כתב נושא: אם אתם כבר אנשי חלומות... [בגלל שראיתי את הדיון הקודם].  (נקרא 3095 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נאור

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אז ככה, קצת רקע: התחלתי להתחזק קצת וללכת לשיעורי תורה, וכבר הייתי בטוח ב100% בקיומו של בורא יתברך לעולם.

אנא מכם לא להגיב בזלזול, כי זה רציני לגמרי וסתם כי ראיתי שהבאתם סוג כזה של "פרשנות"לדיון הקודם, אז אמרתי שאולי אני יקבל איזה פרשנות שונה ממה שקיבלתי עד כה כי החלום הזה נורא מפחיד אותי בכל פעם שאני נזכר בו ואני הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים.

אז ככה, אני ועוד שתי חברים שלי שבאותו זמן התחזקנו ביחד [לימים אחד הלך לישיבה, ואחד לא חזר בתשובה בסוף] עומדים על גשר מלבנים מעל ים. בצד אחד של הגשר יש עיר ללא אורות ומה שרואים זה רק בניינים גבוהים ולא מוארים, וגם מהצד השני יש אותו דבר בדיוק. בכל מקרה אנחנו עומדים על הגשר ומרב החושך שהיה אני רואה רק את הירח משתקף על הים...

בכל מקרה לפתע נוצרת דמות בשמים... מן שתי חצי עיגולים שיושבים אחד על השני בצורה לא מושלמת ... וזה מאיר באור גדול... ולפתע אני שומע שאגה אדירה שאני אפילו מפחד להזכר בה, וברגע זה שאני כותב אותה אני פשוט מת מפחד, עם דמעות בעיניים ועל עור ברווז - בכל מקרה הייתה שאגה אדירה פשוט שאני בטוח שבאה מכיוון הדמות בשמים ואני מרגיש שאני מתעלף ונסגרות לי העיניים בחלום. ואני מרגיש שאני נופל אחורה... ואני רואה את חבריי נופלים אחורה ועינייהם נעצמות גם... ובשנייה שכביכול נסגרות לי העיניים בחלום - התעוררתי!

מיותר לציין שאחרי שקמתי הנחתי עליי את התפילין עם דמעות...
באמת שזה נושא מיותר, אבל פשוט רציתי לשתף אנשים עם אמונה בחלום הזה שעד היום מהדהד לי בראש ובכל פעם שאני נזכר בו עולים לי דמעות של פחד\התרגשות כאחד ושיערותיי סומרות.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
אני קורא את זה ואני מקבל צמרמורת בררררררררר..........
אתה מפחיד אותי.....

בכל מקרה אני לא פרשן גדול ואני סתם אזרוק אפשרות של פירוש החלום אל תתייחס ברצינות ווקשה:
יש מצב שהחלום מראה שאתה עומד בין שני ערי חושך(קראתי לא נכון וחשבתי שאחת עם אור עכשיו אתה עוד יותר הלחצת אותי)
זה אומר שאתה מוקף בחושך ברוע אתה מוקף ברע ואתה עומד על סף גשר ומרגיש שכל שניה עומדת להיות משהו רע!
ואז בא דמות אור ההשתקפות מסמנת את זה שאתה כבר רואה אותה באה הדמות אור מפחידה אותך היא יותר מדי גדולה בשבילך אבל למעשה זאת דמות שיכולה להיות מטפורה לכוח אלוהי כלשהו שאתה כאדם כמובן יותר מדי חזקה בשבילך!!!
והיא מפחידה אותך ובסוף כשאתה עוצם עיניים ונופל אחורה אתה כאילו נכנע לדמות האלוהית הזאת וזה כאילו מראה שאתה נכנע לה'
עכשיו זאת דעתי האישית!!!
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק נאור

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אחשלי, את האמת - מה שאני בגדו לקחתי ואקח מהחלום הזה אחרי הכל זה את הדבר הזה :

אני אפס מאופס, החלום הזה הוא ללא ספק חלום שווא ונבואת שוטה, אבל אני מהדבר הזה עשיתי תשובה. תשמע, אני עומד עם עוד חברים שבאותו זמן עשו התחזקות,
סמל בשמים בצורה שתי חצאי עיגולים אחד על השני לא במאונך.[כמובן שזה לא בדיוק חצאי עיגולים, זה חצאי עיגולים אבל עם קווים מוזרים בפנים..] ה' ישתברך רוצה שנאי יעשה תשובה, וברב צדקותו או שלח לי חלום שהמטרה שלו זה להראות לי שאני לא בדרך הנכונה ואין לי לאן לברוח, לא לימין-חשוך, לא לשמאל-חשוך ורק הוא המציאות בעולם הזה.

ואני יחזור שוב, אל תראו אותי עכשיו כבור, או כנביא בעל... זה כולה חלום. אתם אומנם מסתכלים עליי כ"אהבל", אבל בתור אחד שחלם את החלום אני אומר בבטחה - אם הייתם במצב שלי, גם אתם הייתם לוקחים את זה לשם!

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
אחשלי, את האמת - מה שאני בגדו לקחתי ואקח מהחלום הזה אחרי הכל זה את הדבר הזה :

אני אפס מאופס, החלום הזה הוא ללא ספק חלום שווא ונבואת שוטה, אבל אני מהדבר הזה עשיתי תשובה. תשמע, אני עומד עם עוד חברים שבאותו זמן עשו התחזקות,
סמל בשמים בצורה שתי חצאי עיגולים אחד על השני לא במאונך.[כמובן שזה לא בדיוק חצאי עיגולים, זה חצאי עיגולים אבל עם קווים מוזרים בפנים..] ה' ישתברך רוצה שנאי יעשה תשובה, וברב צדקותו או שלח לי חלום שהמטרה שלו זה להראות לי שאני לא בדרך הנכונה ואין לי לאן לברוח, לא לימין-חשוך, לא לשמאל-חשוך ורק הוא המציאות בעולם הזה.

ואני יחזור שוב, אל תראו אותי עכשיו כבור, או כנביא בעל... זה כולה חלום. אתם אומנם מסתכלים עליי כ"אהבל", אבל בתור אחד שחלם את החלום אני אומר בבטחה - אם הייתם במצב שלי, גם אתם הייתם לוקחים את זה לשם!
מה שאתה אומר די דומה למה שאני אמרתי!
אתה אומר שאין לאן לברוח לא שמאלה ולא ימינה ורק ה' הוא האמת בעולם הזה
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92