כתב נושא: המחוות החדשות של אודי ברח למחבלי הפת"ח  (נקרא 4083 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

• מסירת שליטה לשו"פים בג'נין
  • 30 שריוניות תוצרת רוסיה
  • 300 ג'יפים לשימוש "אזרחי"
  • מאות רובי קלצ'ניקוב ועשרות אלפי כדורים
  • הקלות במחסומים ועשרות אלפי אישורי עבודה בתחומי ישראל

נחשו מי הולך לשלם בנהרות של דם גם הפעם? (רמז: לא המשפחות של אודי א ואודי ב)

Aaron

• אורח
המחוות החדשות של אודי ברח למחבלי הפת"ח
« להגיב #1 ב- : מרץ 26, 2008, 14:07:56 »
פשוט לא יאומן...
הפת"ח כל יום יורה קסאמים ומנסה לרצוח יהודים בכבישי יו"ש.
תארו לכם ארה"ב הייתה מעבירה נשק לאל-קעידה אחרי ה 11/9.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 26, 2008, 14:26:26 »
ותודה למפלגת ש"ס ולמנהיגיה הרוחניים, שככל הנראה אכפת להם מדם יהודי כמו ממצה עבשה מפסח דאשתקד.  >:(

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #3 ב- : מרץ 26, 2008, 16:22:06 »
בס"ד

עד-מתי ש"ס תמשיך לשבת בממשלת-הזדון?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #4 ב- : מרץ 26, 2008, 17:49:40 »
1. ש"ס תמשיך לשבת בממשלה זו הרבה זמן, היא אוהבת להיות קרובה לצלחת, אל נא נשכח שש"ס היא מסלפת היהדות, בגלל אנשים כאלה איוולים ששחטו את תורת ה' וניסו לשרוף את ספרי הרמב"ם חרב ביהמ"ק ה-2 וכשייבנה ה-3 בעזרת ה', משכן קודשו ומושבו והמקום הקרוב ביותר אל השכינה ח"ו שיהיו אנשים כאלה כמו הש"סניקים שיובילו לחורבנו של זה.
2. השמאל, עד כמה שהטיף לנו הרב כהנא הי"ד זצוק"ל שיהודי הוא יהודי אפילו אם הוא בוגד, פה לצערי קשה להגיד שהרב טעה - זִכרו שרבנו הי"ד צודק בכמעט בכל ואף ניתן להגיד בכל(לפי אנשים מסוימים) דבריו שאמר,אך אילו ידע שאלה שהמירו יהדותם בבצע כסף, בחיבת העממים ובנשות הגויים והכי חשוב שהעלו באוב וקסמו באליל הבעל, השטנה, עץ האשתר ופסלון מורדוך - זולת העמלק! היה אומר שאנשים כאלה(או אף אמר איני יודע אני רק קראתי את "40 השנים" ועכשיו אני קורא את "צופה ומנהיג" ולא ראיתי אמירה שלו כזאת) שבוגדים צריך להכרית!!! כי לא יעלה בדעת אדם שפוי ומפוכח בדעתו להעניק לאויב שי! ועוד איזה שי העניקו מנהיגנו הבזויים? לא סתם שי, אלא שי דמים, שי הפקר יהודים, שי הבוגדנות!
על כך נכתב בישעיהו:"אֵיכָה הָיְתָה לְזוֹנָה קִרְיָה נֶאֱמָנָה מְלֵאֲתִי מִשְׁפָּט צֶדֶק יָלִין בָּהּ וְעַתָּה מְרַצְּחִים. כַּסְפֵּךְ הָיָה לְסִיגִים סָבְאֵךְ מָהוּל בַּמָּיִם. שָׂרַיִךְ סוֹרְרִים וְחַבְרֵי גַּנָּבִים כֻּלּוֹ אֹהֵב שֹׁחַד וְרֹדֵף שַׁלְמֹנִים יָתוֹם לֹא יִשְׁפֹּטוּ וְרִיב אַלְמָנָה לֹא-יָבוֹא אֲלֵיהֶם."

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #5 ב- : מרץ 26, 2008, 17:50:43 »
בס"ד

עד-מתי ש"ס תמשיך לשבת בממשלת-הזדון?

חה חה עד מתי שהם יכבלו כסף כזה.
אני מתחיל לשכול לחנות את מוצאת חכמי התורה של ש"ס בשם מועצת חכמי האיסלאם.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #6 ב- : מרץ 26, 2008, 21:30:23 »
פשוט לא יאומן...
הפת"ח כל יום יורה קסאמים ומנסה לרצוח יהודים בכבישי יו"ש.
תארו לכם ארה"ב הייתה מעבירה נשק לאל-קעידה אחרי ה 11/9.

ארה"ב מימנה חימשה וציידה את אל קעידא בין השנים 1979-1992, כך שאני חושב שזה דיי והותר.
ארה"ב מימנה את מכונת המלחמה של הנאצים על ידי מטבע זר וכל מיני אמצעים טכנולוגיים עד שנת 1943!
ארה"ב מכרה רזרבות נשק לצפון ויאטנם הרבה אחרי מתקפת טט ב-68' (טייסים אמריקאים זיהו בבירור אוניות נשק אמריקאיות פורקות מטען רב בנמל האיפונג).
אז בא לא ניקח מהם דוגמא.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

Aaron

• אורח
« להגיב #7 ב- : מרץ 27, 2008, 00:02:39 »
ארה"ב מימנה חימשה וציידה את אל קעידא בין השנים 1979-1992, כך שאני חושב שזה דיי והותר.
ארה"ב מימנה את מכונת המלחמה של הנאצים על ידי מטבע זר וכל מיני אמצעים טכנולוגיים עד שנת 1943!
ארה"ב מכרה רזרבות נשק לצפון ויאטנם הרבה אחרי מתקפת טט ב-68' (טייסים אמריקאים זיהו בבירור אוניות נשק אמריקאיות פורקות מטען רב בנמל האיפונג).
אז בא לא ניקח מהם דוגמא.
אני יודע, בגלל זה אמרתי אחרי ה 11/9  :idiot2:

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #8 ב- : מרץ 27, 2008, 01:40:42 »
1. ש"ס תמשיך לשבת בממשלה זו הרבה זמן, היא אוהבת להיות קרובה לצלחת, אל נא נשכח שש"ס היא מסלפת היהדות, בגלל אנשים כאלה איוולים ששחטו את תורת ה' וניסו לשרוף את ספרי הרמב"ם חרב ביהמ"ק ה-2 וכשייבנה ה-3 בעזרת ה', משכן קודשו ומושבו והמקום הקרוב ביותר אל השכינה ח"ו שיהיו אנשים כאלה כמו הש"סניקים שיובילו לחורבנו של זה.
2. השמאל, עד כמה שהטיף לנו הרב כהנא הי"ד זצוק"ל שיהודי הוא יהודי אפילו אם הוא בוגד, פה לצערי קשה להגיד שהרב טעה - זִכרו שרבנו הי"ד צודק בכמעט בכל ואף ניתן להגיד בכל(לפי אנשים מסוימים) דבריו שאמר,אך אילו ידע שאלה שהמירו יהדותם בבצע כסף, בחיבת העממים ובנשות הגויים והכי חשוב שהעלו באוב וקסמו באליל הבעל, השטנה, עץ האשתר ופסלון מורדוך - זולת העמלק! היה אומר שאנשים כאלה(או אף אמר איני יודע אני רק קראתי את "40 השנים" ועכשיו אני קורא את "צופה ומנהיג" ולא ראיתי אמירה שלו כזאת) שבוגדים צריך להכרית!!! כי לא יעלה בדעת אדם שפוי ומפוכח בדעתו להעניק לאויב שי! ועוד איזה שי העניקו מנהיגנו הבזויים? לא סתם שי, אלא שי דמים, שי הפקר יהודים, שי הבוגדנות!
על כך נכתב בישעיהו:"אֵיכָה הָיְתָה לְזוֹנָה קִרְיָה נֶאֱמָנָה מְלֵאֲתִי מִשְׁפָּט צֶדֶק יָלִין בָּהּ וְעַתָּה מְרַצְּחִים. כַּסְפֵּךְ הָיָה לְסִיגִים סָבְאֵךְ מָהוּל בַּמָּיִם. שָׂרַיִךְ סוֹרְרִים וְחַבְרֵי גַּנָּבִים כֻּלּוֹ אֹהֵב שֹׁחַד וְרֹדֵף שַׁלְמֹנִים יָתוֹם לֹא יִשְׁפֹּטוּ וְרִיב אַלְמָנָה לֹא-יָבוֹא אֲלֵיהֶם."

קצת הגזמת, לא?  יש הבדל בין רשעות זדונית לבין קטנות אמונה גלותית שמובילה לחילול השם.  בוודאי יש כאן שיקול דעת תורני (אמנם מוטעה, אך בכל זאת שיקול דעת), שכן הרב עובדיה יוסף אינו סתם רודף בצע מושחת ח"ו.  אמר התנא ר' אלעזר בן עזריה, "אם אין קמח, אין תורה" (אבות ג', יז).  תנועת ש"ס הקימה מספר רב של בתי מדרש, והיא זקוקה למימון שוטף כדי ללמד תלמידי חכמים ולעסוק בקירוב חילוניים חזרה אל חיק היהדות.  מנהיגי ש"ס מודעים היטב לעובדה שתמיכתם בממשלה עולה ותעלה בחייהם של יהודים רבים, והם גם מודעים לעובדה שתמיכתם בממשלה גורמת לחילול השם ולשנאת חינם, אבל משום מה זה לא מפריע להם.  מצד שני, "תלמוד תורה כנגד כולם", וכמו כן הם מודעים ליתרון הדמוגרפי של הציבור הדתי, והם יודעים שזה רק עניין של זמן עד שהציבור הדתי יהפוך לרוב.  זהו חישוב קר של מספר נרצחים פוטנציאליים כתוצאה מתמיכה בממשלה המופקרת, לעומת מספר הילדים שיוולדו למשפחות דתיות, וכן מספר היהודים שש"ס הצליחו להחזיר בתשובה.  יהודי חילוני שנרצח --- זה מצער, אבל בשביל ש"ס זה סתם נתון סטטיסטי, מכיוון שהסבירות שיהודי זה היה חוזר בתשובה או שהיו נולדים לו ילדים שהיו חוזרים בתשובה נמוכה, ולכן מוצדק בעיני ש"ס "להקריב" באופן עקיף יהודים כאלו.

ש"ס הם מאוד "מציאותיים" ו"פרגמטיים", והכל אצלם מחושב בקור רוח.  המטרה שלהם היא להחזיר את רוב עם ישראל בתשובה, ומטרה זו מקדשת כל אמצעי.  למרבה הצער, הם שכחו שהמטרה והיעוד של עם ישראל היא לא סתם להיות "דתיים" אלא לקדש שם שמיים, וזה אפשרי לקדש שם שמיים גם אם אתה לא "דתי", ולהיפך --- יהודי "דתי" יכול לגרום לחילול השם למרות כל כוונותיו הטובות.  כמו הרבה יהודים עם מנטליות גלותית, הם בוחרים בקטעי תלמוד שנוח להם, ומתעלמים ממאות דברים אחרים שחשובים מאוד, כגון "רבן גמליאל בנו של ר' יהודה הנשיא אומר: יפה תלמוד תורה עם דרך ארץ שיגיעת שניהם משכחת עוון, וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עוון" (מסכת אבות ד:ב).
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #9 ב- : מרץ 27, 2008, 13:54:21 »
אני יודע, בגלל זה אמרתי אחרי ה 11/9  :idiot2:
או.קיי, אז בא נראה,
ארה"ב מחמשת את סעודיה עדיין היום למרות ש-14 מתוך 19 המחבלים של ה-11 בספטמבר היו סעודים, למרות שידוע שהם מממנים את לימודי והטפה של הלימוד האיסלמי שמהווה את הדלק השמן והגריז של מכונת המלחמה של הג'יהאד, הם מחמשים את מצרים מאז אותו הסכם מר ואומלל, הם מחמשים את אותו פארבז מושארף שמחלק מתנות ושטחים, חסיון מפגיעה ומימון לטאליבאן ולאל קעידא בגבול פקיסטן-אפגניסטן וכל זה, אחרי! מגדלי התאומים, אז אני שואל שוב, אתה באמת רוצה לקחת את ארה"ב בתור דוגמא בעניין הזה?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #10 ב- : מרץ 30, 2008, 17:00:16 »
קצת הגזמת, לא?  יש הבדל בין רשעות זדונית לבין קטנות אמונה גלותית שמובילה לחילול השם.  בוודאי יש כאן שיקול דעת תורני (אמנם מוטעה, אך בכל זאת שיקול דעת), שכן הרב עובדיה יוסף אינו סתם רודף בצע מושחת ח"ו.  אמר התנא ר' אלעזר בן עזריה, "אם אין קמח, אין תורה" (אבות ג', יז).  תנועת ש"ס הקימה מספר רב של בתי מדרש, והיא זקוקה למימון שוטף כדי ללמד תלמידי חכמים ולעסוק בקירוב חילוניים חזרה אל חיק היהדות.  מנהיגי ש"ס מודעים היטב לעובדה שתמיכתם בממשלה עולה ותעלה בחייהם של יהודים רבים, והם גם מודעים לעובדה שתמיכתם בממשלה גורמת לחילול השם ולשנאת חינם, אבל משום מה זה לא מפריע להם.  מצד שני, "תלמוד תורה כנגד כולם", וכמו כן הם מודעים ליתרון הדמוגרפי של הציבור הדתי, והם יודעים שזה רק עניין של זמן עד שהציבור הדתי יהפוך לרוב.  זהו חישוב קר של מספר נרצחים פוטנציאליים כתוצאה מתמיכה בממשלה המופקרת, לעומת מספר הילדים שיוולדו למשפחות דתיות, וכן מספר היהודים שש"ס הצליחו להחזיר בתשובה.  יהודי חילוני שנרצח --- זה מצער, אבל בשביל ש"ס זה סתם נתון סטטיסטי, מכיוון שהסבירות שיהודי זה היה חוזר בתשובה או שהיו נולדים לו ילדים שהיו חוזרים בתשובה נמוכה, ולכן מוצדק בעיני ש"ס "להקריב" באופן עקיף יהודים כאלו.

ש"ס הם מאוד "מציאותיים" ו"פרגמטיים", והכל אצלם מחושב בקור רוח.  המטרה שלהם היא להחזיר את רוב עם ישראל בתשובה, ומטרה זו מקדשת כל אמצעי.  למרבה הצער, הם שכחו שהמטרה והיעוד של עם ישראל היא לא סתם להיות "דתיים" אלא לקדש שם שמיים, וזה אפשרי לקדש שם שמיים גם אם אתה לא "דתי", ולהיפך --- יהודי "דתי" יכול לגרום לחילול השם למרות כל כוונותיו הטובות.  כמו הרבה יהודים עם מנטליות גלותית, הם בוחרים בקטעי תלמוד שנוח להם, ומתעלמים ממאות דברים אחרים שחשובים מאוד, כגון "רבן גמליאל בנו של ר' יהודה הנשיא אומר: יפה תלמוד תורה עם דרך ארץ שיגיעת שניהם משכחת עוון, וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עוון" (מסכת אבות ד:ב).

טוב, דעתך היא כזאת אני לא יודע עם דעת ש"ס היא כזו, אני נורא מקווה שלא.
אם כך, שש"ס הם "מציאותיים" ו"פרגמטיים" ואין הם רואים את צרת אחיהם ובשבילם כל יהודי חילוני שמת זהו נתון סטיסטי וכך גם כל יהודי שחוזר בתשובה - אז על איזו אהבת אחים אנו מדברים?
הרי כל מה שחינכו אותנו(או לפחות אותי.) לגבי "הנה מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד" ו-" כל ישראל אחים" אז בעצם יוצא שדברים אלו חסרי משמעות? כי מה אכפת לחרדים ממני? הרי הם לא חרדים לשלומי! הם חרדים לשלום הצלחת, לשלום הממון ולשלום הזדון.
אני מקווה שיעברו זמנים קשים אלה מעל ישראל ויוחזר ההיגיון אל המוח היהודי, כי אנחנו ממשיכים לחפור לנו את הקבר.
ושוב אני מצטט את ישיעהו בו אני נושא את תפילתי בשנית לזמנים טובים יותר:"וְאָשִׁיבָה יָדִי עָלַיִךְ וְאֶצְרֹף כַּבֹּר סִיגָיִךְ וְאָסִירָה כָּל-בְּדִילָיִךְ. וְאָשִׁיבָה שֹׁפְטַיִךְ כְּבָרִאשֹׁנָה וְיֹעֲצַיִךְ כְּבַתְּחִלָּה אַחֲרֵי-כֵן יִקָּרֵא לָךְ עִיר הַצֶּדֶק קִרְיָה נֶאֱמָנָה".

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.