כתב נושא: אבקש את עצתכם בנוגע להצטרפות לתנועה לצדק חברתי של גאידמק  (נקרא 4310 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום חברי פורום הימין האמיתי, תכף תבינו למה אני מתכוון.

אני גר בקרית מוצקין ברחוב יגאל אלון, ויש לי ליד הבית מתנ"ס שעד לפני 5 שנים תפקד כמתנ"ס רגיל, אלא שאז הוחלט שישמש גם כבית כנסת.
מאיר דהן, שגר ביגאל אלון, והיה חבר במועצת העיר של קרית מוצקין מטעם תנועה משלו, הסב את המתנ"ס לבית כנסת שהיה פועל רק בשבתות וחגים כל התפילות, ובימי חול רק תפילת שחרית. ובשאר הזמן(ימי חול בזמן שאחרי תפילת שחרית) אסור היה לו להשתמש במתנ"ס כבית כנסת אלא היה עליו לתת למתנ"ס לפעול.
לאחר כ4 שנים בערך, הובן שהגיע הזמן שהבית כנסת יפעל כל הזמן, ומאיר דהן נעתר לבקש בניית 2 קומות נוספות למבנה המתנ"ס שיוכלו לשמש כבית כנסת, והקומה הראשונה תשמש כמתנ"ס(שתבינו, אין לנשים קומה משלהן, עזרת נשים זה ממש בכניסה לבית כנסת).
מאיר התחיל בגיוס כספים לבניית 2 הקומות הנוספות הללו ובכלל לתחזוק הבית כנסת, בעודו ממשיך להיות חבר במועצת העיר.

ועכשיו אנחנו מגיעים להווה, בקרוב תיערך במוצקין בחירות למועצת העיר, ולמאיר דהן אין הרבה כסף להחזיק גם את התנועה וגם את הבית כנסת ועוד להצליח לבנות לו 2 קומות נוספות.
הוא וארקדי גאידמק סיכמו שמאיר דהן ייצג את תנועתו של גאידמק: צדק חברתי(צח) במוצקין וגאידמק הבטיח למאיר דהן בית כנסת וכמובן כסף לתחזוק וכו'.
עכשיו מאיר דהן מחלק לכל באי הבית כנסת דפים להחתמת אנשים שיצטרפו לתנועה לצדק חברתי, ע"מ לתמוך בו למועצת העיר וכנראה גם להראות לגאידמק שמאיר כדאיי עבורו, וכמובן שהדברים האלה עלולים להשפיע על בחירתו של גאידמק לכנסת.

עכשיו כמובן שאם אני אסרב או אסכים - לא זה יקבע האם גאידמק יהיה בכנסת או לא, אבל חשוב לי לדעת מה עלי לעשות, האם כדאי להצטרף לתנועה לצדק חברתי ולהחתים גם את הורי או שלא?תנו דעתכם ;).

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
שמע גאידמק חמקמק, אני אישית חושב כשאני אהיה בן 18 לשים לו פתק בקלפי.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

Aaron

• אורח
אתה ברצינות שוקל אם להצביע לשמאלני הבוגד הזה? הוא בדיוק כמו ביבי. זה אותו ימין מזוייף.

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
הוא לא ימין ולא שמאל - סתם אחד... אבל בגלל שאני חושב שאין מישהו מתאים אני אצביע לו או שלא אצביע בכלל.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אתה ברצינות שוקל אם להצביע לשמאלני הבוגד הזה? הוא בדיוק כמו ביבי. זה אותו ימין מזוייף.
אני לא שוקל האם להצביע לו - חס וחלילה.
אלא האם לתמוך במאיר דהן ולאשר את הצטרפותי לתנועה לצדק חברתי של גאידמק.
אני יודע טוב מאד שהצדק החברתי שלו כולל גם את הערבים.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
גאידמק חמקמק ללא ספק.
אבל הוא לא היחיד.
אני מעדיף לסים פתק של "טב".
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
שלום חברי פורום הימין האמיתי, תכף תבינו למה אני מתכוון.

אני גר בקרית מוצקין ברחוב יגאל אלון, ויש לי ליד הבית מתנ"ס שעד לפני 5 שנים תפקד כמתנ"ס רגיל, אלא שאז הוחלט שישמש גם כבית כנסת.
מאיר דהן, שגר ביגאל אלון, והיה חבר במועצת העיר של קרית מוצקין מטעם תנועה משלו, הסב את המתנ"ס לבית כנסת שהיה פועל רק בשבתות וחגים כל התפילות, ובימי חול רק תפילת שחרית. ובשאר הזמן(ימי חול בזמן שאחרי תפילת שחרית) אסור היה לו להשתמש במתנ"ס כבית כנסת אלא היה עליו לתת למתנ"ס לפעול.
לאחר כ4 שנים בערך, הובן שהגיע הזמן שהבית כנסת יפעל כל הזמן, ומאיר דהן נעתר לבקש בניית 2 קומות נוספות למבנה המתנ"ס שיוכלו לשמש כבית כנסת, והקומה הראשונה תשמש כמתנ"ס(שתבינו, אין לנשים קומה משלהן, עזרת נשים זה ממש בכניסה לבית כנסת).
מאיר התחיל בגיוס כספים לבניית 2 הקומות הנוספות הללו ובכלל לתחזוק הבית כנסת, בעודו ממשיך להיות חבר במועצת העיר.

ועכשיו אנחנו מגיעים להווה, בקרוב תיערך במוצקין בחירות למועצת העיר, ולמאיר דהן אין הרבה כסף להחזיק גם את התנועה וגם את הבית כנסת ועוד להצליח לבנות לו 2 קומות נוספות.
הוא וארקדי גאידמק סיכמו שמאיר דהן ייצג את תנועתו של גאידמק: צדק חברתי(צח) במוצקין וגאידמק הבטיח למאיר דהן בית כנסת וכמובן כסף לתחזוק וכו'.
עכשיו מאיר דהן מחלק לכל באי הבית כנסת דפים להחתמת אנשים שיצטרפו לתנועה לצדק חברתי, ע"מ לתמוך בו למועצת העיר וכנראה גם להראות לגאידמק שמאיר כדאיי עבורו, וכמובן שהדברים האלה עלולים להשפיע על בחירתו של גאידמק לכנסת.

עכשיו כמובן שאם אני אסרב או אסכים - לא זה יקבע האם גאידמק יהיה בכנסת או לא, אבל חשוב לי לדעת מה עלי לעשות, האם כדאי להצטרף לתנועה לצדק חברתי ולהחתים גם את הורי או שלא?תנו דעתכם ;).
בס''ד
תתעניין באתר ''שופר'' ותתייעץ על כך עם כמוהר''ר אמנון-יצחק שליט''א , הוא קרוב לוודאי שיוכל לעזור בעניין זה רבות !!

http://www.shofar.net/site/index.asp

ואני ממליץ לך גם בנוסף להתקשר לטלפון של ארגון ''שופר '' ולהציג את העניין , ראוי שתבוצע מגבית מיהודים יראי שמים לבניית אותו מקדש-מעט !!( הטלפונים של הארגון מופיעים באתר ) .הקב''ה ימלא כל משאלות ליבכם לטובה לעבודתו יתברך ויגאלנו במהרה וישלח גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שמעו אני לא הייתי רוצה אחד בממשלה כמו גידמאק מהסיבה הפשוטה
שנהפוך למדינה כמו איטליה ורוסיה שמאפיות שולטות ..
אנחנו גם ככה קצת בדרך לזה...אבל לעודד את זה אני לא חושב שזה רעיון טוב
חוץ מהקטע הזה, אני קצת בעדו כי בסך הכל הוא תורם המון למדינה
וזה לא מעניין אותי אם זה כסף שהוא מלבין ...כל כך הרבה אנשים גונבים ועד
שבא בן אדם ומכניס כסף ומשקיע לא צריך לבוא אליו בטענות אז מהבחינה הזאת
כל הכבוד לו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
גדאימק תרם חצי מליון שקל לסכנין.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
שמעו אני לא הייתי רוצה אחד בממשלה כמו גידמאק מהסיבה הפשוטה
שנהפוך למדינה כמו איטליה ורוסיה שמאפיות שולטות ..
אנחנו גם ככה קצת בדרך לזה...אבל לעודד את זה אני לא חושב שזה רעיון טוב
חוץ מהקטע הזה, אני קצת בעדו כי בסך הכל הוא תורם המון למדינה
וזה לא מעניין אותי אם זה כסף שהוא מלבין ...כל כך הרבה אנשים גונבים ועד
שבא בן אדם ומכניס כסף ומשקיע לא צריך לבוא אליו בטענות אז מהבחינה הזאת
כל הכבוד לו

אני לא רוצה לצער אותך.
אבל בישראל גם כך יש אליטות ששולטות זו גם הסיבה שאין ממה לחשוש הם לא יתנו לגאידמק יותר מידי.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק יקיר

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אין לבן אדם הזה דעה הוא המיץ של הזבל עם כל מה שהוא תורם
ואני אומר את זה בתור אוהד בית"ר לא לתת לבן אדם הזה קול אחד בבחירות
הוא ילך לנשק תקבר של יאסר עראפת בשביל כיסא
שוב פעם-בשום אופן לא להצביע לו

מנותק יקיר

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אל תשווה אותו בצחוק לביבי
גיאדמק לא ימין ולא מזוהה עם ימים הוא סתם פלצן עם כסף שרוצה כיסא ומעמד
ובקשר לביבי גם אם הוא מזויף זה עדיף מאהוד נאצי שמאלמרט או מאהוד חרק ברדק ברק
הבן אדם לא יוותר על הזהות שלו תמורה מקום בספר הסכמי שלום

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא מסכים איתכם שאתם משווים את גאידמק לביבי
ביבי הוא אוכל חינם גנב עלוב שחי על חשבון המדינה והוציא
בלונדון בשבוע 130 אלף שקל
לעומתו גאידמק משקיע במדינה והוא תרם מליונים לפרוייקטים
למחלמה בסרטן..
זה שהוא תרם חצי מליון לסכנין זה אין מה לעשות ...הבן אדם רוצה
ליהיות חבר כנסת בכל מחיר והוא רוצה את הקול הערבי לצידו
אני אישית לא הייתי רוצה שהוא ייבחר ליהיות חבר כנסת..

מנותק הבחור שצועק

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
בס"ד

למעשה אצלי אדון ארקדי גאידמק שנוי במעיין מחלוקת.. מצד אחד, הוא אכן תורם את הונו לדברים חשובים [מלחמה בסרטן, האנדרטה של אסון המסוקים {מומלץ לבקר ! אתר יפייפיה בלי שום קשר.}], אך מצד שני מה אנחנו באמת יודעים עליו? חוץ משיש לו כמה מיליוני או אף מיליארדי דולרים בבנק.. הוא אכן תרם לסכנין בזמנו, אבל שוב - אני לא יכול להגיד עליו. אני חושב שאני לא הייתי מצביע לו.
אבל תעשה מה שמרגיש לך לנכון, או שתתייעץ עם אנשים נוספים.

בהצלחה :)
אוהב את המדינה אבל זה לא אומר שיש בה צדק.