כתב נושא: השר פרידמן-כברומטר לתחושות הציבור  (נקרא 2065 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק markrin

  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הודעות: 257
  • -לא לוקח כמובן את המובן מאיליו-
השר פרידמן-כברומטר לתחושות הציבור
« ב- : אפריל 08, 2008, 12:08:40 »
בעיקבות הכותרת: ברק-יוזמות פרידמן הן תחילת הסוף של מצערכת המשפט)

השופט לשעבר ברק מנהל מלחמה מתלהמת כנגד השר פרידמן, בסיגנון המתחיל להזכיר בסטאי מן השורה. יש עוד שופט בדימוס-חשין שמזמן כבר עבר את גבולות הטעם הטוב, ואיני מבין מדוע המשטרה לא מטפלת בהתבטאויותיו שהינן הסתה לרצח.

זה לא סוד שהשינויים עליהם שוקד שר המשפטים יצרו זעזוע במערכת המשפט. אבל האשמה אינה אלא בברק,נשיא ביה"מ העליון לשעבר עצמו, שבמשך שנים לא הקשיב לקולות הביקורת, והתיחס למערכת המשפט כאל גילדה של ימי הביניים.

חלק ניכר מהביקורת ידועה ונתמכת ע"י הציבור שחש את עלבון החוק על בשרו.
גרירת רגליים בחקירות ובמשפטים, ניהול חובבני של ישיבות בית משפט בין בפרוטוקולים לוקים וחסרים ולעיתים אף מטעים, בין בהעדר התמצאות מינימלית של השופטים בתיקים בהם הם דנים ובין בסחבת של שנים בסגירתם. כשאזרח מבקש בדיקה על מהימנות הדיונים הוא מפנה ליחידה לתלונות על שופטים בי-ם ושם יש את עו"ד וולף שסוגר כל אפשרות לבדיקה עינינית, וכל תפקידו מתמקד בלגונן על השופטים מפני האזרח שניזוק.

מה הפלא שהציבור לא מחזיק כיום ממערכת המשפט בישראל ? והשופט ברק,
עושה בימים אילו ככל שביכולתו כדי לשפוך אש וגופרית על אדם אמיץ כפרופ' פרידמן, המנסה לתת למערכת המשפט קרש הצלה, מעצמה בעצם.


מרק.

*-מרקי-קקטוס-*

[email protected]

מנותק אבי 1

  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 3773
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
השר פרידמן-כברומטר לתחושות הציבור
« להגיב #1 ב- : אפריל 08, 2008, 12:15:42 »
הדג מסריח מהראש והבעיה שכנופיה של 10 שמאלנים ליברלים קיצונים מנסים לכפות בכוח דעות בוגדניות,אתאיסטיות,אנטי יהודיות על הציבור בעניינים שאינם מעניינם.
מי שמם לשפוט?ברק חשב שהוא אלוקים ובייניש סובלת משגעון גדלות(מגלומניה)כלבה שמאלנית קיצונית ותכננית אפילו יותר משולמית אלוני.
דיקטטורה משפטית שפועלת לחוקק חוקים.
זה שמערכת המשפט מושחתת ואיטית זה סיפור אחר.
המשפט הפך למשפח!
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק האלקשי

  • מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 2820
השר פרידמן-כברומטר לתחושות הציבור
« להגיב #2 ב- : אפריל 08, 2008, 12:28:14 »
משום מה נדמה לי שלא יפרסמו את המכתב הזה בישראל היום...

Aaron

  • אורח
השר פרידמן-כברומטר לתחושות הציבור
« להגיב #3 ב- : אפריל 08, 2008, 14:16:38 »
למי יש סמכות לפרק את הכנופייה השמאלנית אנטישמית המתקראת "בג"ץ"? אי אפשר יותר עם הנבלות האלה...

מנותק אבי 1

  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הודעות: 3773
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
השר פרידמן-כברומטר לתחושות הציבור
« להגיב #4 ב- : אפריל 08, 2008, 14:30:41 »
יש ועדה למינוי שופטים אבל נציגי בג"ץ יושבים בה.הבעיה שלאף אחד אין סמכות לבטל את בג"ץ.הכנסת יכולה לחוקק חוקים סותרים אבל יש הפרדת רשויות.
הבא להורגך השכם להורגו

Aaron

  • אורח
השר פרידמן-כברומטר לתחושות הציבור
« להגיב #5 ב- : אפריל 08, 2008, 14:36:54 »
נקווה שמתישהו הכהניסטים יהיו בשלטון, והכנופייה האנטישמית הזאת תקבל גזר דין מוות.
כרגע אין דרך להעיף אותם...