כתב נושא: יום העצמאות? בדיחה! סרט (כ''ט ניסן, 04/05)  (נקרא 3292 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2556949

ביוטוב:

אנא דרגו, המליצו לדף הראשי, הגיבו והוסיפו למועדפים.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
יום העצמאות? בדיחה! סרט (כ''ט ניסן, 04/05)
« להגיב #1 ב- : מאי 04, 2008, 11:16:09 »
ישר כוח!

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 04, 2008, 12:05:00 »
ישר  כח  גדול!!!

צודק  בכל  מילה!!!              אבל  אני  עדין  לא  אומר  ביום  העצמאות  תחנון.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #3 ב- : מאי 04, 2008, 12:35:35 »
כואב מאד שזורקים לפח את פרי עמלם של מייסדי המדינה,רק בגלל שאננות ושיקולים פוליטיים צרים.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : מאי 04, 2008, 15:14:09 »
למה  אין סירטונים  בשפה  הרוסית, ניראה  לי  שזה  יעזור  כי  הרי  חיים  בן פסח  פעל  בהתחלה  לטובת  יהודים???     

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #5 ב- : מאי 04, 2008, 16:42:33 »
בס"ד

כל-הכבוד לך חיים O0 :V: O0 :V:
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק מישהי

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : מאי 04, 2008, 18:58:08 »
ישמעו אוזניך מה שפיך מדבר על עם ישראל הקדוש!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

מסכימה איתך לגבי החידלון של ההליכה אחרי ארה"ב
אבל זה לא מפריע לי להגיד ביום העצמאות הלל בברכה ב"ה.
הוא נתן לנו מדינה, ואם משהו בה לא יצא כפי שרצינו- זה רק אשמתינו.
קדימה לעשיה!!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #7 ב- : מאי 04, 2008, 19:30:30 »
ישמעו אוזניך מה שפיך מדבר על עם ישראל הקדוש!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

קדימה לעשיה!!
קודם כל ברוכה הבאה!! מקווה מאד שתהני כאן.

בתור התחלה ברצוני להדגיש שאין ביננו שום מחלוקת לגבי קדושתו של עם ישראל!! עם ישראל הוא עמו של הקדוש ברוך הוא,ועליו כבר נאמר "ממלכת כהנים וגוי קדוש"
אז בוודאי שאין על זה חולק.

ועכשיו ניגש למדינתינו הקטנטונת....אין חולק על השמחה ועל הצורך בשמחה על עצם הריבונות היהודית והישוב היהודי הגדול בארץ הקודש,אבל פה נשאלת השאלה:האם הריבונות
היא יהודית? על פניו נראה שבינתיים כן,אבל כפי שאת בוודאי יודעת בישראל הדמוקרטית יש חוק המקנה לאוייב הערבי המוסלמי הנאצי ימ"ש "זכויות אזרח" בדיוק כשל היהודים,
המלווה בזכות לבחור והבחר. כך שלמעשה ביום שח"ו יהוו הערבים רוב בארץ(וזה לא כזה רחוק כפי שזה נראה) יוכלו הערבים באופן חוקי ודמוקרטי ללכת לכלפי ו....לשים קץ למדינה היהודית
כמדינה יהודית ולהפוך אותה חלילה למדינה מוסלמית חילונית או דתית וזה באמת כבר לא משנה. מה שמוכיח שכרגע מדינת ישראל כבר איננה מדינה  יהודית,אלא מדינת כל אזרחיה
בדיוק כמו ארה"ב,שבה הרוב ישלוט. כל עוד אנחנו הרוב ציביונה של המדינה יהודי,וברגע שהם חלילה יהוו רוב הם יוכלו אפילו לשנות את שם המדינה מ"ישראל" ל"פלשתין" למה לא? דמוקרטיה...

כך שמדינת ישראל לא רק שנגררת אחרי ארה"ב אלא אף ניהיית המדינה החמישים ואחת שלה,בה בינתיים יש רוב יהודי-אך אין זה מחייב שהיא אכן יהודית.
שלא תביני אותי לא נכון,אני אוהב את המדינה שאני חי בה,אני ציוני לא פחות ממך ואוהב ישראל אולי אף יותר ממך! אבל ברגע שמדינת ישראל-שהיא המדינה שלי ושלך-תהפוך חלילה
למדינה לא יהודית(וזה לא משנה אם מדובר במדינה ערבית או "דו-לאומית")איזה אינטרס יהיה לי במדינה הזאת? ברגע שחלילה ישלטו פה זרים(כלומר לא יהודים) אז מה אכפת לי שהם
מכנים את עצמם "מדינת ישראל"? באותו רגע הם בעיני בדיוק כמו השלטון הבריטי שהיה כאן טרום הקמת המדינה,ושאותו יש לגרש בכח הזרוע ומיד!

חיים מדבר כרגע על התפוררות הציונות חלילה שעליה אל לנו לחגוג אלא לפעול מיד בטרם יהיה עלינו להתאבל חלילה!! מציאות:כיום יש איום חמור בהרבה מהאיום שהיווה היטלר-ימ"ש וזכרו
ושם רשעים ירקב-ומדינת ישראל לא מוכנה לעשות כלום כדי להגן על אזרחיה! לא תוקפת מחד-וגם לא מאיימת בתקיפה גרעינית על אירן(כדי ליצור מאזן אימה) מאידך.

ב.ערבי יכול לבנות ולהתיישב בארץ כרצונו,ומנגד יהודי מגורש ואינו מקבל אישור להתיישב ואפילו לא לבנות בריכת שחייה במאחז(!!) דבר שנוגד את הציונות שדגלה בהתיישבות יהודית
ומניעת תפיסת קרקעות על ידי גויים.

ג.בית משפט,שמוכן לדון על פי חוק:גרמני,בריטי,ירדני,הודי ומה לא,אבל בשום פנים ואופן לא מוכן לדון על פי מקור יהודי כלשהו.(אף לא על פי חוקי מדינת ישראל,שהכנסת מחוקקת חוקים,
ובג"צ מצפצף עליהם ופוסק על פי דעותיו הפוליטיות והאנטי יהודיות הברורות)

אין זה זמן לחגיגות! זהו זמן לפעול כדי שבעזרת ה' תיהיה לנו כאן עצמאות יהודית ונזכה להגשים את החלום הציוני האמיתי:מדינה יהודית בארץ ישראל תחת ריבונות יהודית שבה כל
יהודי יוכל ללכת בטח בכל מקום ללא חשש מגויים רוצחים ומתנכלים. מדינה שבה כל ילד וכל ילדה יוכלו לקום בבוקר ולומר:"אשרינו מה טוב חלקינו שזכינו לחיות במדינה יהודית!!"
ואם לא נבלום את התדרדרות המדינה עכשיו זה עלול להיגע למחוזות שאת תוצאותיהם אפשר לנחש על פי כתבי ההיסטוריה,שמספרים לנו מה קרה ליהודים שחיו תחת
רוב ערבי ר"ל שולט או לא. ואיך נוהגים לומר הנאצים שיובים בכנסת היהודית ומוסרים מידע לחיזבאללה(ח"הכ הערבים)"והמחיר ידוע" אכן מחיר מהלכי הממשלה ידוע מראש,ואל לנו לבזבז את הזמן.

שלא תביני אותי לא נכון,אני כן הולך לשמוח על מה שבכל זאת יש לנו ואני שמח בכך!! אבל אני מעדיף לעשות זאת בחומש לדוגמא שם אוכל לשתף עשייה וריבונות יהודית עתידית,
ביחד עם שמחה על המעט ההרבה שיש לנו כרגע.ולגבי ההלל הרבנים פסקו שיש לומר ואני על הרב דב ליאור סומך יותר מכל הרבנים האחרים במדינה שהוא לא נושא פניו לאיש,ואם פסק
אכן יש להודות על מה שיש.

וחוץ מזה,ברצוני לברך אותך שוב:בואכם לשלום. גור-אריה.
« עריכה אחרונה: מאי 04, 2008, 19:31:48 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
« להגיב #8 ב- : מאי 04, 2008, 20:06:48 »
באמת זה הסרטון שהכי נהנתי לראות
וסרטון לסרטון אני מתחיל להבין כמה חיים בן פסח צודק...

כל הכבוד לבן אדם ובעזרת השם שיחזור לארץ הקודש....

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #9 ב- : מאי 05, 2008, 01:15:52 »
ישר  כח  גדול!!!

צודק  בכל  מילה!!!              אבל  אני  עדין  לא  אומר  ביום  העצמאות  תחנון.

קדימה לעשיה!!

בס"ד

בכדי להסביר לכם מדוע יש לאמר תחנון, ולהימנע מאמירת "הלל" וכל-שכן מ"לגמור את ההלל", עלינו להסביר לכם את העניין הזה אחת ולתמיד !! ועל כן אתן לכם את ההקדמות הבאות המסבירות את מהותם ה"תחנון" וה"הלל", מה שהחמורים (מורים) בבית-הספר השמאלני-ציוני-ממלכתי בולשיביקי, נאלצים שלא לאמר לכם את הדברים הללו במסגרת "מדיניות סתימת-הפיות" של הנהגת הערב-רב הנלוז והמתועב, מייסד מצעדי התועבה וחוקי-סדום בהם הם מטמאים את ארץ-הקודש, ועל-כך אנו משלמים את המחיר !! והרי ההסבר המקוצר מאד, מפאת הנסיבות כאן בפורום :

1) "תחנון" הינו תוספת חשובה מאד ל"תפילת שמונה-עשרה" שבה אנו מתחננים (ולכן נקראת "תחנון") לפני בורא-עולם שלא לגמול לנו כמעללינו וכחטאינו מכיוון ש"אין צדיק בארץ אשר לא יחטא" ואפילו אם הוא צדיק גמור, הרי שבורא-עולם יתברך ויתעלה שמו "מדקדק עם חסידיו כחוט-השערה" ולכן אנו מבקשים מבורא-עולם יתברך ויתעלה שמו להתנהג עימנו ב"מידת הרחמים" בכל דבר ועניין ולכן בפשטות כולל ה"תחנון" את החלקים הבאים :
      א. בקשת רחמים
      ב. הודאה בכל שורשי החטאים והזדונות.
      ג. הזכרת שלוש-עשרה מידותיו של בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו, הנקראית "תלת-עשר מכילן דרחמי" המוזכרים בפסוקים בהם גילה בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו למשה רבנו עליו-השלום זיע"א, את כלל הסודות הניתנים לגילוי בעולם אודות הרחמים האין-סופיים של הבורא יתברך ויתעלה שמו. דבר זה מעורר את אותם כוחות בכדי למתק פורענויות קודם שנגזר ונחתם עליהן להתממש ר"ל, ולא זכה שום אדם שיתגלו לו לפני משה רבנו עליו-השלום זיע"א, זאת מכיוון שהי'ה עניו מאד שהעיד עליו בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו "והאיש משה עניו מכל האדם אש-ר על-פני האדמה", ורבים הסודות הגנוזים בהם שאין אדם שידע את כולם זולת משה רבנו עליו-השלום !!
אמירת הנ"ל בשעת צרה ומצוקה ר"ל במניין מסוגלת לבטל גזירות קשות ר"ל, ולמתק את הגזירות שכבר נגזרו, ולהשתיק את כלל המקטרגים לבל ימשיכו בקיטרוג ר"ל !!
"תחנון" ומלבד שלוש-עשרה מידות הרחמים ניתן גם לאומרו ביחידוּת, אולם הזכרת שלוש-עשרה מידות הרחמים דורשת מניין של עשרה איש שמלאו להם שלוש-עשרה שנים ויום אחד (בר-מצווה) ואינם פסולים למניין מסיבה הלכתית כלשהי (כגון חירש, שוטה, משחק בקובי'ה ר"ל, מוסר, ועוד כמה שמפורטים בספרי ההלכה, ואף בגמרא --ולא נאריך בזאת כאן) --אמירת "תחנון" הינה למעשה זכות שיש לנו בזכותו של משה רבנו עליו השלום זיע"א, להזכיר זכותו ולהפעיל את אותם רחמים שאיננו ראויים להם בזכות המיוחדת שניתנה לו לסנגר על עם-ישרא-ל. "תחנון" נאמר ביום-הכיפורים בכל תפלה, מכיוון שזהו "יום הדין" וכלל הגזרות נכתבות ונחתמות בו, אולם בשאר שבתות ימים-טובים שובתים "בתי-הדין" של מעלה, ולכן אין אומרים בהם "תחנון" וכל-שכן שלוש-עשרה מידות הרחמים, ביום ברית-המילה, המוהל, הסנדק, ואבי-הבן לא אומרים "תחנון" מכיוון שלגביהם זהו יום-טוב ואין הם נידונין באותו יום, האבל אינו אומר "תחנון" מכיוון שבאה עליו פורענות ר"ל, והיוצא מהדין הרי הוא כצדיק, מכיוון שכבר קבל עליו את הדין !!
לגבי "יום-העצמאות", הוא לא נמנה כיום-טוב במועדי-ישראל, ואף לא על-ידי גדולי-ישראל האמיתיים (לא אלה שמונו על-ידי שלטון הערב-רב הנלוז שכפה עליהם להכריז הכרזות שאין להן שום בסיס תורני ו/או הלכתי). אם-כן, מדוע שנפספס את ההזדמנות להתחנן לפני בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו, ש"משאיר לנו את הדלת פתוחה" להתחנן לפניו יתברך ויתעלה שמו לרחם על עם-ישראל ?? וכל-שכן בימים טרופים אלו ר"ל בהם נמכרנו חינם לאוייב הערבי הנאצי יש"ו על-ידי אותו ערב-רב נלוז ומתועב, בן-בריתו של האוייב הערבי הנאצי יש"ו עוד מלפני שקבלו מנד"ט על ארץ-הקודש תובב"א ??, האם ראוי "לטרוק את הדלת שהשאיר לנו בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו, פתוחה" למען נעורר רחמיו ??--כמובן שזוהי שאלה רטורית !!!

2) "הלל" אלו פרקי תהלים שנאמרים בסדר מסויים ולעיתים בברכה (הלל גמור) ולעיתים ללא ברכה (הלל שאיננו גמור) מחמת הספק, ונאמרים אך-ורק במועדים שתוקנו על-ידי גדולי הדור האמיתיים בדורות הקודמים, ואין להוסיף עליהם אלא על-ידי בית-דין שהוא גדול מהם בתורה ובמניין --ואין לנו בימינו בית-דין כזה !!--כמובן שכשאומרים "הלל" קובעים את אותו יום כיום-טוב לעניין זה ולכן לגבי מי שאומר "הלל" נסגרים שערי ה"תחנון" מכיוון שבפשטות "לא מזמינים אדם להצטדק לפני בית-דין ביום-טוב" --אולם יש עניינים הרבה יותר גבוהים באמירת "תחנון" ו"הלל" והעניינים שהזכרנו כאן הם רק בכדי "לסבר את האוזן" ולכן נסכם את פסק ההלכה על-ידי חכמי האמת של הדור שלנו וכן אלו שלפניהם, שיש לאמר תחנון כרגיל ב"יום-העצמאות" וכן אין לאמר בו "הלל"--ואכן הימים הטרופים שבהם אנו נמצאים וזקוקים לרחמי שמי-ם, לא ראוי לפספס שום הזדמנות להתחנן בהם לפני בורא עולם יתברך ויתעלה שמו יכרית הערב-רב הנלוז והמתועב כורתי הברית עם האוייב הערבי הנאצי יש"ו ויגאלנו במהרה וישלח גואל-צדק בבאכי"ר.
                                                                                            הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: מאי 06, 2008, 01:38:40 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #10 ב- : מאי 06, 2008, 01:39:25 »
^^תודה, מאד עוזר וממצה. :V: