כתב נושא: חאלד משאל מסכים להעביר מכתב משליט להוריו  (נקרא 1983 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
http://news.walla.co.il/?w=//1268944

תודה רבה לערבי הנאצי הזה באמת!!!
אני מקווה שגלעד שליט במצב שהוא יכול בכלל לכתוב מרוב העינויים שבטח עוברים עליו שמה !! >:( >:(

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חאלד משאל מסכים להעביר מכתב משליט להוריו
« להגיב #1 ב- : אפריל 21, 2008, 20:08:08 »
לך תדע אם זו אינה אלא תחבולה ערבית כמו בקלטת שהם שיחררו ממנו.

Aaron

• אורח
« להגיב #2 ב- : אפריל 22, 2008, 00:13:56 »
תורה רבה באמת חתיכת נבלה ערבית נאצית מסריחה. אני בספק אם גלעד עדיין חיי, לדעתי הם שחטו אותו באותו יום של החטיפה, אבל ה"מכתב" הזה בטוח יהיה מזוייף...

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #3 ב- : אפריל 22, 2008, 00:32:27 »
התעמולה של חאלד מאשעל יש"ו שר"י היא נוסח נאסראללה יש"ו שר"י. שניהם תועבות והגיהינום מחכה להם במקום של כבוד, ליד היטלר יש"ו שר"י וערפאת יש"ו שר"י ועוד טינופות מהסוג הזה.
אסור בכלל להתיחס לאפשרות של משא ומתן עם התועבות הללו - אך ממשלת ישרא-ל נוקטת כדברי חי'ים בן פסח הי"ו במדיניות של מתן ומתן ושחרור הערבים המסכנים יש"ו מהכיבוש הישראלי הארור כדבריהם.
ממשלת שמאלמרט ביחד עם אהוד ברח עושים הכל שלכל ערבי כאן בארץ או בשטחים "הכבושים" י'הי'ה טוב ונוח, בכדי לזכות בטפיחה על השכם מהדוד סם (ארה"ב) וממדינות המערב ואירופה. הכל הצגה בכדי לזכות לתשואות סוערות בסופה מן הקהל אשר יושב בניכר, ואילו חאלד מאשעל יש"ו שר"י זוכה מן ההפקר באהדה מתמשכת של המערב בחזית אחת נגד מדינת ישרא-ל! אבל יום יבוא והם (מדינות המערב) יבואו בהמוניהם לבית-המקדש בירושלים תובב"א וישתחוו לפני מלך מלכי המלכים הקב"ה, ואז מלך המשיח יבוז לקרבנותיהם, ואלה רק המעטים שי'ישרדו לאחר יום הדין הגדול והנורא, כפי שנכתב במקורותינו.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 22, 2008, 16:09:38 »
תורה רבה באמת חתיכת נבלה ערבית נאצית מסריחה. אני בספק אם גלעד עדיין חיי, לדעתי הם שחטו אותו באותו יום של החטיפה, אבל ה"מכתב" הזה בטוח יהיה מזוייף...
לדעתי הוא עוד חי, יש להם הרבה סיבות לשמור אותו בחיים, השאלה היא באיזה מצב הוא נמצא.
אבל בקשר לשתי החטופים האחרים אני לא חושב שהם בכלל שרדו את הפיצוץ של הרכב ולדעתי הערבים
יימח שמם חטפו רק שתי גופות והם בכלל לא היו חיים,
השם ייקום דמם >:(