כתב נושא: משהו לגבי עידוד הגירת ערביי ישראל  (נקרא 3965 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
שלום...
אני רואה בזזמן האחרון המון דיבורים לגבי עידוד הגירת ערביי ישראל ואני בעד זה אני מאמין שערבים יכולים לחיות במדינות האחרות שלהם לא חסר להם וליהודים יש רק מדינה אחת שצריכה להיות מדינה יהודית....

עכשיו כל הגירוש הזה לא מזכיר את היחס שקיבלו היהודים באירופה בשנות העשרים והשלושים?
שתמיד שנאו אותם ותמיד רצו לגרש אותם ואף אחד לא רצה שיהיה לו יהודים במדינה.

מה אתם אומרים על זה?

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • www.youtube.com/XeliadX
משהו לגבי עידוד הגירת ערביי ישראל
« להגיב #1 ב- : מאי 04, 2008, 20:27:47 »
תזכיר לי מתי היהודים חטפו חיילים גרמנים ? תזכיר לי מתי יהודים הפגיזו ערים גרמניות ? תזכיר לי מתי יהודים רצו את גרמניה לעצמם ?
תזכיר לי מתי היהודים התפוצצו בתוך אספסוף גרמנים ? תזכיר לי מתי יהודים עודדו לרצוח גרמנים בשם ה' שלנו ? תענה לי על זה ואז נתחיל לדבר על היחס שבו אנו מתייחסים לערבים.
« עריכה אחרונה: מאי 04, 2008, 20:28:36 על ידי eliad91 »
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
« להגיב #2 ב- : מאי 04, 2008, 20:39:10 »
אולי לא הבנתם נכון אני לא אומר שאני נגד אני בעד זה וכל מה שאליאור אמר זה נכון...
אני מתכוון עם אחרים רואים את זה הם רואים את זה ככה ובגלל זזה כל השם הזזה וכל הגזענות תמשיך...
כל התנועות האלה KKK והניאו נאצים בגרמניה

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #3 ב- : מאי 05, 2008, 00:05:08 »
אולי לא הבנתם נכון אני לא אומר שאני נגד אני בעד זה וכל מה שאליאור אמר זה נכון...
אני מתכוון עם אחרים רואים את זה הם רואים את זה ככה ובגלל זזה כל השם הזזה וכל הגזענות תמשיך...
כל התנועות האלה KKK והניאו נאצים בגרמניה

קודם-כל, תנועות כמו הניאו-נאצים בגרמניה וה-KKK תמיד ישנאו אותנו, לא משנה מה נעשה וכמה "מוסריים" ניראה בעיניהן. לגבי יהודוני עמנו החולים במחלת-נפש קשה של שינאה עצמית פאתאלוגית וראיה הפוכה של המציאות – הרע הוא הטוב, הטוב הוא הרע, הקרבן הוא האשם, התליין הוא המסכן וכו' – יש פאטנט אנושי מדהים שנקרא "הסברה". לכך בין השאר נועד אירגון כמו "הימין האמיתי"- בשביל להסביר לעם את האמת השפויה שהוא מסרב לקלוט. לגבי אלה שדרך ההסברים הלוגיים לא פותחת את סגור-שִׂכלם ומוחם,– "זה" כבר לא עסק שלנו, אלא יותר של המתמחים העובדים במחלקה הסגורה, כנושא לעבודת מחקר.
« עריכה אחרונה: מאי 05, 2008, 00:10:13 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #4 ב- : מאי 05, 2008, 00:36:39 »
קודם כל צריך להבין שזהו עניין קיומי!! הגרמנים ימ"ש והספרדים וכל השאר לא עמדו בפני שום סיכון!

ואם אנחנו ננסה לחשוב רק "איך זה יראה" לא נגיע רחוק.... או יותר נכון נגיע רחוק מאד....ללב הים :???:

ועכשיו,אני מאד ממליץ לך לרכוש את ספרו של גדול דורינו הרב מאיר כהנא זצ"ל "לשיכים בעיניכם" שבו הוא מביא דוגמאות מהיסטורית כל העולם ומוכיח שבאף מדינה
רעיון ה"דו-קיום" לא הצליח בכל המדינות בעולם(!!!) בהם ניסו לאחד שני עמים השונים זה מזה אף במקצת זה נגמר ברצח בדם והרג ובחלקם מרחץ הדמים נמשך עד עצם היום הזה.

אצל הערבים המצב יותר קשה,אצלם(באירן,עירק,סוריה וכדו') ההרג נמשך גם כשמדובר באחים מאותו עם ומאותה דת(!!) רק שהכת שונה....גם אז זה גורם להם לדרוש כל כת מדינה משלה,
ומרשה לעצמה אף לרצוח לשם כך באחיהם לעם ולדת.

אז אשאל אותך:אם כך הם לא רוצים ליהיות בקרבת אחיהם הדומים להם כל כך,אז כיצד יחיו איתנו שאנו שונים מהם בכל: בלבוש,בלשון,בתרבות,בדת,בחגים,בהיסטוריה,בסדר היום ובסדרי העדיפויות
ועוד? וודאי שאם לא נגרש אותם הם יגרשו אותנו אבל הם לא יגרשו אותנו למדינה שכנה,אלא ישחטו אותנו כפי שעושים הם לאחיהם לעם ולדת.

ואחרי שברור לך שמדובר בניסיון למנוע שואה נוספת חלילה,איזה חשיבות יש בכלל ל"מה יגידו"? יש?
« עריכה אחרונה: מאי 05, 2008, 00:37:25 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
« להגיב #5 ב- : מאי 05, 2008, 14:02:13 »
אי אפשר שיהיה דו קיום עם הערבים..
פשוט אני יודע שצריך לעשות משהו בשביל לפתור בעיה כזאת וכעת אין שום מפלגה שיכולה לעשות משהו חוץ מחזית לאומית יהודית..
אבא שלי תומך בביבי והוא רוצה שהוא יהיה ראש ממשלה שזה גם ימין אבל לא ימין ברמה הזאת הקיצונית

מישהו יכול להשיג תספר פה להורדה באינטרנט?

Aaron

• אורח
« להגיב #6 ב- : מאי 05, 2008, 14:08:28 »
למוסלמים הנאצים יש 66 מדינות... מה אתה משווה. צריך להיות חלאה נאצית כדי לדחוף את האף שלך למדינה היהודית היחידה בעולם, כשיש לך 66 מדינות.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : מאי 05, 2008, 15:18:10 »
אי אפשר שיהיה דו קיום עם הערבים..
פשוט אני יודע שצריך לעשות משהו בשביל לפתור בעיה כזאת וכעת אין שום מפלגה שיכולה לעשות משהו חוץ מחזית לאומית יהודית..
אבא שלי תומך בביבי והוא רוצה שהוא יהיה ראש ממשלה שזה גם ימין אבל לא ימין ברמה הזאת הקיצונית

מישהו יכול להשיג תספר פה להורדה באינטרנט?
אתר הזה תוכל לקרוא כמות אדירה של כתבים ומאמרים של הרב כהנא זצ"ל כולל הספר "לשיכים בעיניכם". כתובת האתר:http://kahane.hameir.org.il/

כדי לרכוש את ספרי הרב כהנא זצ"ל תחזור לדף הבית של האתר(לא של הפורום)http://hayamin.org תלחץ על התמונה של הרב כהנא>תלחץ על "מקורות">"לרכישת ספרי הרב כהנא לחץ כאן"

מקווה שעזרתי:גור-אריה.

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
« להגיב #8 ב- : מאי 05, 2008, 18:28:13 »
וזה גם לא קל כמו שזה נשמע
בכל זאת יותר ממיליון ערבים יש פה איך אפשר להעיף את כולם?
וגם רוב העבודה הקבלנית ערבים עושים את זה איך יהיה אפשר להסתדר בלי ערבים בקטע הזה?

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 05, 2008, 19:30:15 »
וזה גם לא קל כמו שזה נשמע
בכל זאת יותר ממיליון ערבים יש פה איך אפשר להעיף את כולם?
וגם רוב העבודה הקבלנית ערבים עושים את זה איך יהיה אפשר להסתדר בלי ערבים בקטע הזה?
תתפלא לשמוע אבל בשנות ה70' כשהרב כהנא הי"ד הציע לערבים לעזוב בתמורה לפיצויים וקרקעות בחו"ל כפרים שלמים הסכימו לעזוב(!!!) היחידים שמנעו זאת היו
"יהודים טובים"-או יותר נכון יהודונים נבזים-שהכניסו אותו לכלא בשל כך באשמת "גזענות" כביכול.

וכמו שאמר הרב כהנא זצ"ל:"אין בכלל בעיה של ערבים,יש בעיה רק של יהודים" (משום שאת בעית הערבים ניתן לפתור בקלות-בכל זאת יש לנו צבא "קצת" יותר מתקדם מהם-אך מי שמונע מאיתנו
לפתור אתצ הבעיה אלה יהודים שמאלנים ולא ערבים)

ולגבי עבודה:יש מספיק יהודים שרעבים ללחם והיו מוכנים לעבוד לו רק היו נותנים להם,אך קבלנים חפצי שלמונים מעדיפים להאכיל ערבים מכיוון שהם לוקחים פחות כסף(לישראלים החוק מחייב
לשלם לפחות שכר-מינימום)אבל אם לא היו נותנים לערבים לעבוד הקבלנים(שבאמת שלא חסר להם כסף....)היו חייבים להעסיק יהודים כדי להשלים את עבודתם ולהתפרנס,וכך יהודים רבים
היו מוצאים פרנסה למשפחותיהם והיו הופכים מנזקקים לאנשים עובדים(אולי עדיין עניים אך בכבוד בלי להזדקק לבריות).

ואם עדיין יהיה חסר,אני מעדיף אלפיים סינים ולא ערבי אחד!!!!!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : מאי 05, 2008, 19:51:37 »
חחחח ואוו אחי הסתבכת  ;D שאלות כאלה לא שואלים...
שמע בוא אני אנסה לתאר לך את המצב: אתה חי במדינה שהערבים לא רוצים אותך. נקודה.
זה שהם אומרים נחזור לגבולות 67' ויהיה שלום, זה חרטה כי הם ירצו עוד ועוד, והם רוצים שאני אתה וכל יהודי
אחר יחיה בים!!
וביום שאוייבינו יימח שמם וזכרם יקומו עלינו, מה אתה חושב שהכפרים וכל הערבים עם הסיסמאות בעד דו-קיום
לא יקומו עלינו?? הלוואי שזה היה נכון, ועוד איך הם יקומו עלינו ויעשו לנו ת'מוות !!
אז ברגע שאתה מעיף את הערבים מפה.. כבר פתרת חצי בעיה כי אין לך משת"פים מסריחים עם מדינות ערב.
את ההשוואה עם גרמניה ממש לא אהבתי... [במילים יפות]
הגרמנים יימח שמם וזכרם לא היו בסכנת קיום שהיהודים היו שמה!! היהודים שרתו אותם טוב מאוד!
הם היו בצבא ונלחמו גם במלחמת העולם הראשונה, הם קידמו את הרפואה, את המדע, את הכלכלה את התרבות!!
אם הערבים היו תורמים חצי ממה שהיהודים בגרמניה עשו לא הייתי רוצה שיגרשו אותם!!
אבל בחייאת רבק תראה מה הולך פה !!
גניבות, השתלטות על אדמות, תאונות דרכים, סמים, רמת החינוך שלהם שואפת לאפס, אונס, רציחות... ועוד מלא דוגמאות אני יכול לתת
מה שאמרתי לך אלה רק עובדות בסך הכל..
« עריכה אחרונה: מאי 06, 2008, 06:03:39 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
« להגיב #11 ב- : מאי 05, 2008, 22:18:52 »
ברור שאי-אפשר לחזור לגבולות של מלחמת ששת הימים.. (ואוי למפלגה שתחשוב אפילו לעשות את זה.. זאת סכנה למדינה)
בקשר לעבודה – הרבה אנשים לא ירצו לעבוד בבניין, ואנשים גם לא יודעים לעשות את זה ולא יהיו מוכנים לעבוד בשביל אותה משכורת כמו הערבים (זה הדבר הכי טוב שאני חושב שהם עושים). ברור שזה מזיק לעבודה פה בארץ, אבל גם אם תהיינה משרות פנויות בעבודה כזאת - לא ירצו לקחת אותה.

גם אם תהייה הגירה, לא יהיה מצב שלא יישאר ערבי אחד. במקרה הטוב חצי יעזבו, ובטח יהיו כל-מיני פיגועים ורציחות אם תבוא החלטה כזאת.
בגלל זה זה צעד לא פשוט.
« עריכה אחרונה: מאי 06, 2008, 06:07:26 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »