כתב נושא: סרטון ממש קשה לצפייה ערבים נאצים מכים יהודים בדרכים ...  (נקרא 4490 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הרב כהנא צדקקק לכל אורך הדרך!!1
אין דו קיום עם סרטן!!! אין שלום עם סרטן!!! ואין משא ומתן עם סרטן!!!!!      >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: >:(

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שכחתי להוסיף...אנחנו הרי עם חופשי בארצינו , לא????

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
מי שיוצא ראשון מהרכב הוא מנהל השיווק של ערוץ 7:יהודה אוליבה.בזמנו ישבתי אצלו בראיון עבודה והוא אדם מרשים ביותר.היה מנכ"ל בקלאב הוטל.איש כזה מדגיש את החסרון הגדול של תנועתנו:חוסר במשאבים כספיים.
חיים לא מצליח לגייס מספיק כסף בניגוד למשל לשמואל סאקט ממנהיגות יהודית של פייגלין.
אוליבה הסביר לי את חזונו.לטענתו הכיפות הסרוגות מהוות 10 אחוז מהאוכלוסיה היהודית במדינת ישראל.אם 10 אחוז מתקציב רשות השידור הממלכתית יופנה לערוץ טלביזיה של ערוץ 7 דעת הקהל במדינה תהפוך לימנית.
הכוונה ל10 אחוז ממשלמי אגרת הטלביזיה והרדיו.
ערוץ 7 בשיאו הגיע ל200 אלף מאזינים כמו רשת ב'.
אנשיו של אוליבה עבדו מת"א ליד רחוב קרילבך מי שמכיר והיו אנשי שיווק בוגרי אוניברסיטאות שפשוט גייסו פרסומות מגופים מובילים במשק לערוץ 7.
כך יצרו תקשורת אלטרנטיבית בעלת כוח כלכלי:מועדון המאזינים של ערוץ 7 שעזר למתנחלים כלכלית וקנה רק מהם ולא מהשמאלנים.
אני תרמתי באמצעות חברות במועדון כסף שחזר אלי באמצעות 10 אחוז הנחה.
נניח לדוגמא שיוחאי מתחתן והוא דתי הוא יכל לקנות הכל בהנחה אצלם.
תנועה פוליטית חייבת גם אנשי כלכלה כמו מרק בריל שכותב אצלנו וזהו מקצועו.
יש לנו הוגי דעות מרשימים כמו הגולה בארץ,נץ ועוד אבל חייבים אנשים שמתמחים בשימוש בכספים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
יחי הדו קיום!
 >:(
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מי שיוצא ראשון מהרכב הוא מנהל השיווק של ערוץ 7:יהודה אוליבה.בזמנו ישבתי אצלו בראיון עבודה והוא אדם מרשים ביותר.היה מנכ"ל בקלאב הוטל.איש כזה מדגיש את החסרון הגדול של תנועתנו:חוסר במשאבים כספיים.
חיים לא מצליח לגייס מספיק כסף בניגוד למשל לשמואל סאקט ממנהיגות יהודית של פייגלין.
אוליבה הסביר לי את חזונו.לטענתו הכיפות הסרוגות מהוות 10 אחוז מהאוכלוסיה היהודית במדינת ישראל.אם 10 אחוז מתקציב רשות השידור הממלכתית יופנה לערוץ טלביזיה של ערוץ 7 דעת הקהל במדינה תהפוך לימנית.
הכוונה ל10 אחוז ממשלמי אגרת הטלביזיה והרדיו.
ערוץ 7 בשיאו הגיע ל200 אלף מאזינים כמו רשת ב'.
אנשיו של אוליבה עבדו מת"א ליד רחוב קרילבך מי שמכיר והיו אנשי שיווק בוגרי אוניברסיטאות שפשוט גייסו פרסומות מגופים מובילים במשק לערוץ 7.
כך יצרו תקשורת אלטרנטיבית בעלת כוח כלכלי:מועדון המאזינים של ערוץ 7 שעזר למתנחלים כלכלית וקנה רק מהם ולא מהשמאלנים.
אני תרמתי באמצעות חברות במועדון כסף שחזר אלי באמצעות 10 אחוז הנחה.
נניח לדוגמא שיוחאי מתחתן והוא דתי הוא יכל לקנות הכל בהנחה אצלם.
תנועה פוליטית חייבת גם אנשי כלכלה כמו מרק בריל שכותב אצלנו וזהו מקצועו.
יש לנו הוגי דעות מרשימים כמו הגולה בארץ,נץ ועוד אבל חייבים אנשים שמתמחים בשימוש בכספים.
מסכים איתך ב100 אחוז!!
אני זוכר שגם פתחת נושא לדיון בעניין של תרומות כספים בשביל לחזק את מעמד הימין ולדעתי זה רעיון מצויין
וצריך לרתום את כל האנשים שנשארו שאכפת להם מהמדינה למאבק אחד !! אנחנו אחים לאותה מטרה
אנחנו צריכים לדאוג שמצבים כמו בסרטון הנ"ל לא יקרו !! איך הרב כהנא זכרונו לברכה היה אומר : "לעולם לא עוד"
לעולם לא עוד יהודים מוכים ! לעולם לא עוד יהודים נרדפים! לעולם לא עוד יהודים חסרי הגנה!!!!!!
לא יכול ליהיות שיהודים יפחדו להסתובב ביהודה ושומרון ! לא יכול ליהיות שיהודים לא יוכלו להיכנס לקברי אבות!
הערבים הנאצים אלה שצריכים לפחד להסתובב בארץ ולהתסובב בחשכה בשביל שיהודים לא יראו אותם פן יכניסו להם
אבן למוח!!
אני אישית אם יש קרן מסודרת בשביל לתרום אני בפנים!! ואני ידאג לאסוף כסף מעוד אנשים!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
האירוניה שלהם היה כסף ובכל זאת זה קרה לו...כסף לא יחסן מישהו מהטרור הערבי.העשירים השמאלנים חושבים שכספם יגן עליהם.
שוב אנו תורמים כסף כשצריך.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הרב כהנא צדקקק לכל אורך הדרך!!1
אין דו קיום עם סרטן!!! אין שלום עם סרטן!!! ואין משא ומתן עם סרטן!!!!!      >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: >:(

לפי  דעתי  הימין  האמיתי  ברשות  חיים  בן  פסח  חייב  לארגן  פעולות  עכשיו  ולא  כשיגיע  לשלטון  שזה  יהיה  בעוד  הרבה  זמן  שאז  יכולים  לקרות  עוד  הרבה  דברים.
"אנחנו  עוד  ננצח!!!"[/color]

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
יימח שמם וזכרם! אבל למה החייל ברח במקום לירות בערבושים?! יש לו M16..  :-\ :-\

מנותק SiGaR

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
למה נראה לך שיש לו M16?
ערבים מזדיינים פשוט גועל נפש.
פלסטינים

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
יימח שמם וזכרם! אבל למה החייל ברח במקום לירות בערבושים?! יש לו M16..  :-\ :-\
כנראה שלא היה לו,אחרת גם אם הוא שמאלני צמרת הוא היה מאיים לפחות.

בכל אופן הוא היה כנרא איזה נהג בוס שלקח את הרכב ל"סיבוב" ולקח איתו טרמפיסט

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.