כתב נושא: אנטישמי בשם שטרנהל מועמד לפרס ישראל  (נקרא 2262 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הוא השווה את המתנחלים לנאצים ואמר שילדי המתנחלים מזכירים לו את ילדי היטלר:היטלר יוגנד,נוער היטלר.והאיש הזה עוד מתמחה בהיסטוריה של מלחמת העולם השניה.
במקום שישב בכלא על הסתה,המרדה,עירור מדנים וריב בקרב האוכלוסיה נותנים לו פרס ישראל ודווקא את נועם פדרמן,פייגלין האשימו בהמרדה,אלה שבעד אהבת ישראל.
הצדיקים בכלא והפושעים מקבלים פרס ישראל.
פושע אוסלו נשיא מדינת ישראל.
אדם מושחת ראש ממשלת ישראל.
שרת החוץ של מדינת ישראל מתפקדת בהסברה של הרשות הפלשתינאצית.
נדיה מטר אישה צדיקה נשפטה על זה שקראה לבשיא יודרנראט אבל שטרנהל קרא למתנחלים נאצים.
השמאל קרא לרב כהנא זצ"ל נאצי.
בארץ נהדרת השווה איווט ליברמן לאדולף היטלר.אגב ליברמן תומך במדינה פלשתינית.
לחיים בן פסח הצדיק קראו שמאלנים נאצי.
את הרב כהנא זצ"ל פסלו בגלל גזענות.
אבל מי שקורא למתנחלים שהם גיבורים נאצים מקבל פרס ישראל.
בושה חרפה וכלימה.
הבא להורגך השכם להורגו

Aaron

• אורח
אנטישמי בשם שטרנהל מועמד לפרס ישראל
« להגיב #1 ב- : מרץ 18, 2008, 18:32:51 »
הכל מעוות במדינה הזאת.
פטריוטים יהודים הם נאצים. מי שמתיישב בא"י נקרא מתנחל נאצי.
חיזבאללה שעושה הצדעות נאציות, אף פעם לא נקרא נאצי ע"י התשקורת. "לוחמי חיזבאללה". אפילו לא קוראים להם מחבלים.
ערבים בעזה שנופפו עם דגל נאצי של גרמניה הנאצית באינטיפאדה, הם לא נאצים, הם חפים מפשע. אבל המתנחלים כן נאצים.
פרס הוא אחד הבוגדים הגדולים בהיסטוריה היהודית, הכלב הזה מזמן צריך להיות עמוק מתחת לאדמה ותראו אותו הוא נשיא המדינה.
לגרש יהודים זה לגיטימי, לפנות ערבים זה גזענות.
« עריכה אחרונה: מרץ 18, 2008, 18:33:23 על ידי אהרֹן »

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #2 ב- : מרץ 18, 2008, 23:43:05 »
בס"ד

מדינה שבה הכל הפוך על-הפוך >:( :tickedoff: >:( :tickedoff:
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק code-zero

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • אדריכלי אוסלו לדין!!!
« להגיב #3 ב- : מרץ 19, 2008, 12:45:27 »
בימים של כהנא ז"ל הי"ד תמיד הימין היה בכותרות,
אני חושב שמאז שכהנא נרצח על ידי אותו מחבל מפלצת,
הושתקנו ופחות שומעים עלינו מכיוון שצרים עלינו על כל קול ועל כל קריאה כאילו אנו איזה אירגון טרור
אנחנו אירגון טרור ????? אנחנו אלה שמכירים במדינת ישראל כמדינה של העם היהודי כמדינה שלמה אירגון טרור ???

צריך שהפרס שהוא יקבל יהייה לו טעם רע מאד - שאנשים ידעו מי זה האפס הזה ?? שמקבל פרס כספי גדול על היותו עוכר ישראל וקורא לעמו נאצים.

לא עוד
לא עוד
לא עוד
לא עוד!!!!!!!

הגיע הזמן להתחיל להשמיע את קול תרועת השופרים - הערבים והשמאלנים הזבלים צריכים לדעת שהם לא שולטים ולא מחזיקים אותנו קצר.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #4 ב- : מרץ 19, 2008, 12:56:04 »
בן גביר ומרזל כן בכותרות ופותחים מהדורת חדשות.ביקור הנימוסין בג'בל מוכבר זכה להד תקשורתי רחב.
באינטרנט אנו פעילים.
את אוהדי בית"ר שומעים.
גרפיטי כהנא צדק יש בכל מקום בארץ,בכל צומת.
עתירות לבג"ץ,גימיקים,הפגנות נגד מצעדי גאוה יש.
הרב כהנא היה ענק ואפילו נועם פדרמן,חיים בן פסח לא יכולים למלא את החלל שהשאיר.
אין בכלל ספק שהרצחו של הרב גרם לתנועה נזק בלתי הפיך.
אבל צריך להשתדל.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק code-zero

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • אדריכלי אוסלו לדין!!!
« להגיב #5 ב- : מרץ 19, 2008, 18:55:22 »
אני לא פוסל את אשר אתה אומר,
וזה נכון שגרפיטי קיים כמעט בכל חור בארץ אבל יש משהו יותר חשוב אנו חייבים לעשות וזה להעיר את השמאל ולהאיר את עיניהם כיאין ספק שהם מובילים את ישראל לגרדום!!!

אני אומר לך שמשהו לא דופק כמו שצריך.

אני חדש פה בפורום ואינני מכיר את כל אשר עשיתם - אני מאז ומתמיד הייתי ימני בעד ישראל השלמה, הגירוש מבחינת היה כמו שואה - לראות בית כנסת שמחריבים אותו,
בין אם היה בו ספרי תורה או לא - זה עדיין היה בית כנסת.
תדעו כל מי שקורא את ההודעות הללו - אני אדם חילוני ולא דתי -ולראות את הגירוש וההריסה של תושבים ישראלים  ואת בתיהם גם היה מחזה הזוייי ביותר!!!!!!!

שרון שילם על כך !!! הוא מעיין פגר במכונת הנשמה !!!

לפני ווינוגרד - איפה היה הימין הקיצוני  ?? למה לא הוקפה הכנסת בדרישה שאולמרט יעוף !!! איפה כל ההפגנות והשלטים שפעם היו - במיוחד אחרי אוסלו - לאן כל זה נעלם ??

אני מרגיש ואני פונה אליכם - שצריך לנער את האנשים במדינה לקום ולהביט בתהום שמובילים אותנו -
להכין עצרות בתל אביב ירושליים בחולון בכל עיר ועיר הפגנות - להקריא לאנשים את המפרט הרצחני של החיפוש להפוך אותנו לבשר תותחים - בצורה פשוט ה עיניינית,
נכון צריך כסף - אם לשמאל יש גם לנו יש ואני מבטיח לכולכם - שאנו ננצח !!!! ננצח את התשקורת - ננצח את הרע - אחרת חורבן בית שלישי בדרך !!!

פרס לכלא !! שמאלמרט אשתו וילדיו האנטי ישראלים לכלא!!! שמאלמרט בעיקר על החמדלים של מלחמת לבנון השנייה!!!
הגיע הזמן לעשות סדר בארץ ובמזרח התיכון - לשים שליט חדש שיודיע לעולם - שאוסלו מת!!!!

קאסמים על ישראל  שווה הפצצה כבדה בעזה - כל אויב שיקום עלינו יש לפגוע באל אקצה -כך שזה יהיה באשמתם.

מצרים שלום ???? פחחחחחחחחחחחחחחחחחח - על מי עובדים בדיוק??? עוד מעט ברק יגיד להם שישמרו על גבולות ישראל מהצפון.
מצרים הם אוייב ונחש ארסי,שהארס שלו מחלחל כבר בארצנו.

אבו מאזן ??? צריך לקבל כדור בראש על היותו יוזם הטבח במינכן.

האימפריה של היהודים צריכה לחזור  - ורק אז יפסיקו להגיד לכולנו מה לעשות .
במיוחד שכל העולם יש לו אינטרסים שלנו - המנהיג החדש שיבוא יידע להשתמש ולהשתמש בנקודות הטורפה של הגויים - והם לא ישתמשו בנו יותר.

זהו ...
פירקתי את אשר על ליבי - מקווה שנתחיל לראות תוצאות ולעשות דברים יותר משמעותיים - אפשר לנצח !!