כתב נושא: שאלה לחיים בן פסח בנושא הפורום האנגלי.  (נקרא 3532 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
היום ביצעתי "הצצה" לכיוון הפורום האנגלי בפעם הראשונה. שמתי לב ששם סמל "כך" הוא אחד מסמלי הפורום הבולטים.
לדוגמא:כוכביות הוותק שם הינם סמלי "כך",תמונות וכו'

שאלתי היא:מדוע בפורום העברי אין רואים כמעט את הסמל הזה? מדוע אין עושים פה-ולו בשביל הסמליות- את סמל "כך" כאחד מסמלי הפורום ע"י כוכביות הוותק(כמו בפורום האנגלי)
ואפילו אולי בתור האיקונים של הפורומים השונים? האם אנו מתביישים פתאום בדעותינו? או בתנועה אליה אנו שייכים? האם גם אצלנו חלילה "כך" הפך לסמל שאסור לדבר עליו?

לתשובתך אודה! שלך:גור-אריה.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

Aaron

• אורח
שאלה לחיים בן פסח בנושא הפורום האנגלי.
« להגיב #1 ב- : אפריל 07, 2008, 16:50:17 »
בגלל שלפי החוק הבולשביקי בישראל כ"ך הוצאה מחוץ לחוק, ולכן אסור להציג את סמלה. מה גם, שאנחנו לא תנועת כ"ך, אז למה להציג סמל של תנועה אחרת? אנחנו צריכים לעבוד על סמל משלנו.

אנחנו תנועה חוקית ואסור לנו לעבור על החוק, אנחנו רוצים לפעול בחכמה. הצגת סמלי כ"ך מותרת אבל זה על אחריות המשתמש בלבד.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 07, 2008, 16:55:08 »
ובאמריקה התנועה  חוקית?

אנחנו כן תנועה כהניסטית וסמל זה הוא אחד מהמאפיינים של כל התנועות הכהניסטיות. בפורום האנגלי סמל "כך" הוא הסמל הבולט ביותר.
והוא מודגש ע"יהנהלת הפורום!(כמו שהזכרתי את כוכביות הוותק)

אגב,כמדומני שניתן חוקית להניף את הסמל כשהוא לא בצבעו המקורי(צהוב+שחור)ידוע משהו על כך? בכל אופן בפורום האנגלי הסמל מופיע בצבעים:כתום,כחול-לבן ועוד.

Aaron

• אורח
« להגיב #3 ב- : אפריל 07, 2008, 17:07:40 »
ובאמריקה התנועה  חוקית?
אנחנו כן תנועה כהניסטית וסמל זה הוא אחד מהמאפיינים של כל התנועות הכהניסטיות. בפורום האנגלי סמל "כך" הוא הסמל הבולט ביותר.
והוא מודגש ע"יהנהלת הפורום!(כמו שהזכרתי את כוכביות הוותק)

אגב,כמדומני שניתן חוקית להניף את הסמל כשהוא לא בצבעו המקורי(צהוב+שחור)ידוע משהו על כך? בכל אופן בפורום האנגלי הסמל מופיע בצבעים:כתום,כחול-לבן ועוד.
את זה תשאל את המנהל האמריקאי של הפורום האנגלי. הוא החליט שהוא רוצה שיהיה סמל של כ"ך.

מה הקטע? אני לא מבין. אתה רוצה שיפסלו אותנו רק בגלל סמל שטותי? יש גבול...

מה רע במגן דוד פשוט?, אני לא מבין.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 07, 2008, 17:18:37 »
את זה תשאל את המנהל האמריקאי של הפורום האנגלי. הוא החליט שהוא רוצה שיהיה סמל של כ"ך.

מה הקטע? אני לא מבין. אתה רוצה שיפסלו אותנו רק בגלל סמל שטותי? יש גבול...

מה רע במגן דוד פשוט?, אני לא מבין.
לא אמרתי שרע,רק משום מה זה נראה כמו המשך של תרבות ההתנצלות הימנית שהולידה את ה"ימין המזוייף". כאשר מתחילים להתנצל זה לא נגמר....

דרכו של הרב כהנא זצ"ל היתה הליכה בדרך נגד הזרם ודוקא בהסתכנות במעצר!

מה תעשה אם מחר יפנה אלינו בג"צ ויאמר שאם נדבר בעד טרנספר לערבים ו\או עידוד הגירת ערביי ישראל יפסלו אותנו בשל "גזענות"? אז נפסיק לומר את דברינו?
הרי על זה בדיוק נפסלה תנועתו של רבינו הי"ד.

ההלכה מלמדת אותנו שבשעת השמד מצווה להיהרג אף בשל "שרוך נעל" כלומר אע"פ שבמקרה רגיל של פיקוח נפש במקרה והמלכות דורשת ממך להחליף לבוש או כל דבר אחר
שאיננו איסור ממשי עליך לשמוע בקול המלכות(כדי לא להסתכן)במקרה של מלחמה על "כל הקופה" אסור לשמוע להם גם כשאומרים לך להחליף את צבע שרוך נעלך!
ומצווה להיהרג לשם כך! לשיטתך על הרב כהנא היה "להתקפל" לפני דרישות השמאל כדי למנוע את פסילתו?
« עריכה אחרונה: אפריל 07, 2008, 17:31:47 על ידי גור-אריה »

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אפריל 07, 2008, 22:10:28 »
לא אמרתי שרע,רק משום מה זה נראה כמו המשך של תרבות ההתנצלות הימנית שהולידה את ה"ימין המזוייף". כאשר מתחילים להתנצל זה לא נגמר....

דרכו של הרב כהנא זצ"ל היתה הליכה בדרך נגד הזרם ודוקא בהסתכנות במעצר!

העניין של הצגת סמלי כך נולד דווקא בפורום הזה ולא בפורום האנגלי, אבל הוחלט להסירם לאחר שחיים
החליט להאבק על עלייתו ארצה. אני מאמין שבכל מקרה יפסלו את התנועה מפעילות פרלמנטרית ואולי
גם חוץ פרלמנטרית, אבל המטרה כאן היא להעלות את חיים ארצה ולשם כך אנחנו צריכים לחרוק שיניים
ולא לתת לשב"כ חומר קל להציג בפני שר הפנים.

ציטוט
מה תעשה אם מחר יפנה אלינו בג"צ ויאמר שאם נדבר בעד טרנספר לערבים ו\או עידוד הגירת ערביי ישראל יפסלו אותנו בשל "גזענות"? אז נפסיק לומר את דברינו?
הרי על זה בדיוק נפסלה תנועתו של רבינו הי"ד.

יש הבדל קטן בין סמל לבין עקרון בסיסי.
קשירת שרוך בנעל זו הלכה שמטרתה לא להדמות לגויים וזה עקרוני, סמל זה לא עקרוני.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #6 ב- : אפריל 07, 2008, 22:13:44 »
גור אריה באמריקה תנועת כ"ך חוקית.אין שם בג"ץ,בצל"ם ויש שם חופש ביטוי,התיקון הראשון לחוקה עובד שם.ברגע שהשרת עובד בארה"ב אי אפשר לסגור את הפורום.
אנו פועלים לעלייתו של חיים בן פסח לארץ והצגת סמל כ"ך והצגתו כפעיל כ"ך תמנע את עלייתו לארץ.
מאז ביקור הנימוסין של דוקטור גולדשטיין במערת המכפלה תנועת כ"ך מוגדרת כתנועת טרור ואם חיים יוגדר כפעיל טרור אז שר הפנים ימנע עלייתו לפי החוק למניעת טרור בארץ.
למעשה ארה"ב היא מדינה דמוקרטית וישראל דיקטטורה בולשביקית.
השאלה גור אריה אם אתה רוצה שחיים בן פסח יוכל לעלות?!
אם ברצונך לעשות נסיון צא לרחוב עם חולצה ועליה סמל כ"ך ודווח לנו על התוצאות.
אנו דוגלים בשיטה של עשה זאת בעצמך כי נכנסו לכאן גולשים והציעו לנו להרוג ערבים.תבין הם עצמם לא נתנו לנו דוגמא אישית אבל הם אומרים לנו מה לעשות ואיך לנהוג וכיצד להתנהג ומסבירים לנו מה טוב לנו.
אבל לנו יש מנהיג ושמו חיים בן פסח ואנו נשמעים לו וזה האתר שלו,הפורום שלו,התנועה שלו ואנו לא נשמעים לעצות אחיתופל של אחרים אלא חושבים ומבינים דברים בכוחות עצמנו אפילו שאיימו עלינו ברצח,קראו לנו בשמות גנאי,קיללו אותנו,ניסו להפיל את הפורום ושרדנו את כל המתקפות.
אני נזכר באבישי רביב שהסית את עמיר לרצוח את רבין,הוא עצמו יצא זכאי במשפט,התחתן עם אישה עשירה,עושה חיים וגלי שלנו נמק בכלא והפסיד עתיד מזהיר כעורך דין כי הוא הקריב עצמו למען עם ישראל.
יש אנשים שרוצים שנשב בכלא עבורם כדי שהם יוכלו להסית ולקצור לעצמם את התהילה.
הם עצמם אינם מוכנים לשלם מחיר אישי יקר כמו שחיים בן פסח שילם:בן 50 עם עבר פלילי,רווק ללא ילדים,עבר גיהנום בכלא,לא עבד ורבו נרצח והכל למען יהדות בריה"מ.
הם עצמם יושבים על כורסה נוחה בחדר ממוזג ומטיפים לכל העולם בצורה צדקנית מה לעשות כאילו שמישהו עובד בשבילם או שהם משלמים לו משכורת.
לכן הם קראו לחיים נאצי,בוגד ושמות גנאי אחרים בעוד הם עצמם לא תרמו דבר לעם ישראל וארץ ישראל ויש סיבה שהם מתנהגים כך כי המפעיל שלהם דורש מהם.
כוונתי לא אליך חלילה אבל עניתי על שאלתך.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אפריל 07, 2008, 23:37:25 »
גור אריה באמריקה תנועת כ"ך חוקית.אין שם בג"ץ,בצל"ם ויש שם חופש ביטוי,התיקון הראשון לחוקה עובד שם.ברגע שהשרת עובד בארה"ב אי אפשר לסגור את הפורום.
אנו פועלים לעלייתו של חיים בן פסח לארץ והצגת סמל כ"ך והצגתו כפעיל כ"ך תמנע את עלייתו לארץ.
מאז ביקור הנימוסין של דוקטור גולדשטיין במערת המכפלה תנועת כ"ך מוגדרת כתנועת טרור ואם חיים יוגדר כפעיל טרור אז שר הפנים ימנע עלייתו לפי החוק למניעת טרור בארץ.
למעשה ארה"ב היא מדינה דמוקרטית וישראל דיקטטורה בולשביקית.
השאלה גור אריה אם אתה רוצה שחיים בן פסח יוכל לעלות?!
אם ברצונך לעשות נסיון צא לרחוב עם חולצה ועליה סמל כ"ך ודווח לנו על התוצאות.
אנו דוגלים בשיטה של עשה זאת בעצמך כי נכנסו לכאן גולשים והציעו לנו להרוג ערבים.תבין הם עצמם לא נתנו לנו דוגמא אישית אבל הם אומרים לנו מה לעשות ואיך לנהוג וכיצד להתנהג ומסבירים לנו מה טוב לנו.
אבל לנו יש מנהיג ושמו חיים בן פסח ואנו נשמעים לו וזה האתר שלו,הפורום שלו,התנועה שלו ואנו לא נשמעים לעצות אחיתופל של אחרים אלא חושבים ומבינים דברים בכוחות עצמנו אפילו שאיימו עלינו ברצח,קראו לנו בשמות גנאי,קיללו אותנו,ניסו להפיל את הפורום ושרדנו את כל המתקפות.
אני נזכר באבישי רביב שהסית את עמיר לרצוח את רבין,הוא עצמו יצא זכאי במשפט,התחתן עם אישה עשירה,עושה חיים וגלי שלנו נמק בכלא והפסיד עתיד מזהיר כעורך דין כי הוא הקריב עצמו למען עם ישראל.
יש אנשים שרוצים שנשב בכלא עבורם כדי שהם יוכלו להסית ולקצור לעצמם את התהילה.
הם עצמם אינם מוכנים לשלם מחיר אישי יקר כמו שחיים בן פסח שילם:בן 50 עם עבר פלילי,רווק ללא ילדים,עבר גיהנום בכלא,לא עבד ורבו נרצח והכל למען יהדות בריה"מ.
הם עצמם יושבים על כורסה נוחה בחדר ממוזג ומטיפים לכל העולם בצורה צדקנית מה לעשות כאילו שמישהו עובד בשבילם או שהם משלמים לו משכורת.
לכן הם קראו לחיים נאצי,בוגד ושמות גנאי אחרים בעוד הם עצמם לא תרמו דבר לעם ישראל וארץ ישראל ויש סיבה שהם מתנהגים כך כי המפעיל שלהם דורש מהם.
כוונתי לא אליך חלילה אבל עניתי על שאלתך.
בגלל זה הכותרת לאשכול זה היא:"שאלה לחיים בן פסח"
ברצוני לשמוע דוקא את דעתו בנושא בתחילה חשבתי שמדובר בעיקרון שלא להתקשר בתודעה עם תנועת "כך",אך מאחר שראיתי שבפורום האנגלי הסמל דוקא מופיע בגאון
תהיתי מדוע לא הרי זה כהרי זה?

תיהיה בטוח שאני חפץ בעליתו של חיים לארץ בדיוק כמוך! אבל אם הזכרתם את זה (זה נכון גם לגבי האלקשי) מדוע אם כן חיים מאפשר את הצגת הסמל בפורום האנגלי?
האם זה לא מקשר אותו עם תנועת "כך"? יתרה מכך,האם השב"כ זקוק לסמל זה או אחר כדי לקבוע "מסוכנות" לחיים בן פסח? הרי גירושו נעשה בטרם הקים את הפורום היקר הזה,
הסיבה היתה פעילותו למען יהודי ברית המועצות,ולא בשל הצגת סמל כזה או אחר.

דרך אגב אם כבר דיברנו,לאחרונה אני רואה לשמחתי יותר ויותר אנשים שכן מסתובבים עם חולצות "כך",לי אין חולצה כזאת(והייתי מעונין להשיג אחת).

הדרך היחידה לביטול גזירת הגירוש של חיים היא לא הצגת חיים כאחד חסר כל קשר ל"כך" אלא הפיכת התנועה לחוקית! ובכיוון הזה אנו אמורים לפעול לעניות דעתי.
כל עוד "כך" מחוץ לחוק הרי די בהיסטוריה של חיים כדי לתת תירוץ לשב"כ לבקש את מניעת כניסתו לארץ. אבל אם נפעיל לחץ לכיוון בג"צ כדי להוציא את התנועה מרשימת ארגוני הטרור,
לא תיהיה עוד מניעה מלעלות את חיים לארץ!

מכוון שבג"צ לא בדיוק הולך לפי הצדק.... יש ליצור לחץ ציבורי בנושא זה! רק לאחרונה התפרסם סקר באתר "וואלה"(אתר שמאלני מובהק) לפיו 75% תומכים בטרנספר לערביי ישראל.
כל שצריך לעשות זה לגרום לאותם מיליונים של יהודים לומר את דברם ברחובות ובהפגנות.(דבר שלא חייב להתבצע במסגרת "הימין האמיתי" אבל הוא יתרום רבות לעניין של חיים)

לסיום אני מאד הייתי רוצה שחיים יקרא את כל מהלך הדיון כאן ויביע את דעתו האישית,ובמיוחד לגבי ההבדל שבין הפורום ה"עברי" לעמיתו האנגלי.

בתודה מראש.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אפריל 07, 2008, 23:40:48 »
העניין של הצגת סמלי כך נולד דווקא בפורום הזה ולא בפורום האנגלי, אבל הוחלט להסירם לאחר שחיים
החליט להאבק על עלייתו ארצה. אני מאמין שבכל מקרה יפסלו את התנועה מפעילות פרלמנטרית ואולי
גם חוץ פרלמנטרית, אבל המטרה כאן היא להעלות את חיים ארצה ולשם כך אנחנו צריכים לחרוק שיניים
ולא לתת לשב"כ חומר קל להציג בפני שר הפנים.

יש הבדל קטן בין סמל לבין עקרון בסיסי.
קשירת שרוך בנעל זו הלכה שמטרתה לא להדמות לגויים וזה עקרוני, סמל זה לא עקרוני.
ראה תשובתי ל"האנטר",ותאמר לי מה דעתך.

האם עלינו לפעול בכיוון שהצעתי שם לדעתך? ושוב מה חיים חושב בנושא?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אפריל 08, 2008, 02:44:10 »
בס''ד

גור, שאלתך במקומה. כל הכבוד לך.

ראשית, צריך להבין שכולנו שואפים לאותה מטרה, שהיא שינוי החוקים הבולשביקים שאוסרים על יהודים טובים להביע את דעותיהם. וזה כולל הפיכת ההחלטה האנטישמית להוציא את תנועת כך מחוץ לחוק בו בזמן שהמחבלים המרצחים הנאצים של פת''ח-אש''פ יש''ו שר''י לא רק "חוקיים" בעיני הערב רב, אלא נותנים לטרוריסטים המוסלמים את לב ליבה של א''י ואת ירושלים ר''ל. הוצאת תנועת כך מחוץ לחוק וגם פסילת גדול דורנו הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד היו בין הפשעים הגרועים ביותר שנעשו אי פעם על ידי הערב רב נגד יהודים טובים.

אולם, השאלה היא איך נוכל להפוך את אי הצדק הזה? איך נוכל להחליף את הערב רב שמשתלט על ארץ ישראל מעל 100 שנה כבר? איך נוכל למנוע את האסונות שהערב רב הבוגדני מתכנן לעם ישראל ר''ל? איך נוכל לשכנע את העם שדוקא הכהניסטים מהווים את הפתרון והמענה שרוב העם מחפש?

לע''ד, נצליח רק בתנאי שתהיה לנו תנועה המונית. ולא תהיה לנו תנועה המונית עם לא נשמור על החוק. זה לא שאנו מכבדים את החוקים הבולשביקים של הערב רב חס וחלילה, אלא זו האסטרגיה שלנו לפעל בחוכמה. כי אחרת כוחות הרשע ידכאו אותנו מהר מאוד. ולא רק זה. סבורני שכעת העם לא יצטרף אלינו אם יחשבו שאנו פועלים באופן בלתי חוקי. רק אפשר למשוך המונים אם נהיה תנועה של שומרי חוק.

אם יהיה מצב חירום כמו החלטה נפשעת לגרש יהודים מיהודה ושומרון ח''ו, אז נטיף לחסום את הנסיגות והגירושים בגופינו. ונטיף להתנגד כמו בעמונה. כי החלטה בוגדנית להקים מדינה מוסלמית טרוריסטית ביש''ע תהווה סכנה קיומית לעם ישראל ח''ו.

אולם כל עוד שאין מצב חירום כזה, נהיה שומרי חוק כדי למשוך כמה שיותר חברים לתנועתנו.

לגבי הפורום האנגלי, בארה''ב הסמלים הללו חוקיים. גם הוציאו את תנועת כך מחוץ לחוק בארה''ב אחרי שהערב רב מממשלת ישראל הזדונית דרשו זאת מהממשל האמריקאי. אבל בארה''ב, אפילו אם תנועה מוגדרת כ"בלתי חוקית", אין חוק שאוסר על שימוש בסמלים שלה.

גור, אני לא נביא ואני לא בן נביא. יתכן שאני טועה באסטרגיה. יתכן שבסוף זה לא משנה אם נהיה שומרי חוק אם לאו. אבל אני מאמין שאם נפר את החוקים באופן בולט, לא יתנו לי לעלות לארץ ולא יתנו לנו לרוץ לכנסת. ככה אני קורא את המפה. יתכן שאני טועה. נחיה ונראה, ושהקב''ה ישמור עלינו ויתן לנו את הכח להפוך לתנועה חזקה כדי שנוכל לעשות קידוש השם ברבים אכי''ר.

ואני מודה לך על ההערה שלך. כאמור ההערה במקומה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #10 ב- : אפריל 08, 2008, 11:22:21 »
1.ברשימת המיילים ששלחנו לחברי כנסת מתחייב חיים לשמור על החוק בישראל וזאת טענתו לעלייה לארץ ולריצה לכנסת.
2.מרזל ובן גביר עתרו לבג"ץ וביקשו שתנועת כ"ך תהיה חוקית בג"ץ דחה את בקשתם.
3.מרזל ובן גביר רצים על מצע של חוק פינוי פיצוי ולא גירוש ומרזל מצהיר שהוא שומר חוק והעתיק מקליינר את מצעו כלומר תלמידי הרב כהנא,עוזרו הפרלמנטרי בעבר סטו מדרכו בלית ברירה.
4.נועם פדרמן בכלל מתנגד לריצה לכנסת כי פסלו את הרב ואיננו מאמין במערכת הפוליטית ככלי לשינוי.
5.כשחיים מצהיר שישמור על החוק אסור לו לפי הדת לשקר אנחנו לא מוסלמים.
6.אם לא נשמור על החוק לא נהפוך לתנועה המונית ולא נרוץ לכנסת.
7.אין תנועת כ"ך יותר מרגע שהוצאה מחוץ לחוק וחבריה מזדהים ככ"ך לשעבר.
8.אני יודע שהשאלה הופנתה לחיים אבל זה נושא מעניין לדיון ואם רק נשאל את חיים שאלות לא יהיה פורום אלא רק תוכנית שאלות ותשובות.
9.יש גולשים שעזבו את הפורום כי חששו שהוא לא חוקי וברגע שהפורום ישא דגלי כ"ך ויקרא לרצח ערבים זה ירתיע גולשים שמטרתם תנועה פוליטית ולא מחתרת או ארגון בלתי חוקי והפורום ישמש כמטרה להפלה.
10.לא השב"כ הוציא את הרב כהנא מחוץ לחוק אלא המערכת הפוליטית המושחתת.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : אפריל 08, 2008, 12:09:25 »
בס''ד

גור, שאלתך במקומה. כל הכבוד לך.

ראשית, צריך להבין שכולנו שואפים לאותה מטרה, שהיא שינוי החוקים הבולשביקים שאוסרים על יהודים טובים להביע את דעותיהם. וזה כולל הפיכת ההחלטה האנטישמית להוציא את תנועת כך מחוץ לחוק בו בזמן שהמחבלים המרצחים הנאצים של פת''ח-אש''פ יש''ו שר''י לא רק "חוקיים" בעיני הערב רב, אלא נותנים לטרוריסטים המוסלמים את לב ליבה של א''י ואת ירושלים ר''ל. הוצאת תנועת כך מחוץ לחוק וגם פסילת גדול דורנו הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד היו בין הפשעים הגרועים ביותר שנעשו אי פעם על ידי הערב רב נגד יהודים טובים.

אולם, השאלה היא איך נוכל להפוך את אי הצדק הזה? איך נוכל להחליף את הערב רב שמשתלט על ארץ ישראל מעל 100 שנה כבר? איך נוכל למנוע את האסונות שהערב רב הבוגדני מתכנן לעם ישראל ר''ל? איך נוכל לשכנע את העם שדוקא הכהניסטים מהווים את הפתרון והמענה שרוב העם מחפש?

לע''ד, נצליח רק בתנאי שתהיה לנו תנועה המונית. ולא תהיה לנו תנועה המונית עם לא נשמור על החוק. זה לא שאנו מכבדים את החוקים הבולשביקים של הערב רב חס וחלילה, אלא זו האסטרגיה שלנו לפעל בחוכמה. כי אחרת כוחות הרשע ידכאו אותנו מהר מאוד. ולא רק זה. סבורני שכעת העם לא יצטרף אלינו אם יחשבו שאנו פועלים באופן בלתי חוקי. רק אפשר למשוך המונים אם נהיה תנועה של שומרי חוק.

אם יהיה מצב חירום כמו החלטה נפשעת לגרש יהודים מיהודה ושומרון ח''ו, אז נטיף לחסום את הנסיגות והגירושים בגופינו. ונטיף להתנגד כמו בעמונה. כי החלטה בוגדנית להקים מדינה מוסלמית טרוריסטית ביש''ע תהווה סכנה קיומית לעם ישראל ח''ו.

אולם כל עוד שאין מצב חירום כזה, נהיה שומרי חוק כדי למשוך כמה שיותר חברים לתנועתנו.

לגבי הפורום האנגלי, בארה''ב הסמלים הללו חוקיים. גם הוציאו את תנועת כך מחוץ לחוק בארה''ב אחרי שהערב רב מממשלת ישראל הזדונית דרשו זאת מהממשל האמריקאי. אבל בארה''ב, אפילו אם תנועה מוגדרת כ"בלתי חוקית", אין חוק שאוסר על שימוש בסמלים שלה.

גור, אני לא נביא ואני לא בן נביא. יתכן שאני טועה באסטרגיה. יתכן שבסוף זה לא משנה אם נהיה שומרי חוק אם לאו. אבל אני מאמין שאם נפר את החוקים באופן בולט, לא יתנו לי לעלות לארץ ולא יתנו לנו לרוץ לכנסת. ככה אני קורא את המפה. יתכן שאני טועה. נחיה ונראה, ושהקב''ה ישמור עלינו ויתן לנו את הכח להפוך לתנועה חזקה כדי שנוכל לעשות קידוש השם ברבים אכי''ר.

ואני מודה לך על ההערה שלך. כאמור ההערה במקומה.

תודה!

אולי עלינו לפתוח בקמפיין ציבורי? הרי הפוליטיקאים ידועים ככאלה שמטטאים בעיות מתחת לשטיח,ומתייחסים אליהם רק כאשר הם צפים בעל כורחם.
אם לא נעורר דרישה בציבור אני סבור שאף פוליטיקאי(כולל ה"ימניים") לא יקח את העסק ברצינות.  הם ימשיכו לטעון שהם "שוקלים" את העניין....ובאופן אוטומטי יזרקו את כל האימיילים לסל המיחזור....
מדוע איננו עושים פרסום בנושא? לדעתי אף פוליטיקאי לא יעשה כלום אם הוא לא ירגיש לחץ.