כתב נושא: ברית המועצות לשעבר ומרכז אירופה-חופשיות מיהודים.  (נקרא 2630 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
הנני רוצה להודיע הודעה שיתכן תשצח ותכם בטוח שתשמח את האנטישמים של הימין (ניוצנאליסטים למינהם) ומאוד תאציב את האנטישמים של השמאל (הקומניסטים והסוציאליסטים השונים והמשונים).
טוב טוב לנתנונים בשנת 2030 (אחרי שהדור הזקן ודור הבינים ימות ברובו) יחיו בברית המועצות לשעבר 80,000-120,000 פחות מאכלסית ערים רבות בישראל ופחות מהאכלסיה היהודית של מוסקבה בשיא (160,000 יהודים).
כלומר מתוך אכלסיה של 1.8 מליון יהודים ב-1988 יהיוא רק כ-100,000.
חשבתני שהנתונים האלה יכולים לענין כמה ממכם.
במילים אחרות בעוד 22 שנה תהיה כול מרכז ומזרח אירופה חופשית מיהודים לחלוטין כחלומם של גדולי האנטישמים.
בשנת 2030 במזרח ומרכז אירופה (לרבות גרמניה) יהיה רק 180,000-240,000 יהודים (ב-1930 חיו בשטחים אלה כ-8 מליון יהודים).
הנה כך השתנה המצב חלקם מתו חלקם היגרו לישראל וחלקם הלכו לגלות אחרת (כמו ארה"ב).
אבל בכול מקרה המרחב הגרמני חופשי מיהודים.
רק חבל שזה לא הצרה הגדולה ביותר שלהם באמת.

יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
יודן ריין, אבל מלא במוסלמים, הם אוכלים את הדייסה שהם בישלו
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
במרכז אירופה אין הרבה מוסלמים.
ברוסיה חיו המוסלמים גם קודם.
המסולמים באו בהמוניהם למערב אירופה שזה עדין לא "יודן ריין".
אבל אני חושב שגם אנחנו וגם האנטישמיחם בימין מקוים שלא רחוק היום לכך  :)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
יש כבר מעל 2 מיליון בגרמניה, באוסטריה יש כמה מאות אלפים, באיטליה יש מעל מליון,אז בא נאמר שיש כבר נגע בקטריאלי מוסלמי רציני במרכז אירופה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יש כבר מעל 2 מיליון בגרמניה, באוסטריה יש כמה מאות אלפים, באיטליה יש מעל מליון,אז בא נאמר שיש כבר נגע בקטריאלי מוסלמי רציני במרכז אירופה.

2 מליון מתוך 80 מליון זה הרבה אבל זה באצם רק כ-3%.
אבל זה לא קריטי כמו צרפת או הארצות הנורדיות (8%-10%).
את אטליה ואת אוסטריה איני מחשיב למרכז אירופה וגם גרמניה שם רק באופן חלקי ביותר כשאני מדבר על מרכז אריופה אני מדבר על המזרח הישן של אירופה משמה בעיקר מדינות ברית ורשה (גרמניה באופן חלקי) כשהקונה היא יותר רומניה (800,000 יהודים) פולין (3,250,000 יהודים),הונגריה ועוד.

« עריכה אחרונה: אפריל 28, 2008, 21:57:56 על ידי שלמה »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
2 מליון מתוך 80 מליון זה הרבה אבל זה באצם רק כ-3%.
אבל זה לא קריטי כמו צרפת או הארצות הנורדיות (8%-10%).
את אטליה ואת אוסטריה איני מחשיב למרכז אירופה וגם גרמניה שם רק באופן חלקי ביותר כשאני מדבר על מרכז אריופה אני מדבר על המזרח הישן של אירופה משמה בעיקר מדינות ברית ורשה (גרמניה באופן חלקי) כשהקונה היא יותר רומניה (800,000 יהודים) פולין (3,250,000 יהודים),הונגריה ועוד.
הכל טוב ויפה אבל המדינות המובילות של האיחוד האירופי הם מערב אירופה, כלכלית, צבאית וטכנולוגית והם מוצפות מוסלמים, תסיק לבד אתה את המסקנות העולות מכך.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל