אני לא מוכן לתרום כסף למי שאני לא מכיר.תנועה פוליטית נרשמת ברשם המפלגות.נשים בירוק,הארגון של חיים בן פסח ונועם פדרמן הן עמותות ולכן יש ביקורת,זיכוי במס וכו'.
רוב חברי הפורום בעברית קטינים.
בקשר לעיתון בשבע וערוץ 7 הם השופר של האיחוד הלאומי ולא יתלהבו לתחרות.
ערוץ 7 ירצה שנגלוש אצלו,נאזין לאנשיו למשל שפטל,פאפו,העצני,מטר ונכתוב אצלו.
חיים ונועם או נדיה מדווחים על פעילות שלהם.
לפעמים באים אלי אנשים ומבקשים תרומה אבל השאלה אם אינם משתמשים בכסף לכיסם הפרטי?!
למשל הועד למען החייל מפעיל טלמרקטינג לתרומה לחיילים ומסתבר שהכסף משמש למשכורות מנופחות של בכירי הועד!
אם חיים היה בארץ הפעילות היתה פוליטית והיינו רצים לכנסת.
נועם לא רוצה לרוץ לכנסת.
סיכמנו על הפצה ופרסום באינטרנט.
כשאני תרמתי כסף למוסד כשלהוא,קיבלתי קבלה.אני לא אמסור מספר כרטיס אשראי לאדם זר שיבטיח לי לפרסם.
אני לא מאמין במתווכים.
למשל כשהתפקדתי לליכוד,קיבלתי כרטיס חבר,כשעשיתי טלפונים קיבלתי טלכרט,כשהייתי יושב ראש ועדת בחירות קיבלתי כסף,אוכל כך שהכסף חזר אלי ונתניהו למשל לא לקח אותו לכיסו.זאת דוגמא.
נתתי דוגמא הפוכה גיל שרון הכהניסט תרם כסף לחזית יהודית לאומית כשחלה בסרטן לא היה לו כסף לטיפול רפואי,לתרופות,לניתוח ולאוכל.הוא עשה הוראת קבע ותרם קבוע כסף.
בסוף התברר שלמרזל אין כסף!בסדר.לכן יש להזהר לא לחלק את כספנו.
כשתרמתי לנשים בירוק קיבלתי קבלה,מכתב ואז למשל אפשר להשיג זיכוי במס לעצמאים,שוב זאת דוגמא.
אבל לשים צ'ק במעטפה ולשלוח סתם ככה?
ישיבת הרעיון היהודי מוכרת ספרים במחיר עלות וכך מקבלים ספר הביתה ואז הם שולחים מכתב וקבלה ומבקשים הוראת קבע לישיבה אבל יודעים שיש ישיבה כזאת,שלומדים תורה.
זה לא חוקי שאדם מסוים מבקש תרומות והוא לא עמותה,צריך להרשם,לשלם מיסים או שהמוסד יוכרז כמוסד ללא כוונת רווח.אחרת אין שוני מקבצן שהולך ברחוב ומבקש שקל ובסוף מתסבר שהקבצן מליונר ויש לו יותר כסף מאיתנו!
לכל אחד יש סיפור יפה שהוא מוכר אבל יש להזהר מנוכלים.
ישיבה זה מוסד קיים,כלומר יש בניין,יש מקום כזה אבל לתרום סתם כסף?!