שלום חברי פורום הימין האמיתי, תכף תבינו למה אני מתכוון.
אני גר בקרית מוצקין ברחוב יגאל אלון, ויש לי ליד הבית מתנ"ס שעד לפני 5 שנים תפקד כמתנ"ס רגיל, אלא שאז הוחלט שישמש גם כבית כנסת.
מאיר דהן, שגר ביגאל אלון, והיה חבר במועצת העיר של קרית מוצקין מטעם תנועה משלו, הסב את המתנ"ס לבית כנסת שהיה פועל רק בשבתות וחגים כל התפילות, ובימי חול רק תפילת שחרית. ובשאר הזמן(ימי חול בזמן שאחרי תפילת שחרית) אסור היה לו להשתמש במתנ"ס כבית כנסת אלא היה עליו לתת למתנ"ס לפעול.
לאחר כ4 שנים בערך, הובן שהגיע הזמן שהבית כנסת יפעל כל הזמן, ומאיר דהן נעתר לבקש בניית 2 קומות נוספות למבנה המתנ"ס שיוכלו לשמש כבית כנסת, והקומה הראשונה תשמש כמתנ"ס(שתבינו, אין לנשים קומה משלהן, עזרת נשים זה ממש בכניסה לבית כנסת).
מאיר התחיל בגיוס כספים לבניית 2 הקומות הנוספות הללו ובכלל לתחזוק הבית כנסת, בעודו ממשיך להיות חבר במועצת העיר.
ועכשיו אנחנו מגיעים להווה, בקרוב תיערך במוצקין בחירות למועצת העיר, ולמאיר דהן אין הרבה כסף להחזיק גם את התנועה וגם את הבית כנסת ועוד להצליח לבנות לו 2 קומות נוספות.
הוא וארקדי גאידמק סיכמו שמאיר דהן ייצג את תנועתו של גאידמק: צדק חברתי(צח) במוצקין וגאידמק הבטיח למאיר דהן בית כנסת וכמובן כסף לתחזוק וכו'.
עכשיו מאיר דהן מחלק לכל באי הבית כנסת דפים להחתמת אנשים שיצטרפו לתנועה לצדק חברתי, ע"מ לתמוך בו למועצת העיר וכנראה גם להראות לגאידמק שמאיר כדאיי עבורו, וכמובן שהדברים האלה עלולים להשפיע על בחירתו של גאידמק לכנסת.
עכשיו כמובן שאם אני אסרב או אסכים - לא זה יקבע האם גאידמק יהיה בכנסת או לא, אבל חשוב לי לדעת מה עלי לעשות, האם כדאי להצטרף לתנועה לצדק חברתי ולהחתים גם את הורי או שלא?תנו דעתכם

.