יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
בית המקדש ה-3
דוקא_כך:
--- ציטוט ---הרב כהנא כמובן מעולם לא סבר כדעה שביהמ"ק ירד משמיים כפשוטו
וממשיכי דרכו היום בכלל ורבני ישיבת הרעיון היהודי בפרט, ובעיקר
ראש הישיבה הרב יהודה קרויזר שליט"א סוברים שבניין בית המקדש
זו מצווה המוטלת על עם ישראל.
--- סוף ציטוט ---
זה בטוח!
ערן, אתה מוכן לומר לנו באיזה סוג של ישיבה אתה לומד? אני מסכים לחלוטין עם השיטה של להריץ חיפוש באינטרנט אחרי המקור המדויק של הלכה כשאתה כבר מכיר את ההלכה, ומחמת הספק אני מזכה אותך מהאשמה שחטאת בגניבת דעת. ;) להבא, זה יעזור אם תביא גם את המקור האינטרנטי של ההלכות שאתה מביא---אם יש טעות בהלכה, האשמה לא תהיה תלויה בך אלא במקור האינטרנטי. וזה תקף לגבי כל אחד כאן שמצטט הלכה.
כך או כך:
רבותי שבוע טוב לכולם מה זה חשוב העיקר שתגיע כבר הגאולה !!!
לכולם יש כוונות טובות אחרי הכל .
eran:
האלקשי, ודווקא כך,
הרי אתם מוזמנים בעצמכם לשמוע את הרב מאיר כהנא הי"ד בכבודו ובעצמו, הוא ולא אחר בקלטת "הרצאה באפרת" ששם הוא אמר את הדברים הבאים: "יש פוסקים שאומרים שאסור לעלות להר הבית משום טומאה, כשאנחנו נהיה בשילטון (הכהניסטים) נשב עם גדולי הדור ואיפה שאסור לעלות להר הבית - יהיה אסור, ואיפה שספק - ספק דאורייתא לחומרא, ואיפה שיהיה מותר - נקים את הבית כנסת הכי גדול בעולם".
אני לא יודע מה הרב קוריזר חושב, ולמען האמת זה לא מעניין אותי כל כך, אני יודע מה הרב כהנא אמר, ואתם בעצמכם יכולים גם לשמוע את הרב כהנא.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: כך או כך על ינואר 28, 2007, 06:50:21 ---רבותי שבוע טוב לכולם מה זה חשוב העיקר שתגיע כבר הגאולה !!!
לכולם יש כוונות טובות אחרי הכל .
--- סוף ציטוט ---
אחרי המעשים הרעים והחטאים כולם רוצים נו זה ברור אם כל אחד היה משקיע קצת ממש קצת הגאולה הייתה קרבה...
Aaron:
ב"ה מסגד אל-אקצה ימחק מעל פני האדמה ובמקומו יבנה בית המקדש השלישי. הייתה לנו הזדמנות להרוס את המסגד הנאצי הזה במלחמת ששת הימים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה