיום הוא בן 90 - עד 120) לבעיות בגב ולבעיות בלחץ דם ובלב שלו. הלוואי שיכולתי להחזיר לו את השנים שאיבד באותה מלחמה ארורה ושגרמו לו להיות ולהיעשות אדם קשוח וגם מאוד פגיע ורגיש בעת ובעונה אחת!
מרבית יהודי בולגריה עלו אחרי המלחמה לארץ (אני חושב לפחות 99% מיהודי בולגריה עלו לארץ) והם מתגוררים בעיקר בחיפה, ביפו ובעוד ערים גדולות בארץ. הרמטכ"ל שלנו גבי אשכנזי גם הוא בן של ניצולי שואה מבולגריה והבולגרים, בעת בחירתו לרמטכ"ל, סיקרו ברחבה במאמרים בעיתונות המקומית את גבי אשכנזי והיללו אותו ואת יהודי בולגריה שכאמור ברובם המכריע עלו לארץ והם תושבי הארץ זה מכבר.
היו גם אוניות מעפילים שניסו להגיע לארץ עוד במהלך המלחמה הארורה אך בגלל הבריטים יש"ו ששלטו אז בארץ ומדיניות המנדט הארורה יש"ו וגם בגלל מנהיגי היישוב היהודי של אותם ימים החזירו חלק מן הספינות לחו"ל והסגירו את יושביהן לידי הנאצים יש"ו - היו כמובן כאלה שניצלו מן התופת באירופה ונשארו בארץ כאשר מתיישבי הארץ קיבלו בזרועות פתוחות את העולים החדשים שבקושי רב הגיעו בכלל לחופי א"י וקלטו אותם בשמחה ליישובים בארץ של אותם ימים כגון תל-אביב-יפו וחיפה ועוד יישובים קטנים כגון קיבוצים ומושבים רבים שלזכותם ייאמר יישר כוח גדול על עזרתם הרבה בקליטה ובשילובם של העולים החדשים מבולגריה בעבודות המשק השונות, וכן בלימוד עברית ומציאת עבודה עבור כמעט כל יהודי שהגיע לכאן ולא גורש ע"י הבריטים יש"ו.
זהו סיפור גבורה אחד מיני רבים של יהדות שלא נכנעה לנאצים יש"ו ובעיקר בזכות העם הבולגרי שסייע רבות במניעת השמדתם במחנות ההשמדה השונים ברחבי אירופה ולא איפשר לצורר הנאצי יש"ו להשמיד חלק זה של עמינו הקדוש.
יש כאלה שחולקים על דבריי כאן אך תאמינו לי למרות שיהודי בולגריה ברובם אינם דתיים אלא חילונים הם יהודים טובים מאוד, חרוצים, נאמנים ומאוד ישרים וכנים. מי ייתן ולא נדע עוד שואה לעולמי עד בע"הית אכי"ר!!!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #4 ב- : מאי 29, 2008, 11:45:55 »
אחי חידשת לי מלא דברים על יהדות בולגריה! ואני מודה לך שסיפרת לי את סיפורם של היהודים האלה שנאבקו
 כנגד הצורר הנאצי יימח שמו ולא איפשרו לו לסיים את מזימתו הנוראית לרצח אחינו!
גם שמחתי לשמוע שההנהגה הבולגרית לא שיתפה פעולה עם הנאצים יש"ו שר"י
ויש לי שאלה הארכיבישוף סטפן- שרד את המלחמה??

ואני לוקח את התגובה שלך כהסכמה לכך שצריך לפתוח פורום להנצחת השואה, אני מקווה שיותר אנשים יגיבו לפה
וכך ההנהלה תדאג לזה

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #5 ב- : מאי 29, 2008, 14:55:54 »
אחי חידשת לי מלא דברים על יהדות בולגריה! ואני מודה לך שסיפרת לי את סיפורם של היהודים האלה שנאבקו
 כנגד הצורר הנאצי יימח שמו ולא איפשרו לו לסיים את מזימתו הנוראית לרצח אחינו!
גם שמחתי לשמוע שההנהגה הבולגרית לא שיתפה פעולה עם הנאצים יש"ו שר"י
ויש לי שאלה הארכיבישוף סטפן- שרד את המלחמה??

ואני לוקח את התגובה שלך כהסכמה לכך שצריך לפתוח פורום להנצחת השואה, אני מקווה שיותר אנשים יגיבו לפה
וכך ההנהלה תדאג לזה

בתודה על כל המחמאות - זה הכל אמת!!! ולגבי הארכיבישוף סטפן הוא נפטר לאחר המלחמה בשיבה טובה! ולגבי הפורום להנצחת השואה - ברור שהעניין חשוב מאוד ובוודאי ובוודאי שאני מסכים לפתיחתו ואני מקווה אכן שההנהלה שכוללת את האדמינים וכמובן את חיים בן פסח הי"ו יסכימו לפתיחת תת-הפורום הזה בתת-פורום נפרד בתוך הפורום הכללי לעניות דעתי!  :)  :V: O0 :coolsmiley:

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #6 ב- : מאי 29, 2008, 15:14:36 »
בתודה על כל המחמאות - זה הכל אמת!!! ולגבי הארכיבישוף סטפן הוא נפטר לאחר המלחמה בשיבה טובה! ולגבי הפורום להנצחת השואה - ברור שהעניין חשוב מאוד ובוודאי ובוודאי שאני מסכים לפתיחתו ואני מקווה אכן שההנהלה שכוללת את האדמינים וכמובן את חיים בן פסח הי"ו יסכימו לפתיחת תת-הפורום הזה בתת-פורום נפרד בתוך הפורום הכללי לעניות דעתי!  :)  :V: O0 :coolsmiley:
בכיף אח שלי =]

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #7 ב- : מאי 29, 2008, 15:18:15 »

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #8 ב- : מאי 30, 2008, 10:15:11 »
מצטער יחיאל אבל אני לא חושב שהרעיון מתאים לפורום, הפורום הזה צריך להישאר ממוקד במטרה שלו, אסור לנו לגלוש לנושאים שאינם מטרת הפורום, בשביל זה יש את "מה שבראש".

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #9 ב- : מאי 30, 2008, 11:48:07 »
מצטער יחיאל אבל אני לא חושב שהרעיון מתאים לפורום, הפורום הזה צריך להישאר ממוקד במטרה שלו, אסור לנו לגלוש לנושאים שאינם מטרת הפורום, בשביל זה יש את "מה שבראש".
אני דווקא רואה בנושא השואה נושא שמאוד מתחבר למטרה של הפורום!
שמע אם המדינה שלנו תמשיך ככה להידרדר והיהודים ימשיכו בהתבוללות ובחטאים
אני לא יתפלא אם הקב"ה יביא עלינו אסון ואני לא סומך על שום מדינה שתבוא לעזרתינו
שניהיה חלשים ואני חושש ששואה חס וחלילה נוספת זה לא דבר שלא יכול לקרות...
לכן אני חושב שזה יחזק את המטרה של הפורום ואנשים יבינו שבלי הימין בשלטון המצב יכול
להידרדר חלילה.
מה דעתך?

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #10 ב- : מאי 30, 2008, 13:16:32 »
יש הבדל בין ללמוד לקח מהשואה, לבין לשמוע סיפורים שאנשים חוו, זה לא דבר דומה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #11 ב- : מאי 30, 2008, 14:15:50 »
יש הבדל בין ללמוד לקח מהשואה, לבין לשמוע סיפורים שאנשים חוו, זה לא דבר דומה.
לפי דעתי זה בא ביחד..
אבל לא חייב רק סיפורים של אנשים, זה יכול ליהיות תת פורום בפורום של הנצחת השואה.
זה נושא מאוד רחב ואפשר לדון בו הרבה ולהביא הרבה אנשים,
הנושא של השואה הוא נוגע לכולם ופה אין ימני ואין שמאלני...כולם בראש אחד, כולם רוצים להנציח
את השואה ואם תביא לאתר הזה אנשים אני מאמין שהם לא יסגרו את האתר אחרי שהם יקראו
סיפורים על השואה אלא הם ימשיכו לגלוש באתר והם ישתתפו בדיונים ויכנסו לספריית הימין וכך אפשר להרחיב
את התנועה שלנו.
זאת דעתי בכל אופן

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #12 ב- : מאי 30, 2008, 14:53:56 »
לפי דעתי זה בא ביחד..
אבל לא חייב רק סיפורים של אנשים, זה יכול ליהיות תת פורום בפורום של הנצחת השואה.
זה נושא מאוד רחב ואפשר לדון בו הרבה ולהביא הרבה אנשים,
הנושא של השואה הוא נוגע לכולם ופה אין ימני ואין שמאלני...כולם בראש אחד, כולם רוצים להנציח
את השואה ואם תביא לאתר הזה אנשים אני מאמין שהם לא יסגרו את האתר אחרי שהם יקראו
סיפורים על השואה אלא הם ימשיכו לגלוש באתר והם ישתתפו בדיונים ויכנסו לספריית הימין וכך אפשר להרחיב
את התנועה שלנו.
זאת דעתי בכל אופן
נכון מאוד, יהודי אחי!  :sign001: :sign001: :sign001: :V: :coolsmiley:

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #13 ב- : מאי 30, 2008, 15:01:14 »
לפי  דעתי  צריך  ליפתוח  עוד  אתר  אינטנט  שכאילו  לא  קשור  לזה  כלל, לעראות  שם  כל  הצרות  שעם  ישראל  עבר  בשנים  האחרות, צריך  להציג  את  כל  השואה  (כגון: סיפורים, תמונות  וכדו'), צריך  להציג  סיפורים  ותמונות  וסרטים  על  מה  שהערבים  ימ"ש  עושים, וכמובן  לא  לישכוח  להזכיר  שם  כימעט  בכל  מקום  אפשרי  את  הפורום  שלנו.
אז  חברה, בהצלחה.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #14 ב- : מאי 30, 2008, 15:06:06 »
לפי  דעתי  צריך  ליפתוח  עוד  אתר  אינטנט  שכאילו  לא  קשור  לזה  כלל, לעראות  שם  כל  הצרות  שעם  ישראל  עבר  בשנים  האחרות, צריך  להציג  את  כל  השואה  (כגון: סיפורים, תמונות  וכדו'), צריך  להציג  סיפורים  ותמונות  וסרטים  על  מה  שהערבים  ימ"ש  עושים, וכמובן  לא  לישכוח  להזכיר  שם  כימעט  בכל  מקום  אפשרי  את  הפורום  שלנו.
אז  חברה, בהצלחה.

אתה מתכוון שאנחנו נפתח אתר באינטרנט כמו הפורום אך ורק להנצחת השואה או שבכל זאת נפתח פורום או תת-פורום כאן בפורום הזה שלנו של הימין האמיתי?! מעניינות אותי דיעותיכם - חברים יקרים!

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #15 ב- : מאי 30, 2008, 15:24:44 »
צריך  ליפתוח  אתר  שרק  מוקדש  לשואה  ולפיגועים  ושם  להזכיר  כימעט  בכל  היזדמנות  אפשרית, את  האתר  שלנו  כי  אם  זה  יהיה  באתר  שלנו  ממש, לא  ניראה  לי  שיכנסו  יותר, כי אלו  שניכנסים יכנסו  גם  ללא  השואה  וכל  זה, אבל  אם  ניפתח  עוד  אתר  יכול  להיות  שיכנסו  יותר (וכמובן  להזכיר   את  האתר  שלנו  לא  סתם: הימין  האמיתי  תיכנסו, וזהו, אלא  לדוגמא  ליכתוב  שזה  הפיתרון  לכל  הבעיות  וכדו').

שבת  שלום!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #16 ב- : מאי 30, 2008, 15:28:00 »
צריך  ליפתוח  אתר  שרק  מוקדש  לשואה  ולפיגועים  ושם  להזכיר  כימעט  בכל  היזדמנות  אפשרית, את  האתר  שלנו  כי  אם  זה  יהיה  באתר  שלנו  ממש, לא  ניראה  לי  שיכנסו  יותר, כי אלו  שניכנסים יכנסו  גם  ללא  השואה  וכל  זה, אבל  אם  ניפתח  עוד  אתר  יכול  להיות  שיכנסו  יותר (וכמובן  להזכיר   את  האתר  שלנו  לא  סתם: הימין  האמיתי  תיכנסו, וזהו, אלא  לדוגמא  ליכתוב  שזה  הפיתרון  לכל  הבעיות  וכדו').

שבת  שלום!
תודה, מורד על תגובתך ועל הרעיון וההצעה שהעלית כאן - אני מקווה שהמנהלים בפורום יעשו זאת.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #17 ב- : מאי 30, 2008, 16:49:01 »
נכון מאוד, יהודי אחי!  :sign001: :sign001: :sign001: :V: :coolsmiley:
:V: :)
רובי אני שמח שאתה באותו ראש איתי אחי היקר 
שיהיה שבת שלום!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #18 ב- : מאי 30, 2008, 17:02:31 »
אז  חברה, בהצלחה.

אחי יש הרבה אתרים להנצחת השואה אני לא פוסל את הרעיון שלך
אבל מה שאני התכוונתי שאנשים יכנסו לאתר שלנו ואז איפה שכל הפורומים
יהיה פורום בנושא הנצחת השואה וצריך לארגן את זה כך שאנשים יבינו
שאם לא יהיה ימין אמיתי וחזק בשלטון אז המדינה שלנו עלולה ליפול חס וחלילה.

אל תשכחו שיש לנו עשרות כניסות ביום!! בלי שום קשר למשתמשים הקבועים יש גם מבקרים
וחלקם שמאלנים וזאת אני אומר בוודאות כי אני מכיר אנשים שמאלנים מהבית ספר שהם מכירים
את האתר והם נכנסו אליו..
אז לדעתי זה יכול לשנות את הבן אדם כי שמעו השואה זה נושא כואב לכל עם ישראל אבל אנשים
לא קולטים שאנחנו בסכנה קיומית גם היום...
השמאלנים חיים במן עולם משלהם שהערבים רוצים שלום ואפשר להגיע איתם להסכמים....
קצת קשה לי להסביר אבל אני ממש רואה קשר חזק בין הפורום הזה לבין נושא השואה,
פשוט יש לנו הוכחה חותכת שאסור לסמוך על מדינות המערב בפרט ארה"ב כי שהיינו צריכים אותם
הם לא עזרו לנו! ואנחנו חייבים מדינה משלנו וריבונות משלנו! ואנחנו חייבים ליהיות חזקים ומאוחדים
וזה מה שהפורום הזה בא להגיד!!
וכל הנושא הכואב הזה של השואה קשור לדעתי בכל אופן...

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #19 ב- : מאי 30, 2008, 18:37:15 »
אחי יש הרבה אתרים להנצחת השואה אני לא פוסל את הרעיון שלך
אבל מה שאני התכוונתי שאנשים יכנסו לאתר שלנו ואז איפה שכל הפורומים
יהיה פורום בנושא הנצחת השואה וצריך לארגן את זה כך שאנשים יבינו
שאם לא יהיה ימין אמיתי וחזק בשלטון אז המדינה שלנו עלולה ליפול חס וחלילה.

אל תשכחו שיש לנו עשרות כניסות ביום!! בלי שום קשר למשתמשים הקבועים יש גם מבקרים
וחלקם שמאלנים וזאת אני אומר בוודאות כי אני מכיר אנשים שמאלנים מהבית ספר שהם מכירים
את האתר והם נכנסו אליו..
אז לדעתי זה יכול לשנות את הבן אדם כי שמעו השואה זה נושא כואב לכל עם ישראל אבל אנשים
לא קולטים שאנחנו בסכנה קיומית גם היום...
השמאלנים חיים במן עולם משלהם שהערבים רוצים שלום ואפשר להגיע איתם להסכמים....
קצת קשה לי להסביר אבל אני ממש רואה קשר חזק בין הפורום הזה לבין נושא השואה,
פשוט יש לנו הוכחה חותכת שאסור לסמוך על מדינות המערב בפרט ארה"ב כי שהיינו צריכים אותם
הם לא עזרו לנו! ואנחנו חייבים מדינה משלנו וריבונות משלנו! ואנחנו חייבים ליהיות חזקים ומאוחדים
וזה מה שהפורום הזה בא להגיד!!
וכל הנושא הכואב הזה של השואה קשור לדעתי בכל אופן...
שבת שלום לכולם והלוואי ונעשה ונצליח (הוספתי בחתימה שלי פסוק מאוד יפה של חז"ל!)  :) :smil037:

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #20 ב- : יוני 13, 2008, 14:29:16 »
האמת אהבתי את שני הרעיונות שלך הראשון אהבתי מאוד והשני אהבתי עוד הרבה יותר!!!
פורום חוויות ניצולי שואה פשוט גאוני  O0
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #21 ב- : יוני 18, 2008, 03:23:31 »
האמת אהבתי את שני הרעיונות שלך הראשון אהבתי מאוד והשני אהבתי עוד הרבה יותר!!!
פורום חוויות ניצולי שואה פשוט גאוני  O0

אני שמח שאתה בעד אחי  :)
אז גם שיתפת אותנו בסיפור חייהם של משפחתך!
ואני ישמח אם יהיה פורום להנצחת חוויתם הנוראה מהגלות האיומה!
הסיפור חיים של כל ניצול שואה זה הסיפור של כולנו ואסור לשכוח אף סיפור.
אז אתה סיפרת במשפט על מה שסבא רבה שלך עבר בכלא בבריה"מ
ואני בטוח שמאחורי המשפט הזה עומד סיפור מעניין על בן אדם חזק ששרד
כנגד כל הסיכויים !

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #22 ב- : יוני 18, 2008, 13:03:26 »
אני שמח שאתה בעד אחי  :)
אז גם שיתפת אותנו בסיפור חייהם של משפחתך!
ואני ישמח אם יהיה פורום להנצחת חוויתם הנוראה מהגלות האיומה!
הסיפור חיים של כל ניצול שואה זה הסיפור של כולנו ואסור לשכוח אף סיפור.
אז אתה סיפרת במשפט על מה שסבא רבה שלך עבר בכלא בבריה"מ
ואני בטוח שמאחורי המשפט הזה עומד סיפור מעניין על בן אדם חזק ששרד
כנגד כל הסיכויים !

כן!!!הוא אכן היה אדם חזק הוא מאוד רצה לשרת בגדוד SHTRAF BATTALION הסובייטי של חיילים שכביכול "עשו פשעים נגד המדינה"
ששם היו שולחים אותם הישר לקרב בצורה הכי מסוכנת כי הוא רצה לנקום בנאצים,אבל לא נתנו לו ומזל שכך אחרת לא אני ולא אבא שלי היינו קיימים היום
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #23 ב- : יוני 18, 2008, 14:51:40 »
כן!!!הוא אכן היה אדם חזק הוא מאוד רצה לשרת בגדוד SHTRAF BATTALION הסובייטי של חיילים שכביכול "עשו פשעים נגד המדינה"
ששם היו שולחים אותם הישר לקרב בצורה הכי מסוכנת כי הוא רצה לנקום בנאצים,אבל לא נתנו לו ומזל שכך אחרת לא אני ולא אבא שלי היינו קיימים היום
נקווה שהמנהלים יענו בחיוב לפתוח עוד פורום- אפילו נסיוני...
ואז יהיה מקום לספר את סיפורם מהמלא!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
יש לי רעיון לעוד פורום.
« להגיב #24 ב- : יוני 18, 2008, 16:09:58 »
נקווה שהמנהלים יענו בחיוב לפתוח עוד פורום- אפילו נסיוני...
ואז יהיה מקום לספר את סיפורם מהמלא!
אני בעד לגמרי, אבל הדרגה שלי לא מספיק גבוהה בפורום. אני נחשב חבר VIP מקצועי ומנהל תת-פורום "מה שבראש" אבל אין לי גישה לקביעת הכללים הגלובאליים בפורום! תנסה את גם בשן וגם גלעד או את נץ וגאה בזה שהם מנהלים גלובאליים ויש גם אדמינים כמו איתן, אהרן, שלמה, ועוד... בהצלחה!