כתב נושא: שאלה מוסרית בקשר לניצולי דרפור.. מבקש את תגובותיכם  (נקרא 7039 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
קודם כל אני מתאר לעצמי שעל הנושא הזה יהיו הרבה חילוקי דיעות ...
כמו שידוע לנו מתחוללת מן שואה באפריקה כלפי כל מיני שבטים בסודן.
למעלה ממליון וחצי איש נרצחו וכפרים נשרפו עד היסוד ומאות אלפים גורשו מבתיהם וכמו שאנו יודעים הרבה מאוד פליטים הגיעו
אלינו, ושלא תטעו, הם ערבים! אולי חלקם אנטישמים ואף פגע ביהודים בעבר.
עכשיו נשאלת השאלה האם אנחנו כיהודים מוטלת עלינו החובה המוסרית לפעול למענם, כי מי כמו העם היהודי
יודע מזה שואה! והאם אנחנו צריכים לפעול בשביל אלה שרודפים אותם ואין להם לאן ללכת? לא כמו שכל מדינות העולם סגרו
את שעריהם בפני הפליטים מהשואה.
אני רוצה שתחשבו על האפשרות שאם כן ניקח אותם בידיים שלנו ונגדל אותם לאהוב את ארץ ישראל ולהכיר בה, ומיודע אולי
עוד כמה שנים הם יהיו מגוייסים לצה"ל והם יהיו אזרחים טובים שיתרמו למדינה וגם הם יספקו כוח עבודה, הכל יכול ליהיות...

אני ישמח אם חיים בן פסח גם יביע את עמדתו בנושא! ובכלל כל החברים היקרים של הפורום =]

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
זה לא מתפקידו של העם היהודי היושב בציון להיות אחראי לג'נוסייד של שחורים מוסלמים ולרוב נוצרים בדארפור, על ידי ערבים מוסלמים סודנים.
אין לפליטים מקום כאן, זה בעיה שהמערב האידיוט יצר ושלא עשה דבר בנדון כשעלה לשלטון ד"ר חסן אל תורבי בסודן והקים שם שלטון תאוקרטי (כמו באיראן), אז שהמערב ובמיוחד אירופה ישאו בתוצאות. 
בלי כל קשר ישנה חובה עליונה לטפל בכלל הבעיה האיסלמית בין אם זה קורה באפריקה המשוונית ובין אם זה פה ובין אם זה באירופה או באינדונזיה בשביל להביסם במסגרת מלחמת העולם השלישית המתחוללת כיום.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
נץ, כרגיל צודק ב-100%.

ציטוט
אני רוצה שתחשבו על האפשרות שאם כן ניקח אותם בידיים שלנו ונגדל אותם לאהוב את ארץ ישראל ולהכיר בה, ומיודע אולי עוד כמה שנים הם יהיו מגוייסים לצה"ל והם יהיו אזרחים טובים שיתרמו למדינה וגם הם יספקו כוח עבודה, הכל יכול ליהיות...

טעות פטאלית!  "מי יודע"?!  "אולי"?!  לא מספיקים לך ערביי א"י עם אזרחות ישראלית שלמרות כל ההטבות והשוויון המלא בכל זאת שונאים את המדינה היהודית וחולמים על "איטבח אל יאהוד"?  זה במישור המעשי.  במישור התורני, צעד התאבדותי שכזה יהווה סטיה חמורה מהתורה וההלכה, ויש להימנע מזה בכל מחיר, ולא ליפול לפח של חשיבה במונחי "רחמים" ו"מוסר".  "אל תהי צדיק הרבה יותר מבוראך".  תאר לעצמך איך זה יכעיס את הקב"ה!  לא רק שאנו לא מקיימים "והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם" אלא אנו מכניסים עוד יותר שרצים לא"י בנוסף לשיקוצים הישמעאליים הקיימים!  ח"ו.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
ציטוט
אני רוצה שתחשבו על האפשרות שאם כן ניקח אותם בידיים שלנו ונגדל אותם לאהוב את ארץ ישראל ולהכיר בה, ומיודע אולי עוד כמה שנים הם יהיו מגוייסים לצה"ל והם יהיו אזרחים טובים שיתרמו למדינה וגם הם יספקו כוח עבודה, הכל יכול ליהיות...
אחי זה גם מה שחשבו על הערבים שאם ניתן להם כסף,השכלה וטכנולוגיה הם יחיו בהרמוניה עם היאהודים.
האמת היא האמת והערבים נעשו ליותר לאומניים ויותר משכילים וניצלו אותנו ועכשיו אנחנו מקבלים בראש.
אותם "פליטים" זה לא ענין שלנו.
מנחם בגין בזמנו קיבל סה"כ 60 פליטים מויטנאם כמחווה אבל עכשיו אלפים על גבי אלפים מגיעים לפה,מה נעשה איתם?
המערכות הסוציאליות קורסות ועוד מדברים על עזרה לזרים? הם תופסים לנו כח עבודה,הם השתלטו על הבתי המלון הפליטים האלו.
יש פה שיתוף של כל מיני פעילי שמאל פאשיסטים שרוצים לפגוע באוכלסיה היהודית.

« עריכה אחרונה: מרץ 27, 2008, 16:41:51 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
שמעו כמובן שעם נץ אי אפשר להתווכח חח אני קורא את התגובות שלו יש לו ידע רחב בנושא שתמיד מרשים אותי מחדש
אבל לא יודע בסך הכל שאני חושב על זה שאשכרה מתחוללת שואה זה מן שוק
וכמו שאנחנו מאשימים את כל העולם שלא עזר לנו שאנחנו היינו צריכים בזמן מלחמת העולם השנייה
פה זה לא כזה שונה אנחנו יכולים לומר שמעו זאת לא הבעיה שלנו ולהיות אדישים או לקום ולעשות מעשה שיזכה להערכה
בין לאומית(לא שאני **** על מה שהעולם חושב מצידי שיתפוצצו הצרפתים האנגלים וכולם שמה, אבל בכל זאת)

ושמעו אני רק רציתי את דעתכם מה אתם חושבים על זה ...זה לא אומר שאני שלם עם זה שצריך לעזור להם!
« עריכה אחרונה: מרץ 27, 2008, 17:30:40 על ידי אֵיתָן »

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בסך הכל פותח האשכול הזה מייצג נאמנה את שטיפת המוח שהונחלה לצעירים הישראלים על ידי מערכת החינוך החילונית.
קח פרא כושי מאפריקה, למד אותו עברית, תן לו לשרת בצה"ל - ויש לך ישראלי למופת.

עוד הוכחה שאין שום קשר בין מדינת ישראל והציונות החילונית לבין יהדות.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בסך הכל פותח האשכול הזה מייצג נאמנה את שטיפת המוח שהונחלה לצעירים הישראלים על ידי מערכת החינוך החילונית.
קח פרא כושי מאפריקה, למד אותו עברית, תן לו לשרת בצה"ל - ויש לך ישראלי למופת.

עוד הוכחה שאין שום קשר בין מדינת ישראל והציונות החילונית לבין יהדות.
אח שלי אתה מדבר שטויות...
חח מזה ליהיות מושפע ממערכת החינוך?? בסך הכל אני חושב שזה לא בסדר שלוקחים חבורה של ניצולים שמחפשים מקלט ומשעבדים אותם.
אני מכבד פה את הדיעות של כולם בכל אופן אין פה צודק או לא צודק זה שאלה של מוסר אני למשל אין דבר שאני שונא יותר מערבים רציני!
 אבל במקרה הזה מדובר על השמדת עם ואני לא חושב שמישהו פה באמת מסכים עם זה שאחנו צריכים להפנות את הגב לחלשים שמבקשים מקלט
בארץ זה הכל. 

מנותק ברוך גולדשטיין המלך

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
תנו עוד פרטים על "ניצולי דרפור" לא שמעתי על זה בכלל

מנותק ניר

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • בית"ר ירושלים אהבת חיי!
הם בסה"כ מסכנים,צריך לעזור להם.
כהנא צדק!
להישאר ולהילחם לא לקום ולברוח!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אח שלי אתה מדבר שטויות...
חח מזה ליהיות מושפע ממערכת החינוך?? בסך הכל אני חושב שזה לא בסדר שלוקחים חבורה של ניצולים שמחפשים מקלט ומשעבדים אותם.
אני מכבד פה את הדיעות של כולם בכל אופן אין פה צודק או לא צודק זה שאלה של מוסר אני למשל אין דבר שאני שונא יותר מערבים רציני!
 אבל במקרה הזה מדובר על השמדת עם ואני לא חושב שמישהו פה באמת מסכים עם זה שאחנו צריכים להפנות את הגב לחלשים שמבקשים מקלט
בארץ זה הכל. 

התייחסתי למשפט הזה:
ציטוט
עוד כמה שנים הם יהיו מגוייסים לצה"ל והם יהיו אזרחים טובים שיתרמו למדינה וגם הם יספקו כוח עבודה

לצערי אתה אפילו לא מבין עד כמה שטפו לך את המוח. מצער.  :'(

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
תנו עוד פרטים על "ניצולי דרפור" לא שמעתי על זה בכלל
יש כבר תקופה ארוכה איזה מלחמה בסודן עכשיו זה עניין של איזה מליציה מסויימת שהיא תוקפת שבטים שחיים בסודן
ומתבצע שמה טבח יומיומי ואונס כמה מאות אלפי אנשים נרצחו וכפרים נשרפו.
והרבה ברחו לכיוון של ארץ ישראל לאזור הנגב הם חדרו לתוך שטחי הארץ ונתפסו ועכשיו הם מוחזקים באיזה מקום
והייתה תוכנית בטלויזה שהראו שמעבידים אותם ומנצלים אותם
עכשיו שמע הם ערבים אבל הם נחשבים כמיעוט או כקבוצה נחותה בעם שלהם ואין להם לאן לברוח
אם מגרשים אותם מפה רוב הסיכויים שהם ימותו.
עכשיו נשאלת השאלה מה לעשות איתם האם לעזור להם או לא לעזור להם אני אישית לא יודע כי מצד אחד אני שונא ערבים
שאין לך מושג כמה ומצד שני זה עניין רגשי שזה מזכיר תשואה שאותו דבר היה גם לעם שלנו.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אגב, המוסלמים השחורים שהסתננו לארץ רובם אינם באמת מדרפור אלא מאיזורים אחרים באפריקה,
ואלה מביניהם שהם באמת פליטים כבר גרו במצרים במשך חודשים ארוכים. ההסתננות לישראל נועדה לשפר את תנאי המחיה שלהם ותו לא.

אבל סליחה שבלבלתי אתכם עם עובדות. אפשר להמשיך לבכות על מר גורלם ולפתוח את הדלת לעוד מליוני כושים פראיים מאפריקה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לצערי אתה אפילו לא מבין עד כמה שטפו לך את המוח. מצער.  :'(

תודה שאתה משתתף בצערי !!! זה באמת עצוב המצב שלי
חח ואתה מדבר על מה שרשמתי שאולי הם יהיו מגוייסים לצהל וכל זה
לך תדע אתה מסתכל על הצד הגרוע שהם יהיו כמו הערבים בעזה ימח שמם אבל יש
את הצד השני שהם יהיו כמו הדרוזים והבדואים שנכון להיום הם משרתים ביחידות קרביות
אחוז גבוה יחסית אצלם משרת בצהל...אני לא מדבר על הדרוזים המסריחים שיושבים לך בגולן
וצועקים לנשיא סוריה שיכבוש את הגולן אני מדבר עם הדרוזים שכן תורמים למדינה...בסך הכל נתתי נקודה למחשבה!
ואתה לא חייב להגיב בנושא הדיון שפתחתי אם אתה לא רוצה..ומביוחד לא להשמיץ סתם חילוניים כי יש פה בפורום חילוניים
ובמיוחד שאני לא מגדיר את עצמי חילוני בכלל...אני שומר מסורת כשרות מניח תפילין והולך לבית כנסת אם זה מעניין אותך...

מנותק פּז

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ההסתננות לישראל נועדה לשפר את תנאי המחיה שלהם ותו לא.
אם כך אז אין צורך להדיין יותר בסוגיית הפליטים מדרפור. אלה חיים במצרים, ואנחנו חיים כאן בשקט ושלווה. אלא ש"תנאי המחייה" שלהם במצרים גרועים והרבה מהם נרצחים שם או נשלחים בחזרה לסודן ושם נרצחים.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אם כך אז אין צורך להדיין יותר בסוגיית הפליטים מדרפור. אלה חיים במצרים, ואנחנו חיים כאן בשקט ושלווה. אלא ש"תנאי המחייה" שלהם במצרים גרועים והרבה מהם נרצחים שם או נשלחים בחזרה לסודן ושם נרצחים.

יש בעולם בערך חמישה מיליארד אנשים שתנאי חייהם קשים יותר מתנאי החיים שלך. חלקם נמצאים בסכנת חיים, מליונים מהם נרצחים ומתים מרעב.
ככה זה בעולם האמיתי, תתמודד עם עובדה זו.

ובינתיים דאג לקמחא דפסחא לאחיך היהודים בסביבתך.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
אירופה רוצה אותם שאירופה תיכך אותם.
ישראל מבחינתי לא צריכה להייות נקודת מעב לכמה שבועות לא יותר.
וזה גם משהוא.
אנחנו לא מביאים כח עבודה זול כמו מאפריקה אירופה כן.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
יש בעולם בערך חמישה מיליארד אנשים שתנאי חייהם קשים יותר מתנאי החיים שלך. חלקם נמצאים בסכנת חיים, מליונים מהם נרצחים ומתים מרעב.
ככה זה בעולם האמיתי, תתמודד עם עובדה זו.

ובינתיים דאג לקמחא דפסחא לאחיך היהודים בסביבתך.
בזה אני מסכים איתך ב1000% קודם כל האחים היהודים שלי שיהיו בריאים ושלמים שכולם יחזרו בתשובה אמן!!
שהר הבית יתפוצץ ויבוא משיח ונבנה את בית המקדש בעזרת השם ! זה החלום שלי שסוף סוף לא יהיו פה ערבים אלא רק אנחנו
בארץ הקטנה והיפה שלנו!

אני חושב שכדאי לסגור את הדיון על נושא הפליטים כי אני מרגיש שאתה מנסה להוציא אותי שמאלן יפה נפש שדואג לתחת של הערבושקים
ולא לאחים היהודים שלי שזה ממש לא נכון ובכל מקרה הדיון הגיע למקום שלא כל כך רציתי !
תודה לכל מי שהביע את עמדתו בנושא היה חשוב לי לדעת מה חבריי לפורום חושבים ! :) :) :)