נו באמת חיים, זה לא סקר רציני. בלי קשר לאם אני מסכים או לא מסכים עם הנסיגה מסיני, אופן הצגת הדברים בתחילת הסקר לא אוביקטיבית, ולכן הסקר לא מייצג. ככה שאולי אשכול זה נועד להראות שנסיגה מסיני הייתה טעות, אך אין כאן שום מדגם מייצג.
בס''ד
א. אני לא מסכים איתך שהסקר הזה לא אוביקטיבי. אני סבור ששתי האפשרויות בסקר כן מייצגות נימוקים עיקריים משני הצדדים. אלה שתומכים בנסיגה המטורפת מסיני כן אומרים לנו שיש שלום עם מצרים בגלל הנסיגה, ושהייתה לנו מלחמה עם מצרים אילו לא ברחנו מסיני. ובאפשרות השנייה, הצגתי רק אחד מהנימוקים נגד הבריחה מסיני, כלומר שאין לנו שום שלום עם מצרים ושדוקא הנסיגה הובילה לרציחתם של מאות יהודים ממש כמו שאנו הכהניסטים הזהרנו לפני הנסיגה.
ב. למרות שאני חושב שהסקר די אוביקטיבי, אנו לא חייבים להיות אוביקטיבים פה. זהו פורום עם דעה ברורה, ואנו לא טוענים שאנו עיתונאים אוביקטיבים. אנו כאן כדי להציע פיתרונות לעם ישראל ולבנות תנועה להציל את עם ישראל, ולא כדי להיות כמו עיתונאים אוביקטיבים.
ג. אם יש סקר שלא מוצא חן בעיניך, יש לך בתור חבר יקר של הפורום שלנו את הזכות המלאה להעלות סקר משלך. ובכן, אנא העלה סקר משלך אם ברצונך לעשות כך.