כתב נושא: 75% בעד טרנספר לערביי ישראל - סרט (14/04)  (נקרא 3520 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
75% בעד טרנספר לערביי ישראל - סרט (14/04)
« ב- : אפריל 14, 2008, 05:33:45 »
בס''ד

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2481007
ביוטוב:

אנא דרגו, המליצו לדף הראשי, הגיבו והוסיפו למועדפים.

Aaron

• אורח
« להגיב #1 ב- : אפריל 14, 2008, 12:14:57 »
סרטון מעולה תודה!!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #2 ב- : אפריל 14, 2008, 12:26:53 »
סרטון מעולה תודה!!
כנ"ל! תודה!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #3 ב- : אפריל 14, 2008, 14:24:22 »
אכן צדקו הסוקרים כשאמרו ש75% מהיהודים כאן חפצים בטרנספר לערביי ישראל,אבל נשאל השאלה:היכן הם? אם הם תומכים בכך,מדוע לא הצביעו למפלגה היחידה שהציעה זאת('חזית')?
והתשובה היא:אין מי שיאחד אותם! טרם הבחירות כולם דיברו על כך שאין למרזל הי"ו סיכוי לעבור את "אחוז החסימה"(כמובן לאור הסקר הנ"ל ברור שאין שחר לטענה)וכך מיליוני יהודים
פחדו להצביע למפלגת "חזית",ואני בטוח שברגע שהוא יעבור את אחוז החסימה,תוך קדנציה הוא יגדל בעשרות מנדטים!!!!זה מה שקרה עם מפלגת "כך"  לאחר שנבחרה תוך קדנציה היתה
אמורה לקבל בין7-11 מנדטים. והיום אחרי שעם ישראל ראה את מעללי האוייב הערבי-ימ"ש ויאבד זכרו מהרה-זה גדל ל75% מהקולות!

אז כיצד עושים זאת? כיצד גורמים לפחות ל2 מנדטים מתומכי דרכינו בכל זאת להצביע כדי לגדול לאחר קדנציה? והתשובה היא:"לא מחליפים סוס מנצח!!!!!" אם ברצוננו להצליח כמו גדול דורינו
הרב מאיר כהנא הי"ד עלינו לפעול בדרכו! אני בטוח ומשוכנע שאילולא נרצח היה תופס את השלטון בתוך שנה או שנתיים!! אך לא ה יה מי שימשיך מהנקודה בה עצר.למעשה היו "ממשיכי דרך"
אך אלו לא השכילו להבין שדרכו דוקא כן היתה לקראת הצלחה -והיא הדרך היחידה להצליח-ונטשו את האסטרטגיה.

סתם אתם חושבים הרב כהנא היה נואם בכיכרות??? לחינם סבב את כל הארץ והטריח  את תומכיו מבתיהם,הוציא כספים למערכות הגברה והוצאות נלוות? הוא לא יכל לחלק פלאיירים?
אלא הרב הכיר טוב מאד עם מי יש לו עסק...הוא ידע שיפסלו אותו ורצה להרגיל את תומכיו לצאת לרחובות. מי שעקב אחרי נאומיו האחרונים של הרב שם לב שהוא דיבר הרבה על "משאל עם"
ועל הצורך לדרוש אותו.הוא גם טס לארצות הברית כדי לאסוף תרומות ודיבר על "הסעות להפגנות" הוא ידע שאם תומכיו יצאו לרחובות הם יוכלו לדרוש משאל עם שיקבע את מפלגתו שתגיע בסופו של
דבר לשלטון. אבל אנשיו לא השכילו להמשיך מהנקודה בה עצר שלא מרצונו,ועכשיו עלינו להתחיל את מלאכתו מההתחלה. רק שהפעם יש לנו קרקע יציבה יותר של 75%!! שזה לא דבר של מה בכך!
עלינו לגייס נואמים מקצועיים שיאספו אנשים בככרות ויראו קבל עם ועדה כמה תומכים יש לנו! כולם יראו שהם לא לבד ואז נוכל להוציא אותם לרחובות לדרוש הפלת הממשלה. בבחירות זה גם
ישפיע שאנשים לא יפחדו להצביע למפלגה כהניסטית. כך ניהיה "ממשיכי דרכו" של רבינו באמת. כך נמשיך מהנקודה בה עצר,ונזכה גם לקצור פירות בעזרת ה'. כי אין חכם כבעל ניסיון.
אני בטוח שכולנו היינו רוצים את הרב כהנא בחזרה. אבל הרב איננו,לא נוכל להשיב אותו. אבל בידינו להשיב את רוחו,ונזכה לכך רק אם נלך בדרכו באמת. לסיכום אני אומר:רק ברחובות!
עלינו לאסוף המונים לכיכרות! ושם לומר את דברינו ושם לגדול!

נ.ב. לכל מי שמתכנן לקפוץ ולומר "אנחנו שומרי חוק" אני מדגיש שגם אני שומר חוק והפגנה אינה דבר לא חוקי!רק צריך לבקש אישור מהמשטרה,והכל מסודר. אין סיבה שיסרבו לתת לנו
לקיים עצרת,אף קצין לא יסתבך עם זה.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #4 ב- : אפריל 14, 2008, 17:02:38 »
בס''ד

יישר כוח !!--הדברים אמיתיים וענייניים !! האויב הערבי הנאצי יש''ו לא יתפשר על רצח יהודים בכחל זמן ומקום !!-זהו שורש הווייתו כלאום !!

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #5 ב- : אפריל 14, 2008, 20:42:38 »
בס"ד

שוב יישר-כח לחיים O0 O0 O0
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #6 ב- : אפריל 14, 2008, 22:43:39 »
טרנספר משמעותו בכוח.מרזל נאלץ להציע פיצוי שיעלה מליארדי דולרים ועם ישראל שונא להוציא כסף.
כשהרב כהנא זצ"ל היה חי הייתי צופה בנאומים שלו בחדשות עד שהחליטו להחרים אותו אלא אם יהיה ערך חדשותי לדבריו.סימכו על הרב שתמיד יצר ערך חדשותי.
הוא שלח מכתב לחברי הכנסת הערבים והציע להם להתפנות.
היה נואם כך:אדוני היושב ראש,כנסת ריקה כי החרימו אותו.
אבל כולם בימין אהבו אותו גם מי שלא הצביע עבורו.
ודווקא הימין בגד בו:גאולה כהן ושמיר כשאהרון ברק מתנגד לפסילה....והכל משיקולים אלקטורלים.
בסקר היו לו 12 מנדטים בעיתון ידיעות,סקר של מינה צמח השמאלנית מעוותת הסקרים.
התחיה והליכוד חששו שיגנוב להם מצביעים.
מה זה כיכרות?הרב כהנא הגיע לכל מקום!היה בכל ישוב ערבי והערבים השתוללו והמשטרה שלנו פצעה אותם!
אז היו ימים אחרים,היתה תקווה.
אני זוכר אותו בכנסת צועק לחבר כנסת:כלב ערבי,תשתוק,לך מפה!
כשנבחר רק חבר כנסת אחד לחץ לו את היד ואפילו הדתיים החרימו אותו והוא צעק להם צבועים:אני מתבסס על תורת ישראל.
כמה שחיים בן פסח חרוץ זה כאין וכאפס לעומת מוסר העבודה של הרב כהנא!
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #7 ב- : אפריל 15, 2008, 03:01:06 »
טרנספר משמעותו בכוח.מרזל נאלץ להציע פיצוי שיעלה מליארדי דולרים ועם ישראל שונא להוציא כסף.
כשהרב כהנא זצ"ל היה חי הייתי צופה בנאומים שלו בחדשות עד שהחליטו להחרים אותו אלא אם יהיה ערך חדשותי לדבריו.סימכו על הרב שתמיד יצר ערך חדשותי.
הוא שלח מכתב לחברי הכנסת הערבים והציע להם להתפנות.
היה נואם כך:אדוני היושב ראש,כנסת ריקה כי החרימו אותו.
אבל כולם בימין אהבו אותו גם מי שלא הצביע עבורו.
ודווקא הימין בגד בו:גאולה כהן ושמיר כשאהרון ברק מתנגד לפסילה....והכל משיקולים אלקטורלים.
בסקר היו לו 12 מנדטים בעיתון ידיעות,סקר של מינה צמח השמאלנית מעוותת הסקרים.
התחיה והליכוד חששו שיגנוב להם מצביעים.
מה זה כיכרות?הרב כהנא הגיע לכל מקום!היה בכל ישוב ערבי והערבים השתוללו והמשטרה שלנו פצעה אותם!
אז היו ימים אחרים,היתה תקווה.
אני זוכר אותו בכנסת צועק לחבר כנסת:כלב ערבי,תשתוק,לך מפה!
כשנבחר רק חבר כנסת אחד לחץ לו את היד ואפילו הדתיים החרימו אותו והוא צעק להם צבועים:אני מתבסס על תורת ישראל.
כמה שחיים בן פסח חרוץ זה כאין וכאפס לעומת מוסר העבודה של הרב כהנא!
אמת ויציב! ולכן אני סבור שדרושים ארבעה כדי להשלים את מקומו של הרב זצ"ל אין לנו ברירה! אנחנו מאבדים זמן והמדינה נוזלת לנו בין האצבעות. אם ברצוננו להצילה
אנו חייבים להמשיך מהנקודה בה עצר. אני לא מבין איך בוזבזו להם 18 שנה.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #8 ב- : אפריל 15, 2008, 16:11:57 »
בס"ד

ברוך מרזל,משה פייגלין,חיים בן-פסח,וצפריר רונן?
ודרך-אגב למה מיכאל קליינר ותנועת "חירות" לא מתאחדים שוב עם חזית יהודית-לאומית של ברוך מרזל? זה ייתן להם יותר סיכויים להיבחר לכנסת.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : אפריל 16, 2008, 18:49:07 »
מה שאתם אומרים גור-אריה והאנטר בהחלט שופך קצת אור על התמונה העגומה של הימין של ימינו :P.