בס''ד
מצויין אלון. כל הכבוד! בע''ה התחלת משהו חדש עבורנו.
אבל, אלון, הבעיה שלנו היא לא הגויים. הבעיה שלנו היא היהודים. אם היהודים היו עושים מה שצריך, זה לא היה משנה מה הגויים חושבים.
לכן, אני ממליץ שתעשה סרטון בעברית לעם ישראל.
אמנם, אני עושה סרטונים בשתי השפות. והפורום האנגלי שלנו יותר פעיל לפחות פי 10 מהפורום העברי. כי בפורום העברי יש לנו מאות גולשים כל יום, אבל משום מה, הרוב המכריע רק קוראים, אך לא כותבים ומצטרפים לדיונים. זה מוזר מאוד. לעומת זאת, בפורום האנגלי, הרוב כן מצטרף בהתלהבות. לכן, יש לנו פורום גדול ומרשים באנגלית. ואתם יודעים מהו הדבר המשונה ביותר? כל היהודים בפורום האנגלי תמיד אומרים שם שהם היו מאוד מאוד רוצים להצטרף לפורום העברי! כי הזירה המכרעת נמצאת פה בארץ ישראל לא בגלות הארורה. הייתי מוותר ברגע אחד על כל מה שיש לנו בארה''ב לו הייתי יכול להעביר זאת לא''י. כי מה שיש בא''י, זה מה שבאמת חשוב לנו!
אלון וכל החברים היקרים שלנו: אין לכם מושג איך היהודים בפורום האנגלי היו רוצים לדעת מספיק עברית כדי להיות חלק מתנועתנו בא''י! רוב רובם מתכוננים לעלות ארצה, והם חולמים על ארץ ישראל ושפת העברית ותנועת הימין האמיתי! ברוך השם, כבר יש לכם מה שהם חייבים עוד להשיג עם הרבה מאמץ.
אלון וכל חברינו - אנא דברו עם האחים שלכם בארץ ישראל דרך סרטונים בעברית. כעת, רק אני והגולה בארץ עושים זאת. אנו זקוקים להרבה יותר דוברים. ואל התביישו! העברית שלכם הרבה יותר טובה מהעברית הקלוקלת שלי. לא צריכים להראות את פניכם, ולא צריכים לתת את שמותיכם. שיהיה לכם שם כלשהו.
ואלון, אין צורך להסביר שאתה לא נותן את שמך. אל תתן את שמך וזהו. ואלון, אל התנצל על הקול שלך. אין שום בעיה עם הקול שלך. אתה נשמע יותר טוב ממני עם המבטא האמריקאי שלי.
אני מקווה שיהיו לנו הרבה דוברים עכשיו בע''ה. ויותר חשוב להעלות סרטונים אלה לפליקס מאשר ליוטוב.