כתב נושא: הרב עובדיה על פרס: "אהובי, איש כלבבי"  (נקרא 4152 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הרב עובדיה על פרס: "אהובי, איש כלבבי"
« ב- : אפריל 24, 2008, 20:03:22 »
יום חמישי, 24 באפריל 2008, 18:50 מאת: פנחס וולף, מערכת וואלה! חדשות

השניים נפגשו בבית הרב בירושלים ושוחחו על שחרור אסירים יהודים בטחוניים. נשיא המדינה ייפגש גם עם הרבנים הראשיים לישראל

נשיא המדינה שמעון פרס נפגש היום (חמישי) בירושלים עם מנהיג ש"ס, הרב עובדיה יוסף. לאחר מכן הוא אמור להיפגש עם הרבנים הראשיים לישראל הרב שלמה עמר והרב יונה מצגר.

בין היתר שוחח הרב יוסף עם פרס על שחרור האסירים היהודים הבטחוניים. הוא קיבל את הנשיא, שהגיע לביתו, במילים: "אהובי, איש כלבבי, שכל עצותיך יתמלאו".

עוד לפני הפגישה התאספו משפחותיהם של אסירים בטחונים יהודים ליד הבית. הם הגיעו על מנת להיפגש עם הרב עובדיה, אלא שמאחר ולא תיאמו זאת מראש, הפגישה לא התקיימה.

http://news.walla.co.il/?w=//1270725

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #1 ב- : אפריל 24, 2008, 20:17:19 »
 :idiot2:
לפעמים גיל רב גורם לתבונה ולפעמים לעיבוד תבונה.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

Aaron

• אורח
« להגיב #2 ב- : אפריל 24, 2008, 20:33:39 »
תלמיד חכם... תעשו לי טובה.

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 24, 2008, 20:44:19 »
כמובן שהוא יגיד את זה אחרי שנתנו לו מלא כסף הרב עובדיה הוא חלק מהערב רב הוא מושחט ומוכן לעשות הכול בשביל כסף

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 24, 2008, 22:42:08 »
עדיף לא להאמין לכל דבר בתשקורת.
וגם אם זה אכן נכון, אולי זו טקטיקה שהרב נוקט כדי לרכך את ליבו של הפרסיט, שישחרר את האסירים הבטחוניים היהודים.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #5 ב- : אפריל 24, 2008, 22:45:19 »
יום חמישי, 24 באפריל 2008, 18:50 מאת: פנחס וולף, מערכת וואלה! חדשות

השניים נפגשו בבית הרב בירושלים ושוחחו על שחרור אסירים יהודים בטחוניים. נשיא המדינה ייפגש גם עם הרבנים הראשיים לישראל

נשיא המדינה שמעון פרס נפגש היום (חמישי) בירושלים עם מנהיג ש"ס, הרב עובדיה יוסף. לאחר מכן הוא אמור להיפגש עם הרבנים הראשיים לישראל הרב שלמה עמר והרב יונה מצגר.

בין היתר שוחח הרב יוסף עם פרס על שחרור האסירים היהודים הבטחוניים. הוא קיבל את הנשיא, שהגיע לביתו, במילים: "אהובי, איש כלבבי, שכל עצותיך יתמלאו".

עוד לפני הפגישה התאספו משפחותיהם של אסירים בטחונים יהודים ליד הבית. הם הגיעו על מנת להיפגש עם הרב עובדיה, אלא שמאחר ולא תיאמו זאת מראש, הפגישה לא התקיימה.

http://news.walla.co.il/?w=//1270725

בס''ד
היות ואנו מכירים את לשונו של כמוהר''ר עובדי'ה יוסף שליט''א יש לציין כי הביטוי שהוזכר כאן איננו אופייני לו בשום פנים ואופן ,ואפילו אם באמת יתכוון לכך !!  :idiot2: ;D יש לציין שה''אתר'' של גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי הידוע במעשי הנבלה והזדון שלו ומשמש זרוע תשקורתית על -מנת לזרוע מחלוקת, ריב ומדנים בתוך הציבור היהודי שומר התורה והמצוות בכלל ובציבור היהודי הימני-האמיתי שנלחם למען עידוד הגירתו של האויב הערבי הנאצי יש''ו בן-בריתו של הערב רב שמשמש כעדר של חיות רצחנית אותן משסה גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי ביהודים שמתגוררים במקומות שמהם הוא רוצה לגרשם בכדי שיוכל לטעון ש''הוא הי'ה חסר -אונים ולא יכל למנוע זאת '' !!, מכיוון שמפלגת ש''ס עומדת להם ב''ה לרועץ ,הם יעשו הכל על-מנת להורידה מכוחה הפוליטי ,וזאת באמצעות תעמולות שקריות כאלה שאין להן שום שחר ומנסות להגדיר את כמוהר''ר שליט''א כ '' שמאלני '' ח''ו או כמייצג כדברי טומאתם  '' קיצוניות של ימי-הביניים '' ועוד ביטויי נבלה שהאוזן לא יכולה להכיל !!, ראי'ה לכך היא שאין להם שום פרט מהשיחה עצמה בין כמוהר''ר שליט''א לאותו שרץ טמא (להבדיל בין הטהור לטמא ) !!--וכן לשון הציטוט איננת תואמת את ניסוח לשון קדשו של כמוהר''ר שליט''א ועוד כפי שהזכרנו שאותם מחברי ה''כתבה '' הינם אנשי ערב-רב נלוז ומתועב --יכרית הקב''ה במהרה את אותו ''חמץ''  מקירבנו ויקים סוכת-דוד הנופלת אכי''ר !!--ראוי לציין את הסרט שעשה ערוץ1 של הערב-רב הנלוז והמתועב שר''י שבו הפיל רבים בפח ר''ל כאשר חיבר משפטים שונים שאמר בנו של כמוהר''ר עובדי'ה יוסף שליט''א בצורה כזו שיצרו רושם כאילו שהוא מדבר סרה באביו ח''ו --אוי למי שנופל ברשתותיהם של אותם מנוולים שרוצים לזרות ריב ,מחלוקת ומדנים בין יהודים כשרים וטהורים -ה' עליהם יחיו !! עליהם נאמר '' כי תועבת ה' נלוז '' וראוי שנוסיף כאן קישור לאותו סרט נבלה מתועב ,אולם חשוב שתקראו את התגובות שלנו באתר טרם תצפו בסרטון ו/או לאחר מכן אבל אתם חייבים לקרוא ואז תראו איך מנסים אנשי הערב-רב הנלוז והמתועב לזרות פילוג , ריב,מחלוקת ומדנים בכדי לפורר את גוש היהודים שומרי התורה והמצוות ובמיוחד לנתקו מגוש הימין האמיתי בשיטת '' הפרד ומשול '' ר''ל , מכיוון שכאשר ישנה אחדות בין הגוש של היהודים שומרי התורה והמצוות ובכלל זה היהודים המזוהים עם הימין-האמיתי --ישנו סיכוי גבוה מאד למגר את הרעה של גרעין הערב-רב הנלוז והמתועב ובני-בריתו הגיס-החמישי של האויב הערבי הנאצי יש''ו מהשלטון !!!--ראוי שתצפו בסרטון שהזכרנו כאן :

http://hayamin.org/forum/index.php?topic=13293.0

והרי לפניכם עוד פרטים על האתר המשוקץ שמדובר בו ,וא אני שכתבתי אותם ,אלא שהם נכתבו טרם כתבת העוולה הזו בהקשר של עוד כתבות עוולה סדרתיות שעושה אותו אתר ערב-רב משוקץ נלוז ומתועב בימים אלו !!

http://hayamin.org/forum/index.php?topic=13343.0

בברכת מועדים לשמחה
                                                                                                 הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: אפריל 24, 2008, 23:00:13 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
« להגיב #6 ב- : אפריל 26, 2008, 22:16:10 »
בס"ד
מסכימה עם הגולה....

ומי שמבזה תלמידי חכמים אין תרופה למכתו!!!!!!!!!!!!
אתם לא מחליטים מי תלמיד חכם ומי לא אוקי?
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #7 ב- : אפריל 26, 2008, 22:29:13 »
בס"ד
מסכימה עם הגולה....

ומי שמבזה תלמידי חכמים אין תרופה למכתו!!!!!!!!!!!!
אתם לא מחליטים מי תלמיד חכם ומי לא אוקי?

אני רואה כאן אדם ותנועת פוליטית (ש"ס) שכבר גרמו נזק רב לדמינה הזות תמורת כמה גרושים.
כבר במשך שנים הם משפים פעולה אם ממשלות שמאל שונות למען כסף.
אני לא יודע אם הוא תלמיד חכם או לא.
(כי לפי המילים שלך מי אני שיחליט ולכן איני חושב שהוא תלמיד חכם וגם אני חושב שהוא איננו כזה)
אבל בדבר אחד אני בטוח הוא חושב רק על כסף!
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : אפריל 26, 2008, 22:31:43 »
אני רואה כאן אדם ותנועת פוליטית (ש"ס) שכבר גרמו נזק רב לדמינה הזות תמורת כמה גרושים.
(כי לפי המילים שלך מי אני שיחליט ולכן איני חושב שהוא תלמיד חכם וגם אני חושב שהוא איננו כזה)
לרגע חלפה במוחי המחשבה שהיית כתב ב"דר שטירמר".........
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #9 ב- : אפריל 26, 2008, 23:27:44 »
בס''ד
היות ואנו מכירים את לשונו של כמוהר''ר עובדי'ה יוסף שליט''א יש לציין כי הביטוי שהוזכר כאן איננו אופייני לו בשום פנים ואופן ,ואפילו אם באמת יתכוון לכך !!  :idiot2: ;D יש לציין שה''אתר'' של גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי הידוע במעשי הנבלה והזדון שלו ומשמש זרוע תשקורתית על -מנת לזרוע מחלוקת, ריב ומדנים בתוך הציבור היהודי שומר התורה והמצוות בכלל ובציבור היהודי הימני-האמיתי שנלחם למען עידוד הגירתו של האויב הערבי הנאצי יש''ו בן-בריתו של הערב רב שמשמש כעדר של חיות רצחנית אותן משסה גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי ביהודים שמתגוררים במקומות שמהם הוא רוצה לגרשם בכדי שיוכל לטעון ש''הוא הי'ה חסר -אונים ולא יכל למנוע זאת '' !!, מכיוון שמפלגת ש''ס עומדת להם ב''ה לרועץ ,הם יעשו הכל על-מנת להורידה מכוחה הפוליטי ,וזאת באמצעות תעמולות שקריות כאלה שאין להן שום שחר ומנסות להגדיר את כמוהר''ר שליט''א כ '' שמאלני '' ח''ו או כמייצג כדברי טומאתם  '' קיצוניות של ימי-הביניים '' ועוד ביטויי נבלה שהאוזן לא יכולה להכיל !!, ראי'ה לכך היא שאין להם שום פרט מהשיחה עצמה בין כמוהר''ר שליט''א לאותו שרץ טמא (להבדיל בין הטהור לטמא ) !!--וכן לשון הציטוט איננת תואמת את ניסוח לשון קדשו של כמוהר''ר שליט''א ועוד כפי שהזכרנו שאותם מחברי ה''כתבה '' הינם אנשי ערב-רב נלוז ומתועב --יכרית הקב''ה במהרה את אותו ''חמץ''  מקירבנו ויקים סוכת-דוד הנופלת אכי''ר !!--ראוי לציין את הסרט שעשה ערוץ1 של הערב-רב הנלוז והמתועב שר''י שבו הפיל רבים בפח ר''ל כאשר חיבר משפטים שונים שאמר בנו של כמוהר''ר עובדי'ה יוסף שליט''א בצורה כזו שיצרו רושם כאילו שהוא מדבר סרה באביו ח''ו --אוי למי שנופל ברשתותיהם של אותם מנוולים שרוצים לזרות ריב ,מחלוקת ומדנים בין יהודים כשרים וטהורים -ה' עליהם יחיו !! עליהם נאמר '' כי תועבת ה' נלוז '' וראוי שנוסיף כאן קישור לאותו סרט נבלה מתועב ,אולם חשוב שתקראו את התגובות שלנו באתר טרם תצפו בסרטון ו/או לאחר מכן אבל אתם חייבים לקרוא ואז תראו איך מנסים אנשי הערב-רב הנלוז והמתועב לזרות פילוג , ריב,מחלוקת ומדנים בכדי לפורר את גוש היהודים שומרי התורה והמצוות ובמיוחד לנתקו מגוש הימין האמיתי בשיטת '' הפרד ומשול '' ר''ל , מכיוון שכאשר ישנה אחדות בין הגוש של היהודים שומרי התורה והמצוות ובכלל זה היהודים המזוהים עם הימין-האמיתי --ישנו סיכוי גבוה מאד למגר את הרעה של גרעין הערב-רב הנלוז והמתועב ובני-בריתו הגיס-החמישי של האויב הערבי הנאצי יש''ו מהשלטון !!!--ראוי שתצפו בסרטון שהזכרנו כאן :

http://hayamin.org/forum/index.php?topic=13293.0

והרי לפניכם עוד פרטים על האתר המשוקץ שמדובר בו ,וא אני שכתבתי אותם ,אלא שהם נכתבו טרם כתבת העוולה הזו בהקשר של עוד כתבות עוולה סדרתיות שעושה אותו אתר ערב-רב משוקץ נלוז ומתועב בימים אלו !!

http://hayamin.org/forum/index.php?topic=13343.0

בברכת מועדים לשמחה
                                                                                                 הגולה בארץ  :smil037:
י'ישר כח גדול לך, הגולה בארץ, ותזכה לגדל בנים ובני בנים שומרי תורה ומצוות, תזכה גם לאריכות ימים בבחינת 'כי אורך ימים ושנות חי'ים ושלום יוסיפו לך' אכי"ר. מי י'יתן וי'ירבו כמותך בישרא-ל הקדושה, צדיק!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק אורי'ין

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הלוואי ויבנה המקדש בקרוב ותבוא הגאולה!!
« להגיב #10 ב- : אפריל 27, 2008, 22:28:19 »
בס"ד
תחשוב מה שבא לך כבר אין לי כח להתווכח אם אנשים זה גם בכלל לא עוזר..................
הרב כהנא צדק!!!!!
נוער כהנא חי!!!!!!!