שונות > מה שבראש

איפה אתה חולם לשרת?

<< < (4/5) > >>

Roma:
STAMI
אולי לא תתקבל לסיירת,אבל הזכרתי גם שירות בחיל אוויר,ולשם אין בעיה להתקבל

יהודי בלב ובנשמה:
שייטת 13, התקבלתי לגדנ"ע.

מתן92:
החלום שלי זה 669

rubi65:
אני הייתי מעדיף לתרום לפורום כמה שרק אני יכול. זה עדיף על שירות בצה"ל מכל הבחינות, ובמיוחד כאשר אני כבר מעבר לגיל של שירות צבאי או התנדבותי. אם הייתי יכול ומסוגל לכך, הייתי רוצה להתנדב לזק"א אבל מראות הגופות והאיברים הכרותים הם נוראיים ואין אני יכול לסבול זאת! בכל אופן אני מאחל לכולם שלא נזדקק יותר לזק"א והם יישארו מחוסרי עבודה (התנדבותית) וימשיכו את חייהם ללא צורך בהתערבות שלהם בפיגועים רח"ל.
והקב"ה ישמור ויצילינו מכל צרה ורעה ושאר מרעין בישין, ויכרית את האויב המוסלמי הנאצי יש"ו לעולמי עולמים!

יחיאל:

--- ציטוט של: rubi65 על אפריל 09, 2008, 00:56:17 ---אני הייתי מעדיף לתרום לפורום כמה שרק אני יכול. זה עדיף על שירות בצה"ל מכל הבחינות, ובמיוחד כאשר אני כבר מעבר לגיל של שירות צבאי או התנדבותי. אם הייתי יכול ומסוגל לכך, הייתי רוצה להתנדב לזק"א אבל מראות הגופות והאיברים הכרותים הם נוראיים ואין אני יכול לסבול זאת! בכל אופן אני מאחל לכולם שלא נזדקק יותר לזק"א והם יישארו מחוסרי עבודה (התנדבותית) וימשיכו את חייהם ללא צורך בהתערבות שלהם בפיגועים רח"ל.
והקב"ה ישמור ויצילינו מכל צרה ורעה ושאר מרעין בישין, ויכרית את האויב המוסלמי הנאצי יש"ו לעולמי עולמים!

--- סוף ציטוט ---
אמןןן!!!!
ישר כוח על דברייך!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה