כתב נושא: כיצד ניתן להציל 7 מליון יהודים?  (נקרא 4582 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
כיצד ניתן להציל 7 מליון יהודים?
« ב- : אפריל 27, 2008, 09:18:21 »
בשואה איבדנו 6 מליון יהודים.
אתה כבר איבדנו מליון נוסף ועדין 7 מליון יהודים נמצאים בסכנה של השמדה.
אני מדבר כמובן על היהודים בגולה בעיקר בצפון אמריקה ואירופה.
אשר אינם באים לארץ מסיבות שונות.
אומנם יכולים אתם לטעון שזו הבעיה שלהם שהם אינם באים שמי שלא כאן מבחינתינו זו הבעיה שלו.
אך הבעיה שלא הייתה בהיסטוריה של מדינת ישראל שום עליה גדולה שבאה מסיבות ציוניות בלבד.
ברית המועצות,מדינות מזרח אירופה,צפון אפריקה ובאסיה היוא תנאים קשים ביותר לפעמים עד כדי גירוש יהודים.
אם לא אותם תנאים כניראה שהיהודים לא היוא עולים בהמוניהם לארץ.
אך הנה כאמור 7 מליון יהודים חיים במערב ואינם סובלים מתנאים קשים ואנטשמיות קיצונית.
רציתי לעלות את הקודה כיצד אפשר לשכנע אותם להגר לארץ?
ויתכן ואף אתם חושבים שלא כדי להזמין אותם לכאן...
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : אפריל 27, 2008, 10:49:52 »
לדעתי עם הייתה לנו ממשלה שמסוגלת להגן על עצמה ולעשות פה סדר הרבה יותר יהודים היו מגיעים לכאן
במצב העכשוי(כלכלי ובטחוני) אני חושב שתיהיה בעיה לקלוט גלים גדולים של עליה

ועוד אני חושב שיהודים שגרים בקנדה למשל ונהנים רמת חיים גדולה לא יסכימו לוותר על זה ולעבור לישראל מתוך אידיאולוגיה
כי פה הם יצתרכו להתמודד עם הרבה יותר קשיים מאשר שם

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #2 ב- : אפריל 27, 2008, 11:44:13 »
אין בעיה אם אובאמה יבחר לנשיא ארה"ב יתחולל גל פשע שחור שיבריח את היהודים לישראל.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 27, 2008, 12:15:18 »
אין בעיה אם אובאמה יבחר לנשיא ארה"ב יתחולל גל פשע שחור שיבריח את היהודים לישראל.

אם כך אני תומך באובמה.
אני מוכן להקריב את היחסים אם ארצות הברית (ולזמן מוגבל) תמורת כמה מאות אלפי יהודים או יותר מכך.
עכשיו ברצינות ובחזרה למצב הקים היום.
אני חושב שאם נוכל לגרש מכאן את הערבים זה ישכנע כמה מאות אלפי אנשים להגר לארץ.
גם בנית המקדש ושיקומו יכולו לשכנע ודי קבוצה גדולה של אנשים להגר.

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 27, 2008, 15:14:48 »
אין פה מכקום לכול כך הרבה אנשים גם אם נגרש את כול הערבים לא יהיה מספיק מקום אם היה לנו את סיני אז אפשר היה ליישב 7 מיליון אנשים בלי בעיה

בכול מקרה זה בילתי אפשרי לגרום לכולם לעלות ואני בספק אם נצליח לגרום לעשירית מכול האנשים האלה להגיע
« עריכה אחרונה: אפריל 27, 2008, 15:16:10 על ידי PhobetorXVII »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אפריל 27, 2008, 16:39:41 »
אין פה מכקום לכול כך הרבה אנשים גם אם נגרש את כול הערבים לא יהיה מספיק מקום אם היה לנו את סיני אז אפשר היה ליישב 7 מיליון אנשים בלי בעיה

בכול מקרה זה בילתי אפשרי לגרום לכולם לעלות ואני בספק אם נצליח לגרום לעשירית מכול האנשים האלה להגיע

תן ליל הבין אם  יהיה בארצות הברית שלטון אנטישמי ומליוני יהודים יבואו אתה תתנגד לכבל אתם כי אין מקום?
אנחנו צריכים את ה-7 מליון היהודים האלה.
בישראל יש רק כ-5.5 מליון יהודים שזה בקושי מספיק כדי להיוות המדינה אם אכלסית היהודים הגדולה בעולם (מקום שני ארה"ב 5,280,000).
אבל מתוך 14 מליון יהודים בעולם רק 5.5 חיים בארץ הרבה פחות מחצי.

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אפריל 27, 2008, 17:00:57 »
תן ליל הבין אם  יהיה בארצות הברית שלטון אנטישמי ומליוני יהודים יבואו אתה תתנגד לכבל אתם כי אין מקום?
אנחנו צריכים את ה-7 מליון היהודים האלה.
בישראל יש רק כ-5.5 מליון יהודים שזה בקושי מספיק כדי להיוות המדינה אם אכלסית היהודים הגדולה בעולם (מקום שני ארה"ב 5,280,000).
אבל מתוך 14 מליון יהודים בעולם רק 5.5 חיים בארץ הרבה פחות מחצי.

כמובן שאם יבואו לפה יהודים שהיהיו בסכנה אז נכניס אותם רק נצטרך להקים מחנות פליטים גדולים שיהיהו בגודל של ערים כי לא יהיה לנו מקום לישב כול כך הרבה אנשים ולבנות ערים בשביל כוך כך הרבה אנשים גם ייקח כמה עשרות שנים

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אפריל 27, 2008, 17:15:27 »
כמובן שאם יבואו לפה יהודים שהיהיו בסכנה אז נכניס אותם רק נצטרך להקים מחנות פליטים גדולים שיהיהו בגודל של ערים כי לא יהיה לנו מקום לישב כול כך הרבה אנשים ולבנות ערים בשביל כוך כך הרבה אנשים גם ייקח כמה עשרות שנים

זה יכך כמה שנים בפרויקט לאומי אדיר.
3-4 שנים לא יותר.
אבל אני לא אומר להביא 7מליון ביום אחד אני מדבר על קצב של כ-60,000 בשנה או יותר.
קשה לי להאמין שאפשר לשכנע את כול ה-7 מליון לבוא אלינו ביום אחד או אפילו ב-2-3 שנים בשביל זה צריך סיבה ממש מוצדקת כמו היטלר חדש שישלוט בארצות הברית ומערב אירופה.
קצב גדול אך פחות מהעליה מרוסיה (בשביל הדוגמה).

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #8 ב- : אפריל 27, 2008, 18:16:24 »
אם כך אני תומך באובמה.
אני מוכן להקריב את היחסים אם ארצות הברית (ולזמן מוגבל) תמורת כמה מאות אלפי יהודים או יותר מכך.
עכשיו ברצינות ובחזרה למצב הקים היום.
אני חושב שאם נוכל לגרש מכאן את הערבים זה ישכנע כמה מאות אלפי אנשים להגר לארץ.
גם בנית המקדש ושיקומו יכולו לשכנע ודי קבוצה גדולה של אנשים להגר.

בס''ד

לצערי הרב כולכם חולמים בהקיץ !!--שכחתם שמה שאתם קוראים לו '' מדינת-ישראל'' פשט רגל מזמן !!ומשועבד בצד הפיננסי,ובעקבות כך גם בצדדים הבטחוני, והמדיני בידי ארה''ב ואירופה שמעדיפות את היחסים שלהן עם מדינות הנפט של האויב הערבי הנאצי יש''ו !!--את זאת כולם יודעים ו '' מדחיקים לשוליים '' כפי שיודעים את האמת אודות מהותו ומטרתו של האויב הערבי הנאצי יש''ו ,אולם האמת מחייבת עבודה קשה ומסירות-נפש שלא '' עולים בקנה אחד '' עם האינטרסים של כנופיית שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי וחבריהם '' היושבים על סיר-הבשר '' אותם כינה הנביא מיכה ע''ה זיע''א '' בונה ציון בדמים ,וירושלים בעוולה '' כלומר בפשט הדברים (שהרי אין מקרא יוצא מכלל פשוטו) שהם בנו את ארמונותיהם וטירותיהם המפוארים בהפקירם את דם אחיהם לידי בני-בריתם האויב הערבי הנאצי יש''ו !!הם ה'' יודנראטים '' (קלגסים יהודיים הרודים באחיהם ומוסרים אותם לידי האויב הערבי הנאצי יש''ו שהוא בן-בריתם עוד מלפני שקבלו מנד''ט על אדמת ארץ-הקודש תובב''א )של דורנו !!על-כן הפתרון הוא לבער את אותו ערב-רב שהסמל שלו הוא ה''חמץ'' מקירבנו , ואז ניתן י'ה י'ה לחשוף את האמת לאחינו השבויים בדרך האבדון של מי שהם קראו לו '' הוזה המדינה '' שהטיף לשמד כללי והתנצרות של כלל היהודים בעולם כולו ר''ל,הוא תיאודור הרצל יש''ו שר''י  ושאר המשומדים שרצו לבנות ישות ''ציונית'' על חורבות הישות ה ''יהודית'' , אולם ידעו היטב שלא יעלה בידם לבצע את זממם בשלב אחד , ולכן אימצו את '' תכנית השלבים '' של האויב הערבי הנאצי יש''ו ,כלומר הקימו ישות '' לאומית'' לצד היהדות ורוצים להטמיע בתוכה את היהודים התמימים , כמו האוכל הכשר שנמצא בסיר גדול , אם מערבבים בו בשוגג אוכל טרף בכמות קטנה מ40%  הרי שהוא '' בטל בשישים '' כלומר שהטעם הקובע הוא בן 60% ולכן יש טענה לראותו ככשר ,אולם כאשר מוסיפים במזיד הוא טרף לכתחילה !!, וכן אם נוסיף בשוגג כמובן לאותם 40% כמות כלשהיא של אוכל טרף ,הרי שאין כאן 60% של אוכל כשר ולכן אנו רואים את כל הכמות כאוכל טרף !!--והנמשל = ה '' מדינה '' היא ה''סיר'' והעם היהודי היושב בתוכה הוא ה ''תבשיל''  ואם תחילה הייתה כוונה במזיד להטמיע את העם בגוים ובתועבה שהם בבחינת ''אוכל טרף'' הרי שאנו מטריפים להלכה את כל תוכנו של הסיר ,כלומר רואים ב''ישות המדינית'' טרף !!-ואילו הי'ה הדבר בשוגג ( אפשר לטעון זאת על הזרם שומר התורה והמצוות שטעה בהיטמעו בערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי ר''ל)  הרי שכל עוד הכמות של ''התבשיל הטרף'' קטנה ו '' בטילה בשישים '' לעומת התבשיל הטרף ,ניתן להכשיר את כל הסיר , כלומר שניתן לראות ב'' ישות המדינית'' כגציגת העם היהודי , אולם כאשר נוספת כמות כלשהיא על 40% הערב-רב שהוא בבחינת '' התבשיל הטרף'' פוקעת הקלת ה '' בטל בשישים'' והישות המתקראת '' מדינה'' איננה מייצגת יותר את העם היהודי !!--מכיוון שכך הגדיש הערב-רב את הסיר באוכל טרף מעל 40% ועשה זאת בהדרגה , דהיינו שהטמיע גוים באויב ערבי נאצי יש''ו בתוך ה'' מדינה '' בכדי לאבד את הזהות של העם היהודי שנמצא בתוכה ר''ל -והטיל גזרות אנטי-יהודיות רבות ( התרת מכירת בשר החזירים ר''ל  , ומכירת חמץ בפסח ר''ל , ורדיפת המגזר היהודי שומר התורה והמצוות והדחקתו ל''שוליים'' ע''י השמצות התשקורת לסוגיה , הוצאת לעג על גדולי-ישראל ר''ל , הטלת גזירות כלכליות על הציבור היהודי שומר התורה והמצוות , ועד כהנה וכהנה מעשי נבלה שלא יספיק זיכרון המחשב לפרטם !!) ובכלל זה ,אותו ערב-רב איננו רוצה לשמור את המקומות הקדושים ליהדות בידי ה ''מדינה'' בכדי שלא לעודד ציביון יהודי , ועל-כן רוצה אותו ערב-רב נלוז ומתועב למסרם לאויב הערבי הנאצי יש''ו למרות שבמלחמות הקודמות נאלץ להשתתף בשחרורם מידי אותו אויב ערבי נאצי יש''ו בכדי שלא יבצע בכלל העם היהודי היושב בארץ-הקודש ( והערב-רב ויקירי ליבו בכלל זה ולכן התעלם ממזימתו יהשהה אוה לאחר שיחרור השטחים האסטראטאגים הכוללים את המקומות הקדושים --אולם החזיר את האויב הערבי הנאצי יש''ו לשלוט בהר-הבית מקום בית-מקדשנו ועוד מספר מקומות קדושים השבוים בידי האויב הערבי הנאצי יש''ו ,וזאת תמורת  ''שקט'' מדומה עם האויב הערבי הנאצי יש''ו היושב בעבר הירדן המזרחי ומכונה '' ירדן'' שמתנהג כפי חוץ כ'' מתון '' ורוב הפיגועים שארגנו הצורר יאסר ערפאת וח'ליל אלווזיר =אבו ג'יהאד שמם לדראון עולם ונפשם יקלענה בכף הקלע יש''ו שר''י באו מאותו אזור שכונה בפיהם '' ממלכת ירדן ההאשמית '' -יכריתה הקב''ה במהרה וישמיד כל שונאי-ישראל בב''א )--על כך אמר הנביא '' היא תהי'ה לכם לסיר ואתם תהיו בה הבשר '' --כלומר ,שהקב''ה יתברך ויתעלה שמו  לא יתן לאלו אנשי הערב-רב  הנקראים '' בונה ציון בדמים ,וירושלים בעוולה '' את המימוש של תכנית השמד ר''ל , והם אלו ש '' יתבשלו '' באותו ''סיר '' הוא ה''ישות המדינית '' שתהי'ה להם לרועץ  ויתהפך במהרה הגלגל !!, ובע''ה וישועתו אנו נהפוך את אותה ''ישות מדינית'' לכשרה בכך שנעלה את המודעות של העם היהודי היושב בארץ-הקודש למזימת התועבה והשמד שמתכנן אותו ערב-רב נלוז ומתועב לשארית הפליטה של העם היהודי ר''ל , ואז בע''ה וישועתו נעלה את התמיכה בציביון יהודי אמיתי הדוגל בערכים של שמירת תורה ומצוות ודבקות בארץ-הקודש השלמה , ועידוד הגירה המונית של האויב הערבי הנאצי יש''ו ממנה עם התחייבות שלא לשוב אלי'ה ואפילו למטרת ביקור , והפיכת ארץ-הקודש בע''ה וישועתו למרכז רוחני יהודי של העולם כולו !!--והקב''ה יגאלנו במהרה וישלח גואל-צדק בב''א !!    

הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: אפריל 27, 2008, 18:17:37 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אפריל 29, 2008, 19:25:20 »

למה אי אפשר ? בסינגפור, שהיא בגודל זעיר, קטן יותר מגוש דן, חיים 4,425,720 נפש (ויקיפדיה).
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".
תשובת שמעון החשמונאי לאנטיוכוס השביעי (סידיטס)

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אפריל 29, 2008, 19:47:22 »
למה אי אפשר ? בסינגפור, שהיא בגודל זעיר, קטן יותר מגוש דן, חיים 4,425,720 נפש (ויקיפדיה).

דוגמה נוספת זה הונקונג שטח קטן פי 12 מישראל בקירוב שבו חיים מספר אנשים דומה לאכלסיה בישראל.
ואפילו לא כול הונג קונג מאוכלסית.
לפי מה שהבנתי במקרה של בניה עיר מודרנית אפשר להכניס כ-20,000 איש לקמ"ר כלומר ללא קשי כלל.
כלומר עיר של 10 מליון אנשים תהיה בגודל של 500 קמ"ר בלבד-הרבה פחות מהמטרפולין של תל אביב.