כתב נושא: אומנם חדש מאד אבל???  (נקרא 3130 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק hasulam

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אומנם חדש מאד אבל???
« ב- : מרץ 31, 2008, 23:26:00 »
בס"ד

תגידו אמנם אני חדש פה והכל אבל ,
ש צ'אנס למפות פה את החברה מהמרכז שנוכל לעשות איזה פגישה ונתחיל לעשות משהו לפני שהשמאלנים ימכרו את המדינה לסעודים???
עד לא מזמן תאמינו לי הייתי בסמינרים של שלום עכשיו במימון אירופי להפגשת "דור המנהיגות" הבא של הישראלים והפלשתינים והיה שם כסף כמו זבל למימון פעילויות והכסף הזה הזיז הרבה ,אז יש מצב שאם נהייה חבורות חבורות בארץ ונעשה חוגי בית ועוד שלל פעילויות הסברה אז יש צ'אנס לקדם משהו....
הבני זונות האלה נותנים לתא עיוש ולארגוניי מחבלים בארץ לעשות חוגי בית כמה שרוצים ו "הפתעה" זה במימון משרד החינוך , ככה שאני די חושב שהימין האמיתי לא רק פה אלה בכלל , נופל יותר מידי לסיסמאות ריקות שהרבה מאחוריהן אין הרבה ועם יש אז זה בצורה של מועצת יש"ע האומללה שחושבת שתפקידה בעת מלחמה להיות ממלכתית (אגב ממלכתי משלון ממלוקי) , 
די צריך אקשן מה גם שאסור לשכוח שיש פה גיבור ישראל שגורש מארצו ע"י ממשלות של שמאל וימין ונראה לי שבפעולה נכונה הסברתית אפשר לעזור לו לעלות ארצה א"יה .
אודה על כל התייחסות,
רביב

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
אומנם חדש מאד אבל???
« להגיב #1 ב- : מרץ 31, 2008, 23:52:45 »
בס"ד

תגידו אמנם אני חדש פה והכל אבל ,
ש צ'אנס למפות פה את החברה מהמרכז שנוכל לעשות איזה פגישה ונתחיל לעשות משהו לפני שהשמאלנים ימכרו את המדינה לסעודים???
עד לא מזמן תאמינו לי הייתי בסמינרים של שלום עכשיו במימון אירופי להפגשת "דור המנהיגות" הבא של הישראלים והפלשתינים והיה שם כסף כמו זבל למימון פעילויות והכסף הזה הזיז הרבה ,אז יש מצב שאם נהייה חבורות חבורות בארץ ונעשה חוגי בית ועוד שלל פעילויות הסברה אז יש צ'אנס לקדם משהו....
הבני זונות האלה נותנים לתא עיוש ולארגוניי מחבלים בארץ לעשות חוגי בית כמה שרוצים ו "הפתעה" זה במימון משרד החינוך , ככה שאני די חושב שהימין האמיתי לא רק פה אלה בכלל , נופל יותר מידי לסיסמאות ריקות שהרבה מאחוריהן אין הרבה ועם יש אז זה בצורה של מועצת יש"ע האומללה שחושבת שתפקידה בעת מלחמה להיות ממלכתית (אגב ממלכתי משלון ממלוקי) , 
די צריך אקשן מה גם שאסור לשכוח שיש פה גיבור ישראל שגורש מארצו ע"י ממשלות של שמאל וימין ונראה לי שבפעולה נכונה הסברתית אפשר לעזור לו לעלות ארצה א"יה .
אודה על כל התייחסות,
רביב

רביב, אתה צודק, צריך להתארגן ולא רק באזור המרכז אלא בכל הארץ! וכמובן לעזור לחי'ים בן פסח לעלות ארצה!!!  :coolsmiley:
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
אומנם חדש מאד אבל???
« להגיב #2 ב- : אפריל 01, 2008, 00:03:23 »
להזכירכם היה לך מפגש מון לפסח והרבה רצו לבו אבל חיים אמר לא.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
אומנם חדש מאד אבל???
« להגיב #3 ב- : אפריל 01, 2008, 00:16:22 »
בס''ד

אנו לא בעד מפגשים בשלב זה !!, זאת מכיוון שאין אימון מלא עדיין , והשב''כ מנסה לשתול כמה שיותר מפעיליו בכל ארגון יהודי-אמיתי , ובכלל זה הימין-האמיתי !!, לכן ההתארגנות בשלב זה איננה עומדת על הפרק , אלא בתנאים הידועים לבכירי הפורום ,ויש להזהר שלא ליפול למלכודות !!!!
                                                                                           הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק hasulam

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אומנם חדש מאד אבל???
« להגיב #4 ב- : אפריל 01, 2008, 00:55:56 »
"עם כל הכבוד ויש כבוד"

ממה יש לפחד?
מה אנחנו רוצים לרצוח מישהו?לשרוף מישהו?
כולה חברה שרוצים בטובת המדינה ווואלה עם לשב"כ זה מפריע אז על אחת כמה וכמה המצב דורש פעולה...

כי אם כביכול המוסד שאחראי על בטחון המולדת מונע מאנשים עם אג'נדה כמו שלנו להתכנס אז עוד שנייה לא נשאר על מה להילחם???
או שאני טועה?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אומנם חדש מאד אבל???
« להגיב #5 ב- : אפריל 01, 2008, 02:02:51 »
בשביל זה בדיוק יש, hasulam, את מחלקת הייבסקציה של החונטה השלטת או בלשון העם- "השב"כ".
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
אומנם חדש מאד אבל???
« להגיב #6 ב- : אפריל 01, 2008, 02:11:10 »
בס''ד

אנו לא בעד מפגשים בשלב זה !!, זאת מכיוון שאין אימון מלא עדיין , והשב''כ מנסה לשתול כמה שיותר מפעיליו בכל ארגון יהודי-אמיתי , ובכלל זה הימין-האמיתי !!, לכן ההתארגנות בשלב זה איננה עומדת על הפרק , אלא בתנאים הידועים לבכירי הפורום ,ויש להזהר שלא ליפול למלכודות !!!!
אני נוטה להסכים איתך, אבל אם חי'ים בן-פסח יעלה לארץ בע"ה המצב בארץ י'ישתנה לטובה בהרבה כאשר הוא יעלה לשלטון בבחירות חוקיות  ותאמין לי, יהיו לו הרבה מנדטים בבחירות, לפחות 12-13 מנדטים, שכל אחד מהם הוא ח"כ!!!
לכן יש לפעול במשנה מרץ להעלתו של חי'ים הי"ו לארץ!  ;)
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
אומנם חדש מאד אבל???
« להגיב #7 ב- : אפריל 01, 2008, 06:02:46 »
אני נוטה להסכים איתך, אבל אם חי'ים בן-פסח יעלה לארץ בע"ה המצב בארץ י'ישתנה לטובה בהרבה כאשר הוא יעלה לשלטון בבחירות חוקיות  ותאמין לי, יהיו לו הרבה מנדטים בבחירות, לפחות 12-13 מנדטים, שכל אחד מהם הוא ח"כ!!!
לכן יש לפעול במשנה מרץ להעלתו של חי'ים הי"ו לארץ!  ;)
בס''ד

אכן כך !!--והמפתח לכך הוא נושא הפצת סיפורו של הגיבור ידידנו חיים בן-פסח הי''ו , ויצירת קהל יהודי רב שתומך בעלייתו בע'ה וישועתו, ואז ניתן י'הי'ה לעשות זאת ,ולזעוק את זעקת העם היהודי בראש חוצות וללא חשש מהשב''כ או ''מנגנוני סתימת-פיות '' בסגנון הגסטאפ''ו  יש''ו שר''י !!!--אולם עד אז , אין לתת אמון בשום '' התכנסות '' שאיננה מטעם ארגון מוכר לנו ,ולא זרוע בחפרפרות!!--ויש לנהוג במשנה זהירות  ולא להכשל בכך !!הקב''ה יזכנו בביאת גואל-צדק בב''א .
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
אומנם חדש מאד אבל???
« להגיב #8 ב- : אפריל 01, 2008, 07:39:15 »
שלום לכולם שוב!
גם אני חבר חדש בפורום, אבל אתם בטובכם הרב הענקתם לי צל"ש (ע"י חי'ים בן פסח הי"ו) ואני מודה לכם מאוד על כך. אך באמת יש צורך מי'ידי להפנות את עיני הציבור הישראלי בפרט והיהודי בכלל לטובתו האישית והציבורית והיא כמו שנאמר ע"י טובי המוחות כאן בפורום המצוי'ין הזה: העלתו של מר חי'ים בן פסח הי"ו לארץ הקודש, בכדי שנוכל כולנו לפעול ביתר שאת לתקומתינו המחודשת של מפלגה ימנית אמיתית, בראשותו של חי'ים בן פסח הי"ו, שבע"ה תעלה לשלטון במדינה, ותהווה אבן דרך אחרונה לביאת משיח צדקינו במהירה בימינו אמן ואמן.
מי י'יתן, ונוכל לממש את חזון אחרית הימים של הנביאים בתנ"ך, כפי שהבטיחו לנו בחזון הידוע 'והי'ה אז ה' אחד ושמו אחד', והוסיפו בתפילת קבלת-שבת, במזמור 'לכה, דודי': 'ה' אחד ושמו אחד, לשם ולתפארת ולתהלה.' עכ"ל; וכן בזמירות לליל שבת במזמור הראשון:'משך חסדך לידעך, א-ל קנא ונוקם, נוטרי ליום השביעי זכור ושמור להקם, שמחם בבנין שלם באור פניך תבהיקם, ירוין מדשן ביתך ונחל עדניך תשקם.' עכ"ל, ומסי'ים: 'ה' א-לקי ישרא-ל אהבת תמים, ה' א-לקי ישרא-ל תשועת עולמים.'
שנזכה כולנו לישועה במהירה בימינו אמן!!!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אומנם חדש מאד אבל???
« להגיב #9 ב- : אפריל 01, 2008, 12:45:53 »
אגב חלק מהכותבים כאן דיבר בטלפון,נפגש אחד עם השני במסגרות אחרות ובמסגרת פעילות שהיתה נחוצה לתנועה.לדעתי כל עוד שטרית שר הפנים חיים בן פסח לא יעלה לארץ.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק ניר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • בית"ר ירושלים אהבת חיי!
אומנם חדש מאד אבל???
« להגיב #10 ב- : אפריל 01, 2008, 22:06:20 »
אחי יש מלא פעילות שטח,אבל פה זה לא כמו השמואלנים שמלאים בכסף
זה יותר לעלות להתנחלויות,לבוא לסיבוב שערים,לבוא למקומות ולמפגשים ולא חסר אחי...

למשל במוצ"ש יש מסיבה בבית השלום בחברון...שנה שהבית קיים!
אתה מוזמן לבוא.
כהנא צדק!
להישאר ולהילחם לא לקום ולברוח!

מנותק hasulam

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אומנם חדש מאד אבל???
« להגיב #11 ב- : אפריל 02, 2008, 03:13:05 »
תודה אשמח לבוא-יש צ'אנס לפרטים יותר מדויקים כמו טרמפ מהמרכז???