שונות > מה שבראש

איזה גזר דין מוות צריכה לקבל טלי פחימה ימח שמה וזכרה?

<< < (4/9) > >>

גור-אריה:
אני חושב שסקילה זה העונש המתאים לטלי פאטימה הזאת!

מי שתמך בזורקי בערבים זורקי אבנים יענש בהתאם.....

orel.z:

--- ציטוט של: דוקא_כך על מרץ 13, 2008, 19:33:12 ---אני מאוד מאוכזב מהתגובות כאן.  בני ישראל אינם בני ישמעאל יש"ו --- אנו לא אכזריים וברברים.  מה שחשוב זה להפסיק את חילול השם שטלי פחימה גורמת, ולא הדרך שבה היהודיה התועה הזו תחוסל.  במיוחד התגובה למעלה,

מזכירה לי את פסוק 56 בפרק 4 (סורה אנ'ניסה) בקור'אן:

"... אלו שאינם מאמינים במסרים שלנו [ההתגלויות כביכול של אללה למוחמד יש"ו], אנו נחשוף אותם לאש, ובאותה תכיפות שבה עורם ישרף כליל אנו נחליפו בעור חדש כדי שהם ימשיכו לסבול מהעינוי..."

זאת האכזריות שאתה רוצה לחקות?  חומר למחשבה.

--- סוף ציטוט ---

תראה, טלי פחימה בגדה בישראל, ואפשר להגיד את זה שהיא התאסלמה באופן לא רישמי.
אפילו השמאלנים הכי גרועים לא עושים את מה שהיא עשתה, באמת, יהודי שגדל וחי עוד בארץ ישראל הולך לנחם משפחה שהבן שלהם עשה פיגוע?
מצטער, אבל היא לא יהודית יותר. אלא מוסלמית נאצית שמגיע לה עונש בהתאם, והיא זאת שגם עזרה לאירגוני טרור בעבר נגדנו. אסור לשכוח את זה.

גור-אריה:

--- ציטוט של: אלגרייה מהמרכז על מרץ 13, 2008, 20:12:02 ---חברים אני מתלבטת , כי אני רוצה שהיא תסבול שהמוות שלה יהיה ברכה ( חס ושלום ) ,אז נעשה ככה נזריק לנ רעל ( עדיף ציאניד) לבינתיים שוטרי מג"ב כן אלו שעקרו את היהודים מגוש קטיף ירביצו לה מכות רצח , לבנתיים נעמיד את ההורים שלה מול כיתת יורים ( כמו שטבחו בנו בשואה ) , אח "כ נושיב אותה על כיסא חשמלי (כן כמו בארה"ב שעושים לרוצחים כי היא יותר גרועה) אח"כ נתלה אותה בכיכר העיר כמו את המן (ופה היא כבר תמות אי אפשר להיות יותר מידי רחמנים ולתת לה לבזבז מחמצן העולם כמו שהשמלאנים אוהבים להגיד ) ואז נגרר את גופתה ברחבי העיר ( כמו שהיה בלינ'ץ ברמאללה )ואז אפשר יהיה לשרוף אותה ולפזר אתה בים להכריז עליה כמתה שמקום קבורתה לא נודע כדי שלא יהיה לא זכר לעולם , מה חושבים ?

--- סוף ציטוט ---
ברוכה הבאה!! 8)
אנו שמחים להכיר אותך!
מהיכן שמעת עלינו? :smil062:

אלגרייה מהמרכז:
היי חברים יקרים הגעתי אליכם במקרה , אני קצינה בקבע סגן משרתת בנ"מ הכל התחיל לפני כחודש נכנסתי לאתר של תפוז והגעתי לקומונה שפשוט נחרדתי שקיימת שבה בעצם מדברים על זוגיות עם בחור ערבי נחרדתי לקרוא את זה ופתאום מפלס השינאה שלי עלה התחלתי  פשוט לכתוב לבנות האלה שמה שהם עושות מחריב עלינו שואה באיזשהוא שלב זה הפך לקללות ובן היתר הבנות האלה התחילו ממש לשנוא אותי ( כי נגעתי במקומות כואבים ) ואז הם חסמו אותי מהקומונה ואז אני פתחתי קמונה שנקראת א"י שלנו שבה אני קוראת לטרנספר לערביי ישראל שהם אויב מבפנים בניגוד לפלסטינים ראה דוגמת הקומונה ימ"ש . אוהבת אותכם

שלמה:

--- ציטוט של: אלגרייה מהמרכז על מרץ 13, 2008, 20:56:16 ---היי חברים יקרים הגעתי אליכם במקרה , אני קצינה בקבע סגן משרתת בנ"מ הכל התחיל לפני כחודש נכנסתי לאתר של תפוז והגעתי לקומונה שפשוט נחרדתי שקיימת שבה בעצם מדברים על זוגיות עם בחור ערבי נחרדתי לקרוא את זה ופתאום מפלס השינאה שלי עלה התחלתי  פשוט לכתוב לבנות האלה שמה שהם עושות מחריב עלינו שואה באיזשהוא שלב זה הפך לקללות ובן היתר הבנות האלה התחילו ממש לשנוא אותי ( כי נגעתי במקומות כואבים ) ואז הם חסמו אותי מהקומונה ואז אני פתחתי קמונה שנקראת א"י שלנו שבה אני קוראת לטרנספר לערביי ישראל שהם אויב מבפנים בניגוד לפלסטינים ראה דוגמת הקומונה ימ"ש . אוהבת אותכם

--- סוף ציטוט ---

כול הכבוד.
אני מקווה שאצלכת לשכנע כמה מהבנות לחשוב שוב באמת לא צריך יותר מכך!
אבל אין דבר כזה פלסטינים כולם אותם ערבים =)
אין הבדל בין ערבי לערבי בגלל כמה מטרים של אדמה מזרחה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה