שונות > מה שבראש

איזה שלטון בישראל אתם מעדיפים?

<< < (5/6) > >>

למדיהו:
מן הסתם חילוני.

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: אושרי על מרץ 18, 2008, 19:57:15 ---שלטון ימני חילוני :)

אם יהיה פה שלטון דתי אז יקימו פה משטר נגד פגיעה בברית (והמבין יבין)

אני כבר מדמיין לי את זה...: אני יושב ביום שבת מול המחשב ואז אני  שומע דפיקות בדלת ואז משטרת ה"אל תפגע בברית" פורצת לבית שלי  רואה מה אני עושה ועושה חיפוש במחשב שלי ורואה תכנים לא מתאימים לגילי ואז עוצרת אותי ושמה אותי בכלא להירקב למשך שארית חיי"
זה מה שיקרה אם יהיה פה שלטון ימני דתי  חחחחחחחחחח ; ;D ;D ;D :2funny: :2funny:
בדיחה של אלון אבל הייתי חייב לספר את זה, מצטער לא יכולי להתאפק :D

--- סוף ציטוט ---

כאמור, הימין האמיתי דוגל בחינוך ליהדות ולא בכפיית יהדות (אחרת- גם לי היה קשה לקבל שלטון דתי. גם אני חילוני). הדבר הכי ריאלי זה לחנך ליהדות ולתת את הזמן הדרוש תוך הבנה שזה לא יקרה מיד, וכנראה לא בדור שלנו, אבל כולנו מבינים שללא היהדות אנחנו גמורים. ולצערי הכיוון שאנו הולכים בו כיום הוא של שינאת היהדות ושל בוז לערכי התורה של עמנו. שילטון דתי כהניסטי הוא היחיד שמתאים היום גם לדתיים וגם לחילוניים שאוהבים את עם ישראל כאחד. כי זה ריאלי.

אושרי:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על מרץ 19, 2008, 16:55:15 ---  כאמור, הימין האמיתי דוגל בחינוך ליהדות ולא בכפיית יהדות (אחרת- גם לי היה קשה לקבל שלטון דתי. גם אני חילוני). הדבר הכי ריאלי זה לחנך ליהדות ולתת את הזמן הדרוש תוך הבנה שזה לא יקרה מיד, וכנראה לא בדור שלנו, אבל כולנו מבינים שללא היהדות אנחנו גמורים. ולצערי הכיוון שאנו הולכים בו כיום הוא של שינאת היהדות ושל בוז לערכי התורה של עמנו. שילטון דתי כהניסטי הוא היחיד שמתאים היום גם לדתיים וגם לחילוניים שאוהבים את עם ישראל כאחד. כי זה ריאלי.

--- סוף ציטוט ---
אמת!

IRON_MAN:
בס"ד

ברור ששלטון ימני-דתי עם סנהדרין.

אילן208:
שלטון חילוני!
כי אני חושב שצריך להרוג לפי הדת על החוטא(ואני חוטא)
ואם לא להרוג אותם זה נוגד לדת לכן הכי טוב זה חילוני!

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה