כתב נושא: עדן נתן זאדה  (נקרא 2800 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
עדן נתן זאדה
« ב- : מרץ 27, 2008, 19:44:38 »
האמת שמאז שאני רשום בפורום לא נתקלתי פעם אחת בשמו של הגיבור הי"ד עדן נתן זאדה
שהקריב את חייו ומת באכזריות על ידי האויב הערבי בשפרעם...
אני מצד שני גם לא יודע עליו כמעט כלום :/ אז אני ישמח אם מישהו יוכל לדבר עליו קצת
וככה גם נזכיר אותו... כי אני חושב שגם לו מגיע כבוד !

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
עדן נתן זאדה
« להגיב #1 ב- : מרץ 27, 2008, 19:47:04 »
קודם כל תמונה שלו מופיעה בחתימה של המנהל-האלקשי, מעבר לזה דעתי על פעולות פרטיות ויעילותם במישור האסטרטגי ידוע זה מכבר, לכן לא אגיב יותר מזה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
עדן נתן זאדה
« להגיב #2 ב- : מרץ 27, 2008, 19:54:57 »
אהה אוקיי..לא שמתי לב שהתמונה מופיעה אצלו
ותודה חח

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
עדן נתן זאדה
« להגיב #3 ב- : מרץ 27, 2008, 21:52:13 »
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
עדן נתן זאדה
« להגיב #4 ב- : מרץ 27, 2008, 21:54:08 »
תרשמו לרוטר ושימו בבקשה לינק לאתר שלנו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
עדן נתן זאדה
« להגיב #5 ב- : מרץ 29, 2008, 20:00:56 »
http://rotter.net/forum/gil/6865.shtml

ואוו זה באמת החבר כנסת הערבי ימח שמו שמה!!
מוות לערבים!!! :knuppel2: :tickedoff:

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
עדן נתן זאדה
« להגיב #6 ב- : מרץ 29, 2008, 23:21:58 »
בס''ד

זוהי דוגמא ליהודי גיבור שמסר את נפשו למען הרתיע את האויב הערבי הנאצי יש''ו מלרצוח יהודים במסגרת ''מדיניות  הפיוס '' של הערב-רב עם האויב הערבי הנאצי יש''ו !!--והנה עוד הוכחה שאין שום הבדל בין אויב ערבי נאצי יש''ו עם '' אזרחות ישראלית '' ו/או בלעדיה !!,, ועוד , הכיצד ייתכן שהצורר האויב הערבי הנאצי יש''ו מוחמד בראכה מכהן כחבר-כנסת , ולא נוהלה נגדו שום חקירה פלילית שתשעה אותו '' מכהונתו '' וזאת עפ''י חוקי-סדום של השלטון הבולשביקי !!
מסקנה : אין כאן שום '' חוקים '' כל האמצעים כשרים למזימותיו של הערב-רב עם האויב הערבי הנאצי יש''ו !!--וכל הדברים שנעשים על-ידם או על -ידי סוכניהם ,מקבלים '' הכשר למהדרין '' !!, ה''חוק '' הבולשביקי נועד אך-ורק בכדי לממש מזימות עוולה של חברי השלטון הציוני-ממלכתי בולשביקי של הערב-רב , ובני-בריתו האויב הערבי הנאצי יש''ו !!! , ולהגן על הצוררים הללו מפני העם היהודי המוכה על ידם עד כאב במעשי עוולה רבים מאד , וכן נרצחים רבים מאחינו הי''ד ע''י האויב הערבי הנאצי יש''ו , וכן בעקיפין משתמש הערב-רב הנ''ל ברוצחים הללו על-מנת להתנקש במי שרוצה להקים מדינה-יהודית אמיתית בארץ-הקודש , כמו שראינו בארוע הצורם מכאב של היהודי עדן נתן-זאדה זצ''ל הי''ד , וכמוהר''ר מאיר-דוד כהנא זצוק''ל הי''ד זיע''א ועוד קדושים רבים אחרים ת,נ,צ,ב,ה  !!  :'( ואין גואל לדמם זולת הקב''ה יתברך ויתעלה שמו !! העונש שנמסר לנו בידי הנביאים ע''ה זיע''א  לאנשי הערב-רב הללו , שהם יאכלו את בשר ילדיהם , ויהרגו במיתה משונה ע''י בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו , מיתה זו תהי'ה בבחינת '' המק בשרו והוא עומד על רגליו '' ר''ל !!!!
                                                                                                    הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: מרץ 29, 2008, 23:33:30 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עדן נתן זאדה
« להגיב #7 ב- : מרץ 30, 2008, 22:17:38 »
מה שמוזר זה איך פספסתי את הארוע הזה זה היה בסה"כ לפני 3 שנים בערך,האם באותו יום דיברו על זה הרבה בחדשות?
ולא הבנתי איך אם הוא גר בראשל"צ איך הוא הגיע ומה הוא עשה במרכזית המפרץ בחיפה תחנה שאני נמצא בה הרבה במקום שאני גר בו
[gif[/img]