כתב נושא: חדשות: לאיראן יש"ו בקרוב פצצה גרעינית!!!  (נקרא 2888 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
הבוקר בשעה 7:00 פורסם בחדשות גל"ץ, כי לאיראן יש"ו יש כבר 300 צנטריפוגות מדגם חדש, שהן פעילות בכור הגרעיני המרכזי שלה, שבגללן קצב התפוקה של האוראניום המועשר גדל פי 3 וכמות האוראניום המועשר גם גדלה באותו קצב וי'יתכן אף יותר מכך.
האם בקרוב לאיראן יש"ו תהי'ה פצצה אטומית?! מה דעתכם?...
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
חדשות: לאיראן יש"ו בקרוב פצצה גרעינית!!!
« להגיב #1 ב- : אפריל 05, 2008, 20:26:25 »
בס"ד

להשמיד את איראן-הנאצית!!!!!
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק orel.z

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : אפריל 08, 2008, 15:19:09 »
בדיוק כמו שאומרים.
אני דווקא חוב שזה טוב, בקרוב מאוד המשיח יבוא.
אומרים שיקרו הרבה דברים רעים לפני שהוא יבוא, ואומרים שהוא יבוא השנה.

הכל מסתדר. כל מה שראיתי עד היום מסתדר זה פשוט לא יאומן!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #3 ב- : אפריל 08, 2008, 15:30:16 »
בדיוק כמו שאומרים.
אני דווקא חוב שזה טוב, בקרוב מאוד המשיח יבוא.
אומרים שיקרו הרבה דברים רעים לפני שהוא יבוא, ואומרים שהוא יבוא השנה.

הכל מסתדר. כל מה שראיתי עד היום מסתדר זה פשוט לא יאומן!
ברוך הבא לפורום! תרשה לי להגיב על דבריך האלה, שאני לפחות מאוד חושש מההשלכות של מלחמה עולמית כוללת כתוצאה מהתחמשות איראן יש"ו ואיך זה ישפיע עליי באופן אישי. אבל על כולנו נגזר למות מתי שהוא ולכן אם אמות כתוצאה מפצצה גרעינית, גם זה טוב, אבל אם ביכולתי למנוע את אותה פצצה ע"י השפעה שלי ושל אחרים כמוני בפורום הזה, עליי לבצע זאת כמה שיותר מהר וטובה שעה אחת קודם...
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
« להגיב #4 ב- : אפריל 08, 2008, 15:51:27 »
לפי דעתי עד סוף שנת 2009 לאיראן הנאצית כבר תהיה פצצת אטום, במיוחד אם אף אחד לא יעשה כלום.

Aaron

• אורח
« להגיב #5 ב- : אפריל 08, 2008, 16:00:47 »
בלי הגרעין שלהם יש להם מספיק טילים להשמיד את ישראל אפילו עכשיו. לחיזבאללה יש כ 40 אלף טילים, לסוריה פי כמה יותר ולאיראן כ- 11 אלף טילים ארוכי טווח עם ראשי נפץ כימיים.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אפריל 09, 2008, 22:48:42 »
אני לא מאמין שישראל וארה"ב יתנו לאירן להגיע לפצצה גרעינית אני מתאר לעצמי שבאיזה שלב הם ימצאו זמן לתקוף
ועדיף שעה אחת קודם חח

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : אפריל 10, 2008, 00:02:16 »
אני לא מאמין שישראל וארה"ב יתנו לאירן להגיע לפצצה גרעינית אני מתאר לעצמי שבאיזה שלב הם ימצאו זמן לתקוף
ועדיף שעה אחת קודם חח

האם מישהו האמין בתקופת הסכמי אוסלו הארורים שכל כך הרבה יהודים יירצחו על יד אותם ערבים נאצים שאיתם חתמנו על "חוזה שלום", והממשלה לא תעשה דבר בנידון? כדאי שתתחילו להאמין, לבוגדים ששולטים בארה"ב ובישראל אין כל כוונה לתקוף את אירן, כי זה נוגד את האינטרסים שלהם (כסף ונפט). אנ מאוד מקווה שאני טועה ובסוף אירן תותקף על ידי ישראל או ארה"ב, אבל כפי שזה נראה כעת, אין סיכוי שזה יקרה.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #8 ב- : אפריל 10, 2008, 13:22:17 »
האם מישהו האמין בתקופת הסכמי אוסלו הארורים שכל כך הרבה יהודים יירצחו על יד אותם ערבים נאצים שאיתם חתמנו על "חוזה שלום", והממשלה לא תעשה דבר בנידון? כדאי שתתחילו להאמין, לבוגדים ששולטים בארה"ב ובישראל אין כל כוונה לתקוף את אירן, כי זה נוגד את האינטרסים שלהם (כסף ונפט). אנ מאוד מקווה שאני טועה ובסוף אירן תותקף על ידי ישראל או ארה"ב, אבל כפי שזה נראה כעת, אין סיכוי שזה יקרה.
אתה צודק לדעתי. איראן יש"ו לא תותקף ע"י הבוגדים כאן ובארה"ב אלא תפרוץ מלחמה כוללת בהשתתפות איראן יש"ו ביחד עם ארה"ב. כך שמעתי בהרצאה על מלחמת גוג ומגוג. אף אחד לא יודע איך זה יקרה אבל כנראה שלקראת 2009 זה יקרה.