סך הכל הצבעות: 0
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
בס''ד כל עוד לא חזר בו , אין ערובה שיחזור בו אי-פעם ,ולכן אנו מצווים לראותו במצבו בהווה !! ולכן הוא נחשב אויב לכל דבר מכיוון שהוא מכשיל יהודים ומתיר דם יהודים לאויב הערבי הנאצי יש''ו , וכן רוצח יהודים במישרין ו/או בעקיפין --וזהו דין רודף !! הגולה בארץ
אני מסכים עם הגולה ..כל עוד הבן אדם ממשיך בדרכו הרעעה ותומך בערבים הנאצים יימח שמם הוא לא ראוי לחיות בארץ ישראל ..אבל אם הוא ישתנה אני הייתי מקבל אותו בידיים פתוחות כי הוא יהודי...ואם הקדוש ברוך הוא סולח לאנשים שחוזרים בתשובה אז מי אני שלא יסלח לבן אדם יהודי
...אנו חייבים להבטיח ולהוכיח לעצמנו שנעקור את המתייוונים מתוכנו ,בע"ה, וזה עיקר המלחמה "בימים ההם ובזמן הזה". גם אז עיקר המלחמה הייתה במתייוונים ולא ביוונים, וגם בימינו הבעיה היא לא הערבים אלא יוסי שריד, וחובה ומצווה לומר "יימח שמו וזכרו". חובה לומר זאת "כה תאמר". זה ההבדל בינינו לבין כל השאר...
מו"ר הרב כהנא הי"ד ללא דבר "סתם"!אלא אמר בפירוש:<למאמר המלא לחצו כאן>
הרב כהנא אמר גם על אחד מראשי "שלום עכשיו" שנרצח ש"יהודי הוא יהודי" ואסור לשמוח במותו. וש"לכל יהודי יש תקווה"הנה הקלטה:
בס''ד במקרים מסויימים מיתתו היא כפרתו !! וכל עוד הוא ממשיך בסורו הרי שיש לנדותו ולהכריז עליו מכת-מרדות ולהכריז עליו דין רודף !!שהרי רבים היהודים הכשרים שהוא הפיל לבור תחתיות ר''ל , והוא ימשיך להפיל חללים רבים , אלא אם-כן ירחמו עליו מן השמי-ם ויקצרו ימיו ר''ל !!או שיתעורר בו הרצון לחזור בתשובה , וכל עוד לא מתרחש אחד הדברים הנ''ל ,אנו מצווים להחרימו ולהכריז עליו דין רודף !! הגולה בארץ