שונות > מה שבראש

איזה שלטון בישראל אתם מעדיפים?

<< < (4/6) > >>

Nammer:
חילוני.

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: פּז על מרץ 17, 2008, 20:50:34 ---הם מסרו שטחים בגלל שהם חילוניים, או משום שהיה להם שיקול דעת מוטעה?

--- סוף ציטוט ---

האפשרות הראשונה. כאילו דה..?
מובן שה"ימין האמיתי" דוגל בשלטון דתי עם חינוך ליהדות לדורות הבאים. אף-אחד לא יכריח יהודי כיום לשמור מצוות בדל"ת אמותיו. המטרה היא ש"זה יבוא באופן טבעי", אם נחנך לזה ונעשה מה שצריך. זאת הדרך שאנו מאמינים בה שהיא ריאלית, וזה מה שאני מאמין שהקב"ה מצפה מאיתנו. אחרת זה יקרה בדרך הקשה בסוף.
אנחנו מוכרחים להזדרז ולקום מבירא עמיקתא לאיגרא רמא, ולהחזיר את העטרת האובדת מהרה לראשינו.

--- ציטוט של: אֵיתָן על מרץ 17, 2008, 21:37:13 ---מצטער שאני לא משכנע אולי כי אין לי את היכולת לשכנע.

--- סוף ציטוט ---

פחחח.. אתה צוחק, אֵיתָן ?
יש לך כושר-שיכנוע אדיר!

oferst:
אני מעדיף שלטון ימני אמיתי דתי.
אגב ברור שבלי היהדות שלנו נהיה חלשים אל מול הגויים כי יהיה זה הקב"ה שישלוט בגויים להענישנו.
יש לנו גם ברכה וגם קללה ואי-אפשר להיפטר מזה.

איתי הראל:
תשמע הרוב בעם הוא חילוני ואני מקווה שבכל זאת חילוני אבל אתם יודעים שזה לא או זה או זה, קרוב לודאי שישלבו אנשי ימין חילונים יש להם גם נטיות דתיות אז בטח ישלבו ויהיה בסדר רק שנעלה בע"ה ויהיה בסדר.

אושרי:
שלטון ימני חילוני :)

אם יהיה פה שלטון דתי אז יקימו פה משטר נגד פגיעה בברית (והמבין יבין)

אני כבר מדמיין לי את זה...: אני יושב ביום שבת מול המחשב ואז אני  שומע דפיקות בדלת ואז משטרת ה"אל תפגע בברית" פורצת לבית שלי  רואה מה אני עושה ועושה חיפוש במחשב שלי ורואה תכנים לא מתאימים לגילי ואז עוצרת אותי ושמה אותי בכלא להירקב למשך שארית חיי"
זה מה שיקרה אם יהיה פה שלטון ימני דתי  חחחחחחחחחח ; ;D ;D ;D :2funny: :2funny:
בדיחה של אלון אבל הייתי חייב לספר את זה, מצטער לא יכולי להתאפק :D

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה