קיבלתי את הודעתך והכל בסדר.אני מתעקש שאני ציוני גם כן ולא רק יהודי.אני תומך במי הרג את עימאד מורניה,פתחי שקאקי,יאסין,שחאדה,אבו ג'יהאד,אבו איאד.אני תומך במי שהרג 50 אנשים בעזה או 500 בחודש האחרון.
אני תומך במי שהוריד את הכור העירקי והכור הסורי ובמי שביצע את מבצע אנטבה.אני תומך במי שעשה את מלחמת השחרור,מבצע קדש,מלחמת ששת הימים,מלחמת יום כיפור,מלחמת לבנון 1 ו2.
אני תומך במחתרות אצ"ל ולח"י.
אני תומך בעצם קיומה של מדינת ישראל.
אני תומך בהרג חצי מליון חיילים מצרים במלחמות ישראל.
אני גם ישראלי בתעודת הזהות.
אני תמכתי במחתרת היהודית.
אני תומך בהתנחלויות כולן גם אלה שבתוך הקו הירוק.
אני תומך בכור הגרעיני הישראלי בדימונה.
אני תומך במשמר הגבול,בחיל הים,בחיל האויר שכרגע מפטרלים ושומרים על בטחון המדינה.
בס''ד
מוות-לאויב הערבי הנאצי יש''ו -נקמה לה' בעמלק מדור -דור !!בכל הארועים שהזכרת , הייתה תמיכת ימין-אמיתי מלאה !! אולם לא הזכרת את הקרבנות של הפיגועים שביצע האויב הערבי הנאצי יש''ו מאז קום ה '' מדינה '' בהם נרצחו יהודים רבים לאין ספור הי''ד -ממש שואה שני'ה שגרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי -יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת אכי''ר ,מנסה להדחיק !!-את מעשי החטיפה של בנות-ישראל לכפרים של האויב הערבי הנאצי יש''ו ,ואין ה '' מדינה'' עושה כלום בנידון , מכיוון שהיא כובלת את עצמה ב '' חוקים '' השמאלניים המדומים שלה שבעת שהערב-רב רוצה להפרם, הרי שיפר אותם בקלות ,ואין מי שימחה בידו ,דוגמא לכך היא הנפת דגלי אירגוני הטרור מעל '' סוכת אבלים '' של משפחת המחבל ב '' ג'בל-מוכבר'' שבכך הופרו בריש -גלי הסעיפים בחוק הציוני הבולשביקי כדלקמן : '' תמיכה בארגון טרור '' , '' שידול למעשי טרור '' , '' תעמולה הקוראת לטרור '' , '' איהכרה בריבונות המדינה על האזור '' , '' בגידה-על כלל סעיפיה ''-מכיוון שהאויב הערבי הנאצי יש''ו העריץ את המחבל משורותיו ,ותמך במעשיו בריש-גלי !!,ועוד ..,בקיצור ,העונש המינימאלי ביותר אמור להיות הריסת בתי כלל ה '' החמולה '' של המחבל ושלילת ה''אזרחות'' מהם, ובכורח זאת הגלייתם לעזה ,שם יתקבלו במחיאות כפים סוערות !!!, ועוד '' שכחת'' להזכיר מה שה '' מדינה '' לא רוצה שהציבור היהודי ידע --הרבה מאד ,קרוב ל87% ממעשי הרצח, האונס,השוד והביזה ,הגניבות בכלל הינם תיצאה של מעשי אויב ערבי נאצי יש''ו ביהודים ומוגדרים '' על רקע פלילי '' ,וזאת מכיוון שהאויב הערבי הנאצי יש''ו מנהיג גם את עולם הפשע ,מכיוון שלגביו כלל הגבולות מסביב למדינה פרוצים , והעברת סמים , כסף שחור, נשק ותחמושת , לגביו ,עניין של מה בכך , אולם ה '' מדינה '' ברצותה לרצות את בן-ברית שולטיה השמאלנים , אנשי הערב-רב , מכניסה זאת לקטגורי'ה של '' רקע פלילי '' !!!כלומר , סלק את האויב הערבי הנאצי יש''ו , וה'' רקע הפלילי ישאף לאפס !!-עוד נושאים ש'' שכחת '' להזכיר הם :
-הסכמי האסלה (אוסלו) ,ואנאפוליס המתועבים ,כשברקע נרצחים אחינו ללא רחם !!
-גירוש יהודים מבתיהם ומאדמתם והריסת בתיהם ובכלל זה בתי-כנסיות ובתי מדרשות ,(כאשר להבדיל שום מסגד לא נהרס ב '' מדינה '' עוד מימי העות'מאנים )תחת אש , ע''י הערב-רב ,במסגרת הסכמי '' מפת-הדרכים '' .
- העסקת האויב הערבי הנאצי יש''ו בכלל העבודות במשק , והשלכת הפועל היהודי למצב של פת-לחם בעקבות זאת , כאשר האויב הערבי הנאצי יש''ו , יוצר מצב של '' עבודה זולה '' המשתלמת למעסיקים כבייכול, אולם בו בזמן ''משלים'' האויב הערבי הנאצי יש''ו את שכרר , ובעשרת מונים , באמצעות שוד וביזה , גניבות רכב ורכוש , וכמובן שאיננו מהסס לפגוע בנפש ורכוש יהודיים , גם אם לא יוצא לו מכך רווח , ורק בשל השנאה והעויינות בלשון המעטה !!!והשלטון שללהערב-רב ממשיך להתעלם מכך בתמכו במנהלי הקמפיין שלו ,אלי ההון שממשיכים להתעשר על-חשבון הדם היהודי שנשפך כמים !!!, ואל זו בלבד , אלא שגם הם נמצאים על הכוונת של האויב הערבי הנאצי יש''ו , אולם רק בשלב הבא !!!
את הנקודות שהזכרתי , אתה אמור לשקול בצורה אובייקטיבית לחלוטין מול הנקודות שהזכרת , ואז תוכל לראות את התוצאה האמיתית של מעשי הערב-רב !!-כמובן שהינך אמור לשקול את ההשפעה המהותית של כל נקודה לגבי העם היהודי , וארץ-הקודש היהודית , וכל פרט בפרופורצי'ה המתאימה לו , לדוגמא : אי אפשר לשקול חיסול של מחבל ערבי נאצי יש''ו --עם גירוש של יישובים שלמים של יהודים מבתיהם ומסירת השטח לאויב הערבי הנאצי יש''ו שיורה משם רקטות ומרגמות לעבר ערים וישובים יהודיים !!!,יחס כזה איננו פרופורציוני ,מכיוון שלמחבל יש מחליף וחסל , ולהחזיר ישוב ולשקמו , ולחסל את כל יהאויב הערגי הנאצי יש''ו שיורה טילי רקטה ומרגמות , זו פעולה מאסיבית שלשם ביצועה נדרש צבא שלם !!!בתקווה שהקב''ה ושים בליבנו ובליבך בכללנו אהבתו ויראתו ,ויצליח נקמותינו על דם עבדיו שנשפך כמים סביבות ירושלים , ויגאלנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בב''א .
הגולה בארץ