סקר

מה דעתכם על יונה אברושמי?

אסור לרצוח יהודי לפי ההלכה
0 (0%)
שלום עכשיו הם ערב רב ואינם יהודים
8 (72.7%)
רק הסנהדרין קובעת מיתה
3 (27.3%)
יש אנשים שלא פועלים לפי ההלכה
0 (0%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: מהי עמדתכם כלפי יונה אברושמי  (נקרא 6524 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מהי עמדתכם כלפי יונה אברושמי
« ב- : אפריל 29, 2008, 05:46:50 »
ממתין לתגובות בס"ד

יש כתבה עליו באתר הבאhttp://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=550287
[gif[/img]

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
« להגיב #1 ב- : אפריל 29, 2008, 12:12:57 »
אני לא מאמין ומעולם לא אאמין ברצח יהודים רק חסנהדרין יש את הסמכות לפסוק מוות ליהודי!!!!
אבל אל תשכחו שזה לא הרצח הפוליטי הראשון הרבה לפני זה רבין רצח 17 יהוידים באלטלנה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #2 ב- : אפריל 29, 2008, 12:32:03 »
בזמן הזה שלום עכשיו הפגינו נגד מלחמת לבנון.אברושמי הוא עבריין פלילי שפעל על רקע האוירה בעם שראה את שלום עכשיו כבוגדים.אברושמי עצמו הביע חרטה.
הבעיה שהשמאלנים מעלים לנו את הסעיף.הם מוציאים אותנו מדעתנו ולהפגין נגד הצבא בזמן מלחמה ולסייע לאויב זאת עבירה שעונשה מוות בספר החוקים הישראלי.
לי קשה לגנות וארועים כאלה קורים.השמאלנים האלה מצדיקים את רצח הרב כהנא והסיתו לרציחתו.
כאן דווקא לא הייתי הולך לפי ההלכה אלא לפי החוק הישראלי.ראיתם שבורג שנפצע מהרימון הוא בוגד ממש.
אנחנו שומרי חוק אבל אני לא חייב לגנות זאת עד שהשמאלנים לא יגנו את רצח כהנא זצ"ל.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 29, 2008, 12:44:33 »
בס"ד
זה לא משנה אם הם מגנים או לא ממגנים אנחנו הולכים לפי התוה הקדושה בה כתוב "לא תרצח" ואל לנו להתיר לעצמנו את מי מותר לרצוח ואת מי לא!
רק לסנהדרין יש את הסמכות הזאת!
אני מסכים איתך שהם בוגדים אבל מי אנחנו שנחליט שמותר לרצוח אותם אני מצטער אבל קטונתי מהחלטה כזאת וככה כולנו!
הם בוגדים בזה אין ספק צריך לשלול מהם את האזרחות ולהגלות אותם שיחיו בדו-קיום עם הערבים במדינות של הערבים לא פה בא"י הקדושה

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : אפריל 29, 2008, 13:01:55 »
לא אמרתי שאני או אתה נרצח מישהו אבל לא כולם במדינה הולכים לפי ההלכה.אין סנהדרין ועמיר גם לא חיכה לסנהדרין.כמו שיש מי שאוכל חמץ יש מי שירצח.
רוצחים יהודי בגלל מקום חניה אז קל וחומר בגלל בגידה במדינה.אצלנו בבת ים רצחו יהודי בגלל 100 שקל.
אני מטיף תמיד לשמירת החוק ואפילו חטפתי על זה בפורום הזה ובמקומות אחרים.
שלום עכשיו מוציאים אותי מהכלים ואני אדם רגוע מאד בדרך כלל.
אתה יודע מה נעשה סקר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : אפריל 29, 2008, 13:13:34 »
גם מתתיהו הכהן ובניו לא חיכו לסנהדרין
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #6 ב- : אפריל 29, 2008, 13:39:09 »
בס''ד

לכל מי שחושב שהיהודי היקר יונה אברושמי הי''ו  עשה מעשה שאיננו נכון  , אל תשכחו שהוא דיבר כאן למול מצלמה ומראיינים שמאלניים אנשי ערב-רב נלוז ומתועב ולאחר ''הכנה '' של אותם קריינים שמאלניים אנשי ערב-רב נלוז ומתועב כאמור!! יהודי יקר זה דוכא במשך 25 שנים (תקופה של מאסר-עולם מלא) בתנאים קשים מאד בכלא ,ונמצא במצב של פרקליטות עויינת, שופטים עויינים ( אנו יודעים בדיוק מי עומד בראש  מה שמכונה ''בית המשפט העליון'' הלא היא ה '' שופטת'' דורית בייניש יש''ו שר''י יורשתו של הנצר המתועב מייסד מצעדי התועבה הלא הוא אהר-ן ברק יש''ו שר''י) ,וכך נמצא אותו יהודי יקר במצוקה קשה כמו כלל אנשי-הימין היהודים היקרים העומדים בפרץ למען מיגור הערב-רב השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי משלוט על ארץ-הקודש תובב''א !! --ואנו מבקשים מכם לתאר לעצמכם , מה הי'ה קורה אילו כלל העם הי'ה תומך במה שעשה אותו יהודי יקר יונה אברושמי הי''ו  ?? ידוע שהאויב הערבי הנאצי יש''ו לא הי'ה מצליח להשאר בארץ-הקודש מכיוון שהיינו מעודדים את הגירתו מזמן!!, הרבה פחות יהודים הי''ד היו נרצחים בפיגועי-תופת רצחניים של האויב הערבי הנאצי יש''ו , האויב הערבי הנאצי יש''ו מבחוץ  הי'ה רואה שלא משתלם לו להתעסק עם שלטון יהודי יציב ומאוחד ,ולכן הי'ה שומר על '' פרופיל נמוך '' ולא מנסה כלל להתעמת עם הישוב היהודי בארץ-הקודש תובב''א !!--אותם אנשי ערב-רב שידיהם מגואלות בדם יהודי השפוך הי''ד , אותם אנשי ערב-רב שונאי-ישראל עליהם אמרה תורתנו הקדושה ''... לא תחוס עינך עליהם ''  וכן '' וביערת הרע מקירבך ..'' ועוד אמר עליהם הנביא מיכה ע''ה זיע''א '' בונה ציון בדמים וירושלים בעוולה ''  ועוד כינויים רבים בהם תיארו נביאי האמ-ת את אנשי הערב-רב הנלוז והנתעב שידיהם דמים מלאו , ומגואלות בדם אחיהם השפוך ר''ל !!--אלו שהתירו את דמו של כמוהר''ר מאיר דוד כהנא ובני משפחתו זצוק''ל הי''ד זיע''א לבני-בריתם ,הרוצחים המתועבים מקרב האויב הערבי הנאצי יש''ו לא נעשה עימם דבר !! ומה עם הרוצחים שרצחו את 19 אנשי הספינה '' אלטלנה'' הם אייזיק  רבינוביץ' (יצחק רבין) וחבריו ? , הרי שהם קבלו מדוד גרין המכונה '' בן-גוריון '' יש''ו שר''י '' אות הוקרה '' ר''ל !!--מכאן נובע שדם יהודי ימני מותר ,ודם שמאלני אסור !!, זאת לפי חוקי נירנברג של השלטון הציוני-ממלכתי בולשביקי -יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת אכי''ר , שימו לב  לפחד ולעינויי הנפש שבהם הושם אותו יהודי שמסר את נפשו למען טהרתה של ארץ-הקודש ומניעת השתלטות הערב-רב הנלוז והמתועב בראשות אותו צורר שנהרג שם ,ולצידו צורר היהודים אברום בורג יש''ו שר''י , ועוד הצגת בכי מטמטמת שמי שמסתכל היטב רואה טוב מאד שכל הסרט הזה מבויים בצורה חובבנית ביותר שמטרתה אחת , לשים את הימין היהודי האמיתי כ '' אגד של רוצחים קיצוניים '' ולהפיץ זאת לצופה התמים שהדברים נחרטים בליבו המסכן והערל שלא ידע להבחין שמדובר כאן במזימה נתעבת ונלוזה של שלטון הערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי ,שלא בוחל אף להשתמש בצערו של יהודי שמעונה 25 שנים בתנאי תופת בכלא (שלא כמו אנשי הערב-רב הנמצאים שם)  על-מנת להראות שהם '' הערב-רב המשכיל והנאור '' ר''ל !!--אולם אל דאגה !! סופם קרב ובא ,והאמת תזרח כשמש ואותם פושעים שמאלניים ציונים-ממלכתים בולשביקים ישארו כזיכרון לדיראון-עולם , אנו היהודים הימניים האמיתיים הנלחמים על טהרתה ושלמותה של ארץ-הקודש ושלו-ם העם היהודי היושב בה , ע''י עידוד גירוש האויב הערבי הנאצי יש''ו הנמצא בה כגיס-חמישי הרוצח בנו במישרין ו/או בעקיפון שעה שעה !!, ומיגור השטן השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי ,בן-בריתו של האויב הערבי הנאצי יש''ו ,ועל-כן  ידיו מגואלות בדם יהודי בדיוק כמוהו יש''ו --ונזכה להאביד במהרה את אוייבינו ושונאינו האויב הערבי הנאצי יש''ו ,והישות השמאלנית ציונית-ממלכתית בולשביקית וכל מבקשי רעתנו אכי''ר כדבר שנאמר ע''י דוד מלכנו ע''ה זיע''א  '' ישמח צדיק, פעמיו ירחץ בדם הרשע '' והקב''ה יקרא דרור לכל האסורים למען קדושת שמו יתברך ויתעלה ,ולמען קדושת העם היהודי וארץ-הקודש תובב''א  --ונזכה לגאולה שלמה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר  

הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: אפריל 29, 2008, 14:28:04 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #7 ב- : אפריל 29, 2008, 14:20:34 »
אני קטונתי מלהתווכח בענייני הלכה אבל החוק הישראלי קובע עונש מוות למי שמסייע לאויב בזמן מלחמה.אני בעד החוק הזה.בארה"ב הוציאו להורג את הזוג רוזנברג.
אם היינו מדינה מתוקנת היו מפעילים את החוק הזה.
אני מדגיש שהתנהגות שלום עכשיו חמורה ביותר כי זה היה בזמן מלחמת לבנון וזה משנה את חומרת העברה ממאסר עולם לעונש מוות.
לדעתי גם לטלי פחימה,אודי אדיב,מרדכי וענונו מגיע עונש מוות.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #8 ב- : אפריל 29, 2008, 14:23:15 »
אני מסכים עם נץ והגולה בארץ.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #9 ב- : אפריל 29, 2008, 14:44:59 »
בס"ד

אחיו גר לידי....
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אפריל 29, 2008, 17:49:35 »
אני מתנגד לפעולה של אברושמי, מדובר ברצח ולכן זהות הקורבן לא חשובה.
אמיל גרינצווילד היה ערב רב ולא מתאבלים כלל על בוגדים שכמותו.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : אפריל 29, 2008, 18:36:37 »
תודה למי שהפך את השאלה לסקר,אשמח לדעת במי מדובר
[gif[/img]

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #12 ב- : אפריל 29, 2008, 21:30:49 »
אני.אגב אודה לגולשים אם יביאו לינק בנפרד כך שנקיש עליו ונכנס ולא נצטרך להדביק אותו
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : אפריל 29, 2008, 21:35:25 »
בהחלט אפשרלהגדיר את שלום עכשיו ערב רב אבל בסופו של דבר אמא שלהם יהודיה לכן גם הם יהודים ומי שאמר והיה העולם אמר גם "לא תרצח" צריך להילחם בהם אבל בהחלט לא לרצוח אסור שהאידיאולוגיה שלנו תגרום לנו לעבור על ההלכה ככהל לפחות אני חושב
מי נותן לנו זכות לזרוק רימון לתוך המון????
נכון ההמון הזה הוא בוגד אבל עדיין לרצוח אותם?????
השתגענו כבר???
מה נסגר איתכם אנשים????
וזה לא משנה אם רוצחים היום עלמאה שקל, על סיגריה או על מקום חניה, אנחנו לא רוצחים חס וחלילה אף יהודי!
אני לא יודע איך עושים פה סקר אבל אני אשמח אם יהיה פה סקר אם זה בסדר לרצוח יהודים במקרים מסויימים גם במקרים הכי קיצוניים.
לי זה פשוט לא נראה אני לא חושב שהקב"ה רוצה שנרצח את מי שבוגד בתורת ישראל אנחנו לא מוסלמים אנחנו יהודים ב"ה ולא רוצחים.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : אפריל 29, 2008, 21:38:31 »
ובאשר למתיתיהו ובניו, אני לא שמעתי שהם רצחו יהודים אני אשמח לשמוע מקורות על זה אם זה נכון צריך לבדוק את זה. חוץ מזה שקטונתי ממתיהו הצדיק!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #15 ב- : אפריל 29, 2008, 21:40:39 »
יוחאי השאלה מיהו יהודי.
שנית לא כולם הולכים לפי תורת ישראל.
משוגעים הם שלום עכשיו.
למה רצחו את המתיוונים?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #16 ב- : אפריל 29, 2008, 21:41:50 »
יוחאי שמעת על חג החנוכה?תבדוק במקורות,אני מתפלא עליך.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : אפריל 29, 2008, 21:51:56 »
אמנם במרד החשמונאים הרגו יהודים אבל לידע כללי "הכהן הגדול" שעלה במרמה ובכסף הציע בעצמו גזרות שמד כגון לא לעשות ברית מילה לא ללמוד תורה וכו'...
שלום עכשיו עושים את מה שהם עושים מתוך טיפשות וחוסר ידע אני לא חושב שצריך לרצוח אותם הגלל זה אני בשוק שאתם בכלל חושבים ככה!
אל תשכחו שבתקופת החשמונאים היה בית מקדש שיהודים מתיוונים חיללו אותו שזה הרבה יותר גרוע.
להזכירכם הת'ופת המחתרות גם בלח"י שהיו הכי קיצוניים יאיר המנהיג שלהם לא הסכים לרצח יהודים אפילו לא להכי בוגדים אני פשוט לא חושב שמותר לנו לרצוח יהודים ובטוח זה לא יעזור לנו במאבק שלנו אחרי שנגיע בעז"ה לשילטון נעמיד אותם לדין ונגלה אותם באשמת בגידה או שבעז"ה יהיה כבר סנהדרין שיקבע מה עושים איתם.
בכל מקרה אני אבדוק את הנושא הזה לעומק פשוט לא נראה לי שזה נכון לרצוח יהודים כרגע.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #18 ב- : אפריל 29, 2008, 22:39:03 »
אתה ממש לא מדייק בעובדות.סלח לי,שלום עכשיו הם רודפים,מוסרים ומלשינים ופועלים מתוך זדון.
שמיר אישית נתן פקודה לרצוח יהודי מהלח"י שרצה להתנקש בבן גוריון והיהודי נורה בראשו ונקבר בחולות ראשון לציון.
היה את תקדים גדליה בן אחיקם.
שלום עכשיו=מתיוונים.
בפירוש שחטו את המתיוונים.
התנ"ך מלא בדוגמאות שרצחו יהודים:יואב בן צרויה שרוצח את אבשלום.
היה את רצח דהאן לפני קום המדינה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : אפריל 29, 2008, 22:58:09 »
שוב אני אגיד אני לא חושב שאני במקום של האנשים האלה(יואב בן צרויה לדוגמה) ואני  לא לוקח דוגמה מכל מה שיצחק שמיר עשה!

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : אפריל 29, 2008, 23:11:44 »
תראו מאד קשה לי עם זה צריך לברר את הדבר לעומק אני גם לא החטי העניין הזה פשוט נראה לי שזה לא דבר נכון לעשות כרגע ביחוד שזה לא יתן כלום אם היינו בממשלה וז היה יכול לשנות משהו אז אולי הייתי חושב אחרת ועדיין אני לא חושב שכל יהודי יכול להחליט לעצמו את מי לרצוח ואת מי לא
הכל מקרה כרגע רצח של שמאלני אחד לא יעשה כלום לשינוי המצב אולי זה אפילו יחריף את המצב , אבל שוב אני צריך לחשוב על זה כי באמת, רצח זה דבר אד קשה וצריך לחשוב טוב לפני שמבצים דבר כזה

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #21 ב- : אפריל 30, 2008, 02:33:27 »
ובאשר למתיתיהו ובניו, אני לא שמעתי שהם רצחו יהודים אני אשמח לשמוע מקורות על זה אם זה נכון צריך לבדוק את זה. חוץ מזה שקטונתי ממתיהו הצדיק!
תספר את זה ליהודי שהקריב חזיר לפסל של זאוס בכיכר העיר ומתתיהו ערף לו את הראש
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : אפריל 30, 2008, 12:46:52 »
האם כאשר בעז"ה חיים בן פסח יגיע לארץ והימין האמיתי יהיו בשלטון תהיה סנהדרין?

או ממה שידוע לי שסנהדרין תהיה רק בבוא גואל צדק אכי"ר
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #23 ב- : אפריל 30, 2008, 12:48:39 »
שלום יוחאי

איך הגעת אלינו? :smil064:
בכלל לא ראיתי אותך בפורום עד היום
אולי חזרת אז ברוך שובך
[gif[/img]

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : אפריל 30, 2008, 18:30:07 »
אתה ממש לא מדייק בעובדות.סלח לי,שלום עכשיו הם רודפים,מוסרים ומלשינים ופועלים מתוך זדון.
שמיר אישית נתן פקודה לרצוח יהודי מהלח"י שרצה להתנקש בבן גוריון והיהודי נורה בראשו ונקבר בחולות ראשון לציון.
היה את תקדים גדליה בן אחיקם.
שלום עכשיו=מתיוונים.
בפירוש שחטו את המתיוונים.
התנ"ך מלא בדוגמאות שרצחו יהודים:יואב בן צרויה שרוצח את אבשלום.
היה את רצח דהאן לפני קום המדינה.

אתה מביא דוגמאות לרצח שהתנ"ך מגנה. גדליה לא היה בוגד. יואב רצח את אבשלום- זהו רצח משום שההרג בוצע בניגוד לחוק ובניגוד לפקודה של דוד המלך.

דהאן היה מוסר שניסה לקטוע באיבה את הקמת המדינה, ולא היה ניתן להביאו למשפט צדק.

אם יונה אברושמי היה מתנקש באישיות ספציפיט שחל עליה דין מוסר אז אולי זה לא היה רצח, אבל הוא השליך רימון לתוך קהל וזהו רצח ללא אבחנה. לכן זהות הקורבן לא משנה.