סקר

מה הפתרון של הכהניסטים לסכסוך היהודי ערבי?

השמדת האויב העמלקי כפי שנצטווינו
2 (13.3%)
גירוש האויב כפי שעשה יהושע בן נון
3 (20%)
חוק פינוי פיצוי(כי אנו שומרי חוק)
0 (0%)
עידוד הגירה ערבית המונית(כלכלית ועוד)
1 (6.7%)
שילוב:השמדת מחבלים וגירוש אזרחים
9 (60%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: לגולה בארץ בנוגע למידה כנגד מידה  (נקרא 3126 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לגולה בארץ בנוגע למידה כנגד מידה
« ב- : מאי 01, 2008, 10:57:30 »
שן תחת שן עין תחת עין.כתבת שעלינו להשיב לאויב הערבי הנאצי כגמולו כלומר טרור נגד טרור,לינץ' נגד לינץ.מבחינת ההלכה הבא להורגך השכם להורגו.
כשנשאל חיים בן פסח בנושא זה:"האם עלינו להשמיד את האויב הערבי מוסלמי נאצי כפי שעשו לעמלק וכפי שציוו אותנו.
השיב חיים המסתמך על הרב כהנא זצ"ל:מוסרית אתה צודק וזה מה שמגיע להם,אבל העם היהודי לא בנוי לכך,הוא טוב מידי,עדין מדי ואין לו את הקיבה לכך.
המוסלמי חית השדה,ידו  בכל ויד כל בו הוא מלא שנאה ורוצח את שכניו,עמו ואויביו אבל היהודי בנוי שונה,הוא רוצה שלום.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : מאי 01, 2008, 12:22:42 »
כמובן  שיש  לנו  מצוה  למחות  את  זכר  עמלק  מתחת  השמים  כלל  ולהורגם  ולא  לחוס עליהם  כלל, אבל  ערבים  הם  לא  עמלק  ולכן  אין  לנו  מצוה  מהתורה  להורגם, אלא  לגרש  אותם  מארצנו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #2 ב- : מאי 01, 2008, 13:04:04 »
ערבים אינם עמלק?האם הג'יהאד המוסלמי לא שואף להשמיד את העם היהודי?האם אינם מזנבים בנו?האם הם שונים מהנאצים?הם מתאבדים לרצוח בנו?הם מעמידם את השמדת ישראל כמטרה חשובה משרידותם האישית או משרידות המשטר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #3 ב- : מאי 01, 2008, 14:11:01 »
גירוש בכח הזרוע צריך לבוא רק אחרי טיהור מאסיבי מין האוויר ועל ידי נשק ביולוגי לערים הראשיות ובאזורים מתוחמים- כגון רצועת עזה.
עין תחת עין, טרור תחת טרור.
« עריכה אחרונה: מאי 01, 2008, 14:11:32 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : מאי 01, 2008, 14:14:07 »
אין סכנה שנשק ביולוגי יתפשט לערים היהודיות?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : מאי 01, 2008, 14:29:51 »
אין סכנה שנשק ביולוגי יתפשט לערים היהודיות?
אם מכניסים אותו דרך מערכת המים ולאוכל שעובר דרך המעברים המוגדרים לתוך רצועת עזה ורצועת עזה בלבד (לכל השאר יש רק פתרון קונבנציונלי), ואתה מהנדס את הנבגים גנטית שיהיו מדבקים רק דרך מגע ולא יבילים אווירית (כבר הצליחו לעשות את זה, זה כבר קיים במעבדות של מכון ויצמן וזה של נס ציונה), אזי בהחלט ניתן להכיל את זה וזה לא יתפשט ולא יפגע ביהודי בודד.
ליתר ביטחון ניתן גם לחלק מראש נוגדן לתושבי האזור הקרוב לאיזור הנגוע.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
« להגיב #6 ב- : מאי 01, 2008, 15:04:04 »
נידוי האויב הערבי מהחברה והכלכלה. וגם חיסולם יהיה נחמד  :) :)

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #7 ב- : מאי 01, 2008, 19:25:32 »
שן תחת שן עין תחת עין.כתבת שעלינו להשיב לאויב הערבי הנאצי כגמולו כלומר טרור נגד טרור,לינץ' נגד לינץ.מבחינת ההלכה הבא להורגך השכם להורגו.
כשנשאל חיים בן פסח בנושא זה:"האם עלינו להשמיד את האויב הערבי מוסלמי נאצי כפי שעשו לעמלק וכפי שציוו אותנו.
השיב חיים המסתמך על הרב כהנא זצ"ל:מוסרית אתה צודק וזה מה שמגיע להם,אבל העם היהודי לא בנוי לכך,הוא טוב מידי,עדין מדי ואין לו את הקיבה לכך.
המוסלמי חית השדה,ידו  בכל ויד כל בו הוא מלא שנאה ורוצח את שכניו,עמו ואויביו אבל היהודי בנוי שונה,הוא רוצה שלום.
בס''ד

לידידנו היקר '' האנטר '' הי''ו .
מכיוון שהפנית שאלה זו אלי אישית , אני רוצה לשאול אותך מדוע אלי דווקא ? ומדוע ניסחת את השאלה הזו בצורה שמציגה אותנו כעם אכזרי שמצווה '' להשמיד את האויב הערבי מוסלמי נאצי כפי שעשו לעמלק וכפי שציוו אותנו '', אינך אמור להפנות שאלה כזו גם לידידנו היהודי היקר חיים בן-פסח !!--וכאך אסביר לך מדוע !!
הינך מפרש את תורנו הקדושה שלא על-פי העניין האמיתי ,ו'' שולף'' ביטויים הקשורים לעניינים השונים בתכלית מהעניין אודותיו הינך מנסה לקשר אותם ,וזאת מכיוון שכל המידע שלך על דרך תורתנו הקדושה מסולף ולוקה בחסר , ואינך אשם בכך , מכיוון שנחשפת לשטיפת-מוח במסגרת ''מערכת הליכלוך(חינוך)'' של שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י וכך נופלים רבים מאחינו היהודים היקרים בפח ,כאשר אותו ערב-רב נלוז ומתועב מציג בפניכם סילוף של תורתנו הקדושה שאין לו שום קשר למציאות , שכן זו דרכו להפיץ את השקר ,ולדחוק ל''שוליים'' ר''ל  את האמת שהיא חותמו של בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו ! ועל-כן אסביר לך את ההקשר של הדברים שאותם הזכרת !!
הינך מדבר על הילכות חבלה בגוף האדם שמובאות במקרא בספר שמות כא' פסוק כד' '' עין תחת עין ,שן תחת שן,יד תחת יד,רגל תחת רגל ....'' --מדובר שם בדיני החובל בגוף חבירו וההשלכות של אותם פסוקים מובאים בסוגיות ארוכות בפרק ''החובל'' במסכת ''בבא קמא '' ולא אאריך בזאת ואסכם שמדובר בשומא של פיצוי כספי על החובל בגוף חבירו -שומא ארעי ושומא לצמיתות !!
אנו אכן מצווים להלחם באויב הערבי הנאצי יש''ו , ואף להרוג בו , וזאת מכיוון שהוא ככלל מוגדר כאויב ומגמתו היא לרצוח את העם-היהודי ולהשתלט על אדמת ארץ-הקודש ומצהיר זאת בריש גלי , אולם הוא משתמש באמצעים מתוחכמים מאד , שתכליתם להסוות זאת מעיני המטומטמים שנפלו בהטעיות שלו ושל בני-בריתו הערב-רב הנלוז והנתעב !!--ולא משום גיזעו ו/או צבע עורו ו/או מוצאו יש''ו !!--הציווי הראשון הוא להרחיקו מעל אדמת ארץ-הקודש , ואם לא עושים זאת , ידועות הצוצאות מהחדשות היומיות !!ודי בכך !!!

הגולה בארץ
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #8 ב- : מאי 01, 2008, 20:56:49 »
בס"ד

אנחנו הומניים אז בחרתי ב6....
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #9 ב- : מאי 01, 2008, 22:57:46 »
הפנתי אליך בגלל מה שכתבת בנוגע ללינץ' בערים יהודיות ופיצוץ בלוני גז.בעבר שאלתי גם את דווקא כ"ך בנושא והיום שאלתי את נץ בנוגע לנשק ביולגי כי מטרתי דיון בפורום.
התייחסתי דווקא לחוקי חמורבי שם זה בוצע הלכה למעשה.ביהדות מקובל פיצוי כספי אבל הבא להרגך השכם להורגו והם באים להורגנו.
יש פשט דרש רמז וסוד ואני נשארתי בפשט.
לזכותך יאמר שדבריך ברורים.
שאלתי גם את חיים בנושא.
לדעתי אם היה היום נביא ואולמרט היה מלך אז אלוקים היה מעניש את אולמרט על הפקרת היהודים בשדרות למשל.
כידוע שאול המלך נענש.
רציתי פשוט לדעת ולהבהיר האם המוסלמים הם עמלק שמצווה להשמידו?!
אני לא אוהב השוואה לנאצים אבל אני יודע שהנאצים נחשבו לעמלק שמצווה דתית להשמידו ושוב מידה כנגד מידה.
תתפלא שמערכת החינוך הבולשביקית מוכרת לי ואני זכיתי גם לחינוך שונה מעט:בישיבה חרדית,בישיבה דתית לאומית,בקרב בוגרי אצ"ל ולח"י ואני אוטודידקט.
תראה כמה ידע צברתי בשנה בפורום.
קראתי ספרים של הרב כהנא,למדתי תנ"ך ותלמוד,שמעתי וראיתי כל תוכנית של חיים בן פסח גם כשנעדרתי מהפורום עקב מחלת אבי.
האזנתי שנים לערוץ 7,קראתי את מקור ראשון,נתיב,נקודה.
אני צופה קבוע ברשת פוקס בכבלים.
מספיק שיכנס לכאן אדם וידבר שנה שלמה עם נץ שהוא אינצקלופדיה מהלכת ויצא אדם שונה ולא שטוף מוח.
תאמין לי שאני והגולשים כאן אחרי שנה נצא בסדר ונדע את העובדות לאשורן.
את נועם פדרמן שמעתי הרבה לפני הפורום.
אני אישית שמעתי וראיתי את הרב כהנא זצ"ל והחכמתי.
בקשר לערבים נתקלתי בהם אישית.
אני בוגר מגמה מזרחנית ולמדתי שנה שלמה את הקוראן.
אני מבין ערבית(אגב הערבית שלך מצויינת כמו שראיתי בסרטון שלך).
משיחות כאן עם איתמר בן גביר,מקריאה באינטרנט אני יודע המון.
תוסיף שיחות טלפון עם קליינר,בן גביר.
ואפילו שיחות עם שמיר,דן מרידור,עוזי לנדאו,דב שילנסקי למשל בנושא אלטלנה ששילנסקי היה על האוניה.
קריאת כל הספרים והביוגרפיות הפוליטיות,משמאל ומימין.
ועדיין אינני יודע מספיק לכן אני שואל,אותך ואחרים.
ברק אובאמה שטוף מוח אני לעומתו יודע להבדיל.
כמה אנשים מתמצאים כמוני בפרשת אבישי רביב.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : מאי 01, 2008, 23:03:18 »
בס''ד

לידידנו היקר '' האנטר '' הי''ו .
מכיוון שהפנית שאלה זו אלי אישית , אני רוצה לשאול אותך מדוע אלי דווקא ? ומדוע ניסחת את השאלה הזו בצורה שמציגה אותנו כעם אכזרי שמצווה '' להשמיד את האויב הערבי מוסלמי נאצי כפי שעשו לעמלק וכפי שציוו אותנו '', אינך אמור להפנות שאלה כזו גם לידידנו היהודי היקר חיים בן-פסח !!--וכאך אסביר לך מדוע !!
הינך מפרש את תורנו הקדושה שלא על-פי העניין האמיתי ,ו'' שולף'' ביטויים הקשורים לעניינים השונים בתכלית מהעניין אודותיו הינך מנסה לקשר אותם ,וזאת מכיוון שכל המידע שלך על דרך תורתנו הקדושה מסולף ולוקה בחסר , ואינך אשם בכך , מכיוון שנחשפת לשטיפת-מוח במסגרת ''מערכת הליכלוך(חינוך)'' של שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י וכך נופלים רבים מאחינו היהודים היקרים בפח ,כאשר אותו ערב-רב נלוז ומתועב מציג בפניכם סילוף של תורתנו הקדושה שאין לו שום קשר למציאות , שכן זו דרכו להפיץ את השקר ,ולדחוק ל''שוליים'' ר''ל  את האמת שהיא חותמו של בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו ! ועל-כן אסביר לך את ההקשר של הדברים שאותם הזכרת !!
הינך מדבר על הילכות חבלה בגוף האדם שמובאות במקרא בספר שמות כא' פסוק כד' '' עין תחת עין ,שן תחת שן,יד תחת יד,רגל תחת רגל ....'' --מדובר שם בדיני החובל בגוף חבירו וההשלכות של אותם פסוקים מובאים בסוגיות ארוכות בפרק ''החובל'' במסכת ''בבא קמא '' ולא אאריך בזאת ואסכם שמדובר בשומא של פיצוי כספי על החובל בגוף חבירו -שומא ארעי ושומא לצמיתות !!
אנו אכן מצווים להלחם באויב הערבי הנאצי יש''ו , ואף להרוג בו , וזאת מכיוון שהוא ככלל מוגדר כאויב ומגמתו היא לרצוח את העם-היהודי ולהשתלט על אדמת ארץ-הקודש ומצהיר זאת בריש גלי , אולם הוא משתמש באמצעים מתוחכמים מאד , שתכליתם להסוות זאת מעיני המטומטמים שנפלו בהטעיות שלו ושל בני-בריתו הערב-רב הנלוז והנתעב !!--ולא משום גיזעו ו/או צבע עורו ו/או מוצאו יש''ו !!--הציווי הראשון הוא להרחיקו מעל אדמת ארץ-הקודש , ואם לא עושים זאת , ידועות הצוצאות מהחדשות היומיות !!ודי בכך !!!

הגולה בארץ
אחי הגולה בארץ, אני גם הייתי מפנה את השאלה אלייך
כמו האנטר..
כי אתה משתמש בביטוי מידה כנגד מידה פעמים רבות...
וגם כי אתה נשמע כמו בחור מלומד בענייני התורה ...
ויפה דיברת !! באמת אהבתי את מה שרשמת
ישר כוח1!!

בקשר לסקר אני הצבעתי על האחרון של צריך להוציא להורג מחבלים ואת "האזרחים הרגילים" כביכול, שרובם
 משתפים פעולה, ומצידי להרוג גם אותם....
אבל בכללי תינוקות וזקנים ונשים רק לגרום להם להעלם מפה ולא אכפת לי איך...

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : מאי 01, 2008, 23:21:18 »
הפנתי אליך בגלל מה שכתבת בנוגע ללינץ' בערים יהודיות ופיצוץ בלוני גז.בעבר שאלתי גם את דווקא כ"ך בנושא והיום שאלתי את נץ בנוגע לנשק ביולגי כי מטרתי דיון בפורום.
התייחסתי דווקא לחוקי חמורבי שם זה בוצע הלכה למעשה.ביהדות מקובל פיצוי כספי אבל הבא להרגך השכם להורגו והם באים להורגנו.
יש פשט דרש רמז וסוד ואני נשארתי בפשט.
לזכותך יאמר שדבריך ברורים.
שאלתי גם את חיים בנושא.
לדעתי אם היה היום נביא ואולמרט היה מלך אז אלוקים היה מעניש את אולמרט על הפקרת היהודים בשדרות למשל.
כידוע שאול המלך נענש.
רציתי פשוט לדעת ולהבהיר האם המוסלמים הם עמלק שמצווה להשמידו?!
אני לא אוהב השוואה לנאצים אבל אני יודע שהנאצים נחשבו לעמלק שמצווה דתית להשמידו ושוב מידה כנגד מידה.
תתפלא שמערכת החינוך הבולשביקית מוכרת לי ואני זכיתי גם לחינוך שונה מעט:בישיבה חרדית,בישיבה דתית לאומית,בקרב בוגרי אצ"ל ולח"י ואני אוטודידקט.
תראה כמה ידע צברתי בשנה בפורום.
קראתי ספרים של הרב כהנא,למדתי תנ"ך ותלמוד,שמעתי וראיתי כל תוכנית של חיים בן פסח גם כשנעדרתי מהפורום עקב מחלת אבי.
האזנתי שנים לערוץ 7,קראתי את מקור ראשון,נתיב,נקודה.
אני צופה קבוע ברשת פוקס בכבלים.
מספיק שיכנס לכאן אדם וידבר שנה שלמה עם נץ שהוא אינצקלופדיה מהלכת ויצא אדם שונה ולא שטוף מוח.
תאמין לי שאני והגולשים כאן אחרי שנה נצא בסדר ונדע את העובדות לאשורן.
את נועם פדרמן שמעתי הרבה לפני הפורום.
אני אישית שמעתי וראיתי את הרב כהנא זצ"ל והחכמתי.
בקשר לערבים נתקלתי בהם אישית.
אני בוגר מגמה מזרחנית ולמדתי שנה שלמה את הקוראן.
אני מבין ערבית(אגב הערבית שלך מצויינת כמו שראיתי בסרטון שלך).
משיחות כאן עם איתמר בן גביר,מקריאה באינטרנט אני יודע המון.
תוסיף שיחות טלפון עם קליינר,בן גביר.
ואפילו שיחות עם שמיר,דן מרידור,עוזי לנדאו,דב שילנסקי למשל בנושא אלטלנה ששילנסקי היה על האוניה.
קריאת כל הספרים והביוגרפיות הפוליטיות,משמאל ומימין.
ועדיין אינני יודע מספיק לכן אני שואל,אותך ואחרים.
ברק אובאמה שטוף מוח אני לעומתו יודע להבדיל.
כמה אנשים מתמצאים כמוני בפרשת אבישי רביב.

בס''ד
יש לדייק בדברים, כתבתי זאת בהקשר לכפר ג'בל-מוכבר דרומית מזרחית לירושלים עיר-קדשנו , שמשם יצא אותו מחבל אויב ערבי נאצי יש''ו ,בעידוד והכוונה של התנועה שמתועבת האיסלאמית יש''ו שר''י ( זאת ראינו ב'' מודעת האבל'' שצולמה לפליקס בזכות המנוולת הפרוצה בת הזנונים טלי פחימה יש''ו שר''י שביקרה שם והצטלמה לצד המודעה שתרגמתי כאן בפורום ורואה במעשה הרצח של ילדים יהודים הי''ד הרכונים על ספרי הקודש בספריי'ה בישיבת מרכז הרב שבירושלים תובב''א .) זאת יש לעשות מכיוון שכלל הכפר של האויב הערבי הנאצי הנזכר תמך במעשה הרצח הנתעב ולכן ידיהם מגואלות בדם אחינו הקטנים שדמם זועק מן האדמה ואין גואל לו זולת הבורא יתברך ויתעלה שמו !!!--כפר אויב ערבי עויין כזה בלב ליבה של האוכלוסי'ה היהודית בעיר הקודש , יש למחוק מהמפה !!ואת הרוצחים הללו שהניפו דגלי חמ''ס ,אש''ף וחיזבאללה מעל '' סוכת-האבלים'' ששמה את השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי ( וכל היהודים הכפופים לו בכלל זה ) ללעג וקלס בפני העולם כולו ר''ל !!--ולא זו בלבד , אלא שכשיהודים גיבורים ואמיצים בראשות היהודים היקרים נועם פדרמן ואיתמר בן-גביר הי''ו  הלכו להפגין למען הריסת בית המחבל שזהו דבר ברור כשמש שיש לבצעו , הם נעצרו על-ידי קלגסי השלטון השמאלני-ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י ורבים אחרים הוכו עד זוב דם --הקב''ה יקום צערם ויכה מכיהם ויענה מעניהם במהרה אכי''ר !!!--כמובן שכלל האויב הערבי הנאצי יש''ו תומך ברצח יהודים בכל מקום וקורא לזאת '' מוקאוומה '' בלשון טומאתם '' התנגדות '' כשהכוונה להתנגד לשלטון יהודי כאשר המטרה מקדשת את כלל האמצעים !!,ולו השפלים ביותר !! --והתשובה לכך היא אחת !! אויב הורגים !!ולא מביאים אותו לבית-משפט בשביל להפוך את העומדים בראש ה'' מדינה '' ללעג-וקלס בפני העולם כולו  !! ולכן הפתרון הוא הכרזת שלטון חירום צבאי על כלל שטחי ארץ-הקודש וביעור כלל מנהיגי הרוצחים מקרב האויב הערבי הנאצי יש''ו , ועידוד הגירת השאר , והרי השלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי איננו מתכוון לעשות זאת ,ולכן החקיקה כאן היא אנטי-יהודית במהותה ,ומחייבת הקמת גוף אחר שירתיע את האויב הערבי הנאצי יש''ו מלפגוע ביהודים ,ויבצע פעולות נקם על כל מעשה רצח ונבלה של האויב הערבי הנאצי יש''ו ,וזאת מכיוון שהשלטון של הערב-רב הנלוז והמתועב איננו נותן את המענה להגנה על העם היהודי היושב בארץ-הקודש ,ולשם-כך יש לארגן גוף שיעשה זאת ,ואם יש צורך בעימות עם השלטון הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י שרוצה להגן על בני-בריתו בני האויב הערבי הנאצי יש''ו ,גם זאת אפשרות בע''מ !!ודרך אגב אני מסיק שבמקום גמרא ,קראת בישיבה הרבה עיתונים ר''ל וזאת מההשוואה לביטוי '' עין תחת עין ....וכ''ו '' לעניין דלעיל שדן בהילכות פיצוי לנזקי גוף ושומא ארעי ולצמיתות , והביטוי של '' מדה כנגד מדה ..'' שתכליתו היא ה '' דבקות '' בבורא-עולם יתברך ויתעלה שמו , כלומר מה הוא רחמן ,אף אתה הי'ה רחמן ,מה הוא ישר ,ששתדל אף אתה לשאוף לכך וכן הלאה...., וכמובן שמדברי רבותינו עליהם-השלום זיע''א דייק ואמור ''שהמרחם על אכזרים סופו מתאכזר לרחמנים '' דהיינו שהשלטון השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י  '' מרחם על האויב הערבי הנאצי יש''ו שמשתמש ב '' רחמנות '' זו לגייס את אותו שלטון ערב-רב נלוז ומתועב לייצר מציאות של חופש מלא לאויב הערבי הנאצי יש''ו לשדל את בנות היהודים לזנות ר''ל , לשדוד ולבזוז רכוש של יהודים ,ולגנוב באופן חופשי מיהודים ,כאשר ה ''חוק'' הבולשביקי עומד חסר אונים מול פעולות האיבה הללו שנעשות בצורה מתוחכמת בהכיר האויב הערבי הנאצי יש''ו את אותו ''חוק'' אותו גיבש ביחד עם בני-בריתו הערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי !!וכן מאפשר אותו שלטון לרצוח יהודים ,כאשר הוא יודע היטב שאם יהרוג  את האויב הערבי הנאצי יש''ו ויהרוס לו את תשתית הקיום ,הוא יהגר מכאן לאלף עזאזאל !!אולם הסיבה שאיננו עושה זאת היא, שאם אכן יעשה כך ,הרי שמכורח הדברים שיצטרך לספח את המקומות הקדושים ולשנות את הציביון לציביון יהודי אמיתי , מה שעומד כנגד הערכים של '' הוזה המדינה '' שלו תיאודור הרצל שהטיף לשמד המוני והתנצרות של כלל יהודי ארופה ר''ל !!--ראה זאת כאן : 

סרט:"הרצל והציונות". גם אם לא תרצו זו האגדה!
http://rotter.net/forum/relg/8623.shtml

ואגב גם אם תגיע ל ''פרופסורה '' בשפתו של האויב הערבי הנאצי יש''ו , לא תוכל לרדת לסוף העניין המהותי שלו ,מכיוון שלא חיית תחתיו מעולם ( ואני מאחל לך גם שלא תחווה חוויות סבל ודיכוי והשפלה כאלה ) , למה הדבר דומה ? לאדם שכל חייו קרא ולמד על צניחה-חפשית ולא חווה זאת מעולם , לעומת אדם אחר ,שלא קרא הרבה חומר כמו הראשון ,אולם קרא על כך כמות מסויימת של חומר וצנח באופן-מעשי פעמים רבות !!--אנו ( הגולה בארץ הקטן וחבריו ובני-משפחתו) חווינו זאת על בשרנו וגם למדנו את מהותו של האויב הערבי הנאצי יש''ו מבפנים , ולכן ה ''תאכי'ה'' שלו יש''ו  לא יכולה לעבוד עלינו !!

הגולה בארץ
« עריכה אחרונה: מאי 01, 2008, 23:51:57 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : מאי 02, 2008, 16:43:25 »
אחי הגולה בארץ, אני גם הייתי מפנה את השאלה אלייך
כמו האנטר..
כי אתה משתמש בביטוי מידה כנגד מידה פעמים רבות...
וגם כי אתה נשמע כמו בחור מלומד בענייני התורה ...
ויפה דיברת !! באמת אהבתי את מה שרשמת
ישר כוח1!!

בקשר לסקר אני הצבעתי על האחרון של צריך להוציא להורג מחבלים ואת "האזרחים הרגילים" כביכול, שרובם
 משתפים פעולה, ומצידי להרוג גם אותם....
אבל בכללי תינוקות וזקנים ונשים רק לגרום להם להעלם מפה ולא אכפת לי איך...
בס''ד

אכן כך ! וההסבר כדלקמן !! השתמשתי בביטוי '' מדה כנגד מדה '' בהקשר הבא : אנו העם היהודי הנבחר אמורים להפגין '' דבקות '' ב קב''ה יתברך ויתעלה שמו , ואין דבקות אלא בהידמותנו למידותיו ומה מידותיו שאיננו סולח לשונאיו לדורות שנאמר '' ונקה לא ינקה , פוקד עוון אבות על בנים ועל בני-בנים , על שילשים ועל ריבעים לשונאי '' אף אנו אמורים להתנהג באותה מידה לשונאינו ,ובראשם האויב הערבי הנאצי יש''ו !!, ובהמשך נאמר '' ועושה חסד לאוהבי ולשומרי מצוותי '' --מה הקב''ה יתברך ויתעלה שמו נוהג במידת החסד עם בני-אדם שמקיימים שני תנאים אלו :
1) שהם אוהבים את הקב''ה יתברך ויתעלה שמו .
2) שומרים את מצוותיו יתברך ויתעלה שמו .
ומכיוון שהן האויב הערבי הנאצי יש''ו איננו מקיים זאת , מכיוון שהוא מצווה ע''י הבורא יתברך ויתעלה שמו שלא לשפוך דם והוא שופך דם יהודי נקי שעה שעה ברצחו ובהשפילו את העם היהודי בעולם כולו .והן הערב-רב השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי --שר''י איננו מקיים זאת ברצונו להיות כמו שאר הגוים ובמאסו בחוקי הקב''ה יתברך ויתעלה שמו ובתורתו הקדושה היא נחלת אבותינו עליהם השלום , לכן אף אנו מצווים לנהוג כמידתו יתברך '' ונקה לא ינקה ,פוקד עוון אבות על בנים ועל בני-בנים ,על שילשים ועל ריבעים לשונאי '' --שזו מידת הדין התקיף ר''ל  !!--ואם לא נפעיל אותה כנגד הערב-רב השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי ובני-בריתו האויב הערבי הנאצי יש''ו , הרי שאיננו '' דבקים '' במידותיו יתברך ח''ו ר''ל  ,ולכן לא נהי'ה ראויים למידת החסד ממנו ח''ו --ומידת הדין-תיהפך כנגדינו ח''ו ר''ל --וזה מה שאנו חווים כיום כשמוכנים לוותר על חוקי-תורתו יתברך ,ורוצים ''להשתלב'' עם שלטון הערב-רב הנלוז והמתועב ,ומשליטים אותו , אזי הוא משסה בנו את בני-בריתו האויב הערבי הנאצי יש''ו , אולם אם נכה באויב הערבי הנאצי יש''ו ,ובבני-בריתו הערב-רב הנלוז והמתועב , תהי'ה התעוררות של העם היהודי לחזור לצור מחצבתו ולדבקות בבורא יתברך , במצוותיו שתתורתנו הקדושה , ואז תתעורר עלינו מידת החסד ונזכה לגאולה שלמה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ
בס''ד