שונות > מה שבראש
איפה אתה חולם לשרת?
שלמה:
אני בהחלט חושב שגבעתי זה המקום האופטימלי בשבילי =)
ולשרת מיושבים ביהודה ושומרון אפשר גם בגיל 42,51,89 וכו =)
stami:
--- ציטוט של: Roma על אפריל 03, 2008, 19:43:09 ---אחי כנס לסיירת לא תצתרך לעשות "שמירות" על ביתם של מחבלים
או שתתגייס לחיל האוויר ותחמש מטוסים(אני מבטיח לך שהמטוסים לא יפציצו התנחלויות)
יש לך המון אפשרויות מה לעשות בצבא
אל תמציא תרוץ "אני ימני מדי בשביל צהל"
--- סוף ציטוט ---
תפסיק לזלזל אני לא מחפש שום תרוצים..
אני לא חושב שאני יתקבל ליחידות שאתה מדבר עליהם ולכן אני חושש שאצתרך לעשות את הדברים האלה אני לא אומר שאני הולך להשתמט..
ואני מבקש ממך לא להשתמש בטון מזלזל כזה יותר..ותכניס לי מילים לפה כגון "אני ימיני מדיי בשביך צה"ל"
עוד כהנא חי!:
אני מת להתגייס ליחידת "עוקץ" יחידת הכלבנים של צה"ל הם מתלווים כל הזמן אם יחידות גולני,גבעתי וכו..
אני מאוד מקווה שאני יצליח להגיע לשם .
stami:
--- ציטוט של: עוד כהנא חי! על אפריל 04, 2008, 13:20:06 ---אני מת להתגייס ליחידת "עוקץ" יחידת הכלבנים של צה"ל הם מתלווים כל הזמן אם יחידות גולני,גבעתי וכו..
אני מאוד מקווה שאני יצליח להגיע לשם .
--- סוף ציטוט ---
חבר שלי המליץ לי ללכת לשם וגם הוא רוצה אתה יכול להגיד לי בפרטי מה פעילות המבצעית ביחידה הזאת?
יחיאל:
--- ציטוט של: stami על אפריל 04, 2008, 13:26:30 ---חבר שלי המליץ לי ללכת לשם וגם הוא רוצה אתה יכול להגיד לי בפרטי מה פעילות המבצעית ביחידה הזאת?
--- סוף ציטוט ---
אני חושב שאני גם יכול לענות לך על השאלה =]
יחידת הכלבים ב'עוקץ' עסקו בעבר רק במשימות כמו חיפוש, הצלה ולוחמה בטרור,אבל היום
הכלבים מועסקים גם במשימות שגרתיות במחסומים ביהודה ושומרון.
אני באופן אישי מאוד אוהב תיחידה הזאת היא באמת יחודית בצה"ל
אני גם יגיד לך מה מצפה לך: הההצטרפות היא דרך חטיבת כפיר.
המלש"בים ממלאים בשאלון ההעדפות את החי"ר הייעודי, מתגייסים לשם ובמהלך הטרום הטירונות עוברים גיבוש בן יומיים.
הגיבוש מכיל מבחנים פיזיים, ראיון ומבחן מעשי עם הכלב. אלו שלא צלחו בגיבוש ממשיכים לגדודים של חטיבת כפיר
- נחשון, דוכיפת, שמשון, לביא וחרוב.
שיהיה בהצלחה !!!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה