כתב נושא: סיפרתי את זה בוואלה אבל לא פירסמו את זה.  (נקרא 2001 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ביום שלישי לפני פסח החלטתי לנסוע לכותל, לבקר בירושלים וסתם לטייל, אבל כרגיל מישהו צריך להרוס לי את הטיול, הפעם אלה היו ערביי ירושלים ימח שמם, כאשר הסתובבתי ברוב היהודי שם שמעתי קבוצה של ארבע ערבים מקללים תיירים יהודים מארה"ב, מישהו הזמין משטרה והגיע ניידת עם שוטרים ערבים ימח שמם אבל אלה לא עשו כלום אפילו לא ניסו להרגיע, באיזשהו שלב התיירים הפסיקו להסתכל עליהם המומים וכאשר יצאו מהשוק, קבוצה של ערבים התחילה לעזוב את המקום וביחד איתם גם שוטרים ערבים. במצב כזה אתה חושב או להתערב  ולפזר אותם בכוח ולנסות לגייס עוד יהודים צעירים ולהחטיף להם מכות או לקלל אותם בחזרה, אם הייתי מתערב אז סביר להניח שהיו פותחים לי תיק במשטרה, מישהו הזמין משטרה וזה היה עדיף כי ראיתי וגם התיירים ראו (שזה יותר חשוב) את האנטישמיות בלב ירושלים, העיקר צריך לפעול ולעלות נושאים לדיון כדי להזיז דברים. עובדה שכאשר מדברים אז אח"כ מוצאים לפועל(התנתקות). חשוב מאוד להתגייס למשמר אזרחי ולפטרל במקומות אלה ולסכל תופעות כאלה. למה משמר אזרחי? כי עדיף שזה יהיה בדרך חוקית. העיקר לא לפחד כלל!!!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
סיפרתי את זה בוואלה אבל לא פירסמו את זה.
« להגיב #1 ב- : אפריל 28, 2008, 18:52:36 »
לא נראה לי שממשלת הזדון שלנו תקים דבר כזה...פשוט לדעתי אנו צריכים לפעול בשיטות שלהם: דין ערבי בעיר יהודית כדין יהודי לו היה נכנס לתוך שכם או ג'נין...
שוויון זכויות...

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 28, 2008, 19:34:03 »
בדרך כזאת אתה תראה שהרבה יהודים נכנסים לכלא וערבים ימח שמם ימשיכו לצחקק עלינו, וחבל על החיים אותם צעירים ששמאל יהרוס אותם, צריך למצוא פתרון חוקי לזה, הרי יש דבר כזה שאזרחים  בעצמם מפטרלים אני אישית מכיר את זה מהשכונה שלי, אבל עושים את זה נגד גנבות. במקרה זה אפשר לעשות פטרול נגד איום ברוב היהודי. הכל חוקי ולא להכנס לאימות, אלא לעזור למשטרה ואם צריך גם להתלונן על שוטר ערבי מסוים על אי ביצוע תפקידו. חשוב לציין שאני מכיר את זה אישית ואפשר להדיח ככה שוטר על אי מילוי תפקידו.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 28, 2008, 19:58:26 »
איך הגעת למסקנה שהשוטרים היו ערביים?
במדינת ישראל לא שמעתי עוד על שוטר ערבי, אולי שוטר/מגבניק דרוזי או בדואי
או יהודי בעל חזות של ערבי

מנותק priel

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 28, 2008, 20:14:16 »
אני לא מבדיל בין כל אלה שציינתה אצם העובדה שהם דיברו בערבית ולא עשו כלום זה עושה אותם לאוייבים מס' 1, ויש לפעול נגדם אבל בדרך חוקית. אני אומר כל הזמן בדרך חוקית כי יש אפשרויות כאלה. כדי להגיע למטרה. יצא לי לדבר עם כמה שמאלנים ומשיחה איתם הבנתי שגם לשמאל כבר באיזשהו שלב נמאס מערבים צריך רק להפעיל לחץ ולדבר איתם כדי לשנות גישה שלהם, אנחנו צריכים להיות משכנעים ולא מגועלים בעיני העם ורק בדרך זו נוכל לשנות משהו.