כתב נושא: לגרש אותם!או הם או אנחנו או כהנא או ערפאת  (נקרא 2117 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
לגרש אותם!או הם או אנחנו או כהנא או ערפאת
« להגיב #1 ב- : מרץ 29, 2008, 20:27:00 »
בס"ד

תגובה של מגיב לכתבה:

היתה לי חנות בעגמי לבעל החנות שלידי הוציאו את העיין ולאחר שרפו את החנות לי ריתחו את הדלת וביקשו דמי חסות ערביי יפו הם סכנה שמיתפשטת לכיוון תל אביב ההפגנה הזו היא לא סתם הפגנה היא הזדהות עם כל איבנו בסביבה הם מיחלים ליום בו ניכבש חזרה על ידי ערבים בסביבה הם חזקים מאוד בפשע ובסמים משפחת אבו סייף מובילה את ההברחות הסמים בסיטנאות והמישטרה פוחדת מהם
ילדים ערביים פורצים מכוניות חופשי באור יום ואוי ואבוי למי שרק יעיר להם הם משטלטים על נדלן ויש להם מילחמה עיקשת עם עירית ת"א חניות בפישפישיפ נשרפות חופשי וכמעט כל חודש יש רצח על שליטה ביין המישפחות הערביות
ובשיא תמימות אירגוני עזרה ישראליים עוזרים להם
בתוכם הם לא אוהבים את ישראל ואפילו שונאים אותה יש ערבים יוצאי דופן כמו אבו אלעפיה אבל הוא מתנהג בטיבעיות כי הוא פוחד על מכרי הזהב שלו אבל רובם שונאי ישראל וגם זה בטבעיות כי הם שונים לא עושים צבא בדרך כלל ומאוד מקופחים ודחיום על ידי המערכת אשר מתייקת אותם ומקתלגת אותם לתחומים מסוימים כמו ניקיון מכונאות מסעדנות ובניה אלא שרוצים לפרוץ את המעגל הזה פונים לתחום הפשע ויש הצלחות יש ערבים ביפו שנוסעים במרצדסים שעולות כ 300000אלף דולר וזה רק מעולם הפשע אז הם לא תמימים כמו שזה ניראה
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לגרש אותם!או הם או אנחנו או כהנא או ערפאת
« להגיב #2 ב- : מרץ 29, 2008, 23:30:18 »
אבולעפיה לא יוצא דופן,הוא מתואם עם ממשלת מצרים ופשוט מתעניין בכסף.אני ממליץ לכם לא לקנות פיתות אצלו ולהחרים גם אותו,נכון שהוא משכיל אבל הוא מסוכן מהם.
סוחר סמים בדואי גם נוסע במרצדס.ברור שסחר סמים מכניס כסף רב.
הערבים לא נראים תמימים אלא מפחידים.
מה שטוב שהם הורגים אחד את השני.
החמאס היה פעיל ביפו במהומות אוקטובר ואבולעפיה,אבו סייף לא עמדו מולו למרות שזה שטח שלהם והכבוד הערבי דורש תיאום.
פשוט הפושעים ביפו מעדיפים לסחור בסמים על פיגועים לאומנים אבל הם סייעו למחבל המתאבד בדולפינריום.
הבא להורגך השכם להורגו