יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

בית המקדש ה-3

<< < (4/4)

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: Aaron על ינואר 28, 2007, 16:05:05 ---ב"ה מסגד אל-אקצה ימחק מעל פני האדמה ובמקומו יבנה בית המקדש השלישי. הייתה לנו הזדמנות להרוס את המסגד הנאצי הזה במלחמת ששת הימים.

--- סוף ציטוט ---
אני זוכר סרט של הרב מאיר דוד כהנא זצ"ל הי"ד גדול דורנו שנכנס לירושלים והוא אומר "אני זוכר שהייתי יותר קטן ושמעתי את ההודעה המופרסמת מפי מוטה גור הר הבית בידיינו!!! ואני היום מסתכל ואומר הר הבית בידיינו?..
שלא נותנים ליהודי להתפלל שם? שחבר כנסת רוצה לעלות לשם הוא צריך אבטחה של 1000 אנשי אבטחה ושוטרים?.."

eran:
זה יכול להיות לפני שהוא ראה את הפוסקים שאוסרים, הקלטת "הרצאה באפרת" היא מפרק חייו האחרון של הרב כהנא (כמדומני שנתיים או שלוש לפני הרצחו), ככה שהטענה שלך היא לא חזקה, כיוון שהרב חזר בו.
שוב פעם אתה בעצמך יכול לשמוע אותו, כשהדברים יוצאים מפיו הטהור עוברת בך צמרמורת ואז אתה מרגיש כמה דבריו אמת הם, תרכוש את הקלטת "הרצאה באפרת", תשמע את דבריו ותירווה נחת.

כהנא צדק!:

--- ציטוט של: eran על ינואר 28, 2007, 19:00:32 ---זה יכול להיות לפני שהוא ראה את הפוסקים שאוסרים, הקלטת "הרצאה באפרת" היא מפרק חייו האחרון של הרב כהנא (כמדומני שנתיים או שלוש לפני הרצחו), ככה שהטענה שלך היא לא חזקה, כיוון שהרב חזר בו.
שוב פעם אתה בעצמך יכול לשמוע אותו, כשהדברים יוצאים מפיו הטהור עוברת בך צמרמורת ואז אתה מרגיש כמה דבריו אמת הם, תרכוש את הקלטת "הרצאה באפרת", תשמע את דבריו ותירווה נחת.

--- סוף ציטוט ---
תשמע לא ידעתי על הקלטת הזאת אבל מה שאמרתי זה הדברים האחרונים ששמעתי ממנו על הר הבית ככה שיכול להיות שאני לא מעודכן.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה