השתתפתי בהפגנות הימין להפלת ממשלת אוסלו,הרבצתי לשמאלנים,נעצרתי.אני פעיל באינטרנט יותר מ10 שנים,אני מטיף לעמדות הימין בכל מקום,בקרב חברים,בעבודה.
אני מפיץ את הסרטונים של חיים בן פסח ובעבר עשיתי פעילות שהוא אישית ביקש ממני לעשות.
הייתי פעיל פוליטית ואני יודע איך המערכות עובדות ונפגשתי אישית עם אנשים שאחר כך היו שרים,חברי כנסת וראשי ממשלה.
אני תורם כסף לפעילות הימין,כוונתי לפעילות שטח כמו הפגנות,התנחלויות.
קניתי ספרים של הרב כהנא ובכך תרמתי לישיבת הרעיון היהודי.
אני כותב בפורום והשתתפותי פעילה ועזרתי כשהתבקשתי לנהל,לתווך בריב שהיה ביננו לבין החזית וכך דיברתי בטלפון עם מי שצריך שעות על חשבוני אם זה בן גביר או פדרמן או קליינר שרציתי להביאו לפורום.
עזרתי אישית לכל פעיל ימין שהיה במצוקה גם כספית וגם במציאת עבודה או עצה או יעוץ משפטי כשהתנועה נזקקה לו.
אני רואה עצמי כגורם מאחד בין תנועות הימין כולן ללא הבדל אם מישהו חילוני או דתי.
אני מטיף לשמירת החוק למנוע מסוכני שב"כ שהסתננו לתנועות הפוליטיות להפיל פעילי ימין בפח,להפליל אותם וכך לא לשחק לידיהם של אנשים כאבישי רביב שרוצים למנוע מחיים בן פסח לעלות לארץ ורוצים שהפורום הזה יסגר והתנועה לא תפעל.
הבאתי בעצמי גולשים לפורום והפצתי אותו באינטרנט.נרשמתי לאתרים,הפצתי את הפורום כולל הסרטונים בכל אתרי האקטואליה ובאתרים שונים.