כתב נושא: על מנחם בגין ז"ל  (נקרא 3080 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
על מנחם בגין ז"ל
« ב- : אפריל 10, 2008, 14:58:43 »
לדעצי אם הוא לא היה מחזיר את סיני הוא בהחלט היה יכול להיות ראש ממשלה של הימין האמיתי
[gif[/img]

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
על מנחם בגין ז"ל
« להגיב #1 ב- : אפריל 10, 2008, 16:55:43 »
תיקון טעות, מנחם בגין הסתגר בביתו עד שנפטר לאחר מבצע שלום הגליל(שנכשל) ורק מסיבה זו הוא היה טיפש, לפי דעתי הוא ידע שנתינת הסיני הייתה טעות לכן
לא העז אפילו לצאת מהבית שלו, מנחם בגין היה נקניק אמיתי...וימני הוא לא.. 8)

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
על מנחם בגין ז"ל
« להגיב #2 ב- : אפריל 10, 2008, 18:20:23 »
אני מבקש לא לפגוע בכבוד בן אדם ולא להוציא עליו דיבה רעה, שלמרות שעשה טעויות אסטרטגיות - היה מבין גואלי עם ישראל.
לפעמיים בפורום הזה, אני מרגיש מן חלחלה שנודפת מכל אחד - ככה אי אפשר לחיות, עם הרגשה כזו שתמיד בא להרוג, כשבסוף אתה תאבד את צלם האלוקים שנוצרנו ממנו.
הרב כהנא הי"ד זצוק"ל היה מתבייש, אתם תמיד שוכחים מה הוא היה אומר - יהודי הוא יהודי, אפילו עם בוגד(שלא במקרה של בגין) בכל זאת הוא יהודי ועלינו לחיות עם העול הזה שהוא מתוכנו.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
על מנחם בגין ז"ל
« להגיב #3 ב- : אפריל 10, 2008, 19:43:35 »
מנחם בגין היה ימני הוא גם רצה להרחיב את גבולות א"י לגבולות שהיו בתקופת התנ"ך
מה שקרה עם סיני זאת הייתה טעות לדעתי אבל אין מה לעשות זה כבר קרה...

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
על מנחם בגין ז"ל
« להגיב #4 ב- : אפריל 10, 2008, 22:59:04 »
אם זו הייתה טעות - זו טעות בלתי נסלחת. לבגין הייתה תדמית של מנהיג חזק, אך כשנהיה לרה"מ היה תשוש וחלש. אולי הוא נכנע ללחצים עזים מאוד מצד הציבור, שריו, והאמריקאים. אולי הוא התבלבל. לכן שיטת השלטון שלנו נושאת חלק באשמה.

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
על מנחם בגין ז"ל
« להגיב #5 ב- : אפריל 11, 2008, 09:17:47 »
למרות התעות שקרתה עם סיני,בגין הוא בין האנשים המכובדים ביותר שהנהגיו את המדינה עד עכשיו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
על מנחם בגין ז"ל
« להגיב #6 ב- : אפריל 11, 2008, 09:20:45 »
למרות התעות שקרתה עם סיני,בגין הוא בין האנשים המכובדים ביותר שהנהגיו את המדינה עד עכשיו
מסכים...

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
על מנחם בגין ז"ל
« להגיב #7 ב- : אפריל 11, 2008, 10:47:52 »
אני מבקש לא לפגוע בכבוד בן אדם ולא להוציא עליו דיבה רעה, שלמרות שעשה טעויות אסטרטגיות - היה מבין גואלי עם ישראל.
לפעמיים בפורום הזה, אני מרגיש מן חלחלה שנודפת מכל אחד - ככה אי אפשר לחיות, עם הרגשה כזו שתמיד בא להרוג, כשבסוף אתה תאבד את צלם האלוקים שנוצרנו ממנו.
הרב כהנא הי"ד זצוק"ל היה מתבייש, אתם תמיד שוכחים מה הוא היה אומר - יהודי הוא יהודי, אפילו עם בוגד(שלא במקרה של בגין) בכל זאת הוא יהודי ועלינו לחיות עם העול הזה שהוא מתוכנו.
אני די מסכים איתך בענין בגין. הוא לא הי'ה בוגד במדינה או בעם ישרא-ל ולכן כבודו במקומו מונח!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!