כתב נושא: ערבי ממג'דל-כרום זרק אבנים על אוטובוס בצפון  (נקרא 1897 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

למה לא חיסלו אותם?

http://news.walla.co.il/?w=/10/1268954
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

Aaron

• אורח
ערבי ממג'דל-כרום זרק אבנים על אוטובוס בצפון
« להגיב #1 ב- : אפריל 22, 2008, 00:11:31 »
מג'דל כרום זה הכפר שמולי. הערבים הנאצים שם תמיד עשו בעיות, באינטיפאדה הם ירו כדורים מקלצ' על שכונה בעיר היהודית הסמוכה שבא אני גר וזרקו אבנים על אוטובוסים.

המשטרה הפחדנית שעוצרת כל יום יהודים על שטויות, מפחדת להכנס לכפר הנאצי הטרוריסטי הזה שמשתף פעולה עם המחבלים הנאצים שרוצים להשמיד את העם היהדי.

הרבה תושבים יהודים התלוננו על כך שהערבים הנאצים ממג'דל כרום בכוונה מדליקים חזק את הרמקולים ומשמיעים את התפילות הנאציות שלהם על כל העיר, וכבר שנים לא עשו כלום לגבי זה. עד היום התפילות הנאציות שלהם מעירות אותי ב 5 בבוקר.

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 22, 2008, 01:44:20 »
מג'דל כרום זה הכפר שמולי. הערבים הנאצים שם תמיד עשו בעיות, באינטיפאדה הם ירו כדורים מקלצ' על שכונה בעיר היהודית הסמוכה שבא אני גר וזרקו אבנים על אוטובוסים.

המשטרה הפחדנית שעוצרת כל יום יהודים על שטויות, מפחדת להכנס לכפר הנאצי הטרוריסטי הזה שמשתף פעולה עם המחבלים הנאצים שרוצים להשמיד את העם היהדי.

הרבה תושבים יהודים התלוננו על כך שהערבים הנאצים ממג'דל כרום בכוונה מדליקים חזק את הרמקולים ומשמיעים את התפילות הנאציות שלהם על כל העיר, וכבר שנים לא עשו כלום לגבי זה. עד היום התפילות הנאציות שלהם מעירות אותי ב 5 בבוקר.

איפה אתה גר שמגדל קרום ממולך? אני מכרמיאל ואני רואה כול יום את הכפר המסריח הזה מהבית שלי

מנותק boazdt

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 24, 2008, 22:47:59 »
בס"ד

לא מפתיע בכלל...
דין ערביי הגליל כדין ערביי שכם!!
הרב כהנא צדק...
אין "ערבים טובים" פשוט אין מושג כזה
זרע עמלק! הוא מושחת מן היסוד!!!
יהי רצון שיבנה ביהמ"ק בב"א!!!

צריך אחדות ולא אחידות.

אהבת ישראל בנשמה!!!!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 25, 2008, 15:45:32 »
חחחחחחח גם אני פעם היתי בנצרת עלית ושמה כל בוקר ב4 כבר שומעים את המואזין מהמסגדים הנאצים שלהם,ד"א אני גר בחיפה שיש בה מלא כנסיות ומסגדים האם אחרי שבעז"ה הערבים יהגרו מכאן,המקומות האלה יהרסו?
[gif[/img]