גור אריה באמריקה תנועת כ"ך חוקית.אין שם בג"ץ,בצל"ם ויש שם חופש ביטוי,התיקון הראשון לחוקה עובד שם.ברגע שהשרת עובד בארה"ב אי אפשר לסגור את הפורום.
אנו פועלים לעלייתו של חיים בן פסח לארץ והצגת סמל כ"ך והצגתו כפעיל כ"ך תמנע את עלייתו לארץ.
מאז ביקור הנימוסין של דוקטור גולדשטיין במערת המכפלה תנועת כ"ך מוגדרת כתנועת טרור ואם חיים יוגדר כפעיל טרור אז שר הפנים ימנע עלייתו לפי החוק למניעת טרור בארץ.
למעשה ארה"ב היא מדינה דמוקרטית וישראל דיקטטורה בולשביקית.
השאלה גור אריה אם אתה רוצה שחיים בן פסח יוכל לעלות?!
אם ברצונך לעשות נסיון צא לרחוב עם חולצה ועליה סמל כ"ך ודווח לנו על התוצאות.
אנו דוגלים בשיטה של עשה זאת בעצמך כי נכנסו לכאן גולשים והציעו לנו להרוג ערבים.תבין הם עצמם לא נתנו לנו דוגמא אישית אבל הם אומרים לנו מה לעשות ואיך לנהוג וכיצד להתנהג ומסבירים לנו מה טוב לנו.
אבל לנו יש מנהיג ושמו חיים בן פסח ואנו נשמעים לו וזה האתר שלו,הפורום שלו,התנועה שלו ואנו לא נשמעים לעצות אחיתופל של אחרים אלא חושבים ומבינים דברים בכוחות עצמנו אפילו שאיימו עלינו ברצח,קראו לנו בשמות גנאי,קיללו אותנו,ניסו להפיל את הפורום ושרדנו את כל המתקפות.
אני נזכר באבישי רביב שהסית את עמיר לרצוח את רבין,הוא עצמו יצא זכאי במשפט,התחתן עם אישה עשירה,עושה חיים וגלי שלנו נמק בכלא והפסיד עתיד מזהיר כעורך דין כי הוא הקריב עצמו למען עם ישראל.
יש אנשים שרוצים שנשב בכלא עבורם כדי שהם יוכלו להסית ולקצור לעצמם את התהילה.
הם עצמם אינם מוכנים לשלם מחיר אישי יקר כמו שחיים בן פסח שילם:בן 50 עם עבר פלילי,רווק ללא ילדים,עבר גיהנום בכלא,לא עבד ורבו נרצח והכל למען יהדות בריה"מ.
הם עצמם יושבים על כורסה נוחה בחדר ממוזג ומטיפים לכל העולם בצורה צדקנית מה לעשות כאילו שמישהו עובד בשבילם או שהם משלמים לו משכורת.
לכן הם קראו לחיים נאצי,בוגד ושמות גנאי אחרים בעוד הם עצמם לא תרמו דבר לעם ישראל וארץ ישראל ויש סיבה שהם מתנהגים כך כי המפעיל שלהם דורש מהם.
כוונתי לא אליך חלילה אבל עניתי על שאלתך.
בגלל זה הכותרת לאשכול זה היא:"שאלה לחיים בן פסח"
ברצוני לשמוע דוקא את דעתו בנושא בתחילה חשבתי שמדובר בעיקרון שלא להתקשר בתודעה עם תנועת "כך",אך מאחר שראיתי שבפורום האנגלי הסמל דוקא מופיע בגאון
תהיתי מדוע לא הרי זה כהרי זה?
תיהיה בטוח שאני חפץ בעליתו של חיים לארץ בדיוק כמוך! אבל אם הזכרתם את זה (זה נכון גם לגבי האלקשי) מדוע אם כן חיים מאפשר את הצגת הסמל בפורום האנגלי?
האם זה לא מקשר אותו עם תנועת "כך"? יתרה מכך,האם השב"כ זקוק לסמל זה או אחר כדי לקבוע "מסוכנות" לחיים בן פסח? הרי גירושו נעשה בטרם הקים את הפורום היקר הזה,
הסיבה היתה פעילותו למען יהודי ברית המועצות,ולא בשל הצגת סמל כזה או אחר.
דרך אגב אם כבר דיברנו,לאחרונה אני רואה לשמחתי יותר ויותר אנשים שכן מסתובבים עם חולצות "כך",לי אין חולצה כזאת(והייתי מעונין להשיג אחת).
הדרך היחידה לביטול גזירת הגירוש של חיים היא לא הצגת חיים כאחד חסר כל קשר ל"כך" אלא הפיכת התנועה לחוקית! ובכיוון הזה אנו אמורים לפעול לעניות דעתי.
כל עוד "כך" מחוץ לחוק הרי די בהיסטוריה של חיים כדי לתת תירוץ לשב"כ לבקש את מניעת כניסתו לארץ. אבל אם נפעיל לחץ לכיוון בג"צ כדי להוציא את התנועה מרשימת ארגוני הטרור,
לא תיהיה עוד מניעה מלעלות את חיים לארץ!
מכוון שבג"צ לא בדיוק הולך לפי הצדק.... יש ליצור לחץ ציבורי בנושא זה! רק לאחרונה התפרסם סקר באתר "וואלה"(אתר שמאלני מובהק) לפיו 75% תומכים בטרנספר לערביי ישראל.
כל שצריך לעשות זה לגרום לאותם מיליונים של יהודים לומר את דברם ברחובות ובהפגנות.(דבר שלא חייב להתבצע במסגרת "הימין האמיתי" אבל הוא יתרום רבות לעניין של חיים)
לסיום אני מאד הייתי רוצה שחיים יקרא את כל מהלך הדיון כאן ויביע את דעתו האישית,ובמיוחד לגבי ההבדל שבין הפורום ה"עברי" לעמיתו האנגלי.
בתודה מראש.