כתב נושא: התנצלות גדולה לכולם ובטח לחיים הצדיק...תמחלו לי!!!  (נקרא 6491 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק hasulam

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שלום לכולם.
שמי רביב ועד לפני 10 חודשים הייתי שמאלן קיצוני בצורה המחפירה ביותר.מפגשים עם מחבלים , הפגנות נגד הצבא , סיוע לערבים שביתם נהרס וסיוע כללי ל"תהליך השלום".
ברוך השם חזרתי בתשובה לפני כחצי שנה ורציתי לבקש סליחה מכולכם פה על זה שהייתי בושה לעם היהודי ולארץ ישראל...אני יודע שיש לי עוד דרך ארוכה לכפר שעל כל מה שעשיתי אבל אני מבקש פה מכולם לתת לי עצות איך לכפר על הנזק שעשיתי לעם שלנו.
אני יודע שזה נשמע קצת הזוי אבל מי שרוצה לאמת את היספור מוזמן להתקשר אליי-(מספר הטלפון הוסר על ידי חיים בן פסח, כדי להגן עליך רביב)
יש לי ידע מעמיק במחשבים יחסי ציבור וגיוס כספים בארץ ובחו"ל אז אם אוכל לעזור לכם רק תיפנו אליי...

אשמח להקים שדולה בכנסת או בקרב האזרחים שתקרא לעלות את חיים בן פסח לארץ , לצערי הייתי עמוק במערכת ככה שיש לי יכולת להזיז דברים בארגוני שמאל ובמפלגות שמאלניות בשביל להוריד התנגדות או משהו.
שהשם ישמור את הצדיק הזה ודומיו....
חבל שאנחנו כל כך עיוורים למצב הקשה של המדינה הזו....
מקווה שהפסקתי להיות עיוור...

ישר כוח
רביב ציון סימיאן.
« עריכה אחרונה: מרץ 30, 2008, 21:54:29 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
מה אני יכול להגיד לך.
אתה לא יודע איך הצלחתה אבל כול הכבוד על הפהפך האדיר הזה.
משמאל אנטי יהודי קיצוני לימין אמיתי.
אתה יותר ממוזמן לימין האמיתי.
וברוך הבא  :)
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק orel.z

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אני תמיד אומר, אל  תצאו להרג נגד השמאלנים, הם יהודים, הם פשוט צריכים להבין מה זה ערבים. האומנם 60 שנה אנחנו סופגים וסופגים והם בדעותם עוד, אבל יגיע הזמן.
כל הכבוד.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שלום לכולם.
שמי רביב ועד לפני 10 חודשים הייתי שמאלן קיצוני בצורה המחפירה ביותר.מפגשים עם מחבלים , הפגנות נגד הצבא , סיוע לערבים שביתם נהרס וסיוע כללי ל"תהליך השלום".
ברוך השם חזרתי בתשובה לפני כחצי שנה ורציתי לבקש סליחה מכולכם פה על זה שהייתי בושה לעם היהודי ולארץ ישראל...אני יודע שיש לי עוד דרך ארוכה לכפר שעל כל מה שעשיתי אבל אני מבקש פה מכולם לתת לי עצות איך לכפר על הנזק שעשיתי לעם שלנו.
אני יודע שזה נשמע קצת הזוי אבל מי שרוצה לאמת את היספור מוזמן להתקשר אליי-(מספר הטלפון הוסר על ידי חיים בן פסח, כדי להגן עליך רביב)
יש לי ידע מעמיק במחשבים יחסי ציבור וגיוס כספים בארץ ובחו"ל אז אם אוכל לעזור לכם רק תיפנו אליי...

אשמח להקים שדולה בכנסת או בקרב האזרחים שתקרא לעלות את חיים בן פסח לארץ , לצערי הייתי עמוק במערכת ככה שיש לי יכולת להזיז דברים בארגוני שמאל ובמפלגות שמאלניות בשביל להוריד התנגדות או משהו.

ישר כוח
רביב ציון סימיאן.

בס''ד

קודם כל, ברוך הבא לפורום שלנו ולתנועה שלנו. ואנו כן זקוקים לכל עזרה אפשרית גם למאבק להעלות אותי לארץ ישראל, וגם למאמץ שלנו לגדול ולהפוך לתנועה המונית בע''ה. כל עזרה בעניינים האלה מבורכת. ואם יש לך רעיונות טובים ועצה טובה, זה חשוב לנו.

ד''א, הסרתי את מספר הטלפון מההודעה שלך כדי להגן עליך.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ברוך הבא, אחינו היקר.

מעניין לציין שנתקלתי אישית בעשרות מקרים בהם אנשים שחזרה בתשובה, וכולם כאחד החלו לפתח הגיון בריא גם ביחס למצב המדיני.
מה שעוזר לי, כאחד שמעולם לא היה שמאלן, להבין את הפסיכולוגיה שמאחורי הפוליטיקה. התיאוריה שלי היא שאדם חילוני לרוב מרגיש
שייכות לעולם המודרני יותר מאשר לקבוצה לאומית או דתית צרה, ולכן כשהוא מפתח אידיאולוגיה (אם בכלל) זו תהיה אידיאולוגיה המופנה
לביטול הזהות האתנית, מה שקרוי בשפתינו "שנאה עצמית". אך החוזר בתשובה, למקורות, מתחבר לא רק לעבודת הבורא אלא גם למי
שהוא חולק עמם את המקורות והאמונה, דהיינו עם ישראל. כתוצאה מכן, מפסיק אותו האדם להרגיש נחות כלפי העולם, מפסיק להרגיש צורך
למלא את "חסרונותיו" בשיתוף פעולה עם גורמים עויינים - וממילא את השנאה העצמית מחליפה אהבת ישראל.

:)

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
 :-[ אם אתה רואה את ההודעה (תגובה) הזאת, רביב, אבקש את עזרתך:
שמי ראובן (rubi65 בפורום) וגם לי יש ידע מעמיק מאוד במחשבים כמוך במיוחד בתחום התוכנה והאינטרנט (קצת מאוד חומרה גם).
אבל יש לי בעי'ה מאוד גדולה: אניט לא מוצא עבודה במקצוע שלי כהנדסאי מחשבים מדופלם, כבר למעלה מ-10 שנים, למרות שיש לי ניסיון מעשי גם של 10 שנים (אותה תקופה בדיוק של זמן).
הסיבה לכך היא: סירובי לשרת בצה"ל מסיבות אידאולוגיות ימניות אמיתיות - ותו לאו!
בגלל ה-"פשע" הזה אני מורחק מחמת מיאוס מכל מקום עבודה שמכבד את עצמו, ולא הצלחתי לעבוד אפילו יום אחד ויחיד במשך יותר מ-10 שנים במקצוע שלי שהוא איש תוכנה ומפתח (בעיקר בשפת MUMPS שהיא שפת DATABASE).
אנא עזור לי ותבוא עליך הברכה.
שלך בהוקרה ובתודה מראש,
ראובן אלקלעי, חיפה
נ.ב. תשיב לי כאן בפורום ותשלח לי הודעה אישית פרטית גם בפורום שנמשיך להתכתב בינינו אישית!!!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ברוך הבא!
כל הכבוד על השינוי O0

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
רביב אם נפגשת עם מחבלים מקומך בכלא.לפי החוק הישראלי זאת עבירה והתנצלות לא תכפר על זאת.
גם אנחנו הפגנו נגד הצבא בעמונה.
איך תכפר?תביא לנו ראש כרות של מחבל,רצוי נסראללה אבל נסתפק גם בחאלד משעל.אפילו על זכריה זביידי נתפשר.תקבע פגישה נוספת.
לגבי סיוע לערבים שביתם נהרס,תמשיך לסייע להם להגר לסעודיה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק hasulam

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לרובי -
קצת מוזר לי שלא עשית צבא וה מה שהפריע לחברות הייטק/מחשבים לגייס אותך...בכל אופן בחברות ענק כמו נס טכנולוגיות מלם וכל הענקין האלה יש להם חוזי ענק עם המדינה והצבא ככה שלא כדאי להרגיז את הלקוחות(ראית מה זה דמוקרטיה) ,
בכל אופן יש אתר מעולה שנקרא ג'ובמאסטר הייתי ממליץ לך לחפש שם עבודה ועוד עצה קטנה - תגיד שלא עשית צבא על בעיה נפשית מגיד שלא יכולת להירדם בלילה או משהו קטן אחר.
אחרי שתתקבל לעבודה תתחיל להסביר להם כמה הם שמאלנים.
עלה והצלח.
בכל אופן יש הרבה חברות היי טק חרדיות בבני ברק ובמרכז שישמחו לקבל יהודי יקר כמוך - התקשר לגלאט ג'ובס - עבודות לחרדים בלבד ושם יעזרו לך- 1599552220
מקווה שעזרתי.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
לרובי -
קצת מוזר לי שלא עשית צבא וה מה שהפריע לחברות הייטק/מחשבים לגייס אותך...בכל אופן בחברות ענק כמו נס טכנולוגיות מלם וכל הענקין האלה יש להם חוזי ענק עם המדינה והצבא ככה שלא כדאי להרגיז את הלקוחות(ראית מה זה דמוקרטיה) ,
בכל אופן יש אתר מעולה שנקרא ג'ובמאסטר הייתי ממליץ לך לחפש שם עבודה ועוד עצה קטנה - תגיד שלא עשית צבא על בעיה נפשית מגיד שלא יכולת להירדם בלילה או משהו קטן אחר.
אחרי שתתקבל לעבודה תתחיל להסביר להם כמה הם שמאלנים.
עלה והצלח.
בכל אופן יש הרבה חברות היי טק חרדיות בבני ברק ובמרכז שישמחו לקבל יהודי יקר כמוך - התקשר לגלאט ג'ובס - עבודות לחרדים בלבד ושם יעזרו לך- 1599552220
מקווה שעזרתי.
^-^ תודה רבה על עזרתך, אבל אני עדי'ין אובד עיצות, אם בגילי המתקדם יקבלו אותי לעבודה שהרבה צעירים ממני רוצים מאוד.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בס"ד

כל-הכבוד על השינוי רביב O0 :V: O0 :V:
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
רביב, קודם כל ברוך הבא לפורום אחי!
אתה לא צריך להאשים את עצמך בזה שהייתה שמאלני האשמים היחידים לדעתי זה התקשורת שכל היום רק מראה תמונות כמה הערבים מסכנים ולא מראים את הצד האמיתי שלהם
והאשם השני זה הבתי ספר שלא מלמדים על אהבה לארץ ישראל, והחינוך עצמו הוא מאוד שמאלני ..קשה לי להסביר את זה על הבתי ספר אני חושב שמבינים למה אני מתכוון
פשוט אני כל הזמן בהרגשה שהמורים מסתכלים על אנשים כמוני כחריגים בגלל הדיעות שלי...
בכל מקרה אתה לא צריך להתבייש אלא ליהיות גאה בעצמך שראית שהאמת לגביי הערבים זה לא מה  שמציגים בתקשורת ועוד שאתה רוצה לעזור לנו אז בכלל כל הכבוד!
ונקווה שבעזרת השם גם תיישם את זה ...

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לפותח הדיון ברוך השב אל חיק השורשים ;)

אגב תאוריה מעניינת האלקאשי.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
רביב, קודם כל ברוך הבא לפורום אחי!
אתה לא צריך להאשים את עצמך בזה שהייתה שמאלני האשמים היחידים לדעתי זה התקשורת שכל היום רק מראה תמונות כמה הערבים מסכנים ולא מראים את הצד האמיתי שלהם
והאשם השני זה הבתי ספר שלא מלמדים על אהבה לארץ ישראל, והחינוך עצמו הוא מאוד שמאלני ..קשה לי להסביר את זה על הבתי ספר אני חושב שמבינים למה אני מתכוון
פשוט אני כל הזמן בהרגשה שהמורים מסתכלים על אנשים כמוני כחריגים בגלל הדיעות שלי...
בכל מקרה אתה לא צריך להתבייש אלא ליהיות גאה בעצמך שראית שהאמת לגביי הערבים זה לא מה  שמציגים בתקשורת ועוד שאתה רוצה לעזור לנו אז בכלל כל הכבוד!
ונקווה שבעזרת השם גם תיישם את זה ...
אתה ממש צודק, אחי, ב-100%!

מנותק ניר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • בית"ר ירושלים אהבת חיי!
ברוך הבא אחי...
כל הכבוד על השינוי....ישר כוח!
« עריכה אחרונה: מרץ 31, 2008, 19:42:54 על ידי ניר »
כהנא צדק!
להישאר ולהילחם לא לקום ולברוח!

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
מגניב וואו שמאלני קיצוני שהיה עם ערבים והפגין נגד צה"ל פתאום נהיה שפוי?  :P

בואנה זה פשוט מגניב!!!
אתה תותח כי חשוב שהבנת את זה בעצמך ולא בשטיפת מוח!!!!

באמת כל הכבוד!
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק Roma

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עם כבר היית שמאלני אז אתה בטח מכיר את דרכי החשיבה שלהם ואת כל ההתנהלות של הארגונים שלהם

אז אתה תוכל לעזור לנו לשכנע אותם שהם טועים...

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
שלום לכולם.

ישר כוח
רביב ציון סימיאן.
בס''ד

אשריך שזכית להגיע לאמת !!--רק זכות-אבות וסיעתא דשמיא יכולים להציל יהודי שנישבה בידי שטיפות-המוח השיטתיות והמתוחכמות של גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שלצערנו השתלט על ארץ-הקודש , ומוכן למסרה לידי בני-בריתו האויב הערבי הנאצי יש''ו !!!--ולכן אינך צריך להתנצל , מכיוון שריחמו עליך מהשמים וחשפו בפניך את האמת בכדי שתינצך משפיכת דמי אחיך הי''ו , הינך חייב להודות לקב''ה יתברך ויתעלה שמו ,על שפתח את עיני רוחך לראות את האמת ,והתודה לכך מצידך , יכולה להתבטא בסיוע לאחרים שנמצאים באותה מסגרות של שטיפות-מוח חוזרות ונשנות במסגרת מערכת-הליכלוך (חינוך) וכלי התשקורת שממכרים את המסכנים הללו ל '' סדרות '' , '' תכניות בידור והוואי במתכונת הגוים ובביצוע ערב-רב '' , '' תכניות חשותיות מצונזרות שתכליתן להטות שמאלה יהודים יקרים ומבולבלים ''  ועוד..--את זאת הינך יכול לחשוף בפני אותם מסכנים ואולי יסייעו לך מהשמים גם בזאת ותוכל להצילם ממכירתם ומכירת אחיהם וקרוביהם לאויב הערבי הנאצי יש''ו שמתכנן עבורנו שואה יותר גדולה מזו שהייתה בארופה ר''ל וזאת הוא חושף לעיתים בריש גלי  !!!-- הכיצד יכולים יהודים להשתתף ב'' טכסי יום -האדמה '' של האויב הערבי הנאצי יש''ו , ולהכיר ביום שחור זה של האויב הערבי הנאצי יש''ו , ולהפגין בהפגנות אלימות כנגד מהותם כיהודים ??, האם אינם יודעים שאם חס וחלילה ישלוט האויב הערבי הנאצי יש''ו בארץ-הקודש ר''ל , הם יישחטו בראש חוצות ?? ולא תעמוד להם שמאלניותם !!--את הדברים החשובים הללו יש להפיץ בקרב כלל היהודים בעלי ההשפעה בארץ-הקודש ובחו''ל , וכמובן שאם תוכל לפעול למען הימין-האמיתי ולהפוך אותנו לתנועה המונית , ולהשיג אישורי עלי'ה לידידנו חיים בן-פסח ,הדבר מבורך !!,אולם דע כי הערב-רב תמיד אורב בפינות !! ויש לקחת זאת בחשבון בכל עניין ודבר !!--ונזכה לגאולה שלמה בביאת גואל-צדק בב''א .

הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: מרץ 31, 2008, 22:47:43 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
בס''ד

אשריך שזכית להגיע לאמת !!--רק זכות-אבות וסיעתא דשמיא יכולים להציל יהודי שנישבה בידי שטיפות-המוח השיטתיות והמתוחכמות של גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שלצערנו השתלט על ארץ-הקודש , ומוכן למסרה לידי בני-בריתו האויב הערבי הנאצי יש''ו !!!--ולכן אינך צריך להתנצל , מכיוון שריחמו עליך מהשמים וחשפו בפניך את האמת בכדי שתינצך משפיכת דמי אחיך הי''ו , הינך חייב להודות לקב''ה יתברך ויתעלה שמו ,על שפתח את עיני רוחך לראות את האמת ,והתודה לכך מצידך , יכולה להתבטא בסיוע לאחרים שנמצאים באותה מסגרות של שטיפות-מוח חוזרות ונשנות במסגרת מערכת-הליכלוך (חינוך) וכלי התשקורת שממכרים את המסכנים הללו ל '' סדרות '' , '' תכניות בידור והוואי במתכונת הגוים ובביצוע ערב-רב '' , '' תכניות חשותיות מצונזרות שתכליתן להטות שמאלה יהודים יקרים ומבולבלים ''  ועוד..--את זאת הינך יכול לחשוף בפני אותם מסכנים ואולי יסייעו לך מהשמים גם בזאת ותוכל להצילם ממכירתם ומכירת אחיהם וקרוביהם לאויב הערבי הנאצי יש''ו שמתכנן עבורנו שואה יותר גדולה מזו שהייתה בארופה ר''ל וזאת הוא חושף לעיתים בריש גלי  !!!-- הכיצד יכולים יהודים להשתתף ב'' טכסי יום -האדמה '' של האויב הערבי הנאצי יש''ו , ולהכיר ביום שחור זה של האויב הערבי הנאצי יש''ו , ולהפגין בהפגנות אלימות כנגד מהותם כיהודים ??, האם אינם יודעים שאם חס וחלילה ישלוט האויב הערבי הנאצי יש''ו בארץ-הקודש ר''ל , הם יישחטו בראש חוצות ?? ולא תעמוד להם שמאלניותם !!--את הדברים החשובים הללו יש להפיץ בקרב כלל היהודים בעלי ההשפעה בארץ-הקודש ובחו''ל , וכמובן שאם תוכל לפעול למען הימין-האמיתי ולהפוך אותנו לתנועה המונית , ולהשיג אישורי עלי'ה לידידנו חיים בן-פסח ,הדבר מבורך !!,אולם דע כי הערב-רב תמיד אורב בפינות !! ויש לקחת זאת בחשבון בכל עניין ודבר !!--ונזכה לגאולה שלמה בביאת גואל-צדק בב''א .

אשריך וטוב לך - הגולה בארץ! רק, איך אפשר לצפות בתמונות המצורפות לתגובתך - לא הצלחתי!  :smil037:

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
התנצלות גדולה לכולם ובטח לחיים הצדיק...תמחלו לי!!!
« להגיב #19 ב- : אפריל 01, 2008, 03:28:38 »
אשריך וטוב לך - הגולה בארץ! רק, איך אפשר לצפות בתמונות המצורפות לתגובתך - לא הצלחתי!  :smil037:
בס''ד

משום מה אינני מצליח להעלות את התמונות , למרות שהגודל תואם לתחום המוגדר, וכן הן בקטגוריית J PEG , וכן בתחום התפוסה של הזיכרון המוגדר , אינני מבין מדוע התמונות אינן עולות להודעה , אשמח אם מישהו יוכל לעזורבכך , בתודה מראש ,.
« עריכה אחרונה: אפריל 01, 2008, 04:00:52 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : אפריל 01, 2008, 04:38:29 »
בס''ד

משום מה אינני מצליח להעלות את התמונות , למרות שהגודל תואם לתחום המוגדר, וכן הן בקטגוריית J PEG , וכן בתחום התפוסה של הזיכרון המוגדר , אינני מבין מדוע התמונות אינן עולות להודעה , אשמח אם מישהו יוכל לעזור בכך , בתודה מראש ,.
אולם אני מפנה כאן להוכחות לנאציותו של האויב הערבי הנאצי יש''ו --תראו מאיזו משפחה נאצית  '' מפוארת'' בא הצורר יאסר ערפאת יש''ו שר''י--ומי הי'ה דודו מצד אימו , ראש הכנופיות הערביות והמופתי של ירושלים ,וידידו הקרוב של הצורר הנאצי אדולף היטלר יש''ו שר''י --המנוול שבקר במחנות ההשמדה הנאציים ושיבח את מעשה הטבח וההשמדה היהודית של יהודי ארופה הי''ד ,ואף השתתף בהשמדת יהודים במזרח ,בהקימו  יחידות ממתכונת חיילי ה אס-אס של הצורר הנאצי יש''ו , הלא הוא המופתי חאג' אמין-אלחוסייני יש''ו שר''י , הדמות שאותה מעריצים כל שונאי-ישראל ובכלל זה האויב הערבי הנאצי יש''ו עם אזרחות ישראלית או בלעדיה --'' מחיר השלום '' אמרו השמאלנים גם על ההשמדה ההמונית של יותר מ 6000,000 יהודים בשואה
,אלא שאת זה לא סיפרו לכם !!ראו כאן :

http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200803/20080304202457.htm

וכאן:

http://nfc.livedns.co.il/ArticlePrintVersion.aspx?docId=25525&subjectID=3

הגולה בארץ  :smil037
« עריכה אחרונה: אפריל 01, 2008, 05:38:22 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : אפריל 01, 2008, 06:15:12 »
בס''ד

משום מה אינני מצליח להעלות את התמונות , למרות שהגודל תואם לתחום המוגדר, וכן הן בקטגוריית J PEG , וכן בתחום התפוסה של הזיכרון המוגדר , אינני מבין מדוע התמונות אינן עולות להודעה , אשמח אם מישהו יוכל לעזור בכך , בתודה מראש ,.
אולם אני מפנה כאן להוכחות לנאציותו של האויב הערבי הנאצי יש''ו --תראו מאיזו משפחה נאצית  '' מפוארת'' בא הצורר יאסר ערפאת יש''ו שר''י--ומי הי'ה דודו מצד אימו , ראש הכנופיות הערביות והמופתי של ירושלים ,וידידו הקרוב של הצורר הנאצי אדולף היטלר יש''ו שר''י --המנוול שבקר במחנות ההשמדה הנאציים ושיבח את מעשה הטבח וההשמדה היהודית של יהודי ארופה הי''ד ,ואף השתתף בהשמדת יהודים במזרח ,בהקימו  יחידות ממתכונת חיילי ה אס-אס של הצורר הנאצי יש''ו , הלא הוא המופתי חאג' אמין-אלחוסייני יש''ו שר''י , הדמות שאותה מעריצים כל שונאי-ישראל ובכלל זה האויב הערבי הנאצי יש''ו עם אזרחות ישראלית או בלעדיה --'' מחיר השלום '' אמרו השמאלנים גם על ההשמדה ההמונית של יותר מ 6000,000 יהודים בשואה
,אלא שאת זה לא סיפרו לכם !!ראו כאן :

http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200803/20080304202457.htm

וכאן:

http://nfc.livedns.co.il/ArticlePrintVersion.aspx?docId=25525&subjectID=3

הגולה בארץ  :smil037
בס''ד

נא להכיר !!--מייסד הישות של האויב הערבי הנאצי יש''ו בארץ-הקודש  ,נאצי מושבע וידידו הקרוב של הצורר הנאצי אדולף היטלר יש''ו , ושותף להשמדת היהודים בשואה הי''ד !!--עם הנאצים הללו כרת הערב-רב השמאלני ברית-דמים כנגד אחיו !!!

http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&forum=gil&om=5494&omm=10&viewmode=

בס''ד

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #22 ב- : אפריל 01, 2008, 07:14:20 »
בס''ד

נא להכיר !!--מייסד הישות של האויב הערבי הנאצי יש''ו בארץ-הקודש  ,נאצי מושבע וידידו הקרוב של הצורר הנאצי אדולף היטלר יש''ו , ושותף להשמדת היהודים בשואה הי''ד !!--עם הנאצים הללו כרת הערב-רב השמאלני ברית-דמים כנגד אחיו !!!

http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&forum=gil&om=5494&omm=10&viewmode=

זאת התמונה האמיתית: ראו והיווכחו!!!