כתב נושא: סרטון חדש שלי  (נקרא 4569 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
סרטון חדש שלי
« ב- : אפריל 15, 2008, 09:50:38 »
כאן אני מדבר על המיתוס שנקרא "פלסטין"
מצטער על הקול שלי פשוט אני די חולה!

אנא תדרגו והגיבו
זה סרטון באנגלית שפונה לגויים אם ארצה לעלות את זה לפליקס אכין לו כתוביות
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
סרטון חדש שלי
« להגיב #1 ב- : אפריל 15, 2008, 09:57:29 »
יהיה מצוין אם מישהו יפרסם את זה באתר האנגלי של JTF
לאסט אף אם:
יוטיוב:

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
סרטון חדש שלי
« להגיב #2 ב- : אפריל 15, 2008, 10:36:06 »
לא ממש הבנתי את הסרטון כי זה באנגלית
אבל אחלה תמונות...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
סרטון חדש שלי
« להגיב #3 ב- : אפריל 15, 2008, 11:26:13 »
בס''ד

מצויין אלון. כל הכבוד! בע''ה התחלת משהו חדש עבורנו.

אבל, אלון, הבעיה שלנו היא לא הגויים. הבעיה שלנו היא היהודים. אם היהודים היו עושים מה שצריך, זה לא היה משנה מה הגויים חושבים.

לכן, אני ממליץ שתעשה סרטון בעברית לעם ישראל.

אמנם, אני עושה סרטונים בשתי השפות. והפורום האנגלי שלנו יותר פעיל לפחות פי 10 מהפורום העברי. כי בפורום העברי יש לנו מאות גולשים כל יום, אבל משום מה, הרוב המכריע רק קוראים, אך לא כותבים ומצטרפים לדיונים. זה מוזר מאוד. לעומת זאת, בפורום האנגלי, הרוב כן מצטרף בהתלהבות. לכן, יש לנו פורום גדול ומרשים באנגלית. ואתם יודעים מהו הדבר המשונה ביותר? כל היהודים בפורום האנגלי תמיד אומרים שם שהם היו מאוד מאוד רוצים להצטרף לפורום העברי! כי הזירה המכרעת נמצאת פה בארץ ישראל לא בגלות הארורה. הייתי מוותר ברגע אחד על כל מה שיש לנו בארה''ב לו הייתי יכול להעביר זאת לא''י. כי מה שיש בא''י, זה מה שבאמת חשוב לנו!

אלון וכל החברים היקרים שלנו: אין לכם מושג איך היהודים בפורום האנגלי היו רוצים לדעת מספיק עברית כדי להיות חלק מתנועתנו בא''י! רוב רובם מתכוננים לעלות ארצה, והם חולמים על ארץ ישראל ושפת העברית ותנועת הימין האמיתי! ברוך השם, כבר יש לכם מה שהם חייבים עוד להשיג עם הרבה מאמץ.

אלון וכל חברינו - אנא דברו עם האחים שלכם בארץ ישראל דרך סרטונים בעברית. כעת, רק אני והגולה בארץ עושים זאת. אנו זקוקים להרבה יותר דוברים. ואל התביישו! העברית שלכם הרבה יותר טובה מהעברית הקלוקלת שלי. לא צריכים להראות את פניכם, ולא צריכים לתת את שמותיכם. שיהיה לכם שם כלשהו.

ואלון, אין צורך להסביר שאתה לא נותן את שמך. אל תתן את שמך וזהו. ואלון, אל התנצל על הקול שלך. אין שום בעיה עם הקול שלך. אתה נשמע יותר טוב ממני עם המבטא האמריקאי שלי.

אני מקווה שיהיו לנו הרבה דוברים עכשיו בע''ה. ויותר חשוב להעלות סרטונים אלה לפליקס מאשר ליוטוב.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
סרטון חדש שלי
« להגיב #4 ב- : אפריל 15, 2008, 11:49:27 »
חיים לדעתי זה חשוב לקבל תמיכה מגויים בחו"ל כלומר למה לא לקבל תמיכה אם אפשר?
וחוץ מזה אנגלית היא שפה מובנת וגם יהודים יכולים להקשיב לתוכנית!
בע"ה אני יעשה לה כתוביות ואני יעלה לפליקס!

ודרך אגב אתה והגולה בארץ ואני הם לא הדוברים היחידים בשביל התנועה הנה עוד שניים:

לאסט אף אם:
יוטיוב:

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
סרטון חדש שלי
« להגיב #5 ב- : אפריל 15, 2008, 12:18:22 »
חיים לדעתי זה חשוב לקבל תמיכה מגויים בחו"ל כלומר למה לא לקבל תמיכה אם אפשר?
וחוץ מזה אנגלית היא שפה מובנת וגם יהודים יכולים להקשיב לתוכנית!
בע"ה אני יעשה לה כתוביות ואני יעלה לפליקס!

ודרך אגב אתה והגולה בארץ ואני הם לא הדוברים היחידים בשביל התנועה הנה עוד שניים:

בס''ד

אלון, הסרטון הראשון טוב כי מזכירים את כתובת האתר שלנו. אבל השני לא עושה זאת. אילו השני היה מזכיר את כתובת האתר או הפורום שלנו, גם השני היה טוב.
« עריכה אחרונה: אפריל 15, 2008, 12:19:05 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
סרטון חדש שלי
« להגיב #6 ב- : אפריל 15, 2008, 12:37:48 »
בס''ד

רק עכשיו אני מגלה סרטונים טובים אחרים ביוטוב! צריך להעלות אותם לפליקס. בלי המילה "מחתרת" בכותרת כי זה עלול לגרום לפליקס להסיר את הסרטונים. יש סרטונים מבית הספר. עם הכתובת שלנו. באמת סרטונים טובים.
« עריכה אחרונה: אפריל 15, 2008, 12:38:51 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
סרטון חדש שלי
« להגיב #7 ב- : אפריל 15, 2008, 13:04:57 »
הסרטון מצויין אבל למה לא לחכות שתהיה בריא ולדבר בקול רם?בקושי שומעים אותך ואתה נשמע כאילו מישהו ישן או מתנצל.תדבר לאט ותדגיש את ההברות,הרי זאת לא שפת אם שלנו.רק בסוף הסרטון מבינים כי בהתחלה בלעת הברות.
תעשה הפסקה בין משפט למשפט ולא לומר הכל בנשימה אחת.
זה נשמע מלאכותי כאילו קוראים נאום כתוב מתוך דף בהרצאה באוניברסיטה.דבר איתנו ולא בקול מונוטוני.תדגיש את המסר!
הבא להורגך השכם להורגו

Aaron

• אורח
סרטון חדש שלי
« להגיב #8 ב- : אפריל 15, 2008, 13:24:00 »
אלון כל הכבוד תוכנית מקצועית ומצויינת  O0. כדאי שתעשה גם בעברית  :V:
כל הכבוד! שכולם יתחילו לעשות, אל תתביישו. האנטר אתה נשמע לי אחד שיכול להכין אחלה תוכניות.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
סרטון חדש שלי
« להגיב #9 ב- : אפריל 15, 2008, 13:38:02 »
בס''ד

מצויין אלון. כל הכבוד! בע''ה התחלת משהו חדש עבורנו.

אבל, אלון, הבעיה שלנו היא לא הגויים. הבעיה שלנו היא היהודים. אם היהודים היו עושים מה שצריך, זה לא היה משנה מה הגויים חושבים.

לכן, אני ממליץ שתעשה סרטון בעברית לעם ישראל.

אמנם, אני עושה סרטונים בשתי השפות. והפורום האנגלי שלנו יותר פעיל לפחות פי 10 מהפורום העברי. כי בפורום העברי יש לנו מאות גולשים כל יום, אבל משום מה, הרוב המכריע רק קוראים, אך לא כותבים ומצטרפים לדיונים. זה מוזר מאוד. לעומת זאת, בפורום האנגלי, הרוב כן מצטרף בהתלהבות. לכן, יש לנו פורום גדול ומרשים באנגלית. ואתם יודעים מהו הדבר המשונה ביותר? כל היהודים בפורום האנגלי תמיד אומרים שם שהם היו מאוד מאוד רוצים להצטרף לפורום העברי! כי הזירה המכרעת נמצאת פה בארץ ישראל לא בגלות הארורה. הייתי מוותר ברגע אחד על כל מה שיש לנו בארה''ב לו הייתי יכול להעביר זאת לא''י. כי מה שיש בא''י, זה מה שבאמת חשוב לנו!

אלון וכל החברים היקרים שלנו: אין לכם מושג איך היהודים בפורום האנגלי היו רוצים לדעת מספיק עברית כדי להיות חלק מתנועתנו בא''י! רוב רובם מתכוננים לעלות ארצה, והם חולמים על ארץ ישראל ושפת העברית ותנועת הימין האמיתי! ברוך השם, כבר יש לכם מה שהם חייבים עוד להשיג עם הרבה מאמץ.

אלון וכל חברינו - אנא דברו עם האחים שלכם בארץ ישראל דרך סרטונים בעברית. כעת, רק אני והגולה בארץ עושים זאת. אנו זקוקים להרבה יותר דוברים. ואל התביישו! העברית שלכם הרבה יותר טובה מהעברית הקלוקלת שלי. לא צריכים להראות את פניכם, ולא צריכים לתת את שמותיכם. שיהיה לכם שם כלשהו.

ואלון, אין צורך להסביר שאתה לא נותן את שמך. אל תתן את שמך וזהו. ואלון, אל התנצל על הקול שלך. אין שום בעיה עם הקול שלך. אתה נשמע יותר טוב ממני עם המבטא האמריקאי שלי.

אני מקווה שיהיו לנו הרבה דוברים עכשיו בע''ה. ויותר חשוב להעלות סרטונים אלה לפליקס מאשר ליוטוב.
למען האמת היו כמה פעמים שעלה לי רעיון להכין דבר כזה,ולא דוקא עם המלל שלי רק עם תמונות וסאונד, אבל אני לא מוצא תוכנה פשוטה שלא תמרוט לי את העצבים תוך כדי....
אולי מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד תוכנה פשוטה להפעלה?

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
סרטון חדש שלי
« להגיב #10 ב- : אפריל 15, 2008, 14:38:29 »
בס"ד

כל-הכבוד לך אלון O0 O0 O0
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
סרטון חדש שלי
« להגיב #11 ב- : אפריל 15, 2008, 17:31:23 »
כאן אני מדבר על המיתוס שנקרא "פלסטין"
מצטער על הקול שלי פשוט אני די חולה!

אנא תדרגו והגיבו
זה סרטון באנגלית שפונה לגויים אם ארצה לעלות את זה לפליקס אכין לו כתוביות
בס''ד

יישר כוח !!--כן ירבו יהודים הבאים לעזרת ה' בגיבורים !!--מכאן אנו פונים לכל אחינו היהודים בכל מקום שהם בקריאה נרגשת להפצת האמת בכל מקום ואתר !!--זוהי מצווה גדולה להציל יהודים יקרים מהשמד שמתכנן עבורנו הערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי ,ובני-בריתו האכזריים המשוסים בנו בארץ-הקודש הם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו !!חזקו ואימצו והקב''ה יסייע בעדנו למען שמו יתברך ונזכה לאחד את כלל עמנו הקדוש תחת מדינת-יהודה ,עפ''י דרכו של גדול דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא זצוק''ל הי''ד זיע''א שהוא ובני-משפחתו זצוק''ל הי''ד נרצחו ביוזמת אותו ערב-רב ע''י האויב הערבי הנאצי יש''ו --הם רצחו את הנפש אולם את הרוח הקדושה הם לא יצליחו לרצוח לעולם !!
ידידנו היקר אלון הי''ו !!--שמע לעצותיו של ידידנו היהודי היקר חיים בן-פסח הי''ו !!--ההצעות שהוא נתן לך כאן ממצות את העניין החשוב ביותר , הגרעין של הערב-רב השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י  נמצא כאן בארץ-הקודש !!--במידה ותופץ כאן האמת על מהות בגידתו ,וכל היהודים שנרצחו על ידו כולל אלו שהפקיר בידי הצורר הנאצי יש''ו בתקופת השואה , וכריתת הברית שלו עם האויב הערבי הנאצי יש''ו עוד מטרם קבל מנד''ט על  '' המדינה '' , ועל מזימותיו השפלות ומעשי הנבלה שאותם ביצע בצורה מתוחכמת ביותר ובכלל זה רצח היהוים על הספינה אלטלנה ווידוא הרג בניצולים , רצח גדול-דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא ומשפחתו זצוק''ל הי''ד זיע''א , ועוד מעשי נבלה רצחניים שנעשו ונעשים עד היום הזה תחת הכיסוי '' ציונות ממלכתית '' שתכליתה הקמת ישות '' לאומית ממלכתית '' שתהווה תחליף ליהדות האמיתית ,בדיוק כפי ש '' פלסטין '' מהוו'ה לשיטתם תחליף לארץ-הקודש תובב''א !!!--קח את הדברים לתשומת לב !!ויישר כוחך  והקב''ה ברחמיו יוליכך בדרך הישר וימלא כל משאלות ליבך לטובה לעבודתו יתברך ויתעלה שמו וישלח במהרה גואל צדק בב''א אכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: אפריל 15, 2008, 17:44:10 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
סרטון חדש שלי
« להגיב #12 ב- : אפריל 15, 2008, 23:42:19 »
בס''ד

יישר כוח !!--כן ירבו יהודים הבאים לעזרת ה' בגיבורים !!--מכאן אנו פונים לכל אחינו היהודים בכל מקום שהם בקריאה נרגשת להפצת האמת בכל מקום ואתר !!--זוהי מצווה גדולה להציל יהודים יקרים מהשמד שמתכנן עבורנו הערב-רב הציוני-ממלכתי בולשביקי ,ובני-בריתו האכזריים המשוסים בנו בארץ-הקודש הם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו !!חזקו ואימצו והקב''ה יסייע בעדנו למען שמו יתברך ונזכה לאחד את כלל עמנו הקדוש תחת מדינת-יהודה ,עפ''י דרכו של גדול דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא זצוק''ל הי''ד זיע''א שהוא ובני-משפחתו זצוק''ל הי''ד נרצחו ביוזמת אותו ערב-רב ע''י האויב הערבי הנאצי יש''ו --הם רצחו את הנפש אולם את הרוח הקדושה הם לא יצליחו לרצוח לעולם !!
ידידנו היקר אלון הי''ו !!--שמע לעצותיו של ידידנו היהודי היקר חיים בן-פסח הי''ו !!--ההצעות שהוא נתן לך כאן ממצות את העניין החשוב ביותר , הגרעין של הערב-רב השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י  נמצא כאן בארץ-הקודש !!--במידה ותופץ כאן האמת על מהות בגידתו ,וכל היהודים שנרצחו על ידו כולל אלו שהפקיר בידי הצורר הנאצי יש''ו בתקופת השואה , וכריתת הברית שלו עם האויב הערבי הנאצי יש''ו עוד מטרם קבל מנד''ט על  '' המדינה '' , ועל מזימותיו השפלות ומעשי הנבלה שאותם ביצע בצורה מתוחכמת ביותר ובכלל זה רצח היהוים על הספינה אלטלנה ווידוא הרג בניצולים , רצח גדול-דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא ומשפחתו זצוק''ל הי''ד זיע''א , ועוד מעשי נבלה רצחניים שנעשו ונעשים עד היום הזה תחת הכיסוי '' ציונות ממלכתית '' שתכליתה הקמת ישות '' לאומית ממלכתית '' שתהווה תחליף ליהדות האמיתית ,בדיוק כפי ש '' פלסטין '' מהוו'ה לשיטתם תחליף לארץ-הקודש תובב''א !!!--קח את הדברים לתשומת לב !!ויישר כוחך  והקב''ה ברחמיו יוליכך בדרך הישר וימלא כל משאלות ליבך לטובה לעבודתו יתברך ויתעלה שמו וישלח במהרה גואל צדק בב''א אכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:

התוכנית גם פונה ליהודים שלא מבינים עברית!
כי יש הרבה יהודים שחושבים שישראל היא מדינה שעושה משהו לא נכון ובוידיאו הזה אני נותן הוכחות שזאת סתם תעמולה אני ירגיש מעולה אפילו אם תוכנית זו תשנה את דעתו של יהודי אחד!
לאסט אף אם:
יוטיוב:

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סרטון חדש שלי
« להגיב #13 ב- : אפריל 16, 2008, 17:58:32 »
בס''ד

רק עכשיו אני מגלה סרטונים טובים אחרים ביוטוב! צריך להעלות אותם לפליקס. בלי המילה "מחתרת" בכותרת כי זה עלול לגרום לפליקס להסיר את הסרטונים. יש סרטונים מבית הספר. עם הכתובת שלנו. באמת סרטונים טובים.
חיים עשית פעם סרט בשם "מורשת רעבין האמיתית" ופליקס או יוטוב הורידו אותו,למה הם עשו זאת?
[gif[/img]

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
סרטון חדש שלי
« להגיב #14 ב- : אפריל 16, 2008, 23:16:12 »
חיים עשית פעם סרט בשם "מורשת רעבין האמיתית" ופליקס או יוטוב הורידו אותו,למה הם עשו זאת?
כנראה שפליקס אין מצב שיוטוב!
לאסט אף אם:
יוטיוב: