כתב נושא: חיים בן פסח איננו רב  (נקרא 11294 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חיים בן פסח איננו רב
« ב- : מרץ 13, 2008, 22:45:24 »
ואיננו מתפלל יום יום לשלומם ולרווחתם של הערבים.מי שמאזין לחיים,לגיל ולנועם יודע את עמדתם.אני כותב זאת כי באים גולשים "חדשים" ורוצים להפגש ומבקשים "רשות" לרצוח ערבים או להפגין או לפעול.
חיים איננו פוסק הלכה ואיננו שומר ראש של הערבים.
אני אישית יודע על "מפגשים" והתארגנויות כאלה שנסתיימו במחלקה היהודית של השב"כ.
אז לפני שאתם נחשפים בשמכם האמיתי,נותנים טלפון או נפגשים להתארגנות תאזינו לתוכניות האחרונות של נועם פדרמן ותבינו.
אם מישהו כאן ירצח ערבי או ירביץ לו קשה לי להאמין שחיים יטוס מארה"ב לנקום ברוצח.
אם מישהו כאן יפגין בעד כהנא קשה לי להאמין שחיים יגנה אותו.
חיים איננו אימא שלכם או אבא שלכם ולא מחלק הרשאות למעשים לא חוקיים או למעשי אלימות.
אנו שומרי חוק ופועלים באינטרנט ולא מחתרת או בריונים או רוצחים או ארגון פשע.
אני כתבתי כאן בציניות וקצת תחשבו לפני השאלות האלה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #1 ב- : מרץ 14, 2008, 01:02:32 »
ואיננו מתפלל יום יום לשלומם ולרווחתם של הערבים.מי שמאזין לחיים,לגיל ולנועם יודע את עמדתם.אני כותב זאת כי באים גולשים "חדשים" ורוצים להפגש ומבקשים "רשות" לרצוח ערבים או להפגין או לפעול.
חיים איננו פוסק הלכה ואיננו שומר ראש של הערבים.
אני אישית יודע על "מפגשים" והתארגנויות כאלה שנסתיימו במחלקה היהודית של השב"כ.
אז לפני שאתם נחשפים בשמכם האמיתי,נותנים טלפון או נפגשים להתארגנות תאזינו לתוכניות האחרונות של נועם פדרמן ותבינו.
אם מישהו כאן ירצח ערבי או ירביץ לו קשה לי להאמין שחיים יטוס מארה"ב לנקום ברוצח.
אם מישהו כאן יפגין בעד כהנא קשה לי להאמין שחיים יגנה אותו.
חיים איננו אימא שלכם או אבא שלכם ולא מחלק הרשאות למעשים לא חוקיים או למעשי אלימות.
אנו שומרי חוק ופועלים באינטרנט ולא מחתרת או בריונים או רוצחים או ארגון פשע.
אני כתבתי כאן בציניות וקצת תחשבו לפני השאלות האלה.
בס''ד
לא צריך שאלת-רב בשביל להרוג את מי שרוצח באחינו שעה שעה !! ברור ששום רב לא יעז לזעוק '' נקמה '' שהרי אז הוא ייעצר באשמת '' הסתה '' ( וכל שכן  לא '' רבנים '' שמשתכרים מהערב-רב ונותנים לו גושפנקא בקהל )--אולם אנו איננו קלי -דעת וקלטנו אתכם מהציוץ הראשון בפורום !!יש ראיות לכך בתגובות שלי למזימה שלכם בפורום דיון-כללי !--הפחדות של ה''מחלקה -היהודית '' של השב''כ ,או המשטרע וכ''ו  ,לא יועילו לכם !! העם היהודי הקדוש כולו תומך בארץ-הקודש יהודית !!--ללא מצעדי-תועבה המטמאים את ארץ-הקודש ושמים אתכם ללעג-וקלס בעולם כולו !! , ללא הסתה לזימה ותועבה בכלי התשקורת ,ו'' מערכת חינוך'' של שטיפת-מוח שנועדה להרחיק את ילדי ישראל מדרך ישראל סבא ע''ה זיע''א !!בכדי לגייס את המסכנים המבולבלים שדעתם נטרפה עליהם לשורותיכם !!--אנו זועקים את זעקת העם היהודי היושב בארץ-הקודש ,והקב''ה יתברך ויתעלה שמו ,יסייע בעדנו לאחד אותה מחדש,ולאכלסה בעם היהודי הקדוש ,ולעודד הגירתו של האויב הערבי הנאצי יש''ו מכלל חלקיה !!--ושימכם אתם ,אנשי ערב-רב מפקירי דם ישראל בידי בני-בריתכם האויב הערבי הנאצי יש''ו -ישאר לדיראון עולם !!אלא אם כן תשובו לדרך ישראל סבא ע''ה זיע''א טרם תוכרע הכף !!למרות שהאטראטאגי'ה שלכם מתוחכמת מאד ( כמו של המאפי'ה בארה''ב ) אולם השקר לעולם לא יכסה את האמת עד הסוף !!מכיוון ש '' לשקר אין רגליים !!-ונזכה בביאת גואל-צדק  בב''א.
                                                                                    הגולה בארץ  :smil037:

« עריכה אחרונה: מרץ 14, 2008, 01:23:24 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #2 ב- : מרץ 14, 2008, 01:09:57 »
חיים בן-פסח אינו רב ואינו פוסק הלכה, אבל מצד שני הוא מעולם לא הסית לאלימות נגד ערבים יש"ו, כך שאני לא מבין איך יתכן שישנם גולשים שקיבלו את הרושם שחיים תומך במעשי אלימות נגד ערבים יש"ו.  :???:
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #3 ב- : מרץ 14, 2008, 13:32:44 »
בס"ד

האויב הערבי מבין רק כח :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #4 ב- : מרץ 14, 2008, 13:39:15 »
אני רוצה להוסיף משהו קטן שאנשם שואלים את חיים אם מותר להרוג או דברים כאלה אתם מקשים על העלייה של חיים בע"ה
חיים חשוב למאבק שלנו אבל הוא איש שומר חוק למרות שאף אחד מהאתר לא מעריך את חוקי המדינה כרגע.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #5 ב- : מרץ 14, 2008, 14:00:50 »
לדעתי איתי יש להשתמש בחוקי המדינה נגד ערבים:לגרש אותם,להרוס את הבתים שלהם,לכלוא אותם.עובדה שאני עובד ומשלם מיסים במדינה,שירתתי בצבא,עשיתי מילואים,אני שומר על חוקי התנועה.
אני אזרח שומר חוק.
אגב שאלו את הרב עידוא אלבה אם מותר לרצוח ערבים והוא ענה כן ואז השב"כ שם אותו שנתים במעצר מנהלי.
מי שרוצה לרצוח ערבים רוצח אותם ולא נרשם לפורום ומבקש אישור.
אגב נניח שמישהו יהרוג ערבי אחד האם זה יעזור למטרה של גירוש מליוני ערבים?לדעתי לא.
נניח שמישהו מהפורום ירצח ערבי אז יסגרו את הפורום האם זה מה שאנו רוצים?לא.
אם ערבי תקף מישהו והוא הגן על עצמו תאמין לי שלא נבכה על הערבי.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #6 ב- : מרץ 14, 2008, 14:08:21 »
חיזקת את דבריי אני לא תומך בהרג סתמי של ערבים .
אני יודע שכל פעם אותו משפט אני מצטט " אני לא שונא ערבים אנ אוהב יהודים"
ואני לא רוצה לרצוח כל תינוק שנולד אני רוצה לחיות אם אחיי היהודים בשקט.

מנותק זאב אמיתי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #7 ב- : מרץ 14, 2008, 15:47:55 »
במה שאנחנו שונים מכל הגויים, שאנו לא דוגלים ב"רצח עם" ותמיד היינו עם מאופק ושוחר שלום, ותמיד בגלל סיבה זו הגויים שנאו אותנו, כי כמו שחיים אמר הגויים מעריכים רק כוח ולא חולשה, לכן האוייב הערבי- שהצענו לו חיי שכנות טובה לצידנו בזמן הקמת מדינת ישראל, לא הסכים לחיות איתנו בשלום, ולכן באה העויינות ההדדית הזאת. כולנו(גולשי הפורום הנ"ל) שונאים ערבים בגלל שרובם ככולם שונאים אותנו, וילדיהם יגדלו להיות שונאי ישראל על פי חינוך הוריהם.יש מעט ערבים שאמת רוצים שלום וחיי שכנות עם היהודים ואני מעריך את זה, אבל לצערי זה מיעוט קטן ואיננו משפיע.
« עריכה אחרונה: מרץ 14, 2008, 15:49:34 על ידי זאב אמיתי »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #8 ב- : מרץ 15, 2008, 22:10:52 »
לדעתי איתי יש להשתמש בחוקי המדינה נגד ערבים:לגרש אותם,להרוס את הבתים שלהם,לכלוא אותם.עובדה שאני עובד ומשלם מיסים במדינה,שירתתי בצבא,עשיתי מילואים,אני שומר על חוקי התנועה.
אני אזרח שומר חוק.
אגב שאלו את הרב עידוא אלבה אם מותר לרצוח ערבים והוא ענה כן ואז השב"כ שם אותו שנתים במעצר מנהלי.
מי שרוצה לרצוח ערבים רוצח אותם ולא נרשם לפורום ומבקש אישור.
אגב נניח שמישהו יהרוג ערבי אחד האם זה יעזור למטרה של גירוש מליוני ערבים?לדעתי לא.
נניח שמישהו מהפורום ירצח ערבי אז יסגרו את הפורום האם זה מה שאנו רוצים?לא.
אם ערבי תקף מישהו והוא הגן על עצמו תאמין לי שלא נבכה על הערבי.
בס''ד

למשתמשים מטעם השלטון השמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי המתקראים '' האנטר '' (לך תצוד אוייבים ערבים בעזה) ו '' זאב אמיתי '' וכל מי שהושכר ו/או שותף איתכם למזימה  לכבות את הניצוץ היהודי הקדוש , שאלה לי אליכם ? כמה משלמים לכם בחודש עבור מכירת אחיכם ולכידתם לרשתות הערב-רב ??, האם מתייחסים אליכם כמשתפי''ם  ??  :idiot2: האם לא כואב לכם לסחור בדם אחיכם שמסכנים את חייהם למענכם ?  :idiot2:!!התביישו לכם !!,ועליכם אמרו רבותינו ,עליהם-השלום זיע''א '' גדול המחטיאו מהורגו ר''ל '' !!-התארגנות של יהודים יקרים ,על -מנת ליקום דם ילדינו היקרים שנרצחו על-ידי האויב הערבי הנאצי יש''ו עם אזרחות-ישראלית שהעניק לו שלטון הערב-רב ,כאשר בני אותו גוש של בתים של אויב ערבי נאצי יש''ו בלב ליבה של ירושלים הכוללת הנקרא ג'בל-מוכבר ,באים ל''עבודה '' כרגיל במשרות שהיו אמורות להעסיק יהודים ,אולם השלטון המתועב הנ''ל לא עושה זאת מכיוון שמטרתו להעשיר את בעלי ההון שמממנים לו את הקמפיין !!-ואנו משלמים את המחיר בדם יהודי כמו זה של אחינו הצעירים שנוקב גופם ככברה כאשר ספרי-הקודש בידיהם  :'( :'( :'(--אוי לעיניים שכך רואות !!, אוי לאזניים שכך שומעות !!-- האויב הערבי הנאצי יש''ו בוחן את התגובות שלכם !!-והי'ה אם לא תהי'ה נקמה מאסיבית של הרג באויב הערבי הנאצי יש''ו , ופינוי כללי של הכפר ג'בל מוכאבר ובניית ישוב יהודי על חורבותיו כנקמה לרצח הנורא הזה , וגם זה לא יכסה אף טיפת דם יהודי שנשפך , אולם קרוב לוודאי שירתיע את האויב הערבי הנאצי יש''ו מלבצע פיגוע בסגנון זה בזמן הקרוב !!,כאמור אם לא ייעשו הצעדים הללו ,ימשיך האויב הערבי הנאצי יש''ו לרצוח בנו ,מכיוון שהוא שואב מכך עידוד, וראי'ה לכך היא ההתגאות במעשה הרצח המתועב מצד משפחת הרוצח האויב הערבי הנאצי יש''ו ,וכל אנשי כפרו !!,וכן הנפת דגלי חיזבאללה,פת''ח,וחמא''ס מעל ל ''סוכת האבלים '' שאותה בנה ללא שום חשש !!-אוי לכם מעודדי שפיכת דם -יהודי !! אוי לכם מנקמת בורא-עולם שידרוש את דמם מידיכם !!-ואשר להתארגנות להריסת ג'בל-מוכאבר --היא צריכה להיות חשאית , ועם הטעיות מתאימות באשר לזמן ולמקום בכדי לזרות חול ועשן בעיני האויב הערבי הנאצי יש''ו ואנשי שלומו מצד הערב-רב הניקלה !!, וכך להפתיע את האויב כשאיננו מוכן , בדיוק כפי שהמחבל האויב הערבי הנאצי יש''ו לא הודיע באיזה זמן ובאיזה מקום הוא יפגע ביהודים רק מפני שהם יהודים ( זוהי גזענו א,מ,י,ת,י,ת !!!)  :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2: aa4 :gene047: :gene047: :gene047: :skeleton2: :skeleton2:ומי שמטיף להתעלם ולעבור על סדר-היום על הרצח האכזרי הזה של אחינו הנערים ,תינוקות של בית-רבן כשספרי הקודש בידיהם ונוקבו גופותיהם ככברה ואין מציל ר''ל  הי''ד הרי שידיו מגואלות בדמם והוא שותף לרצח הזה בעודדו את המעשה ,במישרין ו/או בעקיפין  !!אין רצח ללא מניע !!,והמניע כאן הוא השמדת העם היהודי ח''ו !!!--שום '' שלום '' לא יתקיים עם אויב ערבי נאצי יש''ו שמהות היותו כאן היא למען השמדתנו ח''ו והשתלטות על ארץ-הקודש שזהו תרגום המושג '' פת''ח '' מלשונם !!--אל תשלו את המסכנים שמערכת הליכלוך (חינוך) הכינה עבורכם את הקרקע לשטוף את מוחם בשטויות האלה , אתם לא חייתם תחת שלטון של האויב הערבי הנאצי יש''ו ואינכם מבינים אודותיו כלום !!--אני אחד מאלה שכן סבלו תחת אותו אויב ערבי נאצי יש''ו ומבין אותו בדיוק כפי שאנשי הדמים שלו מבינים ,ונמצא כאן להסביר לכם את כוונותיו הרצחניות !!! אל תנסו להפחיד אותנו עם '' מעצר מנהלי '' !! האויב הערבי הנאצי יש''ו מתכנן עבורנו (ואתם בכלל זה ) שואה גדולת מימדים יותר מזו של גרמני'ה הנאצית יש''ו --ולא יהסס לעשות זאת בשעת הכושר ח''ו !! במקום שתפנו את המשאבים הללו למלחמה באותו צורר ערבי נאצי יש''ו אתם מנסים להפחיד יהודים ברמזים כאלה? -תוכלו לרצוח את הנפש , אולם את הרוח היהודית האמיתית של הימין האמיתי, לעולם לא תצליחו לרצוח , גם אם תיעזרו בבני-בריתכם מחבלי האויב  הערבי הנאצי יש''ו !!:'( :tickedoff: :tickedoff:

« עריכה אחרונה: מרץ 15, 2008, 22:28:00 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #9 ב- : מרץ 15, 2008, 23:01:27 »
נקמה היא רגש טבעי ונורמלי ואני בעד נקמה באויב המוסלמי הנאצי.זה כדי להבהיר את הנושא.
אני יהודי ציוני,ממלכתי,אינני חלק מהשלטון.אני תומך בגירוש הכפר ג'בל מוכבר ובבניית ישוב יהודי על חורבותיו.
אני תומך בגולדשטיין ובעמיר שמעשיהם ידועים ומדברים בעד עצמם.
אני לא מפחיד יהודים ומי שרוצה לרצוח ערבים לא יקרא אותי ויבהל פתאום.
לדעתי כן צריך לשרת בצבא.
כשנרשמתי לפורום ואני מוכר שנים רבות ידעו חיים והמנהלים שאני ממלכתי והיו גולשים נוספים כמוני וחלקם ניהלו כאן בידיעת ובהסכמת חיים בן פסח.
לא שמעתי מעולם את חיים קורא לרצוח ערבים.
הרב כהנא זצ"ל לא הרג אף ערבי.
סעיד נוסייר לא נרצח כנקמה בידי הליגה להגנה יהודית וחיים בן פסח סייע לאף בי איי ללכוד את רוצחו במידע שמסר על אל קעידה לסוכן אף בי איי הממונה על החקירה.
חיים בן פסח לא היכה ערבי או רצח אותו ונלחם דווקא ברוסים או בכושים.
האם הרב כהנא זצ"ל וחיים שיתפו פעולה עם השלטון האמריקני?
מה עם גירוש ערבים?אם המטרה היא רצח ללא אבחנה לא צריך אירגון,פעולה פוליטית אלא משהו כמו המחתרת היהודית שאגב חגי סגל בא גם הוא מהמחנה הממלכתי וחבריה חלקם שירתו בצבא כקצינים בהנדסה קרבית.
« עריכה אחרונה: מרץ 15, 2008, 23:11:23 על ידי האנטר »
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #10 ב- : מרץ 15, 2008, 23:22:28 »
והגולה אני מחכה להתנצלות רשמית ממך.אדרבא תהרוג אתה ערבי ואל תשלח אותי להרוג ערבי.לי לא מתחשק כרגע להרוג ערבי איך זה?
« עריכה אחרונה: מרץ 15, 2008, 23:32:03 על ידי האנטר »
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #11 ב- : מרץ 16, 2008, 03:24:56 »
...
...
...
...
מה עם גירוש ערבים?  אם המטרה היא רצח ללא אבחנה...
אי אפשר לרצוח ערבים, אפשר רק להרוג אותם.  לידיעתך, "רצח" ו"הרג" אינן מלים נרדפות.  קח זאת בחשבון, כשאתה כותב תגובות.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #12 ב- : מרץ 16, 2008, 03:29:42 »
נקמה היא רגש טבעי ונורמלי ואני בעד נקמה באויב המוסלמי הנאצי.זה כדי להבהיר את הנושא.
אני יהודי ציוני,ממלכתי,אינני חלק מהשלטון.אני תומך בגירוש הכפר ג'בל מוכבר ובבניית ישוב יהודי על חורבותיו.
לדעתי כן צריך לשרת בצבא.
כשנרשמתי לפורום ואני מוכר שנים רבות ידעו חיים והמנהלים שאני ממלכתי והיו גולשים נוספים כמוני וחלקם ניהלו כאן בידיעת ובהסכמת חיים בן פסח.
הרב כהנא זצ"ל לא הרג אף ערבי.
סעיד נוסייר לא נרצח כנקמה בידי הליגה להגנה יהודית וחיים בן פסח סייע לאף בי איי ללכוד את רוצחו במידע שמסר על אל קעידה לסוכן אף בי איי הממונה על החקירה.
האם הרב כהנא זצ"ל וחיים שיתפו פעולה עם השלטון האמריקני?
מה עם גירוש ערבים?אם המטרה היא רצח ללא אבחנה לא צריך אירגון,פעולה פוליטית אלא משהו כמו המחתרת היהודית שאגב חגי סגל בא גם הוא מהמחנה הממלכתי וחבריה חלקם שירתו בצבא כקצינים בהנדסה קרבית.
בס''ד
האנטר ידידנו !--צא מהממלכתיות !!--זהו עוד ניסיון לשמד את העם היהודי !!--אנו עם יהודי שנמצא תחת מרות של שלטון שמאלני ציוני-ממלכתי בולשביקי --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת .אותה מרות שמאלנית ציונית ממלכתית בולשביקית , או בקיצור ערב-רב ,הפקירה את יהודי ארופה בידי הצורר הנאצי יש''ו ,רצחה את שמונה עשר היהודים שהביאו נשק לארגוני אצ''ל ולח''י על הספינה אלטלנה , ואף רצחה בצורה מתוחכמת מאד את כל פעילי הימין האמיתי שעמדו בדרכה לאורך כל שנות קיומה ( כל זאת פירטתי בסרטון '' מי רצח את רבין ומדוע '' ) ועוד מס' סרטונים שמומלץ לצפות בהם , ומאחר שקבלתי ממך את זהותך לשעבר בפורום ועוד דברים , אני מתנצל מאד אם פגעתי בך ,אתה איש יקר ואנו אוהבים אותך .אולם המסר של נקמה של הרג רב באויב הערבי הנאצי יש''ו נשאר בעינו ,אלא שאין לעשות זאת בצורה שקופה כזו וליפול לידי המשטרע ושאר סוכניהם כיונים בפח , יש לארגן זאת ברצינות , ולהכות בע''ה וישועתו עם יתרון הפתעה ובכוח !!ולגבי הכותרת של האשכול הזה ,מומלץ להוסיף תיבה אחת ולאמר ש''ידידינו חיים בן-פסח הי''ו איננו ערב-רב !'' וזה מה שחשוב !!
                                                                                      הגולה בארץ  :smil037:
« עריכה אחרונה: מרץ 16, 2008, 03:54:21 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #13 ב- : מרץ 16, 2008, 10:38:58 »
קיבלתי את הודעתך והכל בסדר.אני מתעקש שאני ציוני גם כן ולא רק יהודי.אני תומך במי הרג את עימאד מורניה,פתחי שקאקי,יאסין,שחאדה,אבו ג'יהאד,אבו איאד.אני תומך במי שהרג 50 אנשים בעזה או 500 בחודש האחרון.
אני תומך במי שהוריד את הכור העירקי והכור הסורי ובמי שביצע את מבצע אנטבה.אני תומך במי שעשה את מלחמת השחרור,מבצע קדש,מלחמת ששת הימים,מלחמת יום כיפור,מלחמת לבנון 1 ו2.
אני תומך במחתרות אצ"ל ולח"י.
אני תומך בעצם קיומה של מדינת ישראל.
אני תומך בהרג חצי מליון חיילים מצרים במלחמות ישראל.
אני גם ישראלי בתעודת הזהות.
אני תמכתי במחתרת היהודית.
אני תומך בהתנחלויות כולן גם אלה שבתוך הקו הירוק.
אני תומך בכור הגרעיני הישראלי בדימונה.
אני תומך במשמר הגבול,בחיל הים,בחיל האויר שכרגע מפטרלים ושומרים על בטחון המדינה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #14 ב- : מרץ 16, 2008, 17:41:53 »
קיבלתי את הודעתך והכל בסדר.אני מתעקש שאני ציוני גם כן ולא רק יהודי.אני תומך במי הרג את עימאד מורניה,פתחי שקאקי,יאסין,שחאדה,אבו ג'יהאד,אבו איאד.אני תומך במי שהרג 50 אנשים בעזה או 500 בחודש האחרון.
אני תומך במי שהוריד את הכור העירקי והכור הסורי ובמי שביצע את מבצע אנטבה.אני תומך במי שעשה את מלחמת השחרור,מבצע קדש,מלחמת ששת הימים,מלחמת יום כיפור,מלחמת לבנון 1 ו2.
אני תומך במחתרות אצ"ל ולח"י.
אני תומך בעצם קיומה של מדינת ישראל.
אני תומך בהרג חצי מליון חיילים מצרים במלחמות ישראל.
אני גם ישראלי בתעודת הזהות.
אני תמכתי במחתרת היהודית.
אני תומך בהתנחלויות כולן גם אלה שבתוך הקו הירוק.
אני תומך בכור הגרעיני הישראלי בדימונה.
אני תומך במשמר הגבול,בחיל הים,בחיל האויר שכרגע מפטרלים ושומרים על בטחון המדינה.
בס''ד
מוות-לאויב הערבי הנאצי יש''ו -נקמה לה' בעמלק מדור -דור !!
בכל הארועים שהזכרת , הייתה תמיכת ימין-אמיתי מלאה !! אולם לא הזכרת את הקרבנות של הפיגועים שביצע האויב הערבי הנאצי יש''ו מאז קום ה '' מדינה '' בהם נרצחו יהודים רבים לאין ספור הי''ד -ממש שואה שני'ה שגרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי -יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת אכי''ר ,מנסה להדחיק !!-את מעשי החטיפה של בנות-ישראל לכפרים של האויב הערבי הנאצי יש''ו ,ואין ה '' מדינה'' עושה כלום בנידון , מכיוון שהיא כובלת את עצמה ב '' חוקים '' השמאלניים  המדומים שלה שבעת שהערב-רב רוצה להפרם, הרי שיפר אותם בקלות ,ואין מי שימחה בידו ,דוגמא לכך היא הנפת דגלי אירגוני הטרור מעל '' סוכת אבלים '' של משפחת המחבל ב '' ג'בל-מוכבר'' שבכך הופרו בריש -גלי הסעיפים בחוק הציוני הבולשביקי כדלקמן :  '' תמיכה בארגון טרור '' ,  '' שידול למעשי טרור ''  , '' תעמולה הקוראת לטרור '' , '' איהכרה בריבונות המדינה על האזור '' , '' בגידה-על כלל סעיפיה ''-מכיוון שהאויב הערבי הנאצי יש''ו העריץ את המחבל משורותיו ,ותמך במעשיו בריש-גלי !!,ועוד ..,בקיצור ,העונש המינימאלי ביותר אמור להיות הריסת בתי כלל ה '' החמולה '' של המחבל ושלילת ה''אזרחות'' מהם, ובכורח זאת הגלייתם לעזה ,שם יתקבלו במחיאות כפים סוערות !!!, ועוד '' שכחת'' להזכיר מה שה '' מדינה '' לא רוצה שהציבור היהודי ידע --הרבה מאד ,קרוב ל87% ממעשי הרצח, האונס,השוד והביזה ,הגניבות בכלל הינם תיצאה של מעשי אויב ערבי נאצי יש''ו ביהודים ומוגדרים '' על רקע פלילי '' ,וזאת מכיוון שהאויב הערבי הנאצי יש''ו מנהיג גם את עולם הפשע ,מכיוון שלגביו כלל הגבולות מסביב למדינה פרוצים , והעברת סמים , כסף שחור, נשק ותחמושת , לגביו ,עניין של מה בכך , אולם ה '' מדינה '' ברצותה לרצות את בן-ברית שולטיה השמאלנים , אנשי הערב-רב , מכניסה זאת לקטגורי'ה של '' רקע פלילי '' !!!כלומר , סלק את האויב הערבי הנאצי יש''ו , וה'' רקע הפלילי ישאף לאפס !!-עוד נושאים ש'' שכחת '' להזכיר הם :
-הסכמי האסלה (אוסלו) ,ואנאפוליס המתועבים ,כשברקע נרצחים אחינו ללא רחם !!
-גירוש יהודים מבתיהם ומאדמתם והריסת בתיהם ובכלל זה בתי-כנסיות ובתי מדרשות ,(כאשר להבדיל שום מסגד לא נהרס ב '' מדינה '' עוד מימי העות'מאנים )תחת אש , ע''י הערב-רב ,במסגרת הסכמי '' מפת-הדרכים ''  .
- העסקת האויב הערבי הנאצי יש''ו בכלל העבודות במשק , והשלכת הפועל היהודי למצב של פת-לחם בעקבות זאת , כאשר האויב הערבי הנאצי יש''ו , יוצר מצב של '' עבודה זולה '' המשתלמת למעסיקים כבייכול, אולם בו בזמן  ''משלים'' האויב הערבי הנאצי יש''ו את שכרר , ובעשרת מונים , באמצעות שוד וביזה , גניבות רכב ורכוש , וכמובן שאיננו מהסס לפגוע בנפש ורכוש יהודיים , גם אם לא יוצא לו מכך רווח , ורק בשל השנאה והעויינות בלשון המעטה !!!והשלטון שללהערב-רב ממשיך להתעלם מכך בתמכו במנהלי הקמפיין שלו ,אלי ההון שממשיכים להתעשר על-חשבון הדם היהודי שנשפך כמים !!!, ואל זו בלבד , אלא שגם הם נמצאים על הכוונת של האויב הערבי הנאצי יש''ו , אולם רק בשלב הבא !!!
את הנקודות שהזכרתי , אתה אמור לשקול בצורה אובייקטיבית לחלוטין מול הנקודות שהזכרת , ואז תוכל לראות את התוצאה האמיתית של מעשי הערב-רב !!-כמובן שהינך אמור לשקול את ההשפעה המהותית של כל נקודה לגבי העם היהודי , וארץ-הקודש היהודית , וכל פרט בפרופורצי'ה המתאימה לו , לדוגמא : אי אפשר לשקול חיסול של מחבל ערבי נאצי יש''ו --עם גירוש של יישובים שלמים של יהודים מבתיהם  ומסירת השטח לאויב הערבי הנאצי יש''ו שיורה משם רקטות ומרגמות לעבר ערים וישובים יהודיים !!!,יחס כזה איננו פרופורציוני ,מכיוון שלמחבל יש מחליף וחסל , ולהחזיר ישוב ולשקמו , ולחסל את כל יהאויב הערגי הנאצי יש''ו שיורה טילי רקטה ומרגמות , זו פעולה מאסיבית שלשם ביצועה נדרש צבא שלם !!!בתקווה שהקב''ה ושים בליבנו ובליבך בכללנו אהבתו ויראתו ,ויצליח נקמותינו על דם עבדיו שנשפך כמים סביבות ירושלים , ויגאלנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
בס''ד

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #15 ב- : מרץ 16, 2008, 22:04:14 »
יהודיה אמיתית לא תצא עם ערבי.אני לא אגע בערביה במקל.אני בעד גירושם ונגד פינוי כל ישוב.עובדה שהקמנו מדינה עם ישובים יהודים וגרשנו והרגנו את הערבים ב48.
מי יפציץ את הכור האירני?מי הפיץ את הכור העירקי?טייסים שמאלנים קיבוצניקים ואני מכיר שמות.
אני בעד חרם כלכלי על ערבים.
עובדתית הרגנו פי 10 או פי 100 יותר ערבים.הרגנו מאות אלפי חיילי אויב.הכינו 5 מדינות ערב במכה.
התחלנו מ600 אלף יהודים ועכשיו אנו 5 מליון והערבים להפך היו רוב והפכו למיעוט.
המשטרה עצרה אותי בהפגנות הימין נגד אוסלו.
אני מסכים עם כל מילה שלך ואתה מתווכח.
לא יודע מי זה ערב רב?מי יהודי לדעתך?עם מי אתה מוכן לחיות ולדבר שאיננו ערבי?
חיים בן פסח,הרב כהנא הם קפטילסטים ותומכים בשיטה אמריקנית ולא בחלוקת ההון,שכר מינימום
ביקרתי עם חבר בקיסריה ואכלתי במסעדה שהוקמה על חורבות מסגד.אתה יכול לבדוק אותי.
אני בעד עונש מוות למחבלים ובוגדים יהודים,קראתי לתלות את טלי פחימה.
לצערי יש גם פשע יהודי ומשפחות כמו אלפרון.
הפועל היהודי מסרב לעבוד בבניין,נקיון,חקלאות,סיעוד ורוצה להיות מנהל ואז הביאו חצי מליון פועלים זרים.
על הבגידה באוסלו רבין הוצא להורג בידי עמיר שהוסת בידי סוכן שב"כ פרובוקטור אבישי רביב.
החוק הצבאי משתמשים בו נגד ערבים.
צריך ליצור אוירת דיבור וויכוח בפורום אם כל מי שנכנס לכאן יואשם כסוכן שב"כ,ערב רב אז נגיע למצב שרק יקראו את הפורום ולא יכתבו בו.שים לב 144 קראו את שנינו ובגלל שהפחדת אנשים רק אני עונה לך במקום ש144 איש ידברו איתך,יהודים אגב ולא ערבים.
חיים בן פסח מעניק צל"ש לגולשים כולל לי לא בכדי שגולש אחר יאשימם כסוכנים.
הקמת מדינת ישראל היא התחלת הגאולה ותקרב את ביאת המשיח.
הערבים יפסידו לנו כי אלוקים איתנו כי אנו יהודים ולא ערב רב.
המוסלמים הם כת או עבודה זרה והיהדות היא האמת!
גם אני מתנחל ועושה מצוות ישוב ארץ ישראל השקולה כנגד כל המצוות.
יהודי מקומו בארץ ישראל במקום הערבי.
אני לא אוכל במסעדה ערבית,אני לא מפרנס אותם.
יהודיה כמו פחימה שיוצאת עם ערבי היא זונה וזאת אשמתה ולא אשמת המדינה.
אני נגד הסכם האסלה,מכת דרכים ואני בעד מלחמה עם סוריה,אירן.
באמת שגולשים כאן יהודים טובים:אהרון,איתן,גם בשן,נץ שכבוד לי לדבר איתם ולהיות חבר שלהם.
אתה פסימי מדי והשנאה המוצדקת לערבים זלגה לילד בן 13 שנכנס בתום לב לפורום ושאל שאלה ואתה מיד עשית אותו סוכן.
חיים בן פסח והמנהלים מעונינים בגולשים חדשים ובחופש ביטוי בפורום גם אם לא כולם חושבים כמוך והרוב מסכים איתך.
אז תקרב אליך יהודים ואל תריב לחינם עם יהודי.
המטרה שלנו משותפת.
אני מכיר יהודיות טובות שהתחתנו עם יהודים טובים והולידו ילדים יהודים.
אני מכיר אנשים עובדים וחרוצים יהודים.
אנו סיפור הצלחה.
יהודיה שיוצאת עם ערבי מגיע לה שיכה אותה,יתעלל בה והיא אחראית למעשיה.
צריך חינוך ליהדות ואז יהודיה לא תצא עם ערבי.

הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #16 ב- : מרץ 16, 2008, 22:21:18 »
בס"ד

האנטר אתה נכס לפורום O0 O0 O0
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #17 ב- : מרץ 16, 2008, 23:07:42 »
יהודיה אמיתית לא תצא עם ערבי.אני לא אגע בערביה במקל.אני בעד גירושם ונגד פינוי כל ישוב.עובדה שהקמנו מדינה עם ישובים יהודים וגרשנו והרגנו את הערבים ב48.
מי יפציץ את הכור האירני?מי הפיץ את הכור העירקי?טייסים שמאלנים קיבוצניקים ואני מכיר שמות.
אני בעד חרם כלכלי על ערבים.
עובדתית הרגנו פי 10 או פי 100 יותר ערבים.הרגנו מאות אלפי חיילי אויב.הכינו 5 מדינות ערב במכה.
התחלנו מ600 אלף יהודים ועכשיו אנו 5 מליון והערבים להפך היו רוב והפכו למיעוט.
המשטרה עצרה אותי בהפגנות הימין נגד אוסלו.
אני מסכים עם כל מילה שלך ואתה מתווכח.
לא יודע מי זה ערב רב?מי יהודי לדעתך?עם מי אתה מוכן לחיות ולדבר שאיננו ערבי?
חיים בן פסח,הרב כהנא הם קפטילסטים ותומכים בשיטה אמריקנית ולא בחלוקת ההון,שכר מינימום
ביקרתי עם חבר בקיסריה ואכלתי במסעדה שהוקמה על חורבות מסגד.אתה יכול לבדוק אותי.
אני בעד עונש מוות למחבלים ובוגדים יהודים,קראתי לתלות את טלי פחימה.
לצערי יש גם פשע יהודי ומשפחות כמו אלפרון.
הפועל היהודי מסרב לעבוד בבניין,נקיון,חקלאות,סיעוד ורוצה להיות מנהל ואז הביאו חצי מליון פועלים זרים.
על הבגידה באוסלו רבין הוצא להורג בידי עמיר שהוסת בידי סוכן שב"כ פרובוקטור אבישי רביב.
החוק הצבאי משתמשים בו נגד ערבים.
צריך ליצור אוירת דיבור וויכוח בפורום אם כל מי שנכנס לכאן יואשם כסוכן שב"כ,ערב רב אז נגיע למצב שרק יקראו את הפורום ולא יכתבו בו.שים לב 144 קראו את שנינו ובגלל שהפחדת אנשים רק אני עונה לך במקום ש144 איש ידברו איתך,יהודים אגב ולא ערבים.
חיים בן פסח מעניק צל"ש לגולשים כולל לי לא בכדי שגולש אחר יאשימם כסוכנים.
הקמת מדינת ישראל היא התחלת הגאולה ותקרב את ביאת המשיח.
הערבים יפסידו לנו כי אלוקים איתנו כי אנו יהודים ולא ערב רב.
המוסלמים הם כת או עבודה זרה והיהדות היא האמת!
גם אני מתנחל ועושה מצוות ישוב ארץ ישראל השקולה כנגד כל המצוות.
יהודי מקומו בארץ ישראל במקום הערבי.
אני לא אוכל במסעדה ערבית,אני לא מפרנס אותם.
יהודיה כמו פחימה שיוצאת עם ערבי היא זונה וזאת אשמתה ולא אשמת המדינה.
אני נגד הסכם האסלה,מכת דרכים ואני בעד מלחמה עם סוריה,אירן.
באמת שגולשים כאן יהודים טובים:אהרון,איתן,גם בשן,נץ שכבוד לי לדבר איתם ולהיות חבר שלהם.
אתה פסימי מדי והשנאה המוצדקת לערבים זלגה לילד בן 13 שנכנס בתום לב לפורום ושאל שאלה ואתה מיד עשית אותו סוכן.
חיים בן פסח והמנהלים מעונינים בגולשים חדשים ובחופש ביטוי בפורום גם אם לא כולם חושבים כמוך והרוב מסכים איתך.
אז תקרב אליך יהודים ואל תריב לחינם עם יהודי.
המטרה שלנו משותפת.
אני מכיר יהודיות טובות שהתחתנו עם יהודים טובים והולידו ילדים יהודים.
אני מכיר אנשים עובדים וחרוצים יהודים.
אנו סיפור הצלחה.
יהודיה שיוצאת עם ערבי מגיע לה שיכה אותה,יתעלל בה והיא אחראית למעשיה.
צריך חינוך ליהדות ואז יהודיה לא תצא עם ערבי.

בס''ד
וכאן נוסיף לרשימה את קופת-השרצים שמתקראת כיום '' הליכוד '' שבנוי'ה כיום למעשה מסוכנים של גרעין השמאל הציוני-ממלכתי-בולשביקי -יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת , שנכנסו למפלגת '' חרות '' והיוו בתוכה למעשה '' מחלת סרטן ממארת '' שהשתלטה בהדרגה על '' הליכוד '' שהי'ה בהנהגת '' חרות '' והשתמשה ב''מוניטין'' של המפלגה כ '' חרות '' בעבר , והפילה חללים רבים שנמצאים איתה עד היום !!
- שקרים שלהם בריש-גלי ליהודים המסכנים שסוברים ש'' הליכוד'' הוא ''ימין-מתון'' ולמעשה אין הבדל מהותי בינו לבין הערב-רב , שהרי מנהיגי '' הליכוד '' הם למעשה ימין-מזוייף וסוכני ו של הערב-רב -יכריתהו ה' במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת .
- הפקרת דם-יהודי ,ותמיכה בהסכמי האסלה ( אוסלו) ואנאפוליס , ובגירוש יהודים מבתיהם ומאדמתם , הן בחבל עזה והן ביו''ש , כאשר הם היוו למעשה חלק מהקואליצי'ה  של הערב-רב שהפקיר את היהודים ובתיהם, וכן את שדרות,אשדוד ,ואשקלון , למטווחי הרקטות והגראדים של האויב הערבי הנאצי יש''ו , ורואים בכך נורמה שניתן להפכה להרגל של העם היהודי היושב בארץ-הקודש .
- פגיעה בקדשי-ישראל ,ותמיכה באברום וחבריו שר''י,תמיכה ב''מהפיכה האנטי-דתית '' של הצורר יוסף-לפיד (טימי) שר''י , וחברו הטוב -הרוצח פרו''פ יוסף ביילין יש''ו שר''י , במסגרת '' תכנית עמלק '' זו קוצצו תקציבים מהותיים לעידוד לימוד התורה הקדושה וקיום-המצוות ,והכשרות בכלל זה ,בכדי להעביר יהודים יקרים על דתם ואמונתם ,תוך הענקת במה לתעמולה אנטי-יהודית בתשקורת לסוגיה ,מצעדי-תועבה ומינות כבל הערים ,בחסות המשטרע והמחלקה היהודית של השב''כ .
-שיסוי האויב הערבי הנאצי יש''ו בשוק העבודה , והצגת זאת כ '' מדיניות הפרטה '' שאין בה למעשה שום רווח ,אלא שהאויב הערבי הנאצי יש''ו משתלט על ה '' מדינה '' מבפנים ע''י הגיס החמישי שלו ,ותופס את כל המשרות , כאשר למעשה הוא יכול לשתק את כל ה '' מדינה '' מבפנים ,וכיום אין למעשה יהודים העובדים בבניין, נגרות, מסגרות, פועלי מאפיות, מכונאים, רתכים, חרטים, וכ''ו ואף בענפים אחרים כגון נהיגה ברכב ציבורי, פועלי עיריי'ה , בכל הענפים ההלו שולט האויב הערבי הנאצי יש''ו וכן במשרות בכירות של עו''ד ,רופאים שנכנסים לענף בגיל צעיר מכיוון שהיהודים נלחמים הצבא בגיל זה , ועוד מעשי נבלה מתוחכמים כאלה שלמעשה גורמים ל '' סרטן הממאיר '' הנקרא האויב הערבי הנאצי יש''ו להשתלט על ארץ-הקודש מבפנים , וכן מעודדים ירידה של יהודים צעירים מארץ-הקודש , שכן לאחר השרות הצבאי אין להם למעשה מקור קיום מכובד ,מכיוון שהאויב הערבי הנאצי יש''ו שולט בכל הענפים במשק !!!!
כל זאת עושה הימין-המזוייף שהינך מאמין בעקרונותיו , ביחד עם אחיו לערב-רב , הם אנשי גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי המוצהרים !!
הזכרת עוד נקודה של הפלי'ה על רקע אנטי-יהודי . אותנו לא יקחו להיות טייסים !!-לא משנה מי עומד מאחורי המכונה הנקראת ''מטוס '' -כמו שבגזר-דין מוות לא שואלים , מי התליין ??--אלא מי שעומד מאחורי ההחלטה והפקודה לעשות זאת , ותאמין לי , לגבי הפצצת הכור , לא היינו חושביפם פעמיים !!!
« עריכה אחרונה: מרץ 16, 2008, 23:46:54 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #18 ב- : מרץ 16, 2008, 23:10:42 »
לא צריך להאשים סתם האשמות כבדות אני לא ממש נכנסתי לויכוח אבל ראיתי חלק התגובות בו נשמור על שיחה נעימה
אף אחד אני מקווה לא משת"פ ואין על מה שצריך שיהיו משתפים.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #19 ב- : מרץ 16, 2008, 23:16:43 »
לא צריך להאשים סתם האשמות כבדות אני לא ממש נכנסתי לויכוח אבל ראיתי חלק התגובות בו נשמור על שיחה נעימה
אף אחד אני מקווה לא משת"פ ואין על מה שצריך שיהיו משתפים.
בס''ד

מי שתומך בימין-המזוייף , יש הסתברות גבוהה מאד שיגוייס בעתיד כמשת''פ , למרות שאת ידידנו היקר  '' האנטר '' הכרנו בעבר כאן ,ואנו מנסים להבהיר לו את העובדות שימין-אמיתי איננו עולה בקנה אחד עם הימין- המזוייף , ולכן אני גם ממליץ לו , וגם לכולם להאזין לתכנית האחרונה והמצויינת של ידידנו גיל-אברהם הי''ו , שמדברת בין השאר על פעילת '' הליכוד'' איילה חסון שר''י -ועוד דברים חשובים אודות הימין- המזוייף !!!
בס''ד

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #20 ב- : מרץ 17, 2008, 00:25:07 »
איילה חסון תומכת באולמרט ובקדימה.הבן של ברוך גולדשטיין טייס.אני בודאי לא ליכוד אלא ימינה בהרבה.בן גביר הואשם שהוא סוכן שב"כ.בעבר כל מי שנכנס לכאן קיבל איום ברצח והואשם שהוא סוכן.
חרות כיום היא מפלגתו של קליינר שעבד עם מרזל,בן גביר ומקובל על חיים בן פסח.
חיים בן פסח תומך בהפרטה והוא נגד ממשל גדול ומנופח.
אני מסכים עם גיל אברהם ותומך בנקמה.רק ציינתי שגם צה"ל נוקם ונתתי דוגמאות.
יש כאן גולשים צעירים.
בוא נניח שסוכן שב"כ גולש בפורום.קראו אותנו 100 אנשים והשב"כ לא ישים 100 סוכנים בפורום.
דברים מהפורום הגיעו לעיתון הארץ.יריב אופנהיימר קורא את הכתוב כאן וכמוהו להבדיל איתמר בן גביר.
גלשו בעבר וניהלו כאן בידיעת חיים בן פסח ובאישורו:תומכי פייגלין שהוא בליכוד כרגע,תומכי האיחוד הלאומי,תומכי ש"ס,תומכי מפד"ל,תומכי ליכוד,תומכי נתניהו(אם תרצה אפרט שמות במייל)תומך שלום עכשיו,תומכי חזית יהודית,תומך מר"ץ,תומך עבודה.קרא אותנו ערבי.
יש לי סימוכין והוכחות לדברי וזאת תעודת כבוד לפורום.
הרי אני מסכים עם רן הכהניסט,עם אהרון,עם איתן אז על מה נדבר?
ההבדל שרן רוצה שירו בפחימה ואני שיתלו אותה.
הייתי חלוק עם חיים בן פסח וגיל אברהם בנושאים מסוימים וזה בסדר מבחינתם כי לא כל האצבעות שוות.
בטוח שאם יכנס לכאן תומך ליכוד לא נהרוג אותו,להפך אנו מחפשים גולשים והפצתי אישית את הפורום בפורום הליכוד ובאתר של נתניהו בידיעת חיים בן פסח ובהסכמתו ובאישורו המפורש,שאלתי אותו והוא אמר כן שים לינק של הפורום באתר הליכוד.
חלק מאוהדי בית"ר י"ם אוהדי ליכוד ותומכים במנחם בגין ובזבוטינסקי כולל ארא"ל סגל וזאת דוגמא.חלק מצביעי נתניהו ואולמרט וזאת עובדה.
ואני לא הייתי קורא לאוהד בית"ר ערב רב או מזויף,אלה אחים שלי אוהדי בית"ר י"ם.
פייגלין ערב רב?עוזי לנדאו ערב רב?שמואל סאקט ימין מזויף?מיכאל פואה ימין מזויף?ניצה כהנא ימין מזויף?הם לא יהודים?אלה ליכודניקים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #21 ב- : מרץ 17, 2008, 01:19:44 »

1. עם דיעות כאלה, "ממלכתי" אתה לא. כתבת בעצמך ש"אינך חלק מהשלטון" (התכוונת לכתוב שאינך חלק מהמִמסד). בדיוק! אינך "ממלכתי".

2. על העניינים החשובים באמת אין לנו ויכוח.

3.
ציטוט
לדעתי כן צריך לשרת בצבא.
או! בנקודה הזאת אתה באמת צודק– אתה כן ממלכתי. ולדעתי זאת טעות מרה. אבל מותר לך להביע אותה וזו בהחלט נקודת מחלוקת שיש לה מקום פה בפורום.

4. נכון, חיים בן-פסח איננו רב.

מנותק איתי הראל

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • הימין החיפאי
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #22 ב- : מרץ 17, 2008, 01:53:43 »
הצבא הוא חלק משמעותי מחיינו וחשוב

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #23 ב- : מרץ 17, 2008, 03:05:02 »
הצבא הוא חלק משמעותי מחיינו וחשוב

הצבא אינו חזות הכל. עלינו להיזהר מלשוות לצבא מעמד-על של "כל-יכול" רח"ל ו/או של "כוחי ועֹצם-ידי". לצבא יהודי יש משמעות ערכית חשובה ועמוקה מאד, באם הוא משרת את המטרה הערכית שלשמה נועד, קרי "צבא יהודי". או-אז, נקבל צבא אדיר של נצחונות "מעטים מול רבים" ו"חזקים מול חלשים", ניסים גלויים הישר מן התורה כמלחמת ששת-הימים ומבצע אנטבה.

אם הצבא לא פועל למען המשמעות הערכית הזו ולמעשה סותר אותה ופועל כנגדה, אזי נקבל צבא חלש, צבא שפועל נגד עצמו ונגד עמו, צבא של בריחה מלבנון עם הזנב בין הרגליים, צבא של גירוש יהודים והרס בתיהם, צבא של מלחמת לבנון השניה, שבה דווקא "רבים" ו"חזקים" חסרי-אונים מול "מעטים" ו"חלשים".

הצבא במתכונתו הנוכחית איננו צבא יהודי. צבא יהודי הוא צבא של גיבורים, צבא שנלחם באוייביו בגבורה ובעֹז. ואילו הצבא של היום מחנך את לוחמינו להגן על אוייבינו, ומקריב את חיי חיילינו כדי לרחם על שונאינו האכזריים ביותר. זהו צבא אנטישמי ואנטי-מוסרי, שמרחם על אכזרים ומתאכזר אל רחמנים.

לא מדובר בחיילים עצמם. החיילים שלנו עצמם הם גיבורים בני-גיבורים, ואנחנו אוהבים אותם ומחזקים אותם ב-100%. אבל המנהיגים בצבא, 'צמרת צה"ל', אלה כולם בלי יוצא-מן-הכלל שמאלנים אתאיסטים שניזונים, נתמכים ומקודמים על-ידי המִמסד. אין מה לעשות, המִמסד הרקוב והבוגדני היום משתלט על הצבא דרך צמרת צה"ל. שם כולם אנשים אופורטוניסטים שנאמנים לו. היום הגוף הצבאי הוא חלק מונוליטי של המִמסד. צרה צרורה. שוב, החיילים לא אשמים. החיילים עצמם גיבורים (בעיקר אלה כמובן שמתגייסים בשם האידיאל של אהבת הארץ והמולדת). אבל הגוף, הגוף עצמו- מי ששולטים עליהם,- שליחים אנוכיים של המִמסד. ועל-כן אני מתנגד לשירות במסגרת הגוף הזה, שכבר אינו עוד משרת ייעוד ערכי, לא משנה כמה חייליו 'ערכיים', מפני שמי ששולט עליהם בסוף וקובע מה הם יעשו - זו אותה חונטה מִמסדית אליטיסטית שלטת, שייעודה תאוות שילטון, בצע, אגואיזם, אופורטוניזם ורשעות, כלומר היפך מכל דבר מוסרי, יהודי, ערכי.
לכן כל חיבור של יהודי צדיק עם הגוף המשוקץ הזה כיום, יוצא מקדש את הטרפה, מחלל שם-שמיים ופועל נגד עמו. עלינו להחליף את המִמסד, שזה כולל את כל צמרת צה"ל השמאלנית הבוגדנית, ואז- הצבא יהיה חלק משמעותי מחיינו וחשוב מאד!

אני מציע להשלמת הנקודה לצפות בשלושת הסרטונים הבאים:

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1587749
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1750001
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1615020
« עריכה אחרונה: מרץ 17, 2008, 03:30:48 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חיים בן פסח איננו רב
« להגיב #24 ב- : מרץ 17, 2008, 10:17:14 »
8 הנרצחים בישיבה הם ממלכתים שמשרתים בצבא ואחים שלנו,מחסל המחבל שירת בצבא.
הבא להורגך השכם להורגו